banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2012, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Raskoljnikov je napisao:
Da sam ja selektor, Zoran Tosic vise nikada ne bi igrao za reprezentaciju. Srbija odavno nije imala onakvog egoistu, sebicnjaka koji sve hoce za sebe, a nema pojma o zivotu.

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
mandrak je napisao:
Stojkovic nas je fino izvadio.momak brani pod nevjerovatnim pritiskom,svi cekaju njegovu gresku.
Tosic udavi loptu,ovo na kraju covjek sam a on se okrece na drigu stranu.fino je nasao tadica al odbrani onaj majmun

Imao je i Stojkovic 2 opasna momenta, prvi kad je dao loptu Mijailoviću na kog naleće igrač, a pred kraj je mlitavo odbranio šut pa je moglo biti svašta. Ipak, prolazna ocjena za njega, a bilo je i drugih koji su gore griješili.

Šta reći za Zorana Tošića, talentovan fudbaler, a onolika seljačina, na kraju su nas i njegove greške mogle skupo koštati. Meni je on klasičan igrač za džokera, a pored Boška Jankovića ne bi smio prismrditi prvom timu. Jedan odličan potez u moru loših. Ja sve kontam da Miha neće "zvijezde" u timu pa nema Jankovića, Laneta, Krasića, Žigića... Suvi ofanzivni kvalitet koji nam fali. Možda je ovako bolje za budućnost reprezentacije, ali za nekih 5 godina. Teško ćemo ovako na prvenstvo, mada je današnja predstava OK.

Citiraj:
sebicnjaka koji sve hoce za sebe, a nema pojma o zivotu.

Ma nije ni što sve hoće za sebe, već ne zna ni on šta hoće. Danas treba da je dekne na prvu u ugao, a on povede loptu da asistira i naravno zajebe. Klasičan primjer neizgrađenog igrača sa potezom više.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Sta je taj Tosic dobro uradio za reprezentaciju, ne danas, nego inace? Odgovor je - NISTA. Njegova igra za reprezentaciju se svodi na daj mi loptu, a ja cu driblati, samo ne znam da li njih ili sebe, ali kao da je to bitno, bitno je da sam ja dobio loptu i da je nikome necu dati. Krasic i ovakav kakav trenutno jeste je igracina na kub za njega.
I Mijailovic je danas bio katastrofalan, toliko o njegovom navikanom talentu, a momak je samo jedan prosjecan igrac, koji je u napadu beskoristan, a u odbrani je supalj, ali bitno je da ce ga Zenit platiti 4 miliona. Jesam Zvezdas, ali Micko ne vrijedi pisljiva boba.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Mene inace iznenadjuje Bisevac, ne samo na ovoj utakmici. Covjek je kvalitetan stoper i u evropskim okvirima, a bio je malo iznad drveta u Zvezdi. Danas je drzao odbranu, Nastasic bi mogao biti novi Vidic, ali jos nema tu rutinu.

Raskoljnikov je napisao:
I Mijailovic je danas bio katastrofalan, toliko o njegovom navikanom talentu, a momak je samo jedan prosjecan igrac, koji je u napadu beskoristan, a u odbrani je supalj, ali bitno je da ce ga Zenit platiti 4 miliona. Jesam Zvezdas, ali Micko ne vrijedi pisljiva boba.

Jest bio prilicno los, al da je u odbrani supalj nije tacno, najveci kvalitet mu je dobro postavljanje i sjeckanje napada, da je bolji u ofanzivi bio bi pravi zadnji vezni, ovako je dobar za TSL.

I ovo podmladjivanje na silu jede, aj da je to neki garant kvaliteta i uspjeha dugorocno, ali ovi svi da ostanu sledeca tri ciklusa zajedno, svaki put bi bilo veliko pitanje hocemo li se kvalifikovati.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 19:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije bilo loše kako mi to znamo....Nego....spominju Subotića....Je li taj čovjek odigrao ijednu dobru utakmnicu za reprezentaciju?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 19:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
_зока je napisao:
Nije bilo loše kako mi to znamo....Nego....spominju Subotića....Je li taj čovjek odigrao ijednu dobru utakmnicu za reprezentaciju?

ma nije mu se ni pruzala nekakav sansa.dobije jednu utakmicu pa pet na klupi jednu sa klupe i tako u krug.gledam cesto borusiju,momak drzi odbranu cijelu.onaj humels sto igra u paru sa njim ispada cesto iz igre ali ovaj sve krpi

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Mene je Tosic unistio plus je zamalo Fejsa ispao kreten zbog njega. Jedan dobar pas u devedestoj minuti na prethodne 22 glupe greske nema nikakav znacaj. Inace, Skoti su najobicnije kanare i sramota je sto Sinisa nije nasao mogucnost motivisati ove nase tehnicki 99% bolje momke da ih pobjede. I taktika je pogresna, trebali smo ubrzati i navaljivati ko mutavi- mozda bi primili 2 gola iz kontre ali bi im dali 5

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tosic bio i ostao kretencina sebicna

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 19:54 
Administrator
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
_зока je napisao:

ma nije mu se ni pruzala nekakav sansa.dobije jednu utakmicu pa pet na klupi jednu sa klupe i tako u krug.gledam cesto borusiju,momak drzi odbranu cijelu.onaj humels sto igra u paru sa njim ispada cesto iz igre ali ovaj sve krpi

Ma kod nas vazda puna reprezentacija tih što drže cijele klubove na plećima, a u reprezentaciji igraju kao amateri....

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jebiga Zoka, Dortmund je bez njega poprilicno supalj, ziva istina.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
_зока je napisao:
mandrak je napisao:
_зока je napisao:

Ma kod nas vazda puna reprezentacija tih što drže cijele klubove na plećima, a u reprezentaciji igraju kao amateri....

ma samo zelim da kazem da momku treba pruziti sansu a ne svaku desetu utakmicu pa se onda cuditi sto grijesi

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma neka mu pruže...Ja svejedno ništa ali baš ništa ne očekujem od srpskog fudbala. Davno me to prošlo.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ma neka mu pruže...Ja svejedno ništa ali baš ništa ne očekujem od srpskog fudbala. Davno me to prošlo.

Ma ni ja ne ocekujem ali brate da spadnemo na nivo Albanije i Kipra nema smisla

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa spali smo na svakom drugom polju. Zašto bi fudbal bio izuzetak?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima i toga :(

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nismo mi ni bili neki nivo... Od raspada Juge, mada ni tada nismo imali nekih uspeha u fudbalu, osim par klupskih

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Nismo mi ni bili neki nivo... Od raspada Juge, mada ni tada nismo imali nekih uspeha u fudbalu, osim par klupskih

Nekako ja to gledam uvijek sa pogresne strane - kroz broj nasih igraca u najboljim ligama. I onda kada to uporedim sa albanskim i inim kanarama u zadnjih 20 godina nikako ne mogu pristati na to da smo tu gdje jesmo. Znaci, uvijek i samo motiv i selektor

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Opet nista. Imam osjecaj da Srbija nece proci dobro protiv susjeda.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Hertzog je napisao:

Nekako ja to gledam uvijek sa pogresne strane - kroz broj nasih igraca u najboljim ligama. I onda kada to uporedim sa albanskim i inim kanarama u zadnjih 20 godina nikako ne mogu pristati na to da smo tu gdje jesmo. Znaci, uvijek i samo motiv i selektor

Nije to bas neko merilo... Pogledaj Engleze npr, nema ih nigde na reprezentativnom nivou, s obzirom kakvu ligu i igrace imaju

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ovi iz Ciganskog kluba što su igrali danas baš loši + tošić

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]