banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 17:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Feb 2011, 21:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kos Arsenala uvijek ista priča, fali im još 5 igrača da izdrže do kraja...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 21:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2010, 20:48
zerocool je napisao:
Isto tako se navijaci Celzija mogu nadati da ce jednog dana dozivjeti osjecaj koji su navijaci Liverpoola dozivjeli 5? puta zbog osvojene LS ;)
Ne, ne navijam za Lpool ali smjesni su mi ovi nasi navijaci Celzija koji su poceli navijati za njih kad je dosao Abramovic sa svojim milijardama, a to je njih 99,9% ;)

Ziri, ove su ti se rijeci pozlatile... suva istina.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 22:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Englezi izabrali najboljeg

Defanzivac londonskog Čelsija i engleski reprezentativac, Ešli Kol proglašen je najboljim fudbalerom Engleske u 2010. godini.

Ovu prestižnu nagradu Kol je dobio posle glasanja navijača. Levi bek "plavaca" pobedio je konkurenciju u vidu kapitena Liverpula Stivena Džerarda i krilnog igrača Mančester sitija, Adama Džonsona a najboljeg su izabrali navijači putem ankete koja je objavljena na zvaničnoj internet strani Engleskog fudbalskog saveza.

Poslednje dve godine ova nagrada išla je u ruke napadaču Mančester junajteda, Vejnu Runiju dok su minulih godina ovo priznanje dobijali Džerard, Hargrivs, Lampard, Bekam i mnogi drugi.

:D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 23:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Maloprije citam da su navijaci Sitija Dzeku proglasili za igrca januara :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 03:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

On igra i kad ne daje golove... To oko posmatrača na TV-u ne vidi... ;) Manite se Džeke, on je vrhunski igrač... Nije on kriv što je trenutno jedini BIH igrač koj igra na top nivou pa ovi komentatori svako njegovo protrčavanje proprate s oduševljenjem... Skroman momak koji izjavi da je Vidić najbolji igrač protiv kojeg je igrao, koji mu je stalno bio "za vratom", a opet je uspio zabiti Unitedu... Sviđalo se to nekom ili ne, City ulazi u veliku "trojku", a Džeko i Tevez su njihovi temelji za naredni period... Samo čekam da uđu u LŠ, da vidim kako će šeici odreagovati s novim transferima... Ovo je trebalo Premiershipu, dosadilo da uvijek iste četri ekipe vode kolo...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 09:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Citiraj:
Newcastle i Arsenal su odigrali ludu utakmicu koja je završila 4:4, nakon vodstva gostiju od 4:0 na poluvremenu. Francuski mediji prema informacijama iz Njemačke pišu kako je utakmica pod istragom Interpola.

Gosti iz Londona do 20. minute vodili su 3:0, a do poluvremena zabili još jedan za 4:0. Trebala je to biti laka pobjeda "Topnika", ali u drugom dijelu "Svrake" su se uspjele vratiti. Zabili su četiri pogotka i uzeli bod, a posao im je olakšao Diaby koji je zaradio crveni karton u 52. minuti i ozljeda Djouroua.

Spominje se i navodni sumnjivi susret suca Phila Dowda i Thomasa Rosickog koji je protiv Newcastlea igrao "u slow motionu dopustivši protivniku da stigne do izjednačenja", kako opisuje jedan francuski portal.

Na poluvremenu utakmice u trenutku kada je Arsenal imao 4:0, više od 2 milijuna eura uloženo je na remi na kraju utakmice!

Vijest je, tvrde Englezi, prvi objavio portal footanglais365.com, a njihove napise demantirali su iz Arsenala i Newcastlea te zaprijetili tužbom televiziji France 2 zbog objavljivanja informacije.

Interpol se također oglasio."Bilo kakvu istragu vodit će tamošnji istražitelji i policija. Nismo dobili niti jedan upit ni poziv za pomoć od bilo koga u vezi te utakmice", kazao je glasnogovornik Interpola za Teleghraph.

Sumljam da se namjestilo, a i da jeste onda je to vrlo dobro urađeno. Mada, mora se priznati da ima dosta "slučajnosti"...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
pa i ja bi volio da pocne igrat kako treba...pa dijete mi place,pita kad ce Dzeko dat gol,moram mu pustat stare utakmice...a samo da vise trci i da se trudi,golovi ce doci...trka i borba se u Engleskoj najvise cijene... ...

