banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne diraj mi Ilica :lol:
8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ljudi moji,prijateljska sa ukrajinom u Banja Luci :bom:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kad bolan?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa pise na kraju ovog teksta a i nesto je djilas brslao o tome u zurnalu,kao prije pocetka kvalifikacija.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
Planirano je i da reprezentacija odigra jedan turnir u Ljubljani i Beogradu, kao i prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom u Banjaluci.

A joj, ovo bi bilo extra! :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Јеремић, Јарамаз :roll: :roll: :roll: , илић :roll: :roll: тотално промашени, али ајд.

А пријатељска у Бл, екстра :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Imas li ti kakvih boljih imena od jeremica i jaramaza da predlozis? Za Mileta bi se dalo raspravljati, ali nesto gledam Mile bi mogao biti koristan u pojedinim akcijama jer ima dobar sut sa distance a Teodosic bi ga pitao loptama kao djed unuka lizalicama....

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 14:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Srbe na vrbe", pjevalo se na Cetinju!? http://wap.mtel.ba/maipc/preview_story/ ... a102eab145

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 14:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Inace Milutinovic po ovoj formi ne zasluzuje poziv...Al opet caca svih caca zna kako sta.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Milutinovicu trebaju samo muda narasti, a ona rastu iskustvom, bice on koristan. Mislim da ce Andjusic biti onaj jedan igrac koga Duda iskopa svaki ciklus da osvjezi reprezentaciju...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 14:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

29.7 Banja Luka :bounce: :-D :angel: :sunny: :blob5: :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ravnogorac je napisao:
Inace Milutinovic po ovoj formi ne zasluzuje poziv...Al opet caca svih caca zna kako sta.

ma pusti ti to,zna duda sta radi,tako je i teo bio 18 plej u olimpijakosu,igrao po 5 minuta dok nije odradio one pripreme sa reprezentacijom i poslije toga evropsko(u poljskoj ako se sjecam) i tad je eksplodirao

nego,ko su ovi jarmaz i jeremic?

kakav je ovaj muslin?

opa,vidim i erceg je pozvan,fino

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ravnogorac je napisao:
Srbe na vrbe", pjevalo se na Cetinju!? http://wap.mtel.ba/maipc/preview_story/ ... a102eab145
`ta će seljadija iz onog kamenjara

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Isto i ona coganija od Srbije ne zasluzuje bolje, lizemo se sa svima, a svi nas jebu. Jos ne mogu zaboraviti onu zimu kada je Srbija davala plin Sarajevu, a ovi pljuvali po nama i kenjali pricu o genocidu Srbije uhhhh

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 21:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Orlovi stižu u Banjaluku

Spoiler:
Košarkaška reprezentacija Srbije odigraće sa Ukrajinom prijateljsku utakmicu u Banjaluci.

"U Košarkaškom savezu Srbije postoji želja da odigramo prijateljsku utakmicu u Banjaluci jer znamo koliko imamo navijača u Republici Srpskoj. Odranije imamo u planu tu utakmicu, ali treba neki detalji da se poklope i da preciziramo datum. Ono što je sada poznato jeste da bi utakmica trebalo da bude odigrana krajem jula", rekao je Dejan Bodiroga, potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije.

Ta utakmica Srbiji će da bude jedna od kontronih pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Sloveniji 2013. godine, a u planu su i turniri u Beogradu i Ljubljani.

Selektor Srbije Dušan Ivković juče je saopštio imena igrača koji konkurišu za nastup u kvalifikacijama. Na spisku je gotovo kompletna ekipa sa prethodnog EP, nedostaje samo Boban Marjanović, tako da računa na Miloša Teodosića, Stefana Markovića, Milenka Tepića, Aleksandra Rašića, Danila Anđušića, Nemanju Jaramaza, Nemanju Nedovića, Ivana Paunića, Mladena Jeremića, Marka Kešelja, Andreju Milutinovića, Nemanju Bjelicu, Vladimira Lučića, Novicu Veličkovića, Duška Savanovića, Zorana Ercega, Milana Mačvana, Dragana Labovića, Nenada Krstića, Kostu Perovića, Milovana Rakovića, Miroslava Raduljicu, Dejana Muslija i Mileta Ilića.

