Mora stvarno Bog da nas pogleda. Ali kosarka je to, cuda su ovdje moguca i te kako.
Sto caca rece, tri stvari od koje je jedna gotovo nemoguca. Kontrola skoka ili ih pokusati nadskakati. Treba i ovdje sreca da nicije lopte padaju nama u ruke... Treba graditi i svi moraju ucestvovati. Ja ne bih isao na ofanzivni skok sa svim igracima nego bih osigurao njihovu tranziciju. Ne smiju nas uzeti na trcanje. Neka igraju mirne napade. Sto se tice odbrane, preuzimati sve, ja ne znam sta drugo, ne smije niko nikad biti sam. Igrati siroko jer ne mogu njihovi centri nista nasim na niskom postu. Mozda Kazins ali Raduljica je jaci.
Kod njih svi mogu da igraju pik, nema loseg igraca, svako sa svakim osim naravno Dordana koji ne zna voditi loptu gore od brata Simona

. Moje je misljenje da ce igrati pikove 4-5 gdje imamo Macvana koji ne moze ispratiti i Radulju koji isto ne moze. Tu preuzimati jer nemaju mismeca dole a svakako imaju na visokom postu pa ako ih ide sut jebiga, a ako promase osigurati skok i to je to.
Izgubljene lopte... minimum minimuma, ionako ce imati dosta drugih napada poslije skoka, ne smijemo ih dati mnogo posjeda na ovaj nacin. Nema zurbe, polako na sto manje posjeda i probati zavrsavati u poslednjim sekundama.
Sut mora biti vrhunski ako hocemo nesto. Nemamo sanse u skoku pa u tom slucaju moramo sve pogoditi. Bogdanovic, Teodosic i svi bekovi moraju bukvalno sve pogoditi. Probati stalno gurati dole nma niski post i moliti Boga da Raduljica ima svoje vece.
Sanse su male ali ko ga jebe, nismo jednom cinili cuda. Idemo!