joj otpustiše zirojevića, toliko su ga hvalili i robi i igrači, i sad ga šutniše. po mom mišljenu covjek je radio dobro svoj posao i igrači su na zadovoljavajućem nivou pripremljeni. sad što partizan ima bolje igrače i 8 puta dužu klupu to je druga priča.
takođe, realno igramo lošije nego proljetos . jbg, poprilično smo i pročitani.
svaka čast mikicevom trudu i želji, ali nije ni pola ninkova. prosinecki je par puta spomenuo da je među glavnim odlikama njegove igre ofanzivni bekovi koji idu visoko. reljic, petkovic i mikic to 100% nisu
aj adziću jebem ti sve živo, pa imaš li ti obraza, marš iz kluba! kad god zamislim njegovu facu i sjetim se njegovih izjava pritisak mi jedno 200/150. aj sad realno da li onakva osoba može da bude sportski direktor našeg kluba. ne, ne može da bude ni ekonom, ne bih mu dao ni da travu kosi na mari.
ne bih mu dozvoli ni da bude ekonom u laušu i da krečom iscrtava linije na ovoj ovdje grbavici. sunce ti jebem, na što smo spali. bez obzira što će sad neki reći da se nema para...
a i ovog lukića sve manje i manje mogu tolerisati... cijenim sve što je napravio do sada, ali realno njegov najveci domet je fk sopot. o zvezdo zvezdo ne šta si spala, kakve karikature te vode?
i ja se nadam da će taj pašeko promjeniti sve,

zamisljam ga kao ronaldinja iz barselone

samo da ga odgledam jedno tri puta i onda mogu da se isljucim iz pracenja zvezde, jer sam na rezervama što se tiče živaca
@vuče apsočutno si u pravu, u novinarstvu ubjedljivo najmanje ima onih koji su završili novinarstvo...