banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 07:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2012, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Moje mišljenje i mišljenje većine koji prate Barselonu. Naravno ti imaš pravo na svoje. Objasnio sam ti u drugom postu za pojačanja. I slažem se da moraju da dovode pojačanja, ali nemamo problem da nam u nekom prelaznom roku treba 4-5 ili 6 pojačanja, kao ostalim većim klubovima.
A mislim da nisam mnogo pogriješio što sam rekao da imamo samo školu (tačnije igrače iz iste) od tog perioda. Od tada je najbolji period za klub i reprezentaciju. Ovo su činjenice. Španija prvak Svijeta i Evrope. Barselona osvojila sve što se može osvojiti. Iako poštujem i eru Ronaldinja, Etoa i Deka, kao i Rivalda, Gvardiole i Klajverta, mislim da je ovo najbolji tim Barse u posljednih 10-ak do 15 godina. Ovo nije samo moje mišljenje, već mišljenje većine koji prate Barselonu.
I da, prvi sastav je većinom 7-8 igrača iz domaće škole, nekad i 9. Sada manje jer ima dosta povreda.
U finalu Evropskog prvenstva, Španija je imala u početnom sastavu 6 igrača iz Barsine škole, oko 60' kada je Pedro ušao 7. U posljednjoj utakmici protiv Reala 8 igrača iz te škole je počelo utakmicu.
I naravno, doći će period kada nećemo imati toliko domaćih talenata. I nije Barsa toliko bogata kao što pišete, ima tu ogromnih dugova.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Barsa, care, da pojednostavimo. Ne sporim da Barselona daje odlicne igrace i da ih je vecina takvih u prvom timu. Ali to nije SAMO. Imas Vilju, Sanceza, Maskeran, Alvesa, Songa, Albu i Fabregasa. Oni su kupljeni.
Skola sa tim nema nikakve veze. To ti pokusavam reci.
Neko nekog ne konta ili razlicito razumijemo znacenje rijeci "samo".

I gdje sumirate ta misljenja, "vecina koja prati Barselonu"? :D
Nemoj samo reci ss.ba, posto je ono za ustanove sve redom.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja o crnom, ti o bijelom, ja o bijelom ti o crnom, i možemo tako narednih 30 strana ove teme. Ali naveo sam ti činjenice i od kada nastaju uspjesi i Barse i Španije. I da ne bude da ne poštujem pojačanja. Poštujem i njih. Ali... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Umori' se ja. Odoh prileci.

Uopste nije bila prica o Rajkardu, o titulama i ostalom. To si naknadno ubacio.

Ja sam govorio o ovome:

Barsa je napisao:
Ташко je napisao:
Da Barselona ima samo omladinsku skolu, a nista drugo, bili bi West Ham.

Od odlaska Ronaldinja i one promjene igrača, Barsa i ima samo omladinsku školu.

To nije tacno. Vjerovatno tako razmislja i ostatak sa ove teme.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Još ovo na ovu temi o Barsi i završavam (tačnije samo da citiram kraći dio što sam napisao). Ovo je moje mišljenje za moj klub i trebaš shvatiti da ni ovaj ni drugih 5 foruma to ne može da promijeni. Iako poštujem stav, post i mišljenje većine vas. :wink:
Samo još jednom da ti odgovorim zašto mislim da je to tačno i završavam. I da, nije o Rajkardu već o Gvardioli. I taj dio što si citirao, ima u naredna dva posta objašnjenje i za transfere, pa i u tom postu.
Moje mišljenje, moj post, moj stav. Ti i ostali imate pravo na drugo.

Barsa je napisao:
Naravno ti imaš pravo na svoje.

