Citiraj:
Други гол, умјесто да Бишевац очисти лопту из шеснаестерца, он је буквално додаје Де Јонгу. Све голови из почетничких грешака. А одбрана на реваншу у Холандији тек је била брука.
Biševac je tad u revanšu popio i crveni karton i to u ranoj fazi utakmice, pa je do kraja ostalo samo da se izbroji koliko će golova PSV-ovci da uguraju u mrežu. Istini za volju, Biševac je tad imao 21 godinu, tek došao maltene iz treće lige, sa samo jednim jačim takmičenjem iza sebe, EP za mlade koji mjesec prije toga, gdje su dogurali do finala i glat izgubili od Italije. Tad jesu poraženi, ali ja bih za taj dvomeč ugurao još par opaski. PSV je te godine stvarno bio preje..na ekipa. Hidink ih je bio nevjerovatno složio i fizički pripremio, bukvalno za osvajanje LŠ. Da ne bi one Božje nepravde u polufinalu protiv Milana, mislim da bi je i osvojili.
Na stranu to, ali tad me Ljupko impresionirao, sa koliko je hrabrosti pogurao klince u tim. Basta i Janković tek po 20 godina, Luković 22, Biševac 21, Marko Perović 20. Najstariji su bili Pantelić i Dudić sa po 26 godina. Nije se bojao da ih ugura u tim, čak i po cijenu rezultata, a par godina kasnije Zvezda je dobila sjajne igrače...
Mimo toga, vidim da se pročulo za još par klinaca iz omladinske škole, koji su prošle godine napustili klub. Jedan je Jevrem Kosnić, koji je prešao u Inter, a danas sam vidio i vijest da je takođe mladi Danilo Kuzmanović otišao u Đurgarden. Mislim da su obojica 92. godište... U stvari Kuzmanović sigurno jeste, a Kosnić je mislim, čak i mlađi. Prvi je otišao u avgustu, a ovaj drugi početkom ovog mjeseca.
Sad me živo zanima, hoće li ponovo biti akcije "Drž'te lopova", pošto je odlazak ove dvojice, čist propust sadašnje uprave. Ako su znali da se ispišaju po prethodnicima, kako su olako puštali talentovane klince u inostranstvo, a u slučaju Uroša Ćosića, najavili i istragu, pitam se hoće li sad takođe biti istrage i koje nebeske sile snose odgovornost za odlazak ove dvojice, pošto ne vjerujem da je sadašnja uprava kriva za to...
I dodatak, da su naivni Rusi, ponudili pola miliona za Gumu, ali ne automobilsku ili kamionsku, već za onog mučenika koji je ove sezone jedan od glavnih kreatora Zvezdine igre. Adžić rekao da Bogdanović vrijedi više... Bože otvori mu oči. Iskreno se nadam da samo tvrdi pazar... Ako je procijenio da mu ubjedljivo najbolji igrač ove sezone može otići za dva miliona, u kom paralelnom univerzumu, Bogdanović može da vrijedi milion. I još što je važnije, ko je dovoljno lud da toliko isplati?