banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2010, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Ti mora da se šališ... Al' ozbiljno, šališ se.

Не, мртав сам озбиљан! И даље не могу вјеровати да се хваташ за блог, еј блог? Видим ма шта год рекао, односно рекли ти ћеш и даље по своме тако да правим паузу што се тиче дискусије на ову тему. Што се тиче талената и вундеркида из Борче, ствари се врло лако мјењају, ево сад кажу да од потписа за Арсенал неће бити ништа. Јако је битно рећи и сљедеће, да нико овој групи младих талентованих фудбалера не гарантује каријеру супер фудбалера. Типичан примјер је Арсенал који годишње купи на стотине клинаца од којих многи заврше у нижеразредним клубовима а само рјетки долазе до првог тима.

Рецимо и ово, предпоставимо да се намјерно прави помпа око Савића, промовише се на сваком кораку не би ли му то дигло цијену и добро напунило буџет клубу када буде продат. Искрено зар то није уродило плодом? Зар није фино чути да је један млади фудбалер из Звезде био у енглеској на проби? Зар то не ствара позитивну енергију у и око клуба?

Једно питање за Нитра, видиш ли сад која је штета што је половина уговора препупштена Раду?

Што се тиче Звездине дјеце, па и враћање фудбалера који су били у некој од млађих категорија спада у то :wink: .
Шалу на страну ово је прва сезона није ни било могуће очекивати да се на силу избаци неки фудбалер, догодине очекујем бар двојицу да грију клупу, па тек онда на годину да се устале у прву екипу.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Рецимо и ово, предпоставимо да се намјерно прави помпа око Савића, промовише се на сваком кораку не би ли му то дигло цијену и добро напунило буџет клубу када буде продат. Искрено зар то није уродило плодом? Зар није фино чути да је један млади фудбалер из Звезде био у енглеској на проби? Зар то не ствара позитивну енергију у и око клуба?

Divno je to za čuti. Nije dovoljno što se odliv mladih fudbalera ne može spriječiti, nego ga Adžić i kompanija još nude na tacni. Iskreno, meni to govori da je finansijska situacija u klubu jako loša, da finansiranje postaje sve teže, pogotovo bez adekvatnih sponzora, a planirana prodaja Bogdanovića i Ninkova se izjalovila, što znači da je klub ostao bez očekivanih 2-2,5 miliona. Samim tim, prodaće bilo koga samo da se izvuku iz trenutne situacije. Ja uopšte ne vidim drugo objašnjenje, za činjenicu da je Savić išao na probu u Njukasl. Ako nisu imali namjeru da ga prodaju, šta konkretno on, a i klub ima od toga? Pogotovo što je pokušano, da se odlazak u Englesku sakrije, riječima da Savić ne trenira sa timom, jer je kao prehlađen.
Elem, u boldovanoj rečenici leži sva tuga i nemoć... Znači da se uopšte o njemu ne razmišlja kao nosiocu igre u nekom projektu stvaranja tima za budućnst, već isključivo kao o robi za dalju prodaju. Ako nešto hoćeš da prodaš, onda to i reklamiraš. Krajnje jednsotavno... Sad naravno očekujem i floskulu "prodaja igrača je realnost u sadašnjoj situaciji"...

Da ne spominjem i najavljenu transparentnost u poslovanju, a ovamo se krije da igrač ide na probu u Englesku. Ko tu koga laže?

Citiraj:
Видим ма шта год рекао, односно рекли ти ћеш и даље по своме

Ja ću po svome dok ne vidim neke argumente koji bi me natjerali da promijenim mišljenje. Dosad ja vidim samo pretpostavke, puno nekih "možda", "vjerovatno" i "moguće je". Konkretne stvari koje je sadašnja uprava dobro uradila, naveo sam i sam, i to im priznajem. Još uvijek čekam transparentnost u poslovanju, Moskovsku banku, Gasprom i projekat "Zvezdina djeca". Od svega toga, dosad nisam vidio ni pomak sa mrtve tačke.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Arsenal odustao od Savića?

Samo 24 časa pošto je u Engleskoj najavljeno da 19-godišnji Stefan Savić potpisuje predugovor s Arsenalom, usledila je vest da klub odustaje od transfera.

Kako prenosi list "Independent", menadžer "tobdžija" Arsen Venger je posle desetodnevne probe odlučio da ne sklopi ugovor s mladim reprezentativcem Crne Gore i štoperom BSK-a iz Borče,koji bi u petak trebalo da se vrati u Beograd.