Ovo je citat komentara sa Avaza poslije utakmice sa WBA :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cech ipak preuzima krivicu za gol. Mora da mu je Bane rekao da će ga čekati poslije treninga :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
„Viknuo sam mu da mi prepusti loptu, pa sam posle morao da mu kažem da sledećeg puta bude pažljiviji. Kada se tako nešto desi na terenu, treba odmah raščistiti stvari zbog sledeće slične situacije. Pre gola je učinio ono što sam mu rekao, ali ja sam napravio grešku“, rekao je Čeh.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=02&dd=08&nav_id=491376

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
:lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o4cpOpvoWgM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 22:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
:lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o4cpOpvoWgM[/youtube]

ahahahahahahaha, fenomenalno.

Ali ovo je vaznije od cijele premijer lige: Slovenija u 90. minuti iz penala pobjedi Albaniju k'o gost.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ali ovo je vaznije od cijele premijer lige: Slovenija u 90. minuti iz penala pobjedi Albaniju k'o gost.

i održa moj titek u životu :D

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
i održa moj titek u životu :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 19:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Ivanovića sačekalo iznenađenje u Čelsiju

Branislav Ivanović (26), posle uspešno odrađenog posla sa reprezentacijom Srbije protiv Izreala (2:0), vratio se nasmejan u Čelsi, a na "Stamford bridžu" sačekalo ga je iznenađenje. Srpski reprezentativac je razvukao osmeh na licu još više pošto je produžio ugovor sa "plavcima" na još pet i po godina, tako da će dres nositi do 32 godine.

- Ovo su lepe vesti za mene i veliki korak u karijeri. Želim da pružim maksimum i pomognem Čelsiju da osvoji što više trofeja - poručio je Ivanović za zvaničan sajt kluba.

- Oduvek sam želeo da ostanem u Čelsiju. Nije postojao bilo kakav problem povodom toga, jer i ja i klub smo želeli isto. Zahvaljujem se svima koji su pomogli da postignemo dogovor i srećan sa zbog toga.

Ivanović je u Čelsi stigao januara 2008. godine, kada je menadžer bio Avram Grant, a priliku je dobio tek u septembru kod Luisa Felipea Skolarija u Liga kupu protiv Portsmuta. Za tri godine postigao je sedam golova, najpoznatija su dva glavom protiv Liverpula u Ligi šampiona.

- Ne razmišljam previše o prošlosti zato što u fudbalu svakog dana moraš da budeš bolji, koncentrisaniji i da obraćaš pažnju i na najsitnije detalje na meču, ali tačno je da su mi dva gola protiv Liverpula dala samopouzdanje. Za svakog igrača koji dolazi u novu zemlju potreban je odreženi vremenski period za adaptaciju i onda će biti sve bolji. Sada se osećam mnogo konfornije ovde i zaista uživam što sam igrač Čelsija i moja želja je da zauvek ostanem ovde -zaključio je Ivanović.

:D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 00:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citam na levatskom ss.ba da se vraca Bosingwa. I pazi razmisljanja. Vraca se Bosingwa, dosao je Luiz, kao otici ce Bane iz Celzija?! Lafo, nema mjesta onda :lol:
ebem te sporte! Pa covjek moze da nosi ova dva konja u zubima. Sljedece godine ce biti jaci i od Terija. Dobar potez Celzija. Steta samo sto Liverpool nije uzeo Ivanovica, a ne Jovanovica... Zaebali se u prevodu...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 00:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo jedna zanimljive statistike...
Sto bi reklo: KAD WEBB SUDI UNITEDU, PRODAJ MATER, OCA, KRAVU, NJIVU I STAVI SVE PARE NA UTD. NECES OMANUTI, I WEBB JE IGRAO ISTO...
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 00:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gledam ovu listu... Englezi imaju strasne sudije. Najvise kvalitetnih sudija imaju.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Mah...meni je opet Webb najbolji sudija trenutno na svijetu.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 01:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mihael Ljubos. Samo je potonuo, jer im je liga gola voda...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 02:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ONE UNITED...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]