banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Avg 2013, 01:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Prikačeni fajl:
ImageUploadedByTapatalk 21376006377.053270.jpg
ImageUploadedByTapatalk 21376006377.053270.jpg [ 72.49 KiB | Pogledano 570 puta ]

Haha,odlicna slika.jest da pola ne kontam sta je.ova beba u napadu?vesovic-viski?ko je na beku sto stalno ide desno?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 01:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Nije smijesno, zalosno je...salim se, smijesno je :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 06:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 08:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
mandrak je napisao:
Prikačeni fajl:

Haha,odlicna slika.jest da pola ne kontam sta je.ova beba u napadu?vesovic-viski?ko je na beku sto stalno ide desno?

Prejaka je slika...
Bajko je mačka na golu, flaša je Mijailović na lijevom beku, zbog problema sa cuganjem iz ranijih dana, koje je navodno riješio. Strelica u desno je Vešović, zato što dribla uvijek i samo u desno. Na štoperima su street fighter Martinović, zbog onog hi-kicka u Rumuniji, kad je zveknuo navijača koji je uletio na teren i Darko Lazić, ali ni ja ne kontam šta znači mobilni.
U sredini su Aca "Tenk" Kovačević, puž je valjda jasna asocijacija na Milijaša i Zvezdaško srce Ninković. Napad - zastava Slovenije - Pečnik, pospani i nezainteresovani Dauda i valjda Kasalica, koji stalno dobija kartone zbog prigovora i simuliranja. Mada može i Mihajlović zbog ona dva idiotska žuta na Islandu...

Elem, čudo se nije dogodilo i nema to veze ni sa srećom ni nekim drugim vasionskim andrakom. Plaćamo danak glupostima, koje se konstantno ponavljaju i dok god se radi i živi od danas do sutra i na taj način razmišlja, ovakve stvari će se ponavljati. Manjak sreće = manjak koncentracije i odsustvo realizacije. Po starom dobrom "ko hoće nađe način, ko neće, nađe opravdanje". E mi u posljednjoj deceniji, konstantno tražimo opravdanja, a ne uzroke i u tome smo zaglavljeni i dalje. Nije čak shodno kriviti ni onog grotnjaka na klupi, on se prihvatio onoga za šta misli da mu je vrhunac karijere, a bez obzira što i ja lično mislim da on nije kapacitet za Zvezdinog trenera, mislim da je teško suditi o njemu nakon samo par utakmica u kojima mu nije stavljen na raspolaganje ni kompletan tim. Kad kažem kompletan, ne mislim na to da je potreban vrhunski kvalitet na svakoj poziciji, ali nije zgoreg da se bar za svku poziciju nađe adekvatan igrač, a ne da desno krilo igra beka, vezni igrači glume krila i slično. Dakle ne može se tražiti odgovornost trenera, ako nema raspodjele odgovornosti ni među onima koji su ga tu postavili i dovodili mu pojačanja. Jedan od ključnih problema, upravo je u toj hijerarhiji odgovornosti i obaveza. Ko ne radi svoj posao kako treba, treba da bude sklonjen ili upozoren, ali ne može ga upozoravati i sklanjati neko, ko ni sam neradi svoj posao kako treba. Odnosno ako je trener loše rješenje, onda odgovornost snosi on, ali i onaj ko ga je doveo i to podjednako. Dakle trener nije problem, on je samo fizička personifikacija opšteg lošeg stanja...
Nisam ja od ove uprave očekivao čuda, ali sam očekivao bolje od prethodnih. Oni su zasad, samo pokazali da ne mogu gore, što je bilo i za očekivati...

