banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 06:21 Danas je 03 Jul 2026, 06:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 02 Jan 2015, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
@sony3 hvala za link...
ja sam zadovoljan i preponosan sa momcima... ova petorka-šestorka što izgura četvrtinu kapa dole... kakav stav! ovi povezoše četiri trice, upada sve živo i mrtvo, a naši ne padaju sa glavom ni sekunde. štaviše, ubrzavaju, ajmo dalje... borili se kao lavovi... ovi sipaju, a naši ajmo dalje, ajmo... možemo...

jednostavno bolja ekipa, ali i nebitno. bravo zvezdo!

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 20:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2014, 23:00
Bolji jesu i tu nema govora ali ih vala i onaj Grk pogura malo .
Nama za ovakve ekipe fali šuter,ali jbga ne može sve

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Dobro je to sve.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Zadovoljan sam momcima, bice ovo dobro.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 21:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
Bravo momci..Svaka cast.Borili su se kao lavovi.Samo ovo je zalosno.Sudije+sve ih je krenulo..I na kraju kobajagi neka kompenzacija kada je sve gotovo.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 21:04 
Početnik
Početnik

Fali nam ta jaka četvorka,koliko god je Mitrović fantastičan u napadu toliko je i tragičan u odbrani,Rejes ga je bukvalno uništio.
Zirbes večeras najbolji

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 21:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ima li Vilijamsa zivog?

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 21:10 
Početnik
Početnik

giometar je napisao:
Ima li Vilijamsa zivog?

Jbga,dobro čuvan a i sigurno 3-4 faula nad njim nisu svirali.
Kasnije nije ni ulazio kraj treće i četvrtu četvrtinu

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sve se moze reci u jednoj recenici. Mi ne mozemopobijediti Real bez Markusa Vilijamsa.
Dosta stvari se trebalo poklopiti veceras da dobijemo, ali jednostavno nije. Brutalna odbrana Reala na Markusu koji je odmah ispao iz ritma i nije se vracao do kraja utakmice je bio kljuc. Zao mi je sto Djenka nije uzeo vise suteva, ovo su njegove utakmice ali eto, nije mu se namjestilo a bio je dobar. Cirbes najbolji uz Kalinu, za koga se moze reci da je prvo nase reprezentativno krilo, vise nema sumnje. Jovic polako dobija na samopouzdanju i sa njim dobijamo sirinu u napadu. On nas je drzao sa Cirbesom i Kalinom u egalu.
Dangubicu je ovo bas velika skola ali nije on jos na nivou TOP 16, ne moze meda. Zadovoljan sam u sutini, nista strasno, ali smo imali priliku i momentum kad se sudije usrale, i nije to nista strasno, za velike ekipe sudije uvijek sude, i nas nekad poguraju u ABA ligi, ali mrzim kasnije one kompenzacije kad je sve bilo gotovo.
Delije moraju ici jos u "skolu kosarkaskog navijanja" jer se ne pjevaju zalopojke ako ima jos 8 minuta do kraja, tad treba zemlja da gori, nemamo jos adekvatnog vodju navijanja za kosarku, ali bice i to uskoro valjda.
Sve u svemu, ukenjala je Alba totalno vecerasnje rezultate ali to je TOP16, ovo smo cekali godinama, sada samo jako odigrati ostale utakmice i citava nasa ekipa ce iz svega ovog izaci 30% jaca.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 23:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pisaj ga, jesu sudije srali kad se lomilo, ali opet bi uzeli i bez toga, sut u drugom poluvremenu ih je isao najstrasnije. I kad vec sudije pocnu jesti govna, pa zavrsi do kraja, sta imas kompenzovati na -15..
Nema veze, uzimamo Makabi u gostima zato. 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2015, 00:01 
Početnik
Početnik

Tačno nakon onih par sudijskih grešaka se vidjelo da su se i oni opustali i počeli sve pogađati
Biće zajebano u Tel Avivu ali ne i nemoguće

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2015, 06:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
uaaa sudije

