Michigenac je napisao:
skeva je napisao:
Hoce li mi neko reci u cemu je sad bio problem kod Radonje? Lik je pokusao bukvalno sve, i sa Lukom na 5, i sa Tejicem, i sa najnizom petorkom koja je ikad igrala kod njega, i sa ratnickom, i sa Djenkom na pleju. Pokusavao je drzati vecinu igraca na terenu duze da ih ne sjece, da udju u ritam, niko nije usao, niko nije povukao, jednostavno smo u tom momentumu pada forma i to se ne moze promjeniti u toku utakmice.
Evo ti kratak komentar jednog od likova koji je istovremeno i jedan od najzescih njegovih branitelja:
http://forum.b92.net/topic/74155-kk-crvena-zvezda-20142015-live/?p=4751795Prestao sam da citam kod "izbacio je igraca iz ritma", kog ritma? O cemu on? Mi nismo u ritmu od decembra, niko osim Kaline nije bio u ritmu a ni Kalina veceras. Objasnio sam zasto su igraci duze odmarali, pokusavao je da ne mijenja cesto, da neko od igraca na terenu udje u taj jebeni ritam. Ovo oko ispadanja je smijesno.
Papucar, moze biti, sve je moguce, ali ti i sam znas da je to malo vjerovatno, Nema seme u kosarci, najveca greska koju je Radonjic Radio prosle sezone je da se prilagodjava uvijek izmjenama drugih trenera, ove sezone to je prestao da radi jer ima vise samopouzdanja.
Ovo je prva utakmica u EL koju smo izgubili posle Neptunasa (Real, Oli, Makabi i sl. je velika velika skola za nas, to racunam kao pobjede jer sa njima igrati egal je sjajna stvar) i to ne Radonjicevom greskom nego sto nismo vola mogli ubosti a kad uvedemo malo potentniju petorku poceli bi nas puniti ko mlade majmune lakim pikom i izolacijom nad Markusom. Ponovicu, covjek je sve pokusao, Galata je bila bolja, pogodila kad je trebalo i to je to.
Ne znam zbog cega posle svake utakmice imate potrebu traziti dezurnog krivca. Uzivajte u TOP16, ovo je nagrada, imacemo jos i pobjeda i poraza. Po budzetu nama nije mjesto ovdje ali smo ga izborili posteno, nemojte sad da okrecemo ovo na negativu neku.