- Zaista nemam nijednu novu informaciju. Još niko nije kontaktirao sa nama iz Arsenala, očekujemo Savićev povratak i tada ćemo sigurno znati više pojedinosti - rekao je potpredsednik BSK Dragomir Vasić.

Uz informaciju da transfera vrednog 2,5 miliona evra neće biti, "Independent" navodi i izjavu mladog Savića u srpskim medijima, kako je "Venger bio besan na igrače posle poraza od Mančestera i da im je umesto dva dao samo jedan slobodan dan".

Da li su ovo želeli da povežu s odlukom Arsenalovog šefa, koji ne voli da se "prljav veš" iz kluba iznosi u javnost, da odustane od Savića, ostaje da se vidi kad mladi fudbaler dođe u Beograd.

Sad da je nitro presjednik umjesto nesposobnog lukica on bi pljunuo dva milionceta i doveo Savica.... Jer ipak, bio je na probi u arsenalu... 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sad da je nitro presjednik umjesto nesposobnog lukica on bi pljunuo dva milionceta i doveo Savica.... Jer ipak, bio je na probi u arsenalu...

Sad stavi prst na čelo, pa se zapitaj, koliko još ima takvih talentovanih momaka, koji bi se za siću mogli dovesti u Zvezdu i od njih napraviti dobri igrači, da u hijerarhiji kluba i Lukićeve garniture postoji nešto što se zove skauting služba.

Generalno, nisi ti ukapirao ništa od onog što sam ja pokušao da kažem, pa je svaki daljnja priča besmislena.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

glup sam ti ja za tvoje komentare :wink: ....
Inace djecak vrijedi 2 miliona.......jes skontao ti ista od ovog napisanog oko para ili?....

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
skeva je napisao:
Inace djecak vrijedi 2 miliona.......jes skontao ti ista od ovog napisanog oko para ili?....

Да, за енглески новац. То ти је за Звезду и Партизан, 200.000. Разумијеш? За ту лову он не би ни помислио на Арсенал, још пар година.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Од тога тренасфера нема ништа са великим Н! :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
skeva je napisao:

Да, за енглески новац. То ти је за Звезду и Партизан, 200.000. Разумијеш? За ту лову он не би ни помислио на Арсенал, још пар година.

200.000 je mala maca za zvezdu jel da? :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Да, кад је за Обру, Лазовића, Вилотића, Мугошу, Рељића, мала маца, може се ваљда намакнути и за неког талента за кога су загризли "европски клубови"?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Да, кад је за Обру, Лазовића, Вилотића, Мугошу, Рељића, мала маца, може се ваљда намакнути и за неког талента за кога су загризли "европски клубови"?

За Лазовића су се интересовали Тотенхем и Херта.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Да, и то оне године када га је Ивић звао у Звезду. Онда су малог менаџери нафиловали да нас испали причом како има контролне и како му је школа тренутно важнија. Ивић му нудио боље услове од ових које је сад добио. Онда му се захвалио и пожелио му много трофеја са Борцем.
Годину дана касније, нико од "европских великана" га не зове, онда он дотрчи у Звезду. Сада код нас грије клупу и сви Бога молимо да ће нам показати нешто. Тол`ко о томе. :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Припреме у Анталији - у холу хотела 8)

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Да одморимо мало од прича о управи и новој сезони, мало подсјећање:

Јединство из Манчестера - Црвена Звезда 1:0, новембар 1991. године, Суперкуп Европе. Растурили их, Дејо бриљирао, Панчев промашио десет шанси, на крају пацерски примљен го, Сир Алекс 20 година млађи...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tWAdAPeNOqA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

aahahhahahhaa jakog penala :lol: :lol: :lol: :lol: .... Zvonko tata!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2010, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=obj8XHKRRfA[/youtube]

Ја се овога присјетио. :wink:

Парк, Ван Бомел, Венегор Оф Хеселинк, Коку, Алекс... На клупи Гус Хидинк.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2010, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Био на утакмици. Бламажа у реваншу 5:0.

Оно што је занимљиво је да смо и тада (2004. године) и сада јако лоши у одбрани,а дајемо голове релативно лако. Рецимо, ова два гола која смо примили од ПСВ-а у Београду. Погледајте први гол, у нападу два играча ПСВ-а на три Звездина Дудић испада безвезе и Парк остаје сам да пуца на гол. Други гол, умјесто да Бишевац очисти лопту из шеснаестерца, он је буквално додаје Де Јонгу. Све голови из почетничких грешака. А одбрана на реваншу у Холандији тек је била брука.