Generalno gledano, opet se vraćamo na tu podjelu odgovornosti i dužnosti. Ova uprava nije pravo rješenje, niti se može govoriti o pravim ljudima na pravom mjestu, već je skrpljena ekipa raznih sujetnih likova, koja rješenja bira po principu ličnog prioriteta, odnosno važnije od toga da bude dobro rješenje za Zvezdu, jeste da to bude nečiji lični izbor. Tako je pod patronatom Vučića, namoljen Džajić da prezume predsjedništvo, a on zasad isključivo vegetira kao figura, bez konkretnog uticaja i poteza koji vode ka ozdravljenju. Stojadinović je očekivano doveden za SD, uz par promašaja i par dobrih poteza, ostavio utisak nekoga ko zna i može, ali mu se guraju klipovi u točkove, a daleko da je i on bezgrešan u procjenama. Tu dolazimo do dvije ključne stavke... Prva je ekipa Tončev - Kokeza, druga je Nebojša Čović. Oba rješenja su loša i pogubna. Prva se direktno veže za Stojadinovića, koji bi po logici stvari trebao biti onaj odgovorni za sportski sektor, međutim u moru pokušaja da se na perfidan način ostvari uticaj u klubu, on se minira, visi na granici otkaza, da bi mu se na kraju za vrat natovarila neka komisija koja procjenjuje i ocjenjuje sva potencijalna pojačanja. To je kriminalno loš, prevaziđen, da nekažem komunistički način funkcionisanja preduzeća, koji pogubno djeluje na efikasnost djelovanja. Komisija tako vijeća i zasjeda, palamudi, na kraju odloži odluku, a u međuvremenu bira neke "svoje kandidate" i usporava proces uigravanja ekipe i kompletiranja igračkog kadra. Na kraju odgovornost snosi SD (Stojadinović), a "sportska komisija" odrađuje posao, time što su spriječena loša pojačanja...
Druga stvar je Nebojša Čović. Ključna stavka za oporavak kluba je finansijska stabilnost, a Čović je doveden sa tom idejom, jer je uspješno reorganizovao košarkaški klub. Međutim saniranje ogromnog duga je veliki posao, koji zahtjeva maksimalnu psovećenosti prisustvo, a Čović ima prevashodnu obavezu da KK spremi za Evroligu i narednu sezonu i on prosto ne može fizički da iznese obavezu da izvuče iz govana finansijski devastiran fudbalski klub. Ono što je on uradio, jeste utvrđivanje finansijskog stanja, strukture dugovanja i strukture prihoda, prijedlog budžeta kao i način na koji da se ostvari, otpis dugova gdje je to bilo moguće i na kraju prijedlog koji je jedini logičan - jedan veliki kredit, kojim bi se pokrile sve rupe i osvarila sredsva za funkcionisanje u narednom periodu. Međutim kao i svako preduzeće, koje uzme kredit, Zvezda mora da ostvari neki proizvod, kojim bi stvorila višak sredstava. Mogućnosti su bile opstanak u Evropi i prihodi od učešća u LE ili investiranje u igrače, koji bi u projekciji donijeli dobit. Stalo se na pola puta, u oba slučaja. Niti postoje neki igrači za koje se može reći da predstavljaju garanciju vrhunskog transfera u narednih par godina, niti se radi na njihovom stvaranju, niti je na vrijeme kompletirana ekipa da bi se ozbiljnije ušlo u priču za LE. Dakle opet se vraćamo na to da je tim ključna stvar, a da je na tom planu sve ostalo nedorečeno. Ne može se skrpiti ekipa, dati u ruke treneru sumnjivog kvaliteta i na taj način ostvariti pomak. U tom slučaju nije kriv trener, pa ma koliko bio bezmud ili glup, da recimo skloni na vrijeme nespremnog Milijaša iz ekipe, a pred upravom udari šakom od sto i kaže da se u sezonu ne ulazi sa dva štopera koji zajedno nemaju dvocifren broj utakmica u seniorskoj konkurenciji i priučenim desnim bekom, koji više nije ni krilo ni bek. Nisu krivi ni igrači, jer oni bolje ne znaju - ne mogu, već svako snosi dio krivice, ali odgovornosti ni u priči. Tako se i dođe do tog traženja dežurnog krivca, koga dobar dio populacije, već dugo vidi i Milijašu, a onaj ostatak ga je u njemu vidio nakon promašenog penala. Ali Milijaš nije ključni problem, on je opet personifikacija lošeg rada, kako sportskog tako i organizacionog sektora. Kapiten i vođa ekipe, sa za ove uslove ogromnom platom, ne smije u ključnoj utakmici da promaši penal, ali čak i da mu se to desi, on mra da grize, vuče ekipu, bodri i daje elan mlađim saigračima, daje im primjer kako se trči bori. On od toga ne radi ništa, a kao takav i dalje je prisutan na terenu, i dalje je kapiten i i dalje predstavlja gubitak, kako finansijski tako i sportski. Sa ovim pristupom, on ne opravdava sredstva uložena u njegovu platu, srozava mogućnost da se proda za adekvatnu cifru, a šteti i igri i ostatku tima. Jednostavno on je luksuz koji Zvezda sebi ne može da priušti, ali prećutno se i dalje tretira kao nedodirljiv. Dakle sami sebi pucamo u koljena, a onda opravdanja tražimo u nekom nesviranom penalu u Odesi, ili navodno prestrogo dosuđenom pred našim golom, u odustvu sreće u revanšu i tome slično. To su gluposti i činjenica je jedino to, da Zvezdu iz Evrope, već dugo godina izbacuje odsustvo vizije, sistematskog rada i odgovornosti koju bi pojedinci trebalo da snose...

