banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 14:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Hm...
PostPoslato: 12 Jul 2007, 02:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Jeste stigao Borga po broju uzastopnih Vimbldona, ali Borg je tri puta uzastopno osvajao i Vimbldon i Rolan Garos (dakle iste godine), što mislim da niko nikad nije uradio, a i neće u skorije vrijeme.

Jedan je Ivan Lendl!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 02:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Vader je napisao:
Samprasa, koji često kritikuje Federerovu slabu konkurenciju

Ovo je u potpunosti tačno. Upao je u smjenu generacija, Sampras, Agassi, Rafter, Ivanišević, Becker,... su već bili veterani, a Nadal, Đoković, Murray, Ančić, Gasquet,... još uvijek u juniorskoj konkurenciji. To je bio period vladavine claycourt igrača, Kuerten, J.C. Ferrero, Moya,... pa su čak i Roddick i Hewitt bili svjetski brojevi jedan na početku karijere. Hewitt je sa 19 i 20 godina bio najbolji na svijetu, a onda ga je raskid sa Kim Clijsters odveo u neke druge vode "života" i nikad se nije vratio. Roddick je sa svojom snagom i eksplozivnošću bio enigma za sve igrače, ali su ga brzo pročitali, a on se nije previše trudio da napreduje do trenutne saradnje sa Connorsom, pa je brzo spao s vrha. Po meni on je fenomenalno iskoristio period u kojem su u TOP 10 bili igrači poput Ljubičića, Corie, Gaudia, Stepaneka, Moye,...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 14:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2007, 09:29
bio je dobar jedno godinu-godinu i po. a onda je umislio da je svemoćan i buff. mislim da će federer vladati još 3-4 godine a onda će se lagano povući. stići će on samprasa 100%. mislim da je nadal već dobio kompleks od njega a i đokoviću hvali još 2-3 poraza od federera pa da se i on zadovolji vječitom trećom pozicijom.
iako mrzim federera ipak je kralj. još da osvoji taj roland garos pa nek ide u penziju dosadan je ko buva. mislio sam da je šumaher najgori, ali ovaj ga je nadmašio po svemu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
splendid je napisao:
mislim da je nadal već dobio kompleks od njega

Ili je, naprotiv, vidio da mu je sve bliži, uz to i fino mlađi. Nadal je za dlaku izgubio finale ovogodišnjeg Wimledona, da je u petom setu iskoristio jedan od ona dva 15:40 on bi se radovao na kraju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 14:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne znam kako Nadal može dobiti kompleks, a međusobni omjer 8:5 za Nadala???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma pustite ga .. vidite da nabija postove :) trebao bi ponovo procitati svoj potpis :) Ne mogu docekati sledeci masters, sreca pa sportklub prenosi to :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 14:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Biće gusto u FED Cupu! Praktično gubimo 2:0 na startu, a slovački par Hantuchova - Husarova spada u sam svjetski vrh! Čak i ako Jelena donese oba boda Srbiji, teško da ćemo uspjeti dobiti ovaj odlučujući meč parova! Tek se sad vidi koliko fali Ana! Nadam se da nije izmišljen izostanak, ili je bar mogla odigrati ovo pa onda nek ne igra u svjetskoj grupi, samo da izborimo plasman!

Vojislava Lukić je napisao:
Očekivali smo da je teren znatno brži i teži za igru, ali nas je umesto toga u Košicama dočekala znatno sporija podloga, možda sporija i od sljake na Rolan Garosu iako je ovde reč o nekoj vrsti tepiha. Igrala sam već na ovakvim terenima i mogu reći da mi se dopada, odgovara mojoj igri. Ambijent u kojem ćemo se sudariti sa reprezentacijom Slovačke je sjajan, impresivan i garantuje da će ovaj meč proteći u jednoj zaista lepoj slici, verujemo pozitivnoj za nas

Poslednji put menjao Sondri dana 13 Jul 2007, 14:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 14:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
splendid je napisao:
mislim da je nadal već dobio kompleks od njega

Ili je, naprotiv, vidio da mu je sve bliži, uz to i fino mlađi. Nadal je za dlaku izgubio finale ovogodišnjeg Wimledona, da je u petom setu iskoristio jedan od ona dva 15:40 on bi se radovao na kraju.

bi se *urac radovao. ponavljam, još će mu trebati da pobjedi federera. pre bih rekao da je federer odigrao loše nego što je nadal bio dobar. da đoković nije bio povređen, ušao bi umjesto nadala u finale.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 14:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:

koliko ga je puta dobio na terenima koji nisu zemljani? daj čovječe spusti se na zemlju. to ti je onaj sistem: bolje prvi na selu nego drugi u gradu. kakav nadal kakve trice. nabildo se ko konj, lopte ne može stići. a federer lagano, samo behed jednoručni, i to je tako zavrne da je Bog ne može vratiti kako treba. čuj bio blizu, izgubio zadnji set 6:2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 15:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bože, uzmi ovog preko reda!!!
Splendid je napisao:
"Splendid"]nabildo se ko konj, lopte ne može stići

