banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 07:24 Danas je 03 Jul 2026, 07:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 08 Jan 2015, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Sreca pa Sofo ne moze izdrzati 3-4min u komadu :D Lose je sto ga Tajus odlicno mjenja..

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 21:32 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 09 Okt 2014, 22:29
Ovo je očaj!

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Нећемо ми никог побиједит ако наставимо да бацамо ове цигле са трице.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Čim se pripaljuju trice ovako, vjerovatno je izduvana ekipa, a nije ni čudo, tempo je paklen, i većina igrača prvi put ima ovakve zahtjeve pred sobom.
Dženkins me nervira, pa daj, kume, pogodi bar nešto, svako pogađa osim tebe, pa i Bobi bi tricu prije dao.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
enc0re je napisao:
Ja negdje procitao 5000e.

Dobra kvota na CZT, je li to pametno odigrati? :)

Nisam ranije vidio...ranije bih napisao: dvica nikako.
Kec se mogao naći za 1.5-1.6.
Igra očajna, Markus samoživ, Jaka se raspao, samo trice šutali - sedma upala.
Nije pobjeda ni očekivana.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Raspustena banda, na celu sa Radonjicem.

Radonjic veze nema, tacno sto sirnica rece, Radonjic na pripremi utakmice odredi koji ce igrac koliko igrati i toga se drzi bez obzira kako igraju

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne nazivaj me sirnicom.

Mitar je rutinski odigrao utakmicu. Radonja gleda i to je sve.
Ima li izmjene majstore? Tajm-auta? Pogrdne rijeci, klepke... Icega?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 23:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jebiga, ljudi su bolji. Mene samo nerviraju neke glupe greške kojih se ne možemo otarasiti nikako. Sve mogu suhvatiti ali da dodaš protivniku u ruke, to ne mogu. Ne znam više koliko smo primili poena iz kontre. Što je najgore bili smo tu 2,5 četvrtine, ali onda Dženkins i Jaka ne mogu otvorene trice pogoditi i ćaolina. Mitar danas nije mogao, a nemamo zamjene. Još Radonja uporan i neće da ga vadi. Vilijamsu šut baš otišao u kurac.
Sad Galatu moramo dobiti kako znamo iz više razloga.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sutrasnja utakmica protiv mega vizure na happy tv, tako da ce gledaoci u RS biti u toku. 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:

Radonjic veze nema, tacno sto sirnica rece, Radonjic na pripremi utakmice odredi koji ce igrac koliko igrati i toga se drzi bez obzira kako igraju

A dobro, ocekivao sam ovakve komentare posle prvog poraza u TOP16 evrolige, uspjeli ste istrpiti do drugog, svaka cast :)

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam isto govorio i pre toga i govoricu i dalje... Covek je prosto bez plana B

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 15:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
skeva je napisao:
Hertzog je napisao:

A dobro, ocekivao sam ovakve komentare posle prvog poraza u TOP16 evrolige, uspjeli ste istrpiti do drugog, svaka cast :)

Pljuvali ste ga najstrašnije na kraju prošle sezone, pa ga dizali u nebesa tokom ove...Sad je izgleda opet došlo na red pljuvanje...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ma pusti Zoćo

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ga brate uvek pljujem... Drzi dangubu u prvoj, protivnici prave 10, 15-0 seriju i ne zove time out, bez obzira na igre pojedinaca on ih drzi u igri jer je tako zacrtao u glavi... OKi, napravio je od Lazica dobrog igraca, imao raspolozenog MW-a u prvoj fazi i dominantnig Bobija... Stvarno bi bilo cudno da nismo prosli dalje prvu fazu... Uz to imali katastrofalno losu Valensiju u grupi... ABA necu ni da pominjem, em nismo imali konkurenciju u prvom delu, em sve ove pobede nista ne znace ako ne obezbedimo LE sledece godine...

Prosto mi covek nije dobar trener i to je to... Nije to neko pljuvanje

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ocekivano je i ovo, nemamo konkurenciju u ABA ligi, u EL bi svi imali 6 pobjeda itd itd. Dobro, ja sam zaluzan sto je to tako, nije Radonjic, mi sa foruma smo mu pravili ekipu, pobjedjivali ekipa sa 3-4 puta vecim budzetom, krvili se ravnopravno sa ekipama sa 7-8 puta cevim budzetom i tako to. Valja, Radonjic nema pojma, dobro.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eto on ih je doveo i napravio igrace od njih... Uzeo MW-a kojeg je gledao kako nas razbija pa po FKCZ principu, dao nam je dva gola, doedi ga odmah... Za njega se znalo da je dobar i izgradjen igrac... Dovedes Bobija iz Mege koji je bio dominantan u ligi ( kao sto je i sada), gurnuo nam Misko i ekipa jos par igraca iz Radnickog i sl, koji su se pokazali dobri kod Djordjevica i koji su kao potencijal... Kalina, Bobi, MW, Mitrovic i Lazic je jedino sto valja u Zvezdi, a od toga je Mitrovic i Lazic njegova zasluga... Preskocih Blazica i Zirbesa, ne znam sta bih rekao za njih, vruce hladno forma, ali ni oni nisu nasi igraci...

