banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 10:05 Danas je 01 Jul 2026, 10:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468 ... 1224  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 25 Feb 2012, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, a Dubai je poznat po tome da najmasnije placa (logicno), zato iz godine u godinu imaju igrace kao da se u najmanju ruku igra GS a ne turnir iz kategorije 500. :D
Ove godine od jacih jedino Nadal (boji se Djokovica) i Ferrer (igra turnir na sljaci sto je logicno) nisu dosli. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ne znam, jedino ti znas razliku i pratis tenis prije pojave Novaka.

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play ... .aspx?t=pa

Evo ovde njegovi turniri koje je odigrao ove godine, pa vidi ima li ijedan celendzer.

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play ... 1&m=s&e=0#

Njegovi turniri prosle godine, jedan celendzer, kvalifikacije za Dohu i ostalo fjucersi.

Momak ove godine puni 21 i cvrsto drzi 867. mjesto na svijetu. Takvih ima sepet na listi i on ni po cemu ne odskace osim sto je Novakov brat, sad ti meni reci da igra Florian Fallert, koji je godinu dana mladji i 100 mjesta bolje rangiran od Marka protiv recimo Lacka koji je prvi nosilac u kvalifikacijama u Dubai, koliko bi mu ti gemova dao da osvaja i sta sam ja tako kardinalno pogrijesio u procjeni.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 18:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
papučar je napisao:
Ne znam, jedino ti znas razliku i pratis tenis prije pojave Novaka.

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play ... .aspx?t=pa

Evo ovde njegovi turniri koje je odigrao ove godine, pa vidi ima li ijedan celendzer.

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play ... 1&m=s&e=0#

Njegovi turniri prosle godine, jedan celendzer, kvalifikacije za Dohu i ostalo fjucersi.

Momak ove godine puni 21 i cvrsto drzi 867. mjesto na svijetu. Takvih ima sepet na listi i on ni po cemu ne odskace osim sto je Novakov brat, sad ti meni reci da igra Florian Fallert, koji je godinu dana mladji i 100 mjesta bolje rangiran od Marka protiv recimo Lacka koji je prvi nosilac u kvalifikacijama u Dubai, koliko bi mu ti gemova dao da osvaja i sta sam ja tako kardinalno pogrijesio u procjeni.

Prvo, nigdje nisam rekao da SAMO JA znam nesto. To sto ti izvlacis raznorazne zakljucke, treci je padez.

Drugo, gledati njegova ucesca na turnirima za 2011. godinu, i nije previse reprezentativno, jer je 75% sezone bio opterecen povredom, dakle ili nije igrao nikako, ili je igrao pod povredom.

Trece, koliko puta si ti gledao doticnog? Imas li nekakve tvrdnje, koje se NE temelje na tome sta kaze ATP rang lista, sta kaze godina rodjenja, i bilo koji drugi papir?

Cetvrto, jedan Tipsarevic je najbolji rezultat napravio u dvadesetosmoj godini. Jedan Del Potro je pao na tristoto mjesto zbog povrede. Jedan Kurijer je prvi put uzeo reket za ozbiljno sa skoro 17 godina.

Peto, ne poredim ja nikoga od njih sa doticnim, pricam o principima na kojima ovaj sport moze da se temelji.

Sesto, ne kazem ja da je on sjajan igrac, niti da ce biti, to niko ne moze da zna, kazem da po svojoj igri (dakle tehnike, ruke i noge) zasluzuje da bude medju 150. Jednostavno ima taj kvalitet i potencijal. Ne kazem da ce se to i desiti.

Zabaleta je bio juniorski prvak, pa u seniorskoj konkurenciji nije nikad nista napravio. Dominik Hrbaty, koji je kao prvi junior svijeta izludjivao jednog Ljubicica, nikad nista nije napravio. Hocu reci, ako je neko u nekoj fazi kao igrac bio to i to, takav i takav, ne znaci da ce se to tako i nastaviti. Uvijek moze i nagore, i nabolje.

Ernesta Gulbisa su na fjucersima ljudi ubijali u pojam. Jedva je prolazio po kolo. Nikola Pilic je u tim momentima govorio da je on bolji od sve i jednog svog protivnika za 500%, ali ne moze da probije taj neki zid u svojoj glavi. I vjerovao je u njega konstantno, i isao sa njim na raznorazne fjucerse po nekim grckim selima. Dok ovaj nije poceo pobjedivati. Dakle, imao je nesto na konto cega je neko mogao da vjeruje u njega.

JA LICNO (ne pada mi na pamet da se poredim sa Pilicem), ove svoje tvrdnje temeljim na konto toga sto mislim da M.Djokovic igra bolji tenis od 100 igraca koji su danas medju 400. Na konto cega ti temeljis svoje tvdnje da se to ne moze desiti?

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Tipsarevic...

Nevjerovatno, jebeno nevjerovatno, taj covjek u top 10???

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jbg, 6 set lopti, 3 na svoj servis. Ko to ne iskoristi, zasluzuje da izgubi.