A mislim da nisam mnogo pogriješio što sam rekao da imamo samo školu (tačnije igrače iz iste) od tog perioda. Od tada je najbolji period za klub i reprezentaciju. Ovo su činjenice. Španija prvak Svijeta i Evrope. Barselona osvojila sve što se može osvojiti.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja volim kada neki manji klubovi zajebu ove velike, ali baš je ružno gledati kada jedna ekipa stane na 20 metara i brani se. Bilo mi je fino gledati kad Bate otrese Bajern. Ljudi se nisu branili, već se nadigravali.
Znam da je npr. Čelziju ili onomad Interu protiv Barse bila jedina šansa za prolaz da se brane i neke kontre pucaju. Ali žalosno je da se jedan takav klub koji ima milione i milijarde brani ko da je Seltik. Kad se Murinjo sa Realom branio protiv Barse prije par godina htio sam ga pljunuti. Dao stotine miliona i brani se ko da vodi Salamanku protiv Barselone.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fudbaler Borusije iz Dortmunda posle pobede nad Madriđanima (2:1) u Ligi šampiona izjavio da mu se ostvario dečački san i da bi mirne duše sada već mogao da završi karijeru.
"Sad bez problema mogu da završim karijeru, jer ću deci moći da pričam kako sam pobedio jedan Real Madrid", izjavio je Neven Subotić za nemačke medije posle trijumfa u Ligi šampiona.
On je dodao da je o pobedi protiv kraljevskog kluba maštao kao dečak.
"Pobedu protiv Reala, i to pred našim navijačima...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Drugo je kad se Real brani. To je bas gadno za oci. Onakve igrace imaju i izadju sa tri zadnja vezna. Ista stvar je i Inter i Celzi. To ni ja ne volim, ali jebiga.
Ali timovi poput Seltika, to je potpuno opravdano sto se mene tice.
Dize se hajka na Seltik, a ljudi su tu najmanje krivi.

Ja bih prvi volio da protiv Barselone veliki timovi napadaju i da se igra "na go vise".
Bajern je jedan od takvih. Oni ne je*u zivu silu. Ne volim ih nikako, ali im svaka cast na tome.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:47 
Bič božji
Bič božji

Ne kažem ništa za sirotinu kada se brani. Šta će ljudi, ali akd dodju ovi sa milionima i brane se isto tako ko taj Sleltik, to mi je glupo.
Bajern je odličan, a vjerujem da se ni Borusija ne bi branila.
Da se razumijemo, bilo mi je drago kad su Inter i Čelzi prošli Barsu. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
U odbranu Intera onako su se poceli braniti tek kad je Motta dobio crveni (a znamo kako). :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:50 
Bič božji
Bič božji

Ima i toga, ali mislim da ne bi napadali nešto ni sa njim. :D
Oni su ih prvu utakmicu fino nadigrali kada su preokrenuli 0:1.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa ne kazem da bi, ali ne bi igrali bas onakav bunker sa Etom na bekovskoj poziciji. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Уф што волим ове расправе 8) Ех да је тема Борца овакво добра у последње вријеме :(

За овакав систем Барселоне треба дуго година рада. Они су од неке 2000 те до 2005 таворили, па не знам јесу одиграли више од једног пута лигу шампиона за то вријеме. А титула у Шпанији им је била мисаона именица. Доласком Рајкарда, који је колико сам ја упућен сам бирао играче све се промјену (мислим да је сезону прије и Лапорта дошао и донио паре) из коријена, убацио неке играче малђе у екипу, довео Роналдиња, Дека, Ета, Ван Бомела...

Навео сам у свом пријашњем посту, Порто, каква екипа, какав клуб, свака част. Онако ја волим кад се ради, продша за велике паре доведеш за малене и правиш играча, и понекад освојиш нешто у европи. Капа до пода. А и они имају добар скаутинг, и добру омладинску школу. Не знам јел грубо рећи да су засјенили велики Ајакс по том питању.
Ископају и неке тренере типа Боаша и Муриња негдје из шахта.

Бајерн Минхен оличење спортског духа и борбе. Не волим их никако, али онакав жар у игри нико нема, и онакав спортски дух, никад их нисам видио да су се нешто послије утакмице костријешили на судије и протнички екипу, увијек пруже руку.

Видјећемо 'оћели у догледно вријеме Арапи и остали преузети примат са својим клубовима (Сити, Псг, Анжи, Челзи)...

Драго ми је што "исток" више не каска много за западом, Зенит, Шахтјор, турци, полако се дижу екипе и Клуж такође.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
zerocool je napisao:
Pa ne kazem da bi, ali ne bi igrali bas onakav bunker sa Etom na bekovskoj poziciji. :D

Samo Drogba kao lijevi bek :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bih volio da se ovaj EKŠ vrati što Rosell misli, samo da možemo gledati velike evropske klubove u BL, Sarajevu, Beogradu, Zagrebu. :D
I svi prvaci svoje države pod UEFA da se takmiče, k'o nekad u 8. :D
Ali nažalost, ovo takmičenje, ovaj format LŠ, je za pravljenje novca, pa od ovog EKŠ nema ništa.

