banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 07:13 Danas je 30 Jun 2026, 07:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 412, 413, 414, 415, 416, 417, 418 ... 1224  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ja upalim komp da vidim koliko je izgubio, kad ono 3-2 i spasio 2 meč lopte.
Nije čovjek normalan.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ali kako je spasio onu prvu mec loptu,stvarno jaja do poda.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
haha vidim da soba39 nije mogao izdrzati pa je morao bacati kosku na onom forumu

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Pročitao sam upravo jedan komentar gdje forumaš pod nickom Armaaa govori o nekom meču Đokovića i Karlovića i hladno reče da se ne zna koji je od njih bolji i pored toga što je Đoković dobio sve mečeve protiv Karlovića i da je Đoković imao više sreće baš kao i večeras. LOL!

Hoce li ikad ili bar u narednih 100 godina biti muslimanski teniser bar u prvih 5? Naravno da nece...

Možda kad uvedu sjedeći tenis :D

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Sasvim sigurno jedan od 5 najvecih Fedjinih poraza u karijeri.. Nadam se da ce i dzentlmenski pred presicom to priznati.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
soba 39 je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Pročitao sam upravo jedan komentar gdje forumaš pod nickom Armaaa govori o nekom meču Đokovića i Karlovića i hladno reče da se ne zna koji je od njih bolji i pored toga što je Đoković dobio sve mečeve protiv Karlovića i da je Đoković imao više sreće baš kao i večeras. LOL!

Hoce li ikad ili bar u narednih 100 godina biti muslimanski teniser bar u prvih 5? Naravno da nece...

Možda kad uvedu sjedeći tenis :D

dobro, mozda sam malo previse postavio kriterijume, evo ispravak:
da li ce muslimani ikad biti bolji od Srba u npr. prvih 20 najvaznijih sportova? :)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Postoje važni i manje važni sportovi? Mislim da su ipak u pitanju manje ili više plaćeni sportovi!
Meni su neki "manje važni sportovi" zanimljiviji od "važnih" sportova.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Btw, neki dan sam procitao :

Slika

Da ne spoilam, isplati se potrositi sat vremena i procitati najzanimljvije dijelove, preporucujem.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Pogledao sam postove na sa-x-u, i koliko vidim postovi su vecinom korektni, nekima smetaju tri prsta ali postoji objasnjenje za to, ne znaci da su sovinisti ili sl...

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

u glavnom, kako je Nole uspio da se uzdigne psihicki tokom svih ovogodisnjih pobjeda, sad mu je samo ostalo da se psihicki drzi tako da zna da postoje rijetki koji mogu da ga pobijede... to mu je jedina mana, inace ovaj mec ni ne bi otisao u ovakvu neizvjesnost.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
mandrak je napisao:
a sutra ako mlatnemo turke ima da budu zastave na pola koplja 40 dana

mlatnuli smo ih! Grüssen aus Vienna! :P

http://www.b92.net/sport/odbojka/vesti. ... _id=541130

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Federer: Trebalo je ja da pobedim

Švajcarski teniser Rodžer Federer bio je jako razočaran posle poraza od Novaka Djokovića u finalu Otvorenog prvenstva SAD, rekavši da može samo sebe da krivi za izgubljen meč.

"Čudno mi je što moram sada da objašnjavam ovaj poraz, kad osećam da bi trebalo da radim drugu konferenciju za novinare. Ali, to je što je. Da, mislim, očigledno je sve. Vratio se, igrao je dobro, ja nisam bio tako dobar na kraju. Naravno da sam razočaran, ali mogu samo sebe da krivim", rekao je Federer novinarima u Njujorku.

"Imao sam trenutak na svojoj strani, ali nisam mogao da uradim više. Pogodio je jedan udarac i sve se promenilo. Čudno je kako se sve to dešava. Ali, zadovoljan sam turnirom. Naravno da bih voleo da sam u finalu i da imam šansu da se borim za titulu, tako da moram to da prihvatim i krenem dalje", rekao je Federer.

Treći teniser sveta je naneo Đokoviću jedan od tek dva poraza ove sezone. Bilo je to na Rolan Garosu, a novinare je zanimalo šta je Srbin bolje uradio sada nego u Parizu.

"Da li ste ozbiljni? Mislim, bio je neizvestan meč, trebalo je ja da pobedim ovde. Rolan Garos je takođe bio neizvestan i on je mogao da pobedi tamo. Ovo je samo jedan od onih mečeva, sve sam namestio savršeno, ali nisam mogao da ih dovršim", objasnio je Federer.

Djoković je jednu meč loptu spasio rizičnim forhend riternom, kada je pogodio samu liniju. Za razliku od novinara, Federer nije bio impresioniran tim udarcem i nije se složio sa ocenom da je u pitanju samopouzdanje.

"Samopouzdanje? Da li se šalite. Molim vas... Neki igrači odrastaju igrajući tako. Kada sam bio u juniorima sećam se da svi kad gube 5:2 počnu da tako 'šamaraju' udarce. To sve ulazi iz nekog razloga, jer su tako igrali kad su gubili dok su odrastali. Ja nikad nisam tako igrao. Ja verujem da se vredan rad isplati...Tako da je meni jako teško da razumem kako neko može da odigra taj udarac na meč poenu. Ali, možda on to radi već 20 godina i to je za njega normalno. Morate njega da pitate", rekao je Federer.

