banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 09:27 Danas je 03 Jul 2026, 09:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 17 Jan 2015, 00:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Michigenac je napisao:
skeva je napisao:
Hoce li mi neko reci u cemu je sad bio problem kod Radonje? Lik je pokusao bukvalno sve, i sa Lukom na 5, i sa Tejicem, i sa najnizom petorkom koja je ikad igrala kod njega, i sa ratnickom, i sa Djenkom na pleju. Pokusavao je drzati vecinu igraca na terenu duze da ih ne sjece, da udju u ritam, niko nije usao, niko nije povukao, jednostavno smo u tom momentumu pada forma i to se ne moze promjeniti u toku utakmice.

Evo ti kratak komentar jednog od likova koji je istovremeno i jedan od najzescih njegovih branitelja:

http://forum.b92.net/topic/74155-kk-crvena-zvezda-20142015-live/?p=4751795

Prestao sam da citam kod "izbacio je igraca iz ritma", kog ritma? O cemu on? Mi nismo u ritmu od decembra, niko osim Kaline nije bio u ritmu a ni Kalina veceras. Objasnio sam zasto su igraci duze odmarali, pokusavao je da ne mijenja cesto, da neko od igraca na terenu udje u taj jebeni ritam. Ovo oko ispadanja je smijesno.

Papucar, moze biti, sve je moguce, ali ti i sam znas da je to malo vjerovatno, Nema seme u kosarci, najveca greska koju je Radonjic Radio prosle sezone je da se prilagodjava uvijek izmjenama drugih trenera, ove sezone to je prestao da radi jer ima vise samopouzdanja.
Ovo je prva utakmica u EL koju smo izgubili posle Neptunasa (Real, Oli, Makabi i sl. je velika velika skola za nas, to racunam kao pobjede jer sa njima igrati egal je sjajna stvar) i to ne Radonjicevom greskom nego sto nismo vola mogli ubosti a kad uvedemo malo potentniju petorku poceli bi nas puniti ko mlade majmune lakim pikom i izolacijom nad Markusom. Ponovicu, covjek je sve pokusao, Galata je bila bolja, pogodila kad je trebalo i to je to.
Ne znam zbog cega posle svake utakmice imate potrebu traziti dezurnog krivca. Uzivajte u TOP16, ovo je nagrada, imacemo jos i pobjeda i poraza. Po budzetu nama nije mjesto ovdje ali smo ga izborili posteno, nemojte sad da okrecemo ovo na negativu neku.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ma mene poraz uopšte nije potresao. Top 16 baš gledam opušteno, rezultat je u drugom planu :D ali da zabrinjava ovo na šta ličimo već malo duži period to je činjenica.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 00:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ok je to, ne treba im sad sve ni prastati ali stavno me ubije kad posle svakog poraza moram ovdje citati sage o dezurnim krivcima, ovaj nema pojma, onaj nema pojma... Svaku utakmicu neko drugi, na nekog se treba skrenuti paznja... Zasto jednostavno ne reci, lose smo odigrali, Galata je bila bolja i zasluzeno pobijedila, nismo dobro izgledali i to je to. Jebote, izdominirali smo prvu fazu sa jednim ozbiljnim igracem sa ozbiljnim EL iskustvom, djetetom na krilnom centru, dosli do toga da nam usplahireni div od koga su svi digli ruke bude MVP prvog dijela evrolige, usli bez problema u TOP16 i sada mi nalazimo sebi za pravo da kritikujemo nesto, kao kako ih nije sramota, pa jebiga.
Al hajd, bice to sve dobro, postacemo kosarkaski simpatizeri koji ce znati da prepoznaju i cijene neke stvari, za sada to nismo, samo smo klasicni nerealni Srbi :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Al brate mogle su i delije malo pametnije navijati.Kada se lomi rezultat svi treba da zvizde i urlaju da im se tresu i gace i ruka pa bi turci u maunama pogadjali olako one suteve.Ne onako pola zvidi pola pjeva pjesme ovi opusteno bas.Radonja je trebao bolje motivisati ekipu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Atmosfera na pocetku perfekcija, kasnije kako se odmicalo sve se to razvodnjavalo, steta.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 00:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
bas tako

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 03:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naletih slucajno na jedan fin post od nekog grobara

Citiraj:
Ne zaslužujete vi ni Radonjića, zato ćete brzo u kanal.
Treba vam opet Pešić da ga gledate kao u Boga, da vam uzme pare i gubi po 20 razlike na svakom gostovanju ili po 30 razlike u Pioniru od Azovmaša ili Hemofarma u onoj Zvezdi i naravno pobegne na kraju sezone. O trofejima da ne pricam.

