banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 62  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Maj 2015, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Realno Manitu nije ni Ronaldo nista pokazao, dao zicer od gola i to je to.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ma pusti ga, Manitu baca drkicu na Ronalda

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
zerocool je napisao:
Realno Manitu nije ni Ronaldo nista pokazao, dao zicer od gola i to je to.

Ma to je ok, nego generalno nema s kim da igra

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 21:51 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
generalno, ronaldo nije uopste trazio slobodan prostor da bi dobio loptu, nije nikako ni pokusavao da ga pronadje..i kad je dobio loptu recimo u 1 pol uglavnom je tusio igru na 2 dodira, pokusavajuci finte da izvede...

Poslednji put menjao spavac dana 05 Maj 2015, 21:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Isco, James i Cicarito su daleko opasniji napad od Ronalda i Breninog.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
generalno, ronaldo nije uopste trazio slobodan prostor da bi dobio loptu, nije nikako ni pokusavao da ga pronadje..i kad je dobio loptu recimo u 1 pol uglavnom je tusio igru na 2 dodira, pokusavajuci finte da izvede...

To je do trčanja Juventasha, zatvorili su ga ko vola i to je sve ok. Napisao sam da u ostatku tima nema mrve kreativnosti, čovjek ne može sam igrati

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Otprilike očekivana utakmica, samo mi nije jasno što se Juve poslije prvog gola povuka onko, ovi su bili u nokautu, trebalo je još navaliti, jest rizik, ali ja sam imao osjećaj da bi poveli 2-0. Tevez je tata.
Serhio Ramos zadnji vezni, ja se prekrstio s obe ruke i obe noge, čak i oovm lijevom, šepavom.
Biće gur-gur u Madridu, ali nešto mislim da će Juve proći.
Prečka Rodrigeza se vratila kroz penal i gol. Ono se ne možeš promašiti s 2 metra.
Lištajner bio jako dobar, usudio bi se reći najbolji u odbrani.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 22:02 
staromodan
Korisnikov avatar

@manitu

ja veceras nisam vidio neko trcanje od ronalda, vise je cekao loptu na tanjirce..nije mu se igralo jednostavno..bale je totalno zakazao kao i ramos..1 pol RM je imao dobre poteze, u 2 pol posto sam gledao na FTV kako kaze komentar "pitali ancelotija kako ce biti utakmica, anceloti kaze "hrabriji ce pobijediti, uplaseni ce izgubiti"..2 pol je tako RM igrao, uplaseno..

doduse drugi go Juventusa je sreca, realno receno..marcelo prevari tipa nakon lopte iz kornera koja je odbrana izbacili i dobije loptu..vagne jednog i nastima se na ljevicu i opalio je momacki, cini mi se da je pogodio svog i lopta se bas ono bas strasno odbije..to nije taktika, potez, ideja juventusa, vec jednostavno kurvanjska sreca..

ipak gledano 94 min, juve je hrabrije usao u utakmicu, pogotovo 2 pol..

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
@manitu

ja veceras nisam vidio neko trcanje od ronalda, vise je cekao loptu na tanjirce..nije mu se igralo jednostavno..bale je totalno zakazao kao i ramos..1 pol RM je imao dobre poteze, u 2 pol posto sam gledao na FTV kako kaze komentar "pitali ancelotija kako ce biti utakmica, anceloti kaze "hrabriji ce pobijediti, uplaseni ce izgubiti"..2 pol je tako RM igrao, uplaseno..

doduse drugi go Juventusa je sreca, realno receno..marcelo prevari tipa nakon lopte iz kornera koja je odbrana izbacili i dobije loptu..vagne jednog i nastima se na ljevicu i opalio je momacki, cini mi se da je pogodio svog i lopta se bas ono bas strasno odbije..to nije taktika, potez, ideja juventusa, vec jednostavno kurvanjska sreca..

ipak gledano 94 min, juve je hrabrije usao u utakmicu, pogotovo 2 pol..