Овај Гомеш ми је увијек био тараба од голмана, и сад у Тотенхему је рупа обична.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 12:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jan 2010, 12:39
Ал' смо прије пар година имали тим... Да су нам ови играчи још мало дуже остали, 100% би играли Лигу шампиона, а овако.... :angry4:

http://www.youtube.com/watch?v=JNgl1eUJCQA

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Други гол, умјесто да Бишевац очисти лопту из шеснаестерца, он је буквално додаје Де Јонгу. Све голови из почетничких грешака. А одбрана на реваншу у Холандији тек је била брука.

Biševac je tad u revanšu popio i crveni karton i to u ranoj fazi utakmice, pa je do kraja ostalo samo da se izbroji koliko će golova PSV-ovci da uguraju u mrežu. Istini za volju, Biševac je tad imao 21 godinu, tek došao maltene iz treće lige, sa samo jednim jačim takmičenjem iza sebe, EP za mlade koji mjesec prije toga, gdje su dogurali do finala i glat izgubili od Italije. Tad jesu poraženi, ali ja bih za taj dvomeč ugurao još par opaski. PSV je te godine stvarno bio preje..na ekipa. Hidink ih je bio nevjerovatno složio i fizički pripremio, bukvalno za osvajanje LŠ. Da ne bi one Božje nepravde u polufinalu protiv Milana, mislim da bi je i osvojili.
Na stranu to, ali tad me Ljupko impresionirao, sa koliko je hrabrosti pogurao klince u tim. Basta i Janković tek po 20 godina, Luković 22, Biševac 21, Marko Perović 20. Najstariji su bili Pantelić i Dudić sa po 26 godina. Nije se bojao da ih ugura u tim, čak i po cijenu rezultata, a par godina kasnije Zvezda je dobila sjajne igrače...

Mimo toga, vidim da se pročulo za još par klinaca iz omladinske škole, koji su prošle godine napustili klub. Jedan je Jevrem Kosnić, koji je prešao u Inter, a danas sam vidio i vijest da je takođe mladi Danilo Kuzmanović otišao u Đurgarden. Mislim da su obojica 92. godište... U stvari Kuzmanović sigurno jeste, a Kosnić je mislim, čak i mlađi. Prvi je otišao u avgustu, a ovaj drugi početkom ovog mjeseca.

Sad me živo zanima, hoće li ponovo biti akcije "Drž'te lopova", pošto je odlazak ove dvojice, čist propust sadašnje uprave. Ako su znali da se ispišaju po prethodnicima, kako su olako puštali talentovane klince u inostranstvo, a u slučaju Uroša Ćosića, najavili i istragu, pitam se hoće li sad takođe biti istrage i koje nebeske sile snose odgovornost za odlazak ove dvojice, pošto ne vjerujem da je sadašnja uprava kriva za to...

I dodatak, da su naivni Rusi, ponudili pola miliona za Gumu, ali ne automobilsku ili kamionsku, već za onog mučenika koji je ove sezone jedan od glavnih kreatora Zvezdine igre. Adžić rekao da Bogdanović vrijedi više... Bože otvori mu oči. Iskreno se nadam da samo tvrdi pazar... Ako je procijenio da mu ubjedljivo najbolji igrač ove sezone može otići za dva miliona, u kom paralelnom univerzumu, Bogdanović može da vrijedi milion. I još što je važnije, ko je dovoljno lud da toliko isplati?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro je docekao svojih 5 minuta :D :D :D :D .....
Sta ces druze, kad djeca lete za parama, bas ako si citao jevremov interviju vjerovatno si skontao da ga je menadzer nagovorio da uz abrazlozenje o kasnjenju stipendija primora zvezdu da mu da ispisnicu da bi mogao da ode u inostranstvo i tako svom menadzeru i sebi obezbjesi dobre parice :) ....

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Видјећемо ко је конкретно крив и за чији одлазак, за једног сам прочитао да је отишао у оном периоду кад је била смјена упраав а за другог нигдје нисам прочитао да је отишао прошли мјесец. Ако неко има детаљније информације нека напише.

Свакако сам за наставак акције "Држете лопова" како Нитро воли да каже, јер досљедност мора постојати. Као што паметни људи воле да кажу, доста је било питања неко једном у овом народу мора да почне и да одговара. Јер чему онда сврха омладинске школе, ако ћемо сваког перспективног дјечака пустити у годинама у којим треба да уђе у први тим? Дакле, одговорност!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]