banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 11:45 Danas je 03 Jul 2026, 11:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 19 Jan 2015, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije se povrijedio. Rotira normalno, Markus nece vjerovatno igrati, nema potrebe. Jovic igra nekih 70% na kecu, ostalo igra Djenka kao i na dvici neko vrijeme. Nismo nesto jaki defanzivno, zapeli jednom samo, vidi se nedostatak energije i umor, Zadar pogodio neke suteve i dobri su u sustini, simpaticna ekipa.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Za Jovića je svejedno igra li 10 ili 20 minuta, a Dženkinsu treba podsticaj da vrati samopouzdanje u igri, u šutu, treba ga istrpiti bar u ovakvim prilikama, inače ništa od njega. Nije to dobro.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo sad je bilo dobro, dao mu 4-5 minuta u komadu i čovjek odigrao nešto. Treba ga češće istrpiti.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A opet Mitrovic igra dosta. Pa de odmori ga vise, mislim da Tejic nije ni 5 minuta odigrao..

Edit, taman sto napisa on ga ubaci. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 22:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
18-0
Rebic car :D :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 22:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Aj ubacio je Rebica 7 minuta. Raja samo galami da suta. :) Dosli smo do toga da se sa sasvim solidnom ekipom poigravamo. Fino je to. Treba samo nastaviti sa napretkom. Porazi protiv velikana u EL su normalni, ali niko ne voli da gubi tako da je razumljivo kada se nerviramo tada. Pogotovo sto smo Srbi. :D
I moram reci za Dangubica. Mora nesto uraditi sa mehanikom suta. Odbrana, skok, angazovanost sve ok, ali sut mora popraviti. Bas gadno izgleda.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sut mu je uzasan, ono treba zakonom zabraniti.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Ovo sad je bilo dobro, dao mu 4-5 minuta u komadu i čovjek odigrao nešto. Treba ga češće istrpiti.

Dao mu je u EL proslu utakmicu vise od 5 minuta u komadu pa su ga razapeli na stub srama, otkaz i to, ne valja rotacija itd itd, ali necemo se vracati na to, dobijem napad bijesa kad se sjetim sta sam citao :D . Na kraju fino je to izgledalo, usli smo u napadacki ritam i Zadrani su se raspali posle par dobrih odbrana u trecoj cetvrtini. Moze se reci da je Djenka rijesio utakmicu. Dangubic je defanzivno napredovao svjetlosnu godinu, ali i dalje ga jebe sut za 3, sa distance za 2 izgleda to mnogo bolje. Ako uspije popraviti sut imacemo jebenu zvijer u ekipi, onaj naskok gdje se odrazi jedno metar u vazduh i suta sa ispruzenim rukama u vis ne moze braniti niko u evropi, ali niko, ni jedan crnac ni jedno krilo, ni jedan krilni centar. Jao kad bi se upucao, to bi bilo zlo :D . Ali polako, za sada to ide na bolje u drugim segmentima a sut ce vjerovatno popravljati preko ljeta, radice individualno za Cicom ili nekim drugim trenerom siguran sam.
Rebic bio sasvim dobar, brz prvi korak, oci na potiljku, lucidnost u dodavanju, izgleda to dobro, moram posebno istaci onaj njegov brzi izbacaj, to je veoma bitno zbog njegove konstitucije. Tejic isto dobar. Zadovoljan sam, jedna fina rutinska utakmica, prekinuli smo niz pobjeda sasvim dobre ekipe koja je dobila i Cedevitu i Partizan, bez neke pretjerane muke.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dangubić će u šutu napredovati 100%, pa Kalinić je imao tvrđu ruku od njega, a sad najbolje šuta trojke u ekipi.

Rebiću nije problem što ne zna igrati, već je nezreo i psihički i fizički, a u klubu sa ovim ambicijama nema mjesta da se trpi klinac, čak i jedan Dangubić, koji je draftovan, nema slobodu. Ja bih to kod Čiče, taman još da mu podigne onaj šut kako treba.

Nadam se da je kod Đenke konačno pukla ta barijera, ali to sam već rekao jedno dvaput ove godine, pa ništa. Pogledao sam početak drugog poluvremena i čini mi se da je igrao pleja? Možda je ključ u tome, da mu treba lopta u rukama kako bi našao svoj ritam, on je kod nas i došao nekako kao takav igrač. Mogao bi Radonjić da se nekad prešteluje na ono što je Sale radio sa Jovićem u reprezentaciji, gdje je on često igrao beka, a da se Đenki malo pusti da forsira. Ipak je on za Evropu natprosječan crnac i treba mu ukazati povjerenje.

