banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Avg 2013, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Галеб je napisao:
totalno sranje od ekipe je ovaj Cernomorec,bez obzira na rezultat iz prvog meca.Ovo je moralo da se makar sa jednim golom uzme.Preko nasih klubova prelazi skoro ko hoce.Kapa dole Vojvodini,a Partizan jos ima neke sanse da se iskupi mada je kadar los jer ode i Mitrovic.Zavisi naravno i koji klub ce biti protivnik.
Da je kljus´na Milijas iskoristio penal a nije moglo bolje biti,bilo bi svasta.Ovako,Ukrajinci zasluzeno,bez mnogo letanja,trosenja...

Dosli su ljudi da odbrane rezultat i to je to...ne znam jesi l' primjetio koliko su se izlezavali po terenu i uopste nas nisu napadali, osim kad su bas morali...ma, Patlidzan i CZV su isti kurac u sadasnjem trenutku...ja se svakako nadam da ce se Patlidzanu desiti najgore sto moze, al' Cernomorec je nezasluzeno prosao dalje, onako, objektivno.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Значи Печник објаснио :-?. Какве се све само фаце провлаче по Црвеној звезди, то је за не повјеровати. Ајде контам кризу и распад система, али скврцаш нешто екипе и онда доведеш неког Славишу факин Стојановића да црта геометријска тијела по табли а екипа модел "раван". Пустиш га двије утакмице у Европи па му даш посљедњу шану под паролом важно је првенство, па у 2 кола заосајеш 7 бодова за Партизаном и онда Јово нанаво... Ма ко вас јебе...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne zna se sta je gore: ekipa, trener ili uprava...jedino sjever ne odustaje, al' najiskrenije se nadam da ce se i to brzo desiti, pa da bukvalno odemo tamo gdje ne treba...Jagodina ce nam jebati znanje, bez obzira na optimizam naseg 'trenera'...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
12 : 0 za Zvezdu u kornerima!

Mudrinski bi spremio bar jedan u mrežu!

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mudrinski?!

Pa, Zvezda se najvise pojacala kad je on otisao

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ja odavno nisam gledao veca drva od ovih igraca zvezde,pa oni ne znaju sutati,dodati,trcati ma veze nemaju.Na sta spade zvezda ,mislim da je ovo dno iz kojeg ce se tesko iscupati

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
eric_cartman je napisao:
Dosli su ljudi da odbrane rezultat i to je to...ne znam jesi l' primjetio koliko su se izlezavali po terenu i uopste nas nisu napadali, osim kad su bas morali...ma, Patlidzan i CZV su isti kurac u sadasnjem trenutku...ja se svakako nadam da ce se Patlidzanu desiti najgore sto moze, al' Cernomorec je nezasluzeno prosao dalje, onako, objektivno.

I Ludogorec je dosao da odbrani rezultat.Branili su se, jos su dalo gol.I?Ukrajinci su male bebe sto se tice izlezavanja igraca Ludogoreca sto su praktikovali i prosle godine na Maksimiru ali ga primise u 96. min.Cernomorec je igrao veceras mnogo otvorenije iako imaju 2 gola prednosti,nego Bugari preksinoc.Mnogo vise je bilo prostora da im se uvalja gol,pogotovo u prvom poluvremenu.Je necu reci da je Ludogorec nezasluzeno prosao iako je Partizan napadao.Toliko o tome.
A to sto zelis da se dugogodisnjem sampionu Srbije desi najgore,potpuno te shvatam i razumijem.Nisi jedini.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@ssaassaa

Slazem se...ogroman broj panjeva koji nose dresove se nalazi na Marakani vec nekoliko godina...

@Galeb

Do nas je sto taj prostor nismo iskoristili i umuvali go...jednostavno nemamo dovoljno kvaliteta...sa druge strane, mozda je i bolje sto nismo prosli dalje, da se ne blamiramo po Jevropi...vise sam za to da kvalitetniji tim, u ovom slucaju Cernomorec, proslavi i uzme pare, nego mi, jer smo hrpa g***a, i ovi sto igraju, a veci smo mi sto ih gledamo i sto smo uz nji'.
A, mislim da nije potrebno kuckati koliko zlo zelim Patlidzanu...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
eric_cartman je napisao:
@ssaassaa

Slazem se...ogroman broj panjeva koji nose dresove se nalazi na Marakani vec nekoliko godina...

@Galeb

Do nas je sto taj prostor nismo iskoristili i umuvali go...jednostavno nemamo dovoljno kvaliteta...sa druge strane, mozda je i bolje sto nismo prosli dalje, da se ne blamiramo po Jevropi...vise sam za to da kvalitetniji tim, u ovom slucaju Cernomorec, proslavi i uzme pare, nego mi, jer smo hrpa g***a, i ovi sto igraju, a veci smo mi sto ih gledamo i sto smo uz nji'.
A, mislim da nije potrebno kuckati koliko zlo zelim Patlidzanu...