Nadal ne može stići loptice??? :lol: :lol: :lol:

Splendid je napisao:
federer lagano, samo behed jednoručni, i to je tako zavrne da je Bog ne može vratiti

Ukoliko nisi znao, a vidim da nisi, Federeru je najslabiji udarac backhand ili "behened", kako ga ti nazivaš. Njegov najbolji udarac je forehand, ali su toga svjesni svi pa mu konstantno guraju loptice na backhand sa kojim se on samo brani, a vrlo rijetko se odluči da napadne. Statističari su izmjerili da svaki 37. Federerov backhand, sa zadnjeg Winbledona, prelazi iz odbrane u napad, a tako je i u toku većine njegove karijere. Sad računaj da je prosjek izmjena na travi 6-7 udaraca pa skontaj koliko od tih udaraca su izvedeni backhandom pa tek onda koliko je puta napao pa tek koliko od tih napada je prošlo???

Splendid je napisao:
čuj bio blizu, izgubio zadnji set 6:2

Kako je završio predzadnji set??? Kako je uopšte dobio ostala dva seta Federer, a kako Nalad?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 15:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Splendid ako nije po tvom onda nas sve salji u MP3

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
splendid je napisao:
Sondri je napisao:

koliko ga je puta dobio na terenima koji nisu zemljani? daj čovječe spusti se na zemlju. to ti je onaj sistem: bolje prvi na selu nego drugi u gradu. kakav nadal kakve trice. nabildo se ko konj, lopte ne može stići. a federer lagano, samo behed jednoručni, i to je tako zavrne da je Bog ne može vratiti kako treba. čuj bio blizu, izgubio zadnji set 6:2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

6:1 sljaka
2:2 beton
0:2 trava

Znaci na sljaci mu ne moze nista .. a na betonu gdje bi on trebao biti bolji je 2:2 .. jedino sto ga na travi dobija, a bio je veoma blizu da izgubi ove godine na Wimbledonu ;) btw ne volim ja ni jednog od njih dvojice, ali puno seres :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 11:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

17:00 Hantuchova - Timotić

19:00 Cubulkova - Janković

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Anom Timotić izgubila od Danijele Hantuhove

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 16:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Anom Timotić izgubila

???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
SIJUKS je napisao:
Anom Timotić izgubila

???

Ana,pa skontaj da je greska,ne mora ti se sve crtati

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 20:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

6:1 sljaka
2:2 beton
0:2 trava

Znaci na sljaci mu ne moze nista .. a na betonu gdje bi on trebao biti bolji je 2:2 .. jedino sto ga na travi dobija, a bio je veoma blizu da izgubi ove godine na Wimbledonu ;) btw ne volim ja ni jednog od njih dvojice, ali puno seres :)

da. a ko je No 1 na ATP listi. koliko je Federer već prvi? Federeru je behend slabiji udarac, ali i to je više nego dovoljno da ga dere ko jarca. razlika je više od 2000 atp bodova. možda ga stigne za 300 godina nakon što ovaj ode u penziju. gledaj US open pa mi javi šta si vidio. Federer winner

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
da. a ko je No 1 na ATP listi. koliko je Federer već prvi?

Jeste prvi je već dugo, a i stariji je 5 godina. Bilo je već priče o tome, pa i teniskom laiku je jasno, da je Federer ovoliko dominantan zato što je njegova generacija ispala generacija tukaca. Jedan Sampras je za protivnike imao Agasija, Ivaniševića, Čenga, Mustera, Bekera, Raftera, Kurijera, Kafeljnikova, Krajičeka, a Federeru je jedini pravi konkurent Nadal, dok ostali nisu uspjeli da dostignu taj nivo, a nova generacija tek stastava. Znači, da li je Federer toliko jak ili jednostavno nije imao pravu konkurenciju u trenutku kada je bio u najboljoj formi, teško da će se ikad saznati... Uglavnom, više nije u toj formi, jer da jeste, počistio bi "šljakaša" Nadala, sa svoje omiljene podloge, a ne igrao pet tijesnih setova protiv njega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 00:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Janković jedva protiv Cibulkove za 1:1, upitan nastup protiv Hantucove sutra!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
splendid je napisao:
da. a ko je No 1 na ATP listi. koliko je Federer već prvi? Federeru je behend slabiji udarac, ali i to je više nego dovoljno da ga dere ko jarca. razlika je više od 2000 atp bodova. možda ga stigne za 300 godina nakon što ovaj ode u penziju. gledaj US open pa mi javi šta si vidio. Federer winner

BlackHand je napisao:
Neka se niko ovde ne nađe uvređen, ali pazite da sam neki dan imao "raspravu" na faxu sa dva tipa koja su me ubeđivala da je Federer najbolji igrač svih vremena, i da on može sada da prestane da igra tenis i da će naredne dve godine (!) biti prvi...

Ljudi.. splendid se samo šali, splendid nas samo vara..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]