banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1079 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2015, 17:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mislim da ćemo biti poprilično tanki, ali aj treba se nadati. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ако четири првопласиране из групе пролазе даље, онда имамо шансе.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 20:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 20:48 
Bič božji
Bič božji

Šteta što nije vaterpolo. Jedino tamo svi prođu. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2015, 18:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Muheres dobile pozivnicu za EP u Danskoj. Igra se u decembru...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2015, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Дјевојке очекивано поражене од Мађарица. Једноставно недостатак лидера, квалитета и рјешења када се резултат стиже, уз полуретардираног Бошковића на клупи.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 17:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
E Vuče,baš fino što si pokrenuo ovo...

Pošto niko živ s kim se družim ne prati rukomet (pogotovo ženski),želio bih ovdje provjeriti ispravnost nekih svojih stavova...

Ubjedljivo najbolje naše rukometašice,zvijezde tima,Andrea Lekić,Sanja Damnjanović,Dragana Cvijić,Katarina Tomašević...bojkotuju takmičenje...i to već drugo,treće veliko takmičenje po redu...neće da igraju...boli ih kurac....ne "sjeda" im selektor....isti onaj koji im je "sjedao" kad je trebalo guzice doživotno obezbjediti nacionalnim penzijama u beogradskoj Areni...znamo kakav je rukomet sport,da tu malo koji domaćin ne dođe do finala,zvao se on Katar,Slovenija,Srbija....i sad kad su egzistenciju obezbjedile do kraja života,medaljom na domaćem terenu,počela je neka spika druga..sad bi malo odmarale po mesec-dva,oporavljale se i čuvale za još koji jak klupski ugovor,nakon čega ih čeka svaki mjesec do kraja života par prosječnih plata u Srbiji...sad bi malo glumile šerife,postavljale i smjenjivale selektore i tako to....za priču nije uopšte relevantno što je Bošković zaista debil,sjetite se kako je onu Norvežanku,krilo, povlačio za dres :lol: :lol: ...Ne trebam ni pričati da ni one ni rukometaši ne mogu grupu proći čim se ne igra u Srbiji :( :(

mene zanima da li vi uopšte slušate šta one pričaju,tražite korijen i uzrok problema,ili imate ovakav sličan stav kao ja?

a drugo pitanje je da li vas ova rukometašica momentalno podsjeti na jednu forumašicu?

Ako se nađe forumaš i da se složi sa mojim prvim stavom,i pogodi na koga me asocira ova rukometašica sa slike,znaću da nisam poremećen :lol: :lol:

http://www.nezavisne.com/magazin/jet-se ... OTO/341320

Poslednji put menjao Schlager dana 09 Dec 2015, 18:03, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шлагеру претјера га ти.

Оне су донијеле њему пензију, а не он њима.
То да смо јасни. И не желим уопште овим упасти у масу духа тоталитета, већ је то мој став био и прије оног финала са Бразилом. Једноставно Бошковић није дорастао функцији и вођењу екипе која је у протекле 3-4 године требала бити један од фаворита на великим такмичењима.
Бошковиће је огледало цјелокупног РСС-а. Ок, из нашег, угла обичног човјека, навијача, па и можда субјективног схватања и поимања патриотизма, у мом случају национализма, спортиста увијек мора бити на располагању репрезентацији.... Али...

Став Андрее и ко... је јасан. Нећемо играти док је селектор Бошковић. Додуше, ниједна није навела разлог његову стручност. Која је у најмању руку интригантна и недовољна.
То се најбоље видјело уосталом у оном финалу, а након тога и у низу других репрезентативних акција. Па на крају крајева репрезентација не игра ово СП зато што га је изборила, већ због ВК.

Као што рекох, не ради се ту о ове 4 наше најбоље играчице, има ту још бар 4 квалитетне које такође не желе играти у репрезентацији коју облачи Марјановић са својим компањосима и одређује гдје ће репрезентација да одради припреме, гдје ће да одигра квалификациону, која дјевојка ће имати колико одмора и сличне ствари, а све зарад гласова подршке од нижих подручних савеза. Дакле, проблем нису Андреа, Сања, Каћа и Драгана, већ РСС и Бошковић. Ето вечерас прилике да се избори пласман даље, а онда вјероватно и крај.

Што се тиче пензија, сложио бих се у смислу да би ја пооштрио критеријуме и допунио са " пензију може добити спортиста који је на минимум два велика такмичења освојио одличје"

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 17:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ok...hvala za mišljenje....

i pretpostavljao sam da pretjerujem,jer čitao sam dosta komentara po portalima srbijanskim,i nigdje ne vidjeh ovako radikalan stav kao moj...a moj stav glasi..."cure,svaka čast,pošteno....imate stav,ali nemate nacionalnu penziju više...uslovljavate igranje za reprezentaciju Srbije!"

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Богатство је у различитости мишљења. ;)

И прије Марјановића је било свакакве багре у РСС-у... Сјетимо се само оних силних рукометашица које су браниле или бране боје других земаља, па и рукометаша.
Једноставно, непостојање система, непостојање лидера у оквиру самог савеза, распуштена банда купујући гласове купује мандате. Дарујући појединим играчицама репрезентативне дебије задовољава спонзорске уговоре..... Да не давим... Омладинске категорије тренирају у складу са 80-им. У преводу црно бијели телевизор. Јбг.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
U pravu si ti slager...za zemlju se igra makar hitler bio selektor....sta njih to ko pita ....loly za selektora

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
_Krol_ je napisao:
U pravu si ti slager...za zemlju se igra makar hitler bio selektor....sta njih to ko pita ....loly za selektora

Al kako bih ja to sve dovela u red. Red, rad i disciplina.. :D
Salu na stranu, ja znajuci sebe i zivce koje potrosim ispred malih ekrana, mene bi ko trenera puklo srce vec na prvom velikom takmicenju :lol:
Pisala sam na dr temi. Gledala sam prve 2 utakmice. Lose. I onaj bod je bio kao kuca.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 19:17 
Bič božji
Bič božji

Rukometni savez Srbije se moze nositi sa fudblaskim. Zgadija teska je u oba. Za mene je Boskovic prelos selektor, ali i igracice su se mogle da se bore za drzavu, ne za njega. Uglavom, steta je, imamo finu selekciju.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Рукометашице савладале Јапанке и у последњем колу не би требале имати проблема са Тунисом, осмина финала обезбијеђена практично.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Жене се неочекивано бламирају против рукометне велесиле Холандије.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 21:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

vuce jesi pogledao kvote prije pocetka utakmice? ocekivano je ovo...

najuriti onog celavog pedofila sa klupe, al' ostaviti tarabu i za one 4 gospo'e...

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Не да сам гледао, већ и одиграо на наше дјевојке, јбг никад против Србије па макар и кифлу не јео.

Нисам ипак очекивао овакав одрон. Можеш бити лош, али не смијеш допустити да те неко понизи, а при томе тај неко је једна Холандија. Уз дужно поштовање свих чоколадних продавачица љубави у Амстердаму.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2016, 15:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Odose junaci za Poljsku. Gledam ovuekipu i nije mi jasno sta je sa onim klincem sto je bio prvi pivot mlade reprezentacije kad su igrali SP u BL?! Bio je ispred Marsenica i ponajbolji igrac uz Bogdana...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2016, 15:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Valja se opet nervirati zbog ovog a uvijek kažem neću više

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2016, 15:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nema Vujina, nema nerviranja :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1079 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]