Ma ko kvalitetan, ti provincijalci što se dođu pred gol pa šalju pas unazad? Običan kurton od ekipe sa par dobrih igrača.

Šta se vikalo Milijašu na poluvremenu?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa, jebes ga...rezultatski je kvalitetniji, sto govori dovoljno za sebe.

Zato sto je promasio penal...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ninković, Mladenović i Martinović po meni najbolji.

I mali Kovačević se trudiio i borio, ali nema osjećaja nikako

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

+1

Milijas i Pecnik najgori...tragicari, sto bi rekao komentator sa RTS-a

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
eric_cartman je napisao:
Pa, jebes ga...rezultatski je kvalitetniji, sto govori dovoljno za sebe.

Zato sto je promasio penal...

Znam zašto mu se vikalo, ali šta mu se vikalo? Rekao komentator nešto "ne zaslužuje Milijaš ovo" :-?

I nemaju ovi kvaliteta, pa njima je Dačija strpala dva komada, ali mi ni Vestmaneju ne možemo lagano dobiti više.

Uprava napolje!

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aha...nisam ni ja razumio.

Slazem se...al', maloprije citam da opet kontamo dovesti pojacanje...napadaca, a odbrana nam goli kurton, al' nemoj da se neko zajeb'o i doveo defanzivca.

Za upravu ne znam ni sta da kazem...svi su bili na vlasti, pa nam nije bilo kako valja...dok ne dodje do privatizacije klubova po Srbiji, od naseg fudbala nece biti nista...samo da se klubovi ne krenu gasiti i sve ce biti dobro...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
4 utakmice, jedan kršten go... tuga...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pregolema

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
prošla utakmica mi je bila prva što sam pogledao, i to sam nešto usput. ovu sam gledao još manje. smucilo mi se, malo zasićenje. mislim, pratim sve pomalo, ali ne mogu da gledam utakmice.

igra bez igre, igra bez ikakvog smisla. prosto, ne vidim kuda ovo ide, tj. ne vidim u nekoj doglednoj buducnosti neki nas napredak. nema tu ni dva - tri igraca za koje se ufatiti, pa sve uložiti na njih.

koliko sam onako usputno uhvatio po meni kao stoperi nisu bili loši, aca kovacevic se kao nešto trudi, ali nije to to, bar još uvijek. takođe, ninkovic nije los, trudi se, ali jos malo da uđe u formu i mora biti pojačanje. savićević solidno s obzirom na sve. vidi se na prvu da ce biti dobar igrač. kad je neko školski obučen, a još se trudi - to je to. njega bih forsirao stalno

ovog slovenca bih poslao na kranjsku goru i nek se uci skijanju. to je njihov sport, još ima veliku guzicu i tu može dobtiti na brzini. može i ovaj gitarista da ga tamo trenira. što je najgore, ja mislim da on itekako može pomoći u ovoj sezoni, ako nabije dva puta više kondicije, i skine 9 kilograma. e tek onda vidimo kakvi su teletabisi ovi ostali

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema sta...to sto si nakuckao su javne tajne.
Partizan je tu u prednosti, jer imaju Teleoptik...dok je Markovic igrao za Partizan, taj kvalitet, tj nedostatak istog se osjetio u CZV-u.
Kod nas sta god da iole valja, obavezno se mora prodati.
Za primjer se moze uzeti mali Filip Jankovic, na kojem je CZV za nekoliko godina mogla uzeti nekoliko miliona...al', kakav...cim trazi ozbiljan ugovor, ostane bez bilo kakvog i postane slobodan igrac.
Situacija ce se promijeniti kad dodje do privatizacije klubova.
Dokle god navijaci vode klub, kao sto vode nas, mi cemo biti u raspadu.
I grobari su prilicno zastupljeni u Partizanu, zato i jesu oba kluba otisli u kurac.
U CZV valja jedino Ninkovic...jedini je on kvalitet, dok su svi ostali goli kurton...posebno Milijas raspali, al' ni Pecnik nije bolji.
Sustina je da su svih 11 panjevi i da nam nema izlaza...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Citiraj:
pižonu sve ti je oprošteno. mi smo budale, ti si neshvaćena avangarda. preporodio bih se samo kad bih još jednom vidio formaciju gdje ninkov organizuje napade, gdje ne postoji lijeva strana, gdje budu tri zadnja vezna, a guma dijeli lopte. nek golmani ponovo budu ala jovo šmanja. pa miline kad se krenemo taktički braniti protiv čukaričkog, javora, metalca... 1-0 bih istetovirao preko leđa. tvoje izjave bih zamijenio umjesto slavarice.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mudro, premudro! :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]