banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 09:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jun 2009, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
За нитра:

Ова расправа већ не иде. Сад по вама испаде глуп и заостао. У реду нема потребе да наглабамо даље, како каже она, не можеш се са глувим надвикивати...

Питаш ме конкретно, да ли сам ја то гледао Вуковића и Савића па доносим одлуку да су они бољи од Пејчиновића, а ја ти сада кажем а уједно те и питам и молим те да ми конкретно одговориш: гдје си ти пратио Пејчиновића и осим тога што је стандардан у У21 закључујеш да је он ајде рецимо добар играч, бољи од поменуте двојице? Питам те по чему ти доносиш коначан суд, читаш неку посебну штампу, гледаш утакмице директно, шта како?

Мој аргумент: Вуковић је такође стандардан у младој репрезентацији, док је Савић стандардан у јуниороској репрезентацији. За тог истог Савић кажу да је један од најталентованијих штопера у земљи (напомињем кажу), али вријеме ће показати ако је на тату, нема чега да се бојимо. На крају слиједи да ће овај посљедњи догодине играти у младој репки, дакле будућност је пред њим.

Даље, кажеш да се за Пејчиновића може инкасирати 1-1.5 милиона, простом рачуницом одби цијену по којој је доведен играч, 400 000. На то додај провизију менаџерске агенције која по подацима Стојића(лично изјавио) не би била мања од 20%(бојим се и више). По тој рачуници Звезда би инкасирала негдје око 800 000 до милион? евра.

И ти мени заиста хоћеш да кажеш да Вуковић и Савиће не вриједи у скоријој будућности бар дупло толико?
Ако ово и даље тврдиш ја више немам заиста шта да кажем нити да се упуштам у расправу стобом, или си очајан математичар или имаш неку своју посебну визију пословања.

Исто тако одвратно ми је тврдити како дечко игра због тате, а на питање да ли је и Миловановић исто играо на очево име ниси ништа одговорио, то ми се искрено гади, обиљежавати играче на тај начин је врло ниско.

Даље,

Citiraj:
Mićović i Mišković su već bili u pregovorima sa Ivićem i ponudili su mu 500.000 evra godišnje i dvogodišnji ugovor.
Moja reakcija je bila da ne mogu da obavežem Zvezdu na tu cifru. Poznavajući situacije u Čelziju, Barseloni, Arsenalu, njihove godišnje budžete i visinu plata za taj položaj, rekao sam da mogu da ponudim maksimalno 300.000 evra, što je Ilija Ivić odbio. Mićović i Mišković su tada izjavili da će oni nadoknaditi razliku iz svojih sredstava, sa čime se Ivić složio. U Njujorku sam potpisao ugovor sa njim.

Иначе изјава Ден Тане, толико о приходима Ивића. Ако неко има вјеродостојнији податак о примањима нека га истакне. Ако је господин Ивић сад жртва хајке коју против њега води ново руководство зашто се не изјасни, не проговори о томе како и шта се радило. Да спере љагу са свог имена? Све док ћути испада да је крив за све што против њега кажу.

Даље,

Чврсто вјерујем да је претходна управа направила најгоре стање, самим тим што су давали позајмице а нико директно није улагао новац. Пара од спонзора није било. Не сносе кривицу они у потпуности али им добар дио терета пада на леђа из два разлога: ЧИЊЕНИЦЕ: Никад горе стање што се финансија тиче, Никад горе стање што се резултата тиче! ПОНАВЉАМ ТО СУ ЧИЊЕНИЦЕ!

Значи ако желиш можеш фино да изнесеш своје аргументе на ове чињенице, али молим те само конкретно.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Dali su sedmicu nekom klubu iz regionalne lige..

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Питаш ме конкретно, да ли сам ја то гледао Вуковића и Савића па доносим одлуку да су они бољи од Пејчиновића, а ја ти сада кажем а уједно те и питам и молим те да ми конкретно одговориш: гдје си ти пратио Пејчиновића и осим тога што је стандардан у У21 закључујеш да је он ајде рецимо добар играч, бољи од поменуте двојице? Питам те по чему ти доносиш коначан суд, читаш неку посебну штампу, гледаш утакмице директно, шта како?