Igralo mu se jedno pola sata a onda je skontao da ne vrijedi da pogine za cigane koji su u suštini sve milioneri kao i on. Marcelo, sem tog odbijanca za kojeg nije kriv, tri četri katastrofalna poteza, dva pogrešna pasa koja su bila polukontre Juvea itd. Missim, trudio se, trčao, bla, bla..Pepe, mnogo losih intervencija i isto jedan katastrofa pas, Varan - postao rupetina, Carvahal - snazan i glup, Ramos - totalni pogub, upropastio pet šest akcija u napadu jer jednostavno ne zna igrati z.v. Bejl - glup ko direk, smjesni driblinzi sa pretrcavanjima a sa druge strane drugi igrač Juvea mrtvo ladno kupi lopte, Isco - katstrofa, a ostatak se krio po terenu od lopte

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 05 Maj 2015, 22:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daj manitu, kad ovako nešto napišeš reklo bi se da su sve levati i nemači pojma.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Daj manitu, kad ovako nešto napišeš reklo bi se da su sve levati i nemači pojma.

Ma brate za te pare ima da fudbal i meni i tebi bude super zanimljiv, a ne valjanje, podmetanje, guranje, gluma i atletika. Ma moram staviti Total, engleska prva divizija je za ovo izmislila svijet.
Pod hitno ograničiti plate fudbalerima i to tako da najbolji može imati deset prosjecnih dr plata i ni eura više.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 22:18 
staromodan
Korisnikov avatar

varan je mnogo bolje igrao kod murinja..ovo veceras katastrofa..sumnjam da ce sa ovom postavom anceloti igrati revans..

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Previdjate cinjenicu da se Ronaldo nije naigrao jer je Djordjo visio na njemu dobrih 70 minuta.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Odbrana gola kurcina, Ramos se gubi na trenutke, zaboravi da igra veznog pa ide na poziciju stopera, rezultat je povoljan, s obzirom da je sledeca kod kuce.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemam pojma imaju na klupi onog Iljaramendija i Lukasa, ne znam što ne igraju, isgurno su bolji zadnji vezni od budaletine ramosa

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Nemam pojma imaju na klupi onog Iljaramendija i Lukasa, ne znam što ne igraju, isgurno su bolji zadnji vezni od budaletine ramosa

Slažem se. A i Hese je trebao igrati umjesto Bejla koji je totalno van forme

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
manitu uci da svira je napisao:
Нова Варош je napisao:

Ma brate za te pare ima da fudbal i meni i tebi bude super zanimljiv, a ne valjanje, podmetanje, guranje, gluma i atletika. Ma moram staviti Total, engleska prva divizija je za ovo izmislila svijet.
Pod hitno ograničiti plate fudbalerima i to tako da najbolji može imati deset prosjecnih dr plata i ni eura više.

Fudbal je vec par godina bas to, ja sam ga smanjio totalno, ali jebiga ovo se moralo pogledati.
Sto se Ronalda tice, a sta znam, onako, kao i citav Real. Marselo se nesto trudio.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2015, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kad vidim da je Brenin momak Bale skuplji od Suareza jedno 30 miliona, slatko se nasmijem.
Nisu uopste klasa ista. Brena 100 miliona. O sveta nedeljo.

P.S. Juve rutinski. Ljudi su jednostavno bili bolji.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2015, 07:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Citiraj:
Zanimljivu izjavu o igri Garetha Balea protiv Juventusa dao je nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda Roy Keane.
On smatra da je Velšanin bio igrač koji je večeras smetao po terenu.

"Gareth Bale kao da nije igrao. Real je s njim na terenu imao igrača manje. Smetao je", smatra Keane.

To je ta prica :D

A nemaju lopovi sta da traze u revansu, u Madridu ce stvari da se vrate na svoje mjesto 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2015, 07:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bolje uplati na X danas, dok još kvota nije pala.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 62  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]