Skeva sta se to gubis opet pa po dva puta ponavljas komentar

procitat cemo mi i jednom kad bacis ,,mudri,, komentar
@bigman,sta je reci?! Opet vremeplov?!Iskreno da ti kazem to vam je jedino izgleda i ostalo.
Mudro si ti to sve naveo,nema govora ali mi opet nesto smijesno,pogotovo za ovaj period do 1961 kada niste ni imali svog stadiona nego ste igrali na nasem.Vjerovatno si mislio kada je zvezda bila domacin.Stadion ste dobili poslije,tako da se ne moze napisati na zvezdinom stadionu.
Dalje sto se tice tih nekih zvezdinih serija u derbijima,opet malo smijesno,jer:
Imate vi seriju bez poraza u 11 derbija i to je o.k. Da zbog retardirane taktike sada u drugoj kup utakmici nismo izgubili i taj rekord bi vam srusili jer smo vec imali 9 utakmica bez poraza,10 izgubili i opet sad pobjedili(racunaju se i prvenstvene i kup utakmice)Dakle taj 10-i derbi u seriji je prekinuo vas post.Zasto sam napisao i taj rekord!?Pa zato sto smo vec jedan srusili a radi se o uzastopnim pobjedama.Mi imamo 5 uzastopnih pobjeda a vi 3 od kada postoji derbi uopste.Vjerujem da nikada nece doci taj trenutak kada budete to oborili.
Vi jeste imali period kao sto si napisao da u 28 derbija imate 17 pobjeda,ali nikad nas niste uzeli preko 3 puta uzastopno.Mogao si ti to takodje navesti kada vec baratas sa statistikom.
Pa rekordne pobjede itd. sve je to statistika je li tako.Mudro si ovo iznio,ali tu sam ja da to malo doradimo jel´
Cinjenica je da jos uvijek u fudbalu imate vise pobjeda i titula ali se sve to naglo topi.
Pozdrav.