Kako je izgledalo to sveukupno, čini se da smo malo došli do daha? Mislim, bar po rezultatu, izgleda kao da smo u jednom trenutku ubacili u onu našu karakterističnu brzinu više za ABA i završili posao?

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 22:37 
Bič božji
Bič božji

Jeste Đenka tad igrao pleja. Mogla bi nekad i ta varijanta u napadu. On plej, Jović bek. Treba probati. Nadam da se da će Danga poraditi na šutu. Odraz mu nije normalan. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mi smo prelomili utakmicu kada je Djenka igrao pleja, dobio loptu u ruke i poceo igrati svoju igru. Skontao je to i Radonjic, pa ga je pustio. Ne treba zaboraviti da je Djenka na pleju prosle sezone bio tragikomican a sada to izgleda vise nego dobro. U odbrani kombinacija Jovic-Djenka-Lazic-Kalinic-Cirbes izgleda bas odlicno. Kad bi Djenka bio rutiner u napadu kao veceras imali bi "specijalu" i za EL utakmice kad treba sjeci kreativnost protivnika i lomiti im ritam.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 22:49 
Bič božji
Bič božji

Trener crveno-belih nagovestio je da očekuje da ekipa bude najspremnija za dva meseca kada se budu igrali odlučujući mečevi u ABA ligi.

„Zadar je krenuo kao što je najavio, da nas iznenadi. Nagoveštavao je tako nešto, ali čvrstom igrom smo uspeli da ostvarimo veliku prednost. Slab start druge četvrtine, dozvolili smo da naprave prednost sa nižom postavom, nismo najbolje moguće igrali, laganim poenima uspeli su da postignu 28 poena. Drugo poluvreme je bilo onakvo kakvo smo priželjkivali. Osim bodova, iskoristili smo meč da uradimo nešto što će biti potrebno za 50-ak utakmica, za dva meseca nas čekaju najvažnije bitke, moramo da budemo spremni za to.“

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 22:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

https://www.youtube.com/watch?v=LyJxH_KocSQ
Crveno-bela najlepsa boja,
Crvena Zvezda moja i tvoja.
:D :D :P :P

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Đenka nije neki organizator, zapetlja se često, on je skorer i to za Evropu odličan i trebalo bi iskopati neki način da se to do pred kraj sezone dovede na takav nivo da bude pravo oružje. Jeste da to sa ovolikom rotacijom kvalitetnih spoljnih igrača sigurno nije lako izvesti, ali trebalo bi da se od očigledno kvalitetnog igrača može izvući više nego realno jako mršav dosadašnji učinak. Nadam se da ova utakmica daje neke pozitivne naznake.

Jović opet veliki broj asistencija, kako to izgleda gledati, je li ne moramo da se besimo ako se Vilijams, pu pu pu, povrijedi? Sale iskopao (polu)dragi kamen, a i taj momak očigledno jako dobar pa nije odmah poletio za parama (sjećate se da je nakon SP imao ponudu iz Endese).

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 23:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jovic je Delija do koske.
Djenka nije dobar organizator ali je ubitacan skorer iz igre izolacije i pika, zato mu i treba neka specijalna petorka gdje ce on biti jedina napadacka opcija pa nek sili do besvijesti, jer kad ga krene, to se obicno zavrsi kobno po protivnike. Na zalost ove sezone ga je samo tri puta krenulo ali valjda ce se cesce desavati, dok u odbrani je zvijercica :) .

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 23:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ПРВА СМО ЕКИПА У ИСТОРИЈИ ЛИГЕ КОЈА ЈЕ 8 КОЛА ПРИЈЕ КРАЈА ИЗБОРИЛА ДОИГРАВАЊЕ ИЛИ ПЛЕЈ-ОФ!
Јер тако смо у могућности!

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 23:50 
Bič božji
Bič božji

Ako dobijemo u Podgorici bojim se da ce serija biti bas duga. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2015, 00:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FGMQD0LhuQQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2015, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo sut da popravi, bice zvjer.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2015, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ako dobijemo u Podgorici bojim se da ce serija biti bas duga. :D

samo derite, biće veće zadovoljstvo kad vas "klepimo" u polufinalu/finalu 8)

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]