banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 12:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1007 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 51  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2016, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Your winner
Italy

Lake pare. 8)

Hahahaha i kod mene je isto finale Shako. :D Jedino sam stavio da Belgija izbacuje Njemacku, ostalo nam je isto od 1/4 finala pa nadalje. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2016, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ako uzmete pare, ocekujem 5% od dobitka :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2016, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako ovaj uzme, neces vise cuti za njega. Sto kad skontam, i nije losa stvar. :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 14:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ukrajina.
Interesantna stvar, vecina igraca sa spiska igra za klubove iz "Novorusije" :) Sahtjor Donjeck i Zorja Luganjsk :D

Citiraj:
Golmani: Andriy Pyatov (Shakhtar), Denys Boyko (Bešiktaš), Mykyta Shevchenko (Zorya).

Odbrana: Vyacheslav Shevchuk (Shakhtar), Olekandr Kucher (Shakhtar), Artem Fedetskyi (Dnipro), Yevhen Khacheridi (Dynamo Kyiv), Yaroslav Rakitskyi (Shakhtar), Bohdan Butko (Shakhtar), Mykyta Kamenyuka (Zorya).

Vezni red: Anatoliy Tymoshchuk (Kairat), Oleh Husyev (Dynamo), Ruslan Rotan (Dnipro), Andiry Yarmolenko (Dynamo), Yevhen Konoplyanka (Sevilla), Teras Stepanenko (Shakhtar), Denys Harmash (Dynamo), Serhiy Sydorchuk (Dynamo), Serhiy Rybalka (Dynamo), Oleksandr Karavayev (Zorya), Viktor Kovalenko (Shakhtar), Ivan Petryak (Zorya), Maksym Malyhev (Shakhtar), Yevhen Shalhov (Dnipro).

Napad: Yevhen Seleznyov (Shakhtar), Roman Zozulya (Dnipro), Artem Kravets (Stuttgart), Pylyp Budkivsky (Zorya).

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2016, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Češka '04.;
Koller, Čech, Ujfaluši, Jiranek, Bolf, Jankulovski.
Poborsky, Galašek, Rosicky, Nedved, Baroš.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 14:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ceska euro 2016 :D

Citiraj:
Golmani: Petr Čech (Arsenal), Tomaš Vaclik (Basel), Tomaš Koubek (Slovan).

Odbrana: Michal Kadlec (Fenerbahce), Tomaš Sivok (Bursaspor), David Limbersky (Viktoria Plzen), Theodor Gebre Selassie (Werder), Daniel Pudil (Sheffield Wednesday), Marek Suchy (Basel), Roman Hubnik (Viktoria Plzen), Pavael Kaderabek (Hoffenheim).

Vezni red: Tomaš Rosicky (Arsenal), Jaroslav Plašil (Bordeaux), Vladimir Darida (Hertha), Daniel Kolar (Viktoria Plzen), Borek Dočkal (Sparta), Ladislav Krejči (Sparta), Josef Šural (Sparta), Jiri Skalak (Brighton), David Pavelka (Kasimpasa), Lukaš Mereček (Sparta).

Napad: David Lafata (Sparta), Tomaš Necid (Bursaspor), Milan Škoda (Slavia), Patrick Schick (Bohemians).

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nimalo naivna ekipa, na golu sveti petar, vezni red dosta jak sa Rosickim, Deridom, Kolarom, Dočkaiom, Pavelkom...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 18:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
I jest i nike vezano za temu....ako bhtnsk izduva,da li se dovodi u pitanje lrenos utakmica?nekako mi je nerealno da ova nasa bijeda na rtrs plati ebu za prenose?
I na sve to,zamislite prenos finala sa sve prnjatovicem ili onim novakovicem :-(
Nisu ni ovi na bht dobri ali su manje losi od ovih.
Jedino bi dragisa iscupao stvari sa svojim listanjem papira i paljenjem cigareta ;-)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako god okrenes jebali smo jeza.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Organizujem gledanje utakmica, direktno sa HRT-a. Ulaz povoljno. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemamo pasos, jbg. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zabranjen ulaz psima i Ziriju. U stvari psi mogu.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa naravno, neces sam sebi zabraniti ulaz.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 18:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ja se uzdam u eltu da ce ispostovati sirotinju raju kao sto su nepar puta uradili.od totala svakako nema nista po pitanju ep

