Erazmo Roterdamski je napisao:
Aj što sudije napraviše one tri-četiri vezane greške, ali što ovi na to pogodiše tri vezane trice. To je dotuklo. Da mi je znati šta je samo svirao u onoj situaciji kada su se Mitrović i Lazić naguravali kod linije sa onom dvojicom? Kontam da i u tim trenucima Radonja mora dobiti jednu tehničku i da uleti malo kod sudija, jebe mater, oni šutnu bacanje i dobro. Bilo je ok, ali previše grešaka i Vilijamsa nigdje. Ne znam šta je sa njegovim šutem. Danguba ne može ništa, ali ništa. Možda će biti bolji kad skupi iskustva kako vi kažete, nadam se. Jović me malo iznervirao kod posljednjih napada u prve dvije četvrtine. Ko da ne gleda sat i neuradišmo ništa. Onaj Hercov pulen bio dobar, pogotovo me iznenadio skokovima.
Sve je u redu sa njegovim šutem. Da može stalno pogađati ludačke trojke iz driblinga igrao bi NBA. Ako se osloniš na to da sa njim živiš i umireš, onda nekad moraš i umrijeti. Mada nebitno, jer su i onako prejaki i preiskusni za nas. Od koga ćemo izgubiti, ako ne od ovakvih ekipa... U suštini ispade dobro što su nam najbolji igrači imali smanjenu minutažu, naš stil igre nosi veliku potrošnju i zamor koji bi nas mogao koštati na kraju sezone i treba izbjeći preforsiranje. Neće se niko ubiti zbog poraza od ovakve ekipe, ali hoće ako Bobi ili Markus ne budu spremni za juriš na još jednu EL. Naježim se svaki put kad Kalinić tresne o parket, samo gledam gdje će iskočiti šta.
Inače, napredak Jovića stvarno raduje, ko zna, možda nam bude i prvi plej sledeće sezone. U odnosu na to kako je izgledao kod Saleta, čini se naoko da je posebno veliki pomak napravio u šutu za 3. Nadam se u sledećim utakmicama malo forsiranju Dženkinsa, djeluje kao da bi mogao uhvatiti neki ritam, a sad nam treba svaka "rezerva", pogotovo ofanzivna.