Ti si stvarno uporan u nečitanju onoga što drugi pišu...
Jeste, pitam te konkretno, a ti mi konkretno NE odgovaraš? Ja nigdje nisam rekao da je Pejčinović bolji, niti sam rekao da je Savić proguran zbog tate. Ono što sam ja pokušao da objasnim jeste da Vuković nije bolji ni vrijedniji od Pejčinovića, već da su u pitanju otprilike slični igrači, približnih godina. Ono što Pejčinovića čini vrijedniji, jesu standardni nastupi u mladoj reprezentaciji i jedan meč za A selekciju. Ponavljam VRIJEDNIJIM, kao tržišna vrijednost. O kvalitetima nekom drugom prilikom, pošto ti, kao ni ja, nemaš blage veze o kvalitetima Jagoša Vukovića. Na koliko si ga utakmica gledao, da zaključiš da je u pitanju dobar igrač? Eto ti još jedno konkretno pitanje, pa se potrudi da ga kao i obično zaobiđeš svojim kontra pitanjima... I za Savića sam pitao konkretno tebe... KO, ponavljam KO kaže da je jedan od najtalentovanijih štopera u zemlji. I ako jeste, zbog čega igra u Radu, a nije na skeneru većih evropskih klubova poput Aleksića, Tadića, Ljajića, Filipa Đuričića ili recimo nešto ranije Slobodana Rajkovića.

Citiraj:
За тог истог Савић кажу да је један од најталентованијих штопера у земљи (напомињем кажу), али вријеме ће показати ако је на тату, нема чега да се бојимо.

Ovo ti zoveš argumentom. Daj se uozbilji, kao Boga te molim. Argument je nepobitna činjenica, a ne gomila subjetkivnih pretpostavki, poput ovih tvojih...
Ili ovih ispod...

Citiraj:
И ти мени заиста хоћеш да кажеш да Вуковић и Савиће не вриједи у скоријој будућности бар дупло толико?Ако ово и даље тврдиш ја више немам заиста шта да кажем нити да се упуштам у расправу стобом, или си очајан математичар или имаш неку своју посебну визију пословања.

'ajde Ajnštajne prvo mi pronađi gdje sam ja rekao ovo boldovano... Ovo počinje da me zabavlja...

Moje riječi od prije dan - dva

Citiraj:
Igrače koje pominješ u sklopu tog dila, ja bih okarkterisao kao apsolutno iste kao i Pejčinović, s tim da je on standardan mladi reprezentativac i da ima jedan nastup u seniorskom timu. Dakle, vrijedi apsolutno više od obojice i kao takav, mogao je da se proda za bar 1-1,5 milion na kraju ove sezone, u najgorem slučaju. Uz sve troškove oko njega, koji bi bili oko 400.000 za otkup i njegove plate, koja ne bi mogla da pređe recimo 100.000 godišnje, odnosno 150.000 za godinu i po, na njemu je dakle moglo samo da se zaradi ili u najgorem slučaju da se bude na nuli.

Dakle, kad počneš da čitaš šta drugi ljudi pišu, možemo da nastavimo. Dotad - nema svrhe, zaista...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 08:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
MONDO: Juventus ne dolazi

Slavni italijanski Juventus ipak neće biti gost Crvene zvezde 9. avgusta, saznaje MONDO.

Razlozi za nedolazak torinske "stare dame" isključivo su finansijske prirode, jer crveno-beli nisu u mogućnosti da isprate uslove za dolazak tako velike ekipe.

Ipak, Crvena zvezda će imati generalnu proveru protiv jakog rivala iz inostranstva, jer je uprava u kontaktu sa više evropskih klubova za čiji dolazak nisu potrebna tako velika sredstva.

Ta utakmica sa za sada još nepoznatim rivalom biće odigrana u Beogradu početkom avgusta.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ајмо поново ... :roll:

На прво питање гдје сам гледао поменуте играче: пар пута преко ТВ исто као и Пејчиновића, премало да би донио суд који је од њих најквалитетнији, а што се тиче тренутне вриједности и Вуковић је исто сада стандардан млади репрезентативац па му цијена не може бити пуно нижа од Пејчиновића, једини могући разлог да овај сада вриједи нешто више може бити то мало играња у Звезди, што му и није нека реклама кад узмемо да је одбрана била бушна ко сир и евентуално та једна утакмица у А тиму може правити неку разлику у цијени али опет кажем ништа драстично.