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Mislim da bi se moglo desiti sljedece....BHRT izduva (jer izduvava polako) a RTRS nema para a ni niko drugi u BiH nema para...i onda na kraju niko u BiH nema prava za prenos i samim tim se ne zatamnjuje HRT i RTS

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I onda HRT i RTS posalju dopise da se zatamne njihovi kanali i mi na kraju pojedemo govno i gledamo EP preko streamova, to mi zvuci najrealnije. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma kakvi dopisi....sta oni imaju od toga sto ih mi ovde ne gledamo....mislim da je jedini problem ako neko ovde plati prava jer je on platio prava parama sponzora cije se reklame vrte...e sad zamisli situaciju u kojoj BHRT skupi pare od sponzora cije ce se reklame vrtit i na osnovu toga plate prava a ti npr gledas to na HRT-u i gledas reklame njihovih sponzora a ne ovih u BiH...to je odma problem jer kompanije koje su ovde sponzorisale prava ispadaju majmuni jer njihove reklame niko ne gleda nego se gledaju reklame iz druge drzava...to se rijesilo tako sto su iz BHRT ili ko je vec dobio prava poslali zahtjev da se zatamne strani kanali zbog sponzora...medjutim ako niko kod nas nije otkupio prava ne vidim zasto bi HRT ili RTS slali zahtjev za zatamnjivanje jer sto vise ih ljudi gleda to je bolje i njima i njihovim sponzorima....

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nop, nece da moze...

Citiraj:
Izvor “Nezavisnih” iz Upravnog odbora BHRT-a potvrdio je da su u ovoj kući spremni na dva scenarija kako bi barem privremeno prebrodili ovaj problem koji je, između ostalog, uzrokovan i drastičnim padom naplate RTV takse, ali i propustima, kako kažu, u radu nekih prethodnih uprava.

– Situaciju dodatno otežava što marketing vezan za Euro 2016. radi UEFA pa imamo veoma malo prostora da na taj način zaradimo neki novac. Trenutno smo u pregovorima sa jednim od telekom operatera u BiH da napravimo posebnu dodatnu specijalnu emisiju koju će oni sponzorisati i na taj način pokušamo osigurati sredstva. U protivnom ostaje nam opcija B, a to je da se nadamo da će iz EBU-a još jednom biti blagonakloni prema nama i kao više puta do sada, dati nam dodatne rokove i sačekati nas – istakli su iz BHRT-a.

Izvor objašnjava da u slučaju najgoreg scenarija i gašenja signala za neke od najbitnijih događaja fudbalski sladokusci u BiH neće imati alternativu, odnosno nijedna od komercijalnih TV kuća ili javni servisi iz regiona neće moći preuzeti prava.

– Na primjer, signal HRT-a ili neke druge TV kuće iz regiona, Evrope ili svijeta ostaće i dalje zatamnjen za područje BiH bez obzira na to da li BHRT prenosi događaj ili ne. Što se tiče komercijalnih TV stanica, one takođe nemaju pravo da otkupe evropsko i svjetsko prvenstvo, te kvalifikacije. UEFA je eliminisala privatne agencije i prava dala samo nacionalnim TV stanicama, s obzirom na to da je riječ o utakmicama od državnog interesa – objasnili su iz BHRT-a.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakav kretenluk....

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Али не разумијем чему затамњивање ако нико од домаће багре не откупи права? Сва срећа што ће ово бити најгоре првенство у историји.

Ипак, ситуација није тако црна, они ХД стримови са ливетв.ру су супер, барем за кошарку, не видим што не би били и за фудбал.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1007 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 51  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]