Ovo je prvi put od 2003. godine da će Federer završiti godinu bez grend slem trofeja, ali je rekao da ga to još ne pogađa

"Nije još 1. januar. Da vidimo šta će se desiti. Još ima stvari da se igra: turnir kod kuće u Bazelu, Masters finale, tako da ima za još mnogo toga da se igra ove sezone. Opet, ne može svaka sezona da bude identična. I ne želite da bude takva jer je to dosadno. Mislim da ću biti jako željan na Otvorenom prvenstvu Australije sledeće godine. Jasno je i očigledno. Mislim da će se isplatiti ako nastavim da radim vredno sad kada se osećam dobro. Znam to. Dugo se nisam ovako osećao, tako da je to dobro", rekao je Federer.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidim na muslimanskim forumima kako ga hvale kako je gospodin i bla bla...
jest moj qrac gospodin, kad je onom liku u publici pozlilo njemu nije ni palo na pamet da zaustavi mec (a vidio je i on da se nesto desava), i kad je sudija pitao njih sta da rade, predlozivsi da ipak malo sacekaju, federer je zurio da nastave.
jebes nekoliko poena kad si "u momentumu" ako ti u publici covjek umire,... gospodin MY ASS.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
danijell je napisao:
Citiraj:
Federer: Trebalo je ja da pobedim

Švajcarski teniser Rodžer Federer bio je jako razočaran posle poraza od Novaka Djokovića u finalu Otvorenog prvenstva SAD, rekavši da može samo sebe da krivi za izgubljen meč.

"Čudno mi je što moram sada da objašnjavam ovaj poraz, kad osećam da bi trebalo da radim drugu konferenciju za novinare. Ali, to je što je. Da, mislim, očigledno je sve. Vratio se, igrao je dobro, ja nisam bio tako dobar na kraju. Naravno da sam razočaran, ali mogu samo sebe da krivim", rekao je Federer novinarima u Njujorku.

"Imao sam trenutak na svojoj strani, ali nisam mogao da uradim više. Pogodio je jedan udarac i sve se promenilo. Čudno je kako se sve to dešava. Ali, zadovoljan sam turnirom. Naravno da bih voleo da sam u finalu i da imam šansu da se borim za titulu, tako da moram to da prihvatim i krenem dalje", rekao je Federer.

Treći teniser sveta je naneo Đokoviću jedan od tek dva poraza ove sezone. Bilo je to na Rolan Garosu, a novinare je zanimalo šta je Srbin bolje uradio sada nego u Parizu.

"Da li ste ozbiljni? Mislim, bio je neizvestan meč, trebalo je ja da pobedim ovde. Rolan Garos je takođe bio neizvestan i on je mogao da pobedi tamo. Ovo je samo jedan od onih mečeva, sve sam namestio savršeno, ali nisam mogao da ih dovršim", objasnio je Federer.

Djoković je jednu meč loptu spasio rizičnim forhend riternom, kada je pogodio samu liniju. Za razliku od novinara, Federer nije bio impresioniran tim udarcem i nije se složio sa ocenom da je u pitanju samopouzdanje.

"Samopouzdanje? Da li se šalite. Molim vas... Neki igrači odrastaju igrajući tako. Kada sam bio u juniorima sećam se da svi kad gube 5:2 počnu da tako 'šamaraju' udarce. To sve ulazi iz nekog razloga, jer su tako igrali kad su gubili dok su odrastali. Ja nikad nisam tako igrao. Ja verujem da se vredan rad isplati...Tako da je meni jako teško da razumem kako neko može da odigra taj udarac na meč poenu. Ali, možda on to radi već 20 godina i to je za njega normalno. Morate njega da pitate", rekao je Federer.

Ovo je prvi put od 2003. godine da će Federer završiti godinu bez grend slem trofeja, ali je rekao da ga to još ne pogađa

"Nije još 1. januar. Da vidimo šta će se desiti. Još ima stvari da se igra: turnir kod kuće u Bazelu, Masters finale, tako da ima za još mnogo toga da se igra ove sezone. Opet, ne može svaka sezona da bude identična. I ne želite da bude takva jer je to dosadno. Mislim da ću biti jako željan na Otvorenom prvenstvu Australije sledeće godine. Jasno je i očigledno. Mislim da će se isplatiti ako nastavim da radim vredno sad kada se osećam dobro. Znam to. Dugo se nisam ovako osećao, tako da je to dobro", rekao je Federer.

:lol: :lol: :lol:

TI SI MORALNI POBJEDNIK, RODŽER!!!

Pederer...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Gdje su sad oni silni ljudi sto su govorili da je gospodin? Tasko? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Po ko zna koji put, Ziri, izgleda ko gospodin. Drzanje na terenu, jednorucni bekend, sakAo prije tekme, uredno obrijan...
To sto je Saban i placipicka, njegov problem. :)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Gdje su sad oni silni ljudi sto su govorili da je gospodin? Tasko? :D

ma to je cista glupost koju je neko izjavio samo zato sto federer igra hladno (i sad kao na osnovu toga ga nazvali gospodinom), a i sam je rekao da protivnika gleda mozda 2% meca... to je njegova psiholoska igra i nista vise, nikakvo gospodstvo...

a pored toga sto nije nikakav gospodin jos je uz to i kukavica:
http://www.youtube.com/watch?v=OJYyHXcBGco
kao sto likovi dole napisase, da je tu bio Safin umjesto federera....

ili "gospodin" se sa visine obraca Djokovicevim roditeljima:
http://www.youtube.com/watch?v=X2GUpbNK ... re=related

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kakva je to steta sto Marat nije bio na terenu. I danas bi pricali o tome :)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da je Safin bio, ovi iz obezbjedjenja bi samo dosli da ga odnesu sa terena. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Kakva je to steta sto Marat nije bio na terenu. I danas bi pricali o tome :)

ma nije steta, lik ne bi smio izaci na teren uopste, ili bi bar cekao da promijene strane pa da izadje pred Maratovog protivnika :)

Vrh

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 412, 413, 414, 415, 416, 417, 418 ... 1224  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]