banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 05:16 Danas je 03 Jul 2026, 05:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 30 Dec 2014, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma promenili podlogu, zakrpili rupe na staklima i stavili klima uredjaje...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 14:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
ssarajevo80 je napisao:
crnidjordje je napisao:
Нова Варош je napisao:
za 7000 se ne mogu mw i dženkins napiti na splavu ko ljudi

Ma i to je super.Kakvi su to lopovi .I sa tim sam zadovoljan.Tu treba dodati TV prava i naravno prodaju ulaznica,kao i naravno vecu prodaju dresova itd..
Oko 60000 evra prosjecno ostaje po utakmici od ulaznica.Kada se odbiju svi troskovi..Naravno kada je puna Arena.Bez sezonskih.

Čudno, ja sam prethodnog godina slušao da se od rasprodate Arene ponekad ostane i u minusu.

Pa to si mozda cuo od trenera gradskog rivala. :D :D
Druze karte su duplo skuplje u odnosu na proslu godinu. Od 5 do 12.5 evra.A sky box od 5000 do 10000 dinara po osobi.
Sada neka je u prodaji 15000 ulaznica.Zarada prelazi 100 hiljada evra.Covic je rekao 120000.Ali neka je 100 hiljada.
E sada tu treba odbiti troskove-Eventimu,zakup Arene,obezbedjenje,stampanje ulaznica i jos neke manje troskove..To ti dodje oko 60000+ zarade.Cesto je to i vise.I naravno to je bez sezonskih.Sezonske su dodatna zarada.
Inace za 70 minuta su pukle sve ulaznice.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 14:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Michigenac je napisao:
crnidjordje je napisao:
Нова Варош je napisao:
Jebote, koju čast imaju beograđni, svake godine evro liga, najbolji timovi, solidne cijene ulaznica, ma ljepota božija.
A ja čeznem da ovaj naš KK Borac nekad u aba ligi zaigra, o evrokupu mogo samo sanjati, i to u snovima poslije sexa :lol:

Nazalost dok je Dode nikada Borac nece igrati Aba ligu.Doduse sada je uspjeh igrati i BH ligu.
To mjesto je Aleksandrovacko.Bosna je propala.Siroki ce slicno proci.Borca i Dite odavno nema.Samo Igokea funkcionise.I tako ce biti.
Prodato je skoro 1500 polusezonskih ulaznica.Uz onih 2300 sezonskih.To je 3800 sa sezonskim ulaznicama.To je dokaz da ce Zvezda imati vecu podrsku u ABA ligi.Proslu utakmicu je bilo oko 5000 gledalaca.

Sta je sa Borikom!? Nesto su ga renovirali prosle godine ako sam ja to nedje dobro procito, neko juniorsko EP za rukometase bilo ili sta vec ono...?? Dokle se stiglo sa tim? Jel ista novo ubaceno u halu?
Nesto me jos ovako interesuje kad se vec prica o nasoj dolje kosarci: jel ima Igokea svoju skolu kosarke? Radi li iko jos ozbiljno sa klincima na podrucju BL??

Sto se tice ovih 5000 gledalaca, uzmi u obzir da je ovo pretpraznicko vrijeme i sigurno je i mnostvo gastarbajtera iskoristilo priliku i otislo u pionir kad su vec stigli kuci na odmor + gostovao je dovoljno atraktivan protivnik.

