Popokatepetl je napisao:
Zaista ne znam da li se pravis neinteligentnim, da li si zaista takav ili si samo tvrdoglav, kad niti citas sta drugi pisu, niti se na pravom mjestu pozivas na odredjene recenice, uz sve to ruzno govoris o stvarima o kojima nemas pojma, sto je dokaz nevaspitanja i ignorancije.
Otkud ti sa sigurnoscu znas da "neki lik prodaje sranja po BL"? Jesi li iznio dupe vani pa pokusao da se makar upoznas sa nekim borilackim vjestinama i sportovima koje postoje u BL, nebitno kojem. Niko ti nece zabraniti da prisustvujes treningu, naprotiv, vecini ljudi ce biti drago da ti odgovori na neka pitanja. Poenta je da pridjes stvarima bez glupavih predubjedjenja, jer je najlakse sjediti ispred tv-a i kompa i izigravati znalca. I da, to je razlog sto sam ja pozvaniji da o tome govorim od tebe. Da bi mogao da se sprdas sa necim i govoris da je sranje, treba prvo da upoznas to sa cim se sprdas, jer u protivnom, dragi moj prijatelju, ti si taj koji bullshituje, da upotrijebim tvoj lijepi izraz.
A, na sjajan si me nacin citirao gore, nema sta. Hvatati se za post u kojem izrazavam svu svoju nemoc u borbi protiv vjetrenjaca u tvojoj glavi je pokazatelj ili tvoje duhovitosti, ili nepaznje, ili neshvatanja, ali nikako svega istovremeno.
Citajuci ovo ne mogu nista drugo zakljuciti nego da je nidzicu najbolja borilacka vjestina.
Moram da se predam jer si ti najpozvaiji da pricas o ovome a samim tim si u pravu.
Popokatepetl je napisao:
Zaista ne znam da li se pravis neinteligentnim, da li si zaista takav ili si samo tvrdoglav, kad niti citas sta drugi pisu, niti se na pravom mjestu pozivas na odredjene recenice
Ovaj dio mi je omiljeni.
Samo bullsichtujes, dok si konkretne argumente o temi izbjegao.
Ti da imas valjane argumete ti bi ih rekao a ne bi pricao kako ti negdje nesto treniras. To sto ti nesto treniras nije nikakav argument vjerovao ili ne.