Raspada se Željko u Feneru sa milionima i milionima vec 2 godine, Duda slično njemu, Perasovića silovao ta neznalica Radonjić, Karija smo videli gde je i sta je sa 100 primljenih poena p utakmici i isto tako milionima u Bajernu, mučeni Trinkijeri koji gubi 40 razlike kod kuce od tog Pesica...

Možda zamišljate da imate tim od 20 miliona evra...

Ali, vaš klub, vaš trener.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 03:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Post je dobar samo se ne slazem da ce brzo u kanal.

A avangarda je jedan umjeren, ok forum.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
Post je dobar samo se ne slazem da ce brzo u kanal.

A avangarda je jedan umjeren, ok forum.

:lol: :lol:

Skeva ekipa koju je imao Kari se ne može porediti sa ovom, ali nikako. Isto kao što se Kari i Radonja ne mogu porediti.

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moze i te kako. Kari ima skuplju ekipu u Bajernu 3 puta pa opet nista. Kari je bolji trener ali i on je imao gresaka kod nas kao i Radonjic sto ima.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jest Kari kiksao sa selekcijom u Bajernu, a i nije imao sreće sa grupom nikako, ali opet nije baš ni za mazanje govnima za ono što je uradio kod nas.
Malo koji trener bi sa ovakvom ekipom napravio nešto bitno, još na kraju i nismo toliko loše izgledali, znao je tempirati formu za kraj sezone i dio kad se dijele trofeji. Pogotovo mi je glupo ovo da uzme pare, pa ne možeš dovesti takvog stručnjaka i očekivati da radi džaba. Kao kad bi doveli Hidinka u fudbalu i čudili se što traži jaku platu za standard u Srbiji.
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dajte ljudi jača je galata od zvezde, ekipa koja dovede igrače kad hoće i to koje hoće.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 10:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja sam se bas razocarao sinoc. Ocekivao sam da ove mozemo dobiti, ali pretanko u napadu. Galata ima boljih igraca sveukupno ali mogli smo kuci dobiti. Dzenkins mi je bruka gotivan lik ali ja ne znam koji kurac on vise radi. Onih nekoliko suteva sinoc nakon 5 sekundi napada mi nisu jasni. I jebem ti vise tu tricu pa kako ne moze niko nista. Ima linsmo bar 5 otvorenih suteva koje smo masili.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Jednostavno nema one energije koja nas je provela kroz prvi dio i po čemu smo vjerovatno bili među prvima u Evropi. I te trojke smo pogađali na srce, ludilo, nije da imamo neke trojkaše. Imamo jednog, ali on nije pogodio trojku od prošle EL sezone. Doduše, Kalinić ako nastavi ovako biće pravi trojkaš, a doskora je bio kamenko. Dubok naklon za momka. Što se mene tiče sve ovo se odvija kako treba, sada usporiti ritam, malo vidjeti svijeta u EL i onda, nadam se, podići za kraj sezone. Luka je naročito pao u formi i možda se tu krije dobar dio razloga zašto ne izgledamo kao prije. On je plej u tijelu četvorke i njegov pad dobro osjeti cijela ekipa. Samo neka se dignu kada treba i ovo sve će biti zaboravljeno, u svakom slučaju nismo se izblamirali, mada bih volio da se upiše jedna pobjeda i u ovoj fazi.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, previse je forsirao Luku, a nema adekvatnu zamjenu. A Tejic odigra minut-dva po mecu..

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
mene samo interesuje koliko ce nas kostati guslar i svinjski papci

a pazi sto je neki strucnjak zamotao papke...

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Klub to nije trebao dozvoliti, ali kod nas se odavno navijaci pitaju za sve, pa samim tim neka placaju kazne... Ali da ne bude kasnije kako nam "smecari" iz vrha kosarke ne prizaju normalan tretman...

Ovo sa papcima i svinjskim glavama ne bih ni komentarisao, nas mentalitet je ostao na nivou 15. veka...

Radonju, na skevinu zalost, takodje necu komentarisati, jer sam sve ranije rekao :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
jedina svinjska glava sinoc na utakmici je bio bas taj Radonjic....

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:D :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
:lol: :lol: :lol:

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]