banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Maj 2010, 16:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Maj 2010, 15:29
zna li iko gdje mogu naci rezultate svih utakmica lige sampiona do sad...bilo je do skoro na zvanicnom sajtu uefa-e ali sad imaju samo finala...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_Cup_and_UEFA_Champions_League_winners

Samo kliknes na godinu koju hoces i imas sve rezultate od kvalifikacija do finala :)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ужас!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 08:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Slika
:D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
:lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
da zakljucimo ovu sezonu LS i kazemo da je Inter zasluzio pobjedu i pehar............. :cat:

ovo prilikom bi se zahvalio Interu na dobiti od nekih 3000km u ovoj sezoni :wink:

najbolje je to sto sam finale gledao u Swabiji i uzitak je toliki bio kad je u 35 minuti Milito potopio Bavarce sa prvim torpedom,svi ocaravaju a ja skacem u sred puba.........u jednom trenutku sam stao i pogledao cjeli pub,svi su gledali u mene koda sam pao sa marsa :oops: osjecao sam se ko krme u Teheranu al me nije bilo briga :D iiiiiiiiiiii onda drugi torpedo i definitivno potapanje Bavaraca........... :cat:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
cvox je napisao:
da zakljucimo ovu sezonu LS i kazemo da je Inter zasluzio pobjedu i pehar............. :cat:

ovo prilikom bi se zahvalio Interu na dobiti od nekih 3000km u ovoj sezoni :wink:

najbolje je to sto sam finale gledao u Swabiji i uzitak je toliki bio kad je u 35 minuti Milito potopio Bavarce sa prvim torpedom,svi ocaravaju a ja skacem u sred puba.........u jednom trenutku sam stao i pogledao cjeli pub,svi su gledali u mene koda sam pao sa marsa :oops: osjecao sam se ko krme u Teheranu al me nije bilo briga :D iiiiiiiiiiii onda drugi torpedo i definitivno potapanje Bavaraca........... :cat:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: od kad nisam cuo taj izraz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2010, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Na sastanku Izvršnog odbora UEFA u Nionu usvojen je finansijski fer-plej po kojem će klubovi moći da troše samo onaj novac koji i zarade.

Ova odluka trebalo bi da izvuče ekipe širom Evrope iz velikih dugova u kojima prednjače giganti kao što je Mančester junajted.

Ovo će svakako mnogo uticati na visine transfera koji u budućnosti ne bi trebalo da budu na nivou sadašnjih. Mančester siti, Čelsi, Real i drugi neće moći da nude blaga za igrače koje žele.

Pravilo će se početi primenjivati od 2012. godine, a vlasnici klubova će samo u prve tri sezone moći "pokrpiti" minuse do maksimalno 45 miliona evra godišnje. Prve sankcije bi klubove koji se ne budu pridržavali pravila mogle zadesiti u sezoni 2014/2015. Najteža kazna za najbogatije klubove mogla bi biti izbacivanje iz UEFA takmičenja.

"Radili smo na ovome konceptu zajedno s klubovima. Naša namera nije bila kazniti ih, već spasiti. Sve smo dogovorili. Osnovna je filozofija da ne možeš potrošiti više nego što zaradiš", rekao je predsednik UEFA Mišel Platini, dok je Karl-Hajnc Rumenige, izvršni direktor Bajerna i predsednik Udruženja europskih klubova (ECA), dodao:

"Ovo je zaista velika stvar. U ime ECA želim zahvaliti UEFA, a posebno Platiniju, na inicijativi koja će evropski fudbal, uveren sam, odvesti u pravom smeru. Udruženje evropskih klubova u potpunosti stoji iza ovog plana".

UEFA je na sastanku odlučila i da od jeseni u utakmicama Lige šampiona i kvalifikacija za EP 2012. uvede dvojicu dodatnih sudija.

UEFA je sa ovim eksperimentom počela prošle sezone u utakmicama Lige Evropa, a dodatne sudije, koje stoje pored gola, u Ligi šampiona "debitovaće" u četvrtom kolu kvalifikacija. Evropska fudbalska unija poručila je i nacionalnim savezima da mogu da uvedu dodatne sudije, ali da to nije obavezno.

Eksperiment sa šest sudija trajaće još dve godine, a u Ligi Evrope sudiće od grupne faze. Dodatne sudije sudiće i na Evropskom prvenstvu 2012. godine, kao i u Superkupu Evrope u avgustu.