To je ona prica bila oko Igokee i njene Evrolige.Trebala je ici dvorana Borik 4000+ na 5000 ulaznica.Doduse neke su stvari uradjene.Da i to EP za juniore rukometase.
Igokea ima neku skolu ali to je sve slabo.Kada gube od Lijevca i slicnih.Borac je nazalost propao tako da i nekog velikog rada i nema.Ima ali :cry: .
Cibona je slabo atraktivan protivnik.Vrijeme ce pokazati.Vec u narednim sedmicama.Prodali smo 3800 sezonskih i polusezonskih.Prosle godine samo 1400.Svima je poznat bojkot.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
I blizi nam se spektakl. Jos jedan velikan nam dolazi, meni mrski Real :D .
Kao sto je Radonja izjavio, cuda su rijetka ali se desavaju. Da bi pobijedili mnoge stvari se trebaju poklopiti, ne bas tako dobar suterski dan Reala, Bobijeva dominacija u reketu, jedna od onih partija Vilijamsa, Kalina i Mitar na nivou i jedna eksplozija Jake ili Djenke uz standardnog Lazica. Oni ce, siguran sam pokusati na pocetku sa Burusisom koji ce visiti na liniji za 3 i sutati, igrace visok pik na 7-8 metara i tako pokusavati izvuci Bobija. Tu ce najvazniju ulogu odigrati strana pomoci i treba biti pametan koga ostavljati na sutu. Timska odbrana mora biti savrsena. Takodje je vazno da Burusis ne pocne pogadjati iz vana, ako se to desi Real je pola posla uradio. Branko mora pojesti Rodrigeza, igrati na granici faula i ako nam sudije to dopuste (domacini smo, valjda hoce) bice nam lakse. Imam osjecaj da se Ajon nece naigrati jer on ne moze stvoriti dominaciju nad Cirbesom i to je dobro, ali nije dobro sto imaju Slotera. Sa Jovicem i Cirbesom u petorci a sa Sloterom kod njih sigurno ce nam pokusati prodati onu svoju zonu sa Sloterom kao prvim igracem i tu bi mogli imati velikih problema u protoku lopte.
Sto se tice pojedinaca u Realu najvise se bojim divljanja Lulja jer zna on dobro odigrati, Rodrigeza i suge Fernandeza se ne bojim, tu su Lazic i Kalina. Nasa sansa je Kampaco, ja ne znam sta on trazi u Realu ali na njemu treba napraviti pritisak, taj momak je prosjecan igrac, nista spektakularno. Nocioni bi mogao probati vratiti Luki onu dominaciju od prosle godine ali njega se isto ne bojim nesto previse.
Nas kljuc je Bobi i Vilijams, uz eksploziju nekog treceg i standardne partije ostalih..

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 15:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
meni se čini da smo i prošle godine nas par dole u bazi kod darka,gledali reala u beogradskoj areni, dan iza nove godine...zona sumraka,hahaha...

i da nas nikad nije bilo manje,trojica ili četvorica....kod ostalih mamurluk vjerovatno :lol: :lol:

nadam se da će ovaj put bar rezultat biti drugačiji!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ti slager mislis gdje su nase sanse? :D

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 15:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
veća želja za pobjedom,publika,mladost i želja za dokazivanjem,timski duh,borbenost i da ja ne dođem na utakmicu! 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma uzimamo Real, cak i ako Schlager dodje. 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
skeva je napisao:
I blizi nam se spektakl. Jos jedan velikan nam dolazi, meni mrski Real :D .
Kao sto je Radonja izjavio, cuda su rijetka ali se desavaju. Da bi pobijedili mnoge stvari se trebaju poklopiti, ne bas tako dobar suterski dan Reala, Bobijeva dominacija u reketu, jedna od onih partija Vilijamsa, Kalina i Mitar na nivou i jedna eksplozija Jake ili Djenke uz standardnog Lazica. Oni ce, siguran sam pokusati na pocetku sa Burusisom koji ce visiti na liniji za 3 i sutati, igrace visok pik na 7-8 metara i tako pokusavati izvuci Bobija. Tu ce najvazniju ulogu odigrati strana pomoci i treba biti pametan koga ostavljati na sutu. Timska odbrana mora biti savrsena. Takodje je vazno da Burusis ne pocne pogadjati iz vana, ako se to desi Real je pola posla uradio. Branko mora pojesti Rodrigeza, igrati na granici faula i ako nam sudije to dopuste (domacini smo, valjda hoce) bice nam lakse. Imam osjecaj da se Ajon nece naigrati jer on ne moze stvoriti dominaciju nad Cirbesom i to je dobro, ali nije dobro sto imaju Slotera. Sa Jovicem i Cirbesom u petorci a sa Sloterom kod njih sigurno ce nam pokusati prodati onu svoju zonu sa Sloterom kao prvim igracem i tu bi mogli imati velikih problema u protoku lopte.
Sto se tice pojedinaca u Realu najvise se bojim divljanja Lulja jer zna on dobro odigrati, Rodrigeza i suge Fernandeza se ne bojim, tu su Lazic i Kalina. Nasa sansa je Kampaco, ja ne znam sta on trazi u Realu ali na njemu treba napraviti pritisak, taj momak je prosjecan igrac, nista spektakularno. Nocioni bi mogao probati vratiti Luki onu dominaciju od prosle godine ali njega se isto ne bojim nesto previse.
Nas kljuc je Bobi i Vilijams, uz eksploziju nekog treceg i standardne partije ostalih..

Kako si previdio onu Kalininu posterizaciju Burusisa!? :P Bice on i Jaka na nivou.. :wink: Inace odlicna analiza. Utisak mi je jos da ce se igrati na jednu loptu sve do kraja.. Prosto, niko se ove sezone nije naigrao pored crveno-belih.. Nasa velika sansa ostaje u tranziciji i da ih natjeramo da trce od samog pocetka, mozda uspijemo da se odlijepimo vec na kraju 1/4 pa ovo prethodno na 1 loptu sto sam vec rekao ne bude i vazilo.. :D

Oni ce svakako doci vrlo umorni, u nedjelju su igrali protiv Barse, veceras opet, pa onda u petak krcata, usijana Arena! Mnogo je kume za samo 5-6 dana.. ako ih uhvatimo u masinu i ne dozvolimo im da kontrolisu i smiruju igru, grade duge pozic. napade, imamo velike sanse da ovo cak izrutiniramo do kraja, poput Bilbaoa prije koji vikend.,, samo.. Real je Real! -uvijek bio i ostao. Ogromna je stvar sto dolaze u nikad povoljnijem trenutku za nas. Ima Zvezda odlican raspored do kraja, ako dobiju u petak ne bi se nimalo iznenadio da padne i Makabi odmah sljedece kolo- i tu ce biti tjesno samo u par koseva razlike.. A onda mashta moze svashta. Pored MW-a i Bobija, mislim opet da Kalina ostaje kljuc tih predstojecih utakmica. Kad je mogao da digne selekciju protiv Grcke onako, moze i ovo.. mladji smo, brzi, odmorniji..... ceka se taj petak!

@djordje&hertzi

thx na odg.!

U BL bi u svakom slucaju, recimo, trebalo da se oformi neki jak kosarkaski kamp - ljetna skola kosarke, onako kako je Bodiroga npr. uradio u Trebinju. Mislim da bi to bio pun pogodak i ne mora da nosi odmah necija klupska obiljezja. Prethodno bi bilo neophodno da se izgradi nova, adekvatna kosarkaska infrastruktura, negdje tu upravo oko Borika, stud. kampusa i sl. Nekoliko ogradjenih i odrzavanih terena sa nocnim osvjetljenjem i tako to.. Ne kosta to mnogo.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 16:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2014, 23:00
Ja nešto nisam optimista,prejaka je to ekipa i sve do 15-tak razlike za Real je podnošljivo
Čuda se dešavaju ali ne baš tako često.
Pobjeda protiv Reala ili Barse u areni bila bi ravna čudu
Mi našu šansu trebamo tražiti protiv ostalih 5 ekipa u grupi

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 16:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliki nam je ono najveci poraz ove sezone? 4-5 razlike? Kako posle toa 15 razlike moze biti podnosljivo? Mislim nije strasno ako izgubimo ali ovakvo skidanje gaca mi se ne svidja.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 16:34 
Početnik
Početnik

skeva je napisao:
Koliki nam je ono najveci poraz ove sezone? 4-5 razlike? Kako posle toa 15 razlike moze biti podnosljivo? Mislim nije strasno ako izgubimo ali ovakvo skidanje gaca mi se ne svidja.

Ne radi se o skidanju gaća niti će se to desiti ali...Real,Barsa i CSKA su druga dimenzija u odnosu na sve ostale učesnike top 16 faze
Po meni to su sigurna tri učesnika f/4,traži se četvrti...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Kirkland je napisao:
Ja nešto nisam optimista,prejaka je to ekipa i sve do 15-tak razlike za Real je podnošljivo
Čuda se dešavaju ali ne baš tako često.
Pobjeda protiv Reala ili Barse u areni bila bi ravna čudu
Mi našu šansu trebamo tražiti protiv ostalih 5 ekipa u grupi

Jos kad bi ovako nesto npr. mogao ikako da objasnis jednom Hezonji, klincu od 19 god., kad bi u nekom fantasticnom scenariju recimo jos, igrao za ovakve crveno-bele..
Cuda su moguca, ocu rec: "redovna".., kad imas nekog sa ovakvim kurazno-nerespektabilnim stavom.. To je upravo ona nit sto odvaja luzerski mindset od rodjenog sampiona.. Nasa sreca je upravo mislim sto nam je Kalina odavno na ovoj drugoj strani.. A od svih duela u top-16 upravo najvise cekam ovaj izmedju 2 pantera, njega i leteceg Maria.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kirkland je napisao:
skeva je napisao:

Ne radi se o skidanju gaća niti će se to desiti ali...Real,Barsa i CSKA su druga dimenzija u odnosu na sve ostale učesnike top 16 faze
Po meni to su sigurna tri učesnika f/4,traži se četvrti...

Da probamo ovako, u prvom krugu u gostima su imali 4 pobjede i jedan poraz
2 kolo. pobjeda 1 razlike
5 kolo. poraz 2 razlike
6 kolo. pobjeda 2 razlike
8 kolo. pobjeda 13 razlike
9 kolo. pobjeda 25 razlike

Ne vidim da su sve izdominirali 20+ da imamo takav stav oko 15 poena razlike. Stoji da su jaci ali ne zelim to da citam, ako i pobjede nece sigurno iznad 4-5 razlike.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ljudi opustite se.
Sta bude bice.Najvaznije je da se borimo i navijamo.
Napredujemo kao klub.Na svim nivoima.To je najbitnije.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 17:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta nije bitno, hocu pobjedu!!! :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 17:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skeva je napisao:
Sta nije bitno, hocu pobjedu!!! :D :D :D

Hocu i ja. :D :D Ali samo se umrijeti mora.
Salu na stranu.Bitno je ovako nastaviti razvoj.U inat ,,ekipi,, koja funkcionise po principu hiljadu lazi je istina. :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 17:21 
Početnik
Početnik

crnidjordje je napisao:
Ljudi opustite se.
Sta bude bice.Najvaznije je da se borimo i navijamo.
Napredujemo kao klub.Na svim nivoima.To je najbitnije.

Tačno tako,ja :D u utakmicu ulazim totalno rasterećeno ,plasmanom u top 16 smo što se evrope tiče ispunili cilj.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 17:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nr znam da li sam vam pricao da dobijamo u petak opuszeno? 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 17:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nas budzet je 3.5 miliona evra.Zvezde,FMP,omladinskih pogona i zaposlenih u klubu.
Izmedju 1,9- 2 miliona je od ulaznica,marketinga,TV prava i prodaje rekvizita.
Oko 1 milion je od drzave i drzavnih preduzeca.Isto kao i kod susjeda.Prosle godine je bio odnos 1950000 prema 1370000 za njih.Znaci ove godine je izjednaceno.I dosta smanjeno.
Izmedju 500000-600000 evra je od privatnih sponzora-Idea,AIK banka itd..ima jos par.
Na plate tima odlazi oko 1.9 miliona evra.

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]