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2015, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Meni je lično hercov drugar bio najbolji na terenu.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2015, 11:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Aj što sudije napraviše one tri-četiri vezane greške, ali što ovi na to pogodiše tri vezane trice. To je dotuklo. Da mi je znati šta je samo svirao u onoj situaciji kada su se Mitrović i Lazić naguravali kod linije sa onom dvojicom? Kontam da i u tim trenucima Radonja mora dobiti jednu tehničku i da uleti malo kod sudija, jebe mater, oni šutnu bacanje i dobro. Bilo je ok, ali previše grešaka i Vilijamsa nigdje. Ne znam šta je sa njegovim šutem. Danguba ne može ništa, ali ništa. Možda će biti bolji kad skupi iskustva kako vi kažete, nadam se. Jović me malo iznervirao kod posljednjih napada u prve dvije četvrtine. Ko da ne gleda sat i neuradišmo ništa. Onaj Hercov pulen bio dobar, pogotovo me iznenadio skokovima.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2015, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Markan OKi momak, nije ko ovi srbi i crnci, koji cirkaju za praznike, pa ne mogu pogace nakon toga... Samo red, rad i disciplina

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2015, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jovic imao 9 asistencija... Sve nesto kontam da nisam gledao utakmicu

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2015, 13:01 
Bič božji
Bič božji

Zezaš? Vidim svi govore bio dobar. :D Nije mi djelovalo da je tako bilo. Sjećam se samo one Cirbesu za zakucavanje.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2015, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Erazmo Roterdamski je napisao:
Aj što sudije napraviše one tri-četiri vezane greške, ali što ovi na to pogodiše tri vezane trice. To je dotuklo. Da mi je znati šta je samo svirao u onoj situaciji kada su se Mitrović i Lazić naguravali kod linije sa onom dvojicom? Kontam da i u tim trenucima Radonja mora dobiti jednu tehničku i da uleti malo kod sudija, jebe mater, oni šutnu bacanje i dobro. Bilo je ok, ali previše grešaka i Vilijamsa nigdje. Ne znam šta je sa njegovim šutem. Danguba ne može ništa, ali ništa. Možda će biti bolji kad skupi iskustva kako vi kažete, nadam se. Jović me malo iznervirao kod posljednjih napada u prve dvije četvrtine. Ko da ne gleda sat i neuradišmo ništa. Onaj Hercov pulen bio dobar, pogotovo me iznenadio skokovima.

Sve je u redu sa njegovim šutem. Da može stalno pogađati ludačke trojke iz driblinga igrao bi NBA. Ako se osloniš na to da sa njim živiš i umireš, onda nekad moraš i umrijeti. Mada nebitno, jer su i onako prejaki i preiskusni za nas. Od koga ćemo izgubiti, ako ne od ovakvih ekipa... U suštini ispade dobro što su nam najbolji igrači imali smanjenu minutažu, naš stil igre nosi veliku potrošnju i zamor koji bi nas mogao koštati na kraju sezone i treba izbjeći preforsiranje. Neće se niko ubiti zbog poraza od ovakve ekipe, ali hoće ako Bobi ili Markus ne budu spremni za juriš na još jednu EL. Naježim se svaki put kad Kalinić tresne o parket, samo gledam gdje će iskočiti šta.
Inače, napredak Jovića stvarno raduje, ko zna, možda nam bude i prvi plej sledeće sezone. U odnosu na to kako je izgledao kod Saleta, čini se naoko da je posebno veliki pomak napravio u šutu za 3. Nadam se u sledećim utakmicama malo forsiranju Dženkinsa, djeluje kao da bi mogao uhvatiti neki ritam, a sad nam treba svaka "rezerva", pogotovo ofanzivna.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2015, 13:13 
Bič božji
Bič božji

Pa ne mislim da je baš sve uredu. Juče nije pogodio ništa, još je i tri bacanja fulio čini mi se. U posljednje vrijeme baš loše šutira. Slažem se da su ovi prejaki i da je manje-vše očivani bilo da ćemo izgubiti, ali mora nešto i pogoditi. Naravno da ne može svaku utakmicu biti ko na početku sezone, ali sam očekivao bar neke poene.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2015, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ima on dobar sut al je glava problem, kad god je gusto i jak protivnik on se stisne, nikad do sad nije odlucio utakmicu protiv nekog jaceg, jedino se protiv nekih Metalaca raspistolji kad vec vodimo 20 razlike... Jednostavno nema srca, Djenka je u tom pogledu za njega izmislio kosarku

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]