banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Feb 2011, 16:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
shoole je napisao:
Ravnogorac je napisao:
Hvali nam stoper,zadnji vezni i lijevi bek i tek onda bi to licilo na malo ozbiljniji tim...

Вилотић се прикључио припремама у Анталији. Колико ће му требати времена да уђе у форму, видјећемо.

Daj boze sto prije !!!

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ABRha8r2beI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 23:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Vezista Crvene zvezde Dejan Milovanović vratiće se u Beograd pre vremena nakon što je uprava kluba u dogovoru sa trenerom Robertom Prosinečkim donela odluku da odstrani nekadašnjeg kapitena sa daljeg toka priprema u Antaliji zbog kršenja klupskih pravila i nedovoljnog zalaganja.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... u-Antaliji

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 23:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
"U minut do 12", pre isteka prelaznog roka za fudbalere u Srbiji, Crvena zvezda je po svemu sudeći dogovorila dolazak četvrtog pojačanja... U finalnoj fazi su su pregovori sa Radom oko transfera Aleksandra Todorovskog...

http://www.mondo.rs/s197063/Sport/Fudba ... do_12.html

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 00:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ŠTOPER Crvene zvezde Slavoljub Đorđević na pragu je prelaska u bukurštanski Dinamo.

Predstavnici ovog kluba u ponedeljak su obavili poslednju rundu pregovora sa crveno-belima u hotelu „Kalista“ u Antalijii u utorak bi trebalo da definišu transfer.

Đorđević se u junu 2009. iz Rusije vratio u Crvenu zvezdu, a posle kiksa u derbiju protiv Partizana (0:1) izgubio je mesto u timu.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Odlicno!!! Djordjevic je koristan kao prosjecan panj, a i Milovanovic nije nista pokazao od kako se vratio a obojica garant imaju ogromne plate..

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 08:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Samo da panjina ode :)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ja bih njega u špic... http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=491248 :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 16:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

danijell je napisao:
Citiraj:
Vezista Crvene zvezde Dejan Milovanović vratiće se u Beograd pre vremena nakon što je uprava kluba u dogovoru sa trenerom Robertom Prosinečkim donela odluku da odstrani nekadašnjeg kapitena sa daljeg toka priprema u Antaliji zbog kršenja klupskih pravila i nedovoljnog zalaganja.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... u-Antaliji

Samo rad,red i disciplina !!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ovaj Borha je kloc! :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 18:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Odigrali smo 0-o sa Univerzitateom
Nakon odgledane prve utakmice na pripremama vidi se ideja Prosineckog samo je problem sto mi nemamo igrace. Da krenem sa pozitivnim stranama puno vise se trci bez lopte , ide brzo da sto manje dodira. U prvom dijelu najgori je boo MIkic , em je skrivio penal koji oni nisu realizovali em je grijesio najstrasnije na beku. Adi i Cosic su takodje imali problema ali najvise zbog slabog veznog reda. Evandro zna i jak je u duelu ali je ocito da se jos nije privikao na ovaj sistem igre. Lazovic pogubljen , a kapiten Koroman borben i nista vise... Borha i Kaludjer bez pravih prilika
u drugom dijelu najgori je bio Brigel imao je ispadanja boze sacuvaj, a mali Srnic pokazao da ne moze igrati desnog beka. Najvise hvaljeni dosad Mijajlovic danas je bio los , a najgore od svega sto je najbolji bio GUma. Em je najvise trcao imao tri cetiri dodavanja u prostor. Vesovic neprimjetan , kao i Perovic. Jevtic pokazuje da mu je mjesto u prvih 11 dok je trifunovic promasio sansu utakmice. Sam pred golmanom i poslao je ppravo u njega.
Ono sto je vidljivo da imamo problem sa skom igrom. Rumuni su tri puta zaprijetili preko prekida i to bas opasno sto se osjeti kad je na golu Bajkovic koji je klasicni linijas.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 20:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vidi se da Robi ima viziju al jos treba mnogo da se uradi , pripreme su pa necu da osipam paljbu po nikome :)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 20:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

http://www.mondo.rs/s197107/Sport/Fudba ... kanju.html

Tesko da cemo se rijesiti Djordjevica :(

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Drzali smo loptu u nasem posedu vecinu tekme samo je fora sto je lopta kruzila od bajkovica do bekova i nazad...lose nema sta ,valjda ce biti bolje...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 01:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Спортски директор Црвене звезде Иван Аџић и његов заменик Горан Василијевић, оценили су да су задовољни учинком у прелазном року, јер су ангажовали тројицу квалитетних играча: Бразилца Евандра, Колумбијца Борху и перспективног штопера Уроша Ћосића.

–Дозволу за одлазак имају Нинков, Богдановић и Ђорђевић, који је близу преласка у Динамо из Букурешта. Видећемо, да ли ће још неко отићи, јер прелазни рок још траје у Русији, Швајцарској, Мађарској... Али, да бисмо некога пустили мора нашем клубу да се плати одређено обештећење – напоменуо је Аџић.

Како сазнајемо, на продају је и нападач Славко Перовић, због кога су у Анталију дошли менаџери Дражен Подунавац и Небојша Крупниковић. „Црвено–беле” је у Турској посетио и наш познати менаџер из Лондона Зоран Крнета, који је био главни посредник приликом трансфера Душка Тошића у Црвену звезду.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 01:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2011, 13:29
Ignjatijevića traži temišvar

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 16:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

danijell je napisao:
Citiraj:
Спортски директор Црвене звезде Иван Аџић и његов заменик Горан Василијевић, оценили су да су задовољни учинком у прелазном року, јер су ангажовали тројицу квалитетних играча: Бразилца Евандра, Колумбијца Борху и перспективног штопера Уроша Ћосића.

–Дозволу за одлазак имају Нинков, Богдановић и Ђорђевић, који је близу преласка у Динамо из Букурешта. Видећемо, да ли ће још неко отићи, јер прелазни рок још траје у Русији, Швајцарској, Мађарској... Али, да бисмо некога пустили мора нашем клубу да се плати одређено обештећење – напоменуо је Аџић.

Како сазнајемо, на продају је и нападач Славко Перовић, због кога су у Анталију дошли менаџери Дражен Подунавац и Небојша Крупниковић. „Црвено–беле” је у Турској посетио и наш познати менаџер из Лондона Зоран Крнета, који је био главни посредник приликом трансфера Душка Тошића у Црвену звезду.

Nadam se da ce Ninkov ostati a ovu dvojicu treba dati za dzabe , samo da odu ...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 08:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Danas u 16:00 igrate sa Steauom ja mislim i ima direktan prenos

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 11:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Utakmica je u 17

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 11:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Brigate BL je napisao:
Utakmica je u 17

Moja greska jeste u 17

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]