Elvis, jel ti takodje nevjerovatno da igrac koji ima 16 GS titula, medju top 3 trenutno, gubi od Isnera na sljaci pred svojom publikom?

Losi dani se desavaju svakome. Ali koliko god da se desavaju, sigurno to ne dovode do top 10. Ipak je ovo polufinale.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ma znam ja to ali gubiti set lopte na onakav nacin, na svoj servis sve neiznudjene greske...nevjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 19:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Valjda se to nece nastaviti. Inace, bi mogao nastaviti po starom, kako smo inace navikli od njega. Valjda nece.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@MuskoBre

Gledao sam Marka kad je bio ovde i apsolutno nicim me nije odusevio, recimo prosle godine Midelkoop mi je pokazao daaaaleko vise, a na rubu je prvih 300. Poenta mog posta je bila kako mu je Novak namjestio WC i kako se isplati odigrati hendikep kontra njega i da je 7.5 posto su kvalifikacije dosta jake.

Ta imena koja ti navodis ne mogu nikako, ali nikako u istu recenicu sa M.Djokovicem. Neki dan sam gledao Rios-Zabaleta finale Mercedes serije u Hamburgu, 5 setova, fantastican mec. Sva igra Zabalete u najboljem sjaju, covjek je bio na rubu prvih 20, je li mogao vise-vjerovatno, je li to veliki uspjeh-svakako.
Hrbaty jos crnji slucaj, skoro top 10 igrac, doveo reprezentaciju Slovacke do finala DC, 6 titula, iako mi se nije mogao porediti sa Zabaletom jos bolju karijeru napravio.
Kod Gulbisa svako ziv vidi da moze, al da je kurcobolan sto bi vjerovatno svako bio da mu je tata multimilijarder.

Po mom skromnom misljenju M.Djokovic nikad nece postati igrac, da li zato sto je u sjenci brata, ili sto ga hebu povrede, ili nije dovoljno talentovan blage veze nemam, ali top 200 za njega ce ostati sanak pusti.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 19:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A npr. situacija u kojoj tijesno, u 3 seta, gubi mec od igraca medju top 90-100, i to na podlozi koja mnogo vise odgovara tom protivniku? Sta kaze tvoja teorija na to?

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A jbg i ti navodis neke situacije koje se mogu svakom desiti. Los dan jednog igraca, drugom sve zivo ulazi, kad Isner na sljaci dobije Federera na 3 seta u Svajcarskoj sto Marko Djokovic ne bi zakuvao s nekim iz 90-100.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 19:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa jbg, igrao je i sa Lackom, koga si ti spominjao, sasvim pristojan mec. Jeste izgubio, nista strasno, 6:4 6:2. Igrao je sa Kjudinelijem 3 seta, igracem iz top 100.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To za Kjudinelija nisam znao, postujem, nzm od njega bas nemam neka ocekivanja, ali vidjecemo, mozda u Dubaiju prodje prvo, a onda protiv Del Potra da se vidi od cega je :)

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2012, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A dobro, logicno da ce mu Novak srediti WC, isto kao sto je logicno kad vidim protiv koga igra prvo sto cu uraditi je pogledati koji je hendikep. :D
Da moze postati igrac - moze, ali i kod njega je slucaj kao kod Gulbisa. Ima buraza multimilionera, cak i kad igra tenis ogroman pritisak je na njegovorim ramenima, svi ocekuju da i on nesto uradi kao Novak, a on i onako nije bas uredan sa glavom + priitisak tesko da moze nesto napraviti, ali vidjecemo, ko zna..
Edit: Isto tako sam procitao na jednom teniskom forumu da je Novak trazio WC za Marka prije mjesec-dva-tri ne sjecam se tacno koliko za neki challenger(futures?) u Turskoj preko İlhana da on vidi sa predsjednikom saveza ili kim vec i da su ga odbili. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2012, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sutra na centralnom prvi mec dana Golubev-M.Djokovic, prenos(vjerovatno)na SK.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2012, 23:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Evo ovdje da priupitam, treba mi neki sajt (ukoliko uopste postoji), da sadrzi komplet teniske meceve svih jacih turnira, ali ne tamo iz 90 i neke vec zadnjih mjesec dana, znaci da se redovno uploaduju novi mecevi, pozeljno da je besplatno, mada ni par eura mjesecno ne bi bilo strasno.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://t3nnis.tv/
http://tennishaven.com/

Ne znam trebaju li jos uvijek pozivnice za registraciju, ako trebaju trazi ovde:

http://www.tennis4you.com/forum/index.php?topic=11368.0

i ovde

http://www.tennis4you.com/forum/index.php?topic=12794.0

Zaboravio sam http://rgfootball.net/ ovde znam da ne treba pozivnica, a dosta su azurni.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 12:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Hvala puno.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kada će se ovaj dvoboj Đoka-Tipsa da završi pa da gledam pravi tenis, Delpo-Conga. :(

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 17:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
С киме игра Ђоковић у полуфиналу? Дел Потро по мени фаворит против црнца, опасно игра у задње вријеме.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Protiv Murraya.

Vrh

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468 ... 1224  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]