А што се Савића тиче, па не могу сви фудбалери са 18 година да лете одмах у иностранство и да се европски клубови отимају око њих, полако има времена чуће се за њега. Сигуран сам да ће бити интересовања.

Питаш ме ко каже да је Савић један од најталентованијих штопера у земљи, ево одовор:

Citiraj:
Lukić je izneo podatak da je zbog šestomesečne pozajmice Nemanje Pejčinovića iz Rada u Zvezdu klub s „Marakane" morao da se odrekne usluga mladog reprezentativca Jagoša Vukovića. Takođe, on je otkrio da su bivši čelnici crveno-belih Stojiću prepustili i dobar deo prava na ugovor najtalentovanijeg štopera u zemlji Vujadina Savića.

Имао сам негдје изјаву и Пижона али не могу да је нађем, говори се исто о Савићу, уколико је ишчачкам одмах ћу је убацити.

Па човјече не преписујем ја буквално твоје ријечи, то што си подебљо сам ја извуко из контекста, гдје се ти јасно опредјељујеш за Пајчиновића, а ја хоћу да ти кажем да нам је било боље да смо задржали Вуковића и Савића у цјелини те би тако профитирали вишеструко. А то говорим на основу овог пасуса:

Citiraj:
Igrače koje pominješ u sklopu tog dila, ja bih okarkterisao kao apsolutno iste kao i Pejčinović, s tim da je on standardan mladi reprezentativac i da ima jedan nastup u seniorskom timu. Dakle, vrijedi apsolutno više od obojice i kao takav, mogao je da se proda za bar 1-1,5 milion na kraju ove sezone, u najgorem slučaju. Uz sve troškove oko njega, koji bi bili oko 400.000 za otkup i njegove plate, koja ne bi mogla da pređe recimo 100.000 godišnje, odnosno 150.000 za godinu i po, na njemu je dakle moglo samo da se zaradi ili u najgorem slučaju da se bude na nuli.

Да сумирам за крај, очигледно нам се мишљења разликују по много ствари, конкретно у овом случају око на једној страни Пајчиновића а на другој Вуковића и Савића. Ти си за сигурнију варијанту и задржавање играча који вриједи тренутно неки новац, док сам ја за задржавање друге двојице која заједно сада можда вриједе као први али у будућности могу да коштају пуно више.

То би било то...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 12:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Poceli ste smarati :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Короман дефинитивно отишао (фалим те, Боже)!
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=368937

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=368937

С обзиром како се понашао добар дио прошле сезоне свакако је заслужио да оде из клуба, јер се за Звезду мора гинути а богами уљудно понашати, ово друго му никако није ишло :(

Мислим да је радио под палицом неког ауторитативног тренера као што је сада Пижон да би пуно више пружио и много би користио клубу. Овако је морао отићи јер му клуб дугује силан новац тако да је нажалост отишао споразумним раскидом уговора. Штета :(

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Мислим да је радио под палицом неког ауторитативног тренера као што је сада Пижон да би пуно више пружио и много би користио клубу.

Слажем се, да га је неко дисциплиновао и подредио га тиму, пружио би пуно, пуно више...

П.С. Gocias, хоћеш сад промјенити аватар? Стави на примјер Савића млађег... 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Gocias ti treba da se odlučiš oko sopstvenih stavova...

Prije par dana odgovorno tvrdiš sljedeće

Citiraj:
Вуковић није ни за промил слабији играч од Пејчиновића и чак шта више агресивнији је и физички спремнији за позицију штопера.

Danas kažeš ovo.

Citiraj:
На прво питање гдје сам гледао поменуте играче: пар пута преко ТВ исто као и Пејчиновића, премало да би донио суд који је од њих најквалитетнији,

Citiraj:
што се тиче тренутне вриједности и Вуковић је исто сада стандардан млади репрезентативац па му цијена не може бити пуно нижа од Пејчиновића, једини могући разлог да овај сада вриједи нешто више може бити то мало играња у Звезди, што му и није нека реклама кад узмемо да је одбрана била бушна ко сир и евентуално та једна утакмица у А тиму може правити неку разлