|
Ех људи драги па зашто вам смета Марко? Па он промовира обитељ, љубав, кршћанске вриједности.... Срби би требали да подрже сусједе... И онако гдје се год појави нека мање или више жестока десничарска опција срби масовно хрле да подрже од Аустрије, Италије, Француске па чак и Њемачке... Наравно Америка, па зашто не би и сусједе? А и онако су на његовом концерту сви били добронамјерни, и вјерници, толико репортажних кола тв кућа из Србије нико није пипнуо... Па опустите се људи, данашње усташе су безопасне..мислим то су увијек биле кукавице које су смјеле само нападати жене, дјецу и цивиле, а гдје год су наишли на отпор распадали се.... И све што су учинили учинили су захваљујући великој подршци својих кршћанских пријатеља четника без чије огрођнњ подршке и сарадњњ никад не би имали овај митски статус ултра мега гига опасних фрајера од којих се стријепи... Па ако су се тад подржавали велики срби и велики хрвати 40их, зашто не би и данас?
А што се тиче фудбала ја не знам шта је ово, али у овој БЛ се никад више није навијало за БиХ па сам се и ја ухватио да навијам да земља тисућљетна добије Катар хахаха, поклекао балијској антисрпској пропаганди.... Изгледа да већини народа доста националиста и национализма... Па ко жели да му дијете буде особа без карактера, достојанства, самопоштовања? Да слијепо вјерује у црно бијеле једностране наративе који му се сервирају и да их не пропиткује ни случајно и поред здравог разума? Па свако нормалан своје дијете жели да буде паметно и успјешно, а да би то постигли мора се афирмисати критичко размишљање и да је истина увијек истина, а правда увијек правда те да нису етнички обојени те да мишљења закључују на основу доступних чињеница, а не климања главом.... Како нормалном човјеку који жели нешто да постићи у животу рећи да сви националисти са једне стране мисле за нешто једно, а сви националисти са друге стране мисле нешто потпуно друго хахахаха и сви увјерени да је њихова истина 100% па како у тој шизофренији да дијете нешто направи од себе... Може бити само роб..зато и ова дјеца постају играчи кад се роде у дијаспори, а овде код нас да су пропали би ко сви... Јер овдје су сви вјечне жртве и то им је оправдање кад пропадну у фудбалу, мрзе их сви хахах тренери, саиграчи, исток, запад... Срећом за ове бошњачке националисте који су се овако наложили, постоји дијаспора па дјеца могу расти у нормалном окружењу и извући свој потенцијал јер БиХ би била гора од Лихтенштајна да нема дијаспоре аххаха
А јебо ме Алија јесам издајник шта све пишем, а некад писао и размишљао исто ко ови изнад, то је модерно потурчивање аххаха, продаја вјере за вечеру, само што још увијек пишем Вуковом верзијом бугарског писма, навикао из времена србовања!
А ви све малобројнији националистички узурпатори мишљења, историје, правде, истине... Опустите се ионако БиХ испада ускоро и враћа се све на старо хахахаха. Замислите тек да догурају да играју на годишњицу геноцида аххаха па ко би жив остао од интернет националистичких хулигана..
|