Prvi čovek Barselone Sandro Rosel izašao je u javnost sa revolucionarnim predlogom da fudbalska Liga šampiona ubuduće ima čak 64 učesnika, dvostruko više nego što je sada slučaj.

Rosel je, u intervjuu za "Kadenu ser", istakao da bi reforma takmičenja mnogo donela evropskom fudbalu, a unapredila ionako najbolje klupsko nadmetanje koje UEFA trenutno organizuje.
Prema njegovom planu, umesto 32 kluba koji se takmiče u osam grupa, bilo bi 64 učesnika. Oni bi se nadmetali u 16 grupa po četiri ekipe, iz kojih bi po dve najbolje išle u šesnaestinu finala. Tada bi i počela nokaut faza, u kojoj bi se, sve do finala, igrale po dve utakmice.

Predsednik Barselone insistira na dodatnom unapređenju Platinijevog plana o olakšanom putu ka Ligi šampiona za manje razvijene fudbalske zemlje.

Podsetimo, prvi čovek UEFA je umesto jedinstvene, uveo dve kvalifikacione "trake" ka elitnom takmičenju: "putem šampiona" prolaze prvaci država, a drugim idu timovi iz zemalja koji već imaju sigurne učesnike.

Rosel, međutim, insistira da sve evropske države imaju svog predstavnika u Ligi šampiona, kao što je nekada bio slučaj u Kupu šampiona. Uz to, pored 53 mesta rezervisana za članice UEFA , preostalih 11 popunili bi delom visoko plasirani timovi u najjačim ligama, kao što je i sada slučaj, a delom najbolji učesnici kvalifikacija.

Naravno, ovaj plan predsednika Barse, koji se založio da se španska Primera smanji sa 20 na 16 klubova a Segunda sa 22 na dve divizije od po 16 timova, i dalje je samo ideja, ali svakako revolucionarna.

Zamislite: prvak Srbije - direktno u Ligi šampiona. Zvuči... zanimljivo, zar ne?

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2012, 02:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ne zelim da gledam to unistavanje Lige sampiona. Zamisli duel Gdansk - Partizani Tirana. Ili Manchester - Tre Pene... Presudio bih sebi.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2012, 10:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Nece to biti unistavanje lige sampiona njihova zarada ce biti veca a njih samo to i zanima ali samo me zanima sta ce onda biti sa ligom evrope onda bi ona opet dobila na kvalitetu

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2012, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Ne zelim da gledam to unistavanje Lige sampiona. Zamisli duel Gdansk - Partizani Tirana. Ili Manchester - Tre Pene... Presudio bih sebi.

Slažem se s tobom, ali i ovaj sistem LŠ neće još dugo ostati. Pretpostavljam da to znaš.
I sam Platini je rekao da će se ovo mijenjati, kao i Kup Uefa što je promijenio. Hoće više klubova iz različitih država da vidi i u ovom takmičenju.
E sad da li će i ovo takmičenje uništiti kao Ligu Evrope ili ne, ne bih da komentarišem dok ne vidim.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2012, 12:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Za ovo da je platini unistio kup uefa se ne mogu sloziti sa tobom posto kup uefa je propao pre 10 godina a ne za vreme platinija koji je na celu 5god. on je novim sistemom pokusao da ga pretvori u atraktivnije takmicenje i u tome bi uspeo da nema Seika u Engleskoj i Spaniji koji daju vise para da ostanes u premijer ligi nego da osvojis ligu sampiona

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2012, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
lemiultras je napisao:
Za ovo da je platini unistio kup uefa se ne mogu sloziti sa tobom posto kup uefa je propao pre 10 godina a ne za vreme platinija koji je na celu 5god. on je novim sistemom pokusao da ga pretvori u atraktivnije takmicenje i u tome bi uspeo da nema Seika u Engleskoj i Spaniji koji daju vise para da ostanes u premijer ligi nego da osvojis ligu sampiona

Ne lupaj gluposti. Kup Uefa je unistio Platini prosirenjima koja su uvlacenje malim savezima, ciji su ga glasovi i doveli na poziciju. Novim sistemom nije atraktivnije jer je razvodnjeno takmicenje a fond nagrada je mizeran.

Dovoljno govori koliko se ekipe "trude" da osvoje ovo i kad je neka velika ekipa zadnji put osvojila. Arapi i seici nemaju nikakve veze sa tim.

@Barsa, jebiga, ocito se sve radi zbog para i trzista, manje se gleda na kvalitet fudbala.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]