O igri sinoć nema puno da se kaže. Nije to ni bilo toliko loše, bar u prvom poluvremenu, igra se konkretnije, brže se kombinuje i prenosi lopta, ali ostaje i utisak, da se tako igralo, jer su Ukrajinci igrali isključivo pred svojim golom...

Poslednji put menjao Nitro dana 09 Avg 2013, 08:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 08:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Erazmo Roterdamski je napisao:
Buraz, teško je naći rješenje. Koga uopšte staviti gore? Ko će zabiti ta dva gola?

Kao što rekoh ko?

Ima par igrača koji su bili dobri. Ćaća je spomenuo koji. Milijaša sam branio, kao ima šut, centaršut i to, ali brate sad možeš ići. Srećan put.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
mandrak je napisao:
Prikačeni fajl:

Taj telefon je Omega, jer je navodno dok je bio u Slobodi krao telef. saigracima. Mada, mogli su staviti i sliku neke maloljetnice posto se i to vezuje uz njegovo ime.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nitro sve objasnio..
Nadao sam se sinoc da ce Ninkovic izvoditi penal, a ne raspali Milijas, ali.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Nije ni meni jasno sto je tako bilo ...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Да не серем ја безвезе, Новаковић опет бриљатно објаснио све: http://www.b92.net/sport/teme/novakovic ... _id=740796

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Jedan detalj - sudija je bio sjajan. Bez sjeckanja igre, bez grešaka, bez razmahivanja kartonima.

Shoole, odličan tekst. Kako nisam znao za ovog novinara ranije?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Б92 има два сјајна новинара, Новаковића и Озмо.

Нађи и прочитај Новаковићев коментар на дуел са Исланђанима. Нема шта ни додати ни одузети, ни ријеч!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.sportal.rs/news.php?news=106946

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa sta je sledece?!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 16:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Na početku sam mislio da će biti nešto od njega, ali izgleda ništa.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Golman je spasio goste to je činjenica. Zvezda je odigrala odlično i sa jednim napadačem, ali eto nije bilo sportske sreće.

Najružniji momenat utakmice je kada su zviždukom ispratili Daudu ... Pa čovjek je pravio majstorije na terenu i bio najbolji.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Aj peci prase.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XojkBcXI_V4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XojkBcXI_V4[/youtube]

ja stvarno ne razumijem kako neko u ovakvoj atmosferi moze igrati ko pickica,ja bi letio

http://srbin.info/2013/08/navijac-zvezd ... to-smo-mi/

ovaj milunovic je bas opasan,tipa darko anicic/perica ognjenovic iz najboljih dana.a za razliku od njega ovi su pored kafane znali odigrati dobro lopte

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
shoole je napisao:
Б92 има два сјајна новинара, Новаковића и Озмо.

Нађи и прочитај Новаковићев коментар на дуел са Исланђанима. Нема шта ни додати ни одузети, ни ријеч!

Da li bi bio ljubazan da pronađeš tekst i postaviš, jer ja nemam uspjeha, ni na sajtu B92 preko taga, ni preko gugla :)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Овај Стојановић ми је тотално антипатичан, да не кажем одвратан. Тренерска величина а ла Словенијо пуца рафал у кољена екипи форсирајући којекакве формације са екстра агилним и важним крилима а да при томе нема играча тог типа ни у најави. Да је било какав потенцијал, правио би формацију на основу онога што има а не оно што је видио уторком и сриједом на тв-у. Да слина може бити већа говори и овјековјечен тренутак вјерског чина ка сјеверној трибини. Ни највећи дунђери и шупак-увлакачи нису на такав начин сапирали своје неуспјехе.

Искрено се надам да ће капитен Милијаш од свих звездаша добити искрену подршку. Уз мало више физичког рада, биће све на своме мјесту. Овако је морало пући! Показало се у четвртак да су ове припреме за њега било чисто губљење времена.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
hahaha viđe li iko ove sramote haha
ponovo slučajnost, i to četiri slučajnosti samo u ovoj utakmici.
nedopustiše igrače pazaru, izmisliše penal, dadoše crveni karton, i neviđoše lukino odgurivanje rukama protivnickog golmana...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]