skeva je napisao:
Necu. Partizan ima skupu i kvalitetnu ekipu, skup skupih igraca dok smo mi mladi i skolujemo se. Naravno da zelim pobjedu i da sam gotovo siguran u nju, ali te gluposti da je Radonjic dileja ako izgubi su smijesne. On ti je zasluzan da sada vjerujes da mozes pobijediti, mani me "dileja" fazona.
Ako ne uspijemo obezbijediti EL, to je neuspijeh i primarni cilj ove sezone nece biti ostvaren i naravno da ce odgovarati prvi trener pa onda igraci (uprava nece naravno iako bi trebala i ona), i Radonjic ce dobiti otkaz vjerovatno i tako i treba biti, nije ispunio primarni cilj, cao i vidimo se, srecno u daljoj trenerskoj karijeri. Ali reci da je covjek, zbog koga nas realno boli kurac ko ce nam doci u polufinalu jer smo jebena masina, dileja, nikad necu reci jer je dobar trener, to svako vidi ko zeli da gleda.
Hej, covjek zbog koga gledamo najbolju kosarku u poslednjih 20 godina dileja, ma bravo.
Dobar je jer ima Markusa u rosteru, ko sto je jedan Santrac "trenercina" jer je imao Piksija u ekipi '90-ih.. I tad je to bila najbolja nasa fudbalska selekcija u zadnjih nekoliko decenija, kao sto tako isto mozes reci za ovaj tim zvezde da je najbolji u ovom trenutku.. Kalina je dosao napaljen u punom pogonu poslije mundobasketa, Bobi je eksplodirao sam od sebe jer mu je dosao vakat.. ali sve njih MW svojim stilom i asistencijama podize za nekoliko klasa nabolje..
Radonji samo odajem priznanje za odlicnu postavku defanzivne igre, za sve preostalo i dalje mislim da je apsolutni tuta-muta... i da u napadu zavisi samo od inspiracije pojedinaca, prije svih naravno opet Markusa..