UEFA je takođe uvela pravilo da u baražu kvalifikacija za EURO 2012 godine nosioci budu domaćini u revanšu, pa će se to od sada određivati žrebom.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma tako je!
Najbolje da Real uzme kredit jos 250 miliona pa dovede sve redom. :mad:
Dabogda pocrkali svi bankari, naftni giganti, osiguravajuce kuce, itd, itd, koji su se uvukli u fudbal i koji obrcu pare.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 10:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa ako obrću pare, onda posluju u plusu i ovo pravilo ih zaobilazi :roll: Manchester je klub sa najvećom zaradom i pored duga, koji sad iznosi 459 miliona, ali se taj dug redovno otplaćuje i klub zarađuje više, nego što troši... Drugi je Real Madrid sa zaradom od 130 miliona, uz dug od 563, a treća Barcelona sa zaradom od 113 miliona i dugom od 513 miliona... Barcelona je inače 4. najvrijedniji klub uopšte, ispred njih je Arsenal, ali Gunnersi ima nešto manji godišnji profit od Catalonaca... Od 20 najvrijednijih klubova Evrope, po ovom pravilu su ugroženi samo Chelsea (-74 miliona), Manchester City (-56 miliona), Newcastle (-49 miliona), Inter (-14 miliona) i Schalke 04 (-7 miliona)...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Najmanji problem je taj što se klubovi enormno zadužuju. Digneš kredit, imaš kamatu i tačka. Problem je što na primjer Real Madrid uzme krediti iz državne banke i onda se non-stop vrši neko reprogramiranje, odgoda za naplatu i slične stvari. Ovako, kad ti uzmeš preko, uslovno rečeno, privatne banke, nema zezanja. Imaš rok, imaš kamate pa se ti zajebavaj. I ovo što su sada naveli mi izgleda kao neka utopija. Zamisli kad bi stvarno tako bilo da klubovi poput Mančestera, Reala, Čelzija, Liverpula, Milana ... ne mogu igrati UEFA takmičenja ako nisu očistili dugove? Nema od toga ništa ... uvijek će se naći neki izgovor da im se dozvoli igranje.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 10:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kao što sam već rekao, samo ovih 5, od 20 najbogatijih će imati problema sa tim pravilom...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja ne kontam ovo, jel ovo znaci da ce se moci potrositi samo profit koji moze biti 5,10,15... miliona ili znaci da ako poslujes u plusu mozes da trosis koliko hoces?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 12:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako su ti prihodi veći od rashoda, čist si...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
ja ne kontam ovo, jel ovo znaci da ce se moci potrositi samo profit koji moze biti 5,10,15... miliona ili znaci da ako poslujes u plusu mozes da trosis koliko hoces?

Citiraj:
Na sastanku Izvršnog odbora UEFA u Nionu usvojen je finansijski fer-plej po kojem će klubovi moći da troše samo onaj novac koji i zarade.

Nema dizanja kredita za nabavku igraca, kao sto Real :angry4: radi iz godine u godinu.
Mozes trositi one pare koje si zaradio od sponzora, ulaznica, TV-prava, nagrada...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

Citiraj:

Nema dizanja kredita za nabavku igraca, kao sto Real :angry4: radi iz godine u godinu.
Mozes trositi one pare koje si zaradio od sponzora, ulaznica, TV-prava, nagrada...

znaci, razliku izmjedju prihoda i rashoda, tj. samo cisti profit, pa koliko si u plusu to ces i da potrosis. ako je ovako, onda je ovo odlicno.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
znaci, razliku izmjedju prihoda i rashoda, tj. samo cisti profit, pa koliko si u plusu to ces i da potrosis. ako je ovako, onda je ovo odlicno.

Ovo cekam godinama. Jos da igracima poskidaju imena igraca s dresova, ( Klub i fudbal MORAJU biti vazniji od imena igraca, koji danas donosi novac od reklama za satove, kreme za lice, motorna ulja, zvornicku trznicu, itd, itd...), i to je to.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Celsi nije u dugovima kao ni sity..... Nisu ugrozeni jer imaju jake sponzore.... Ovo se radi samo da se ne bi za prosjecne igrace obrtale tolike pare....drugim rijecima, da bi se smanjile cijene igraca na nivo od prije nekoliko godina....niksta spektakularno, opet ce biti isto, samo za manje pare... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]