Vodis protiv nekih ekipa po 20 razlike, a Rebic, Tejic i ostali ne dobijaju minute...

Ne bi me cudilo da se ovi igraci istrose do play offa i da puknemo od protivnika u 1/2 finalu, pogotovo ako to bude Partizan, koji uz jednog dobrog igraca i standardno dobru formu u zavrsnici moze bez problema da nas dobije u dve utakmice

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Na kraju prošle sezone je i te kako zaslužio najgore prozivke, zbog katastrofalnih igara. Sad nije, zbog sjajnih igara tome jednostavno nema mjesta. Ove dvije u Top 16 iako smo izgubili, nismo se izbrukali jer je bilo protiv izuzetnih protivnika. Sigurno ima materijala za diskusiju koliko je uspjeha do njega, a koliko do vjerovatno jedne od naboljih Zvezdinih ekipa ikad, ali biće vremena da se podvlači crta i eventualno traži Stiv Ker Marku Džeksonu. Može se prigovoriti ovo i ono, ali tabela je glavna, a tu stoji polpozicija u ABA i Top 16 EL i mogu da ga ne volim, ali moram poštovati rezultat.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slazem se da mozemo imati problema zbog zamora, i da nam je trebao jos jedan igrac pod kosem jer ocigledno je da Tejic ne moze ove sezone pruziti nesto znacajno i da nas Partizan moze dobiti na kraju (kao i Cedevita ili Buducnost), ali za ostalo se ne slazem. Bobi je bio usplahirena djevojcica kad je dosao u Zvezdu, punio je statistiku u Megi protiv klinaca iz KLSa, njegov povratak i uspon do jednog od najdominantinijih igraca EL i MVP prvog kruga je zasluga Milojevica i Radonjica u omjeru od nekih 20:80. Sto se tice Kaline, tu mozemo zakljuciti da je bolji trener od Mute 100 puta jer izvlaci od Kaline a i Jovica duplo vise. Cirbes igra bas onoliko koliko moze, on je takav igrac, bolje ne moze, i ovakav je ok. Sto se Dangube tice, od njega ne ocekujem nista ove sezone, tek sledece da se pokaze. Ali hajd, spomenucemo da je trener na koga svi svrsavate unistio bruku igraca poput Dangubica, dok Radonjic jos nije ni jednog, ali vidjecemo.
Sto puta sam rekao, Radonjic jos uvijek nije vrhunski trener, ali raste sa ekipom, i mi tako jedino i mozemo sebi priustiti vrhunskog trenera, samo ako ga sebi napravimo. Dakle, Radonjic napreduje i na dobrom je putu da to postane, ja sam sa im vise nego zadovoljan. Da vam je prije sezone neko punudio ovoliku seriju pobjeda u TOP16 EL, ne bi rijec rekli, ali sad Radonja nema pojma. To jednostavno nije fer, nije u redu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Covece dopisujes se sa mnom, a ne sa mandrakom ili Gondrom, jebo te DV, sta ga koji kurac pominjes. Kakvo svrsavanje, ko je njega pominjao, cinjenica je da ima daleko spremniju ekipu od nas u zavrsnici i to godinama... Ne znam sa kakvim se ti demonima boris pa vidis u mojim postovima neko svrsavanje sa duleta ( kontam da se meni obracas jer se sa mnom dopisujes)... Bobi, kao i vecina igraca koji su prosle godine bili losiji, su napredovali zahvaljujuci dobrim asistencijama MW-a, tako da bih tu tvoju podelu od 20:80, drugacije rasporedio.
Ali i ne ocekujem da ti promenis misljenje ili da procitas sta se pise, jer si uvek u pravu...

Sto Kalasnjikov rece: "mogu da ga ne vloim, ali postujem rezultate"

A kao sto rekoh, sve ovo je nevazno ako ne udjemo u fenale aba lige, sa ovakvim timom i sa takvim trenerom

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 17:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
_зока je napisao:
skeva je napisao:
Hertzog je napisao:

Pljuvali ste ga najstrašnije na kraju prošle sezone, pa ga dizali u nebesa tokom ove...Sad je izgleda opet došlo na red pljuvanje...

Nazalost to je istina.
Ja sam licno prema njemu uvijek imao rezervu.Podrzavao ga uprkos mnogo losih stvari.Poslije smijene Vlade Vukoicica sve do proslogodisnjeg finala KLS.Onda se misljenje premu njemu totalno srozalo.
Tako da ove godine uopste ne zelim da komentarisem bilo sta u vezi njega.Rezerva je ogromna.I bilo bi bilo licemjerno da ga sada hvalim kada sam prosle godine pisao o njemu ne tako dobre stvari.

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]