"Nosioci igre nacionalnog tima su manje-više nepromenjeni, a imamo i sedam debitanata. Prvi i osnovi cilj je plasman na EP, a verujem da igrači neće imati problema sa motivacijom u kvalifikacijama. To takmičenje nećemo da shvatimo olako, cilj će nam biti i afirmacija mladih igrača koji su u mlađim kategorijama imali dobre rezultate", rekao je Ivković, a prenio RTS.

Vasilije Micić i Vladimr Micov su otpali zbog teških povreda, dok se Uroš Tripković oporavlja od povrede.

"Sada smo objavili spisak ako bi u slučaju eventualnih povreda naša lekarska komisija imala vremena da reaguje. Već sada ima naznaka kod Veličkovića da bi moglo da bude problema u vezi s povredom", dodao je Ivković.

Ivković će spisak skratiti 25. juna kada će biti poznat i konačni sastav stručnog štaba reprezentacije, 4. jula će saopštiti konačan spisak igrača za kvalifikacije, a okupljanje je 9. jula.

Srbija će se takmičiti u A grupi kvalifikacija sa Izraelom, Crnom Gorom, Estonijom, Slovačkom i Islandom. Prvi meč igraće 14. avgusta protiv Islanda u Rejkjaviku, a posljednji, deseti, 11. septembra protiv Izraela u "Beogradskoj areni". "Orlovi" će igrati u "Areni" protiv Crne Gore (18. avgusta), Estonce će dočekati u Novom Sadu (24. avgusta), Islanđane u Nišu (30. avgusta), a Slovake u Zrenjaninu (5. septembra).

Na Evropsko prvenstvo plasiraće se po dvije prvoplasirane ekipe iz šest grupa i četiri najbolje trećeplasirane selekcije. Pravo nastupa stekli su Slovenija, kao domaćin, te reprezentacije koje će nastupiti na Olimpijskim igrama ili u olimpijskim kvalifikacijama - Španija, Francuska, Velika Britanija, Rusija, Makedonija, Litvanija i Grčka.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Duda ode iz Olimpijakosa i samo ce reprezentaciju trenirati

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
i ja sam zadovoljan sastavom... bolje nemamo, osim mog ljubimca dare milidze :D
bice tu mile pripreme i to je to... da mu se malo oduži duda, jer ga je ljetos zvao sa pola godisnjeg odmora

jaramaz realno nikako nije zaslužio, ali neka ga... neka malo vidi reprezentaciju. nije ni milutin, ali ajde naka prođe taj jedan ciklus, ko zna šta ce im to donijeti... igrace oni u budućnosti

jeremica bih zvao sigurno, pa da vidimo kojeg je kova, da se vise jednom pravi igraca od njega, da igra evropu, ili da ostane u srpkoj ligi i malo po egzotici

musli ti je mlađa verzija perovica, ali bez skoro bilo kakvog šuta... lose se sa njim radilo, kad je los prelazak u seniore, u lose vrijeme. to je ono kad igrac u mlađim kategorijama izdominira svojim fizikalijama, a onda u seniore dođe i skonta : jbg, pa ovdje ima vecih i pametniji rmpalija od mene

a za prijateljsku molim boga da tako i bude... NAPRAVIĆEMO HAVARIJU

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 08:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=8686

Катастрофа, може се десити да нико из Србије не игра то еминентно такмичење. Шта се ради од Српске кошарке :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 09:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Нова Варош je napisao:
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=8686

Катастрофа, може се десити да нико из Србије не игра то еминентно такмичење. Шта се ради од Српске кошарке :angry4:

Дешава се оно што су прије много година предвидјели наши најбољи кошаркашки стручњаци.
Али неким људима су лични интереси били пречи.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 18:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Gondra ko je odbio ULEB i igrao FIBA takmicenje...
ko je jurio mjesto u Bordu FIBA...
Da da znam Zvezda je kriva jer je usla na Jadran...

Duda pozvao i Micova jos jedna u nizu dobrih odluka... Ako sve bude kako treba imace SRbija opet sjajnu reprezentaciju...
Najvise bih se radovao povratku u formu Novice Velickovica jer se vidjelo koliko nedostaje na 4. Macvan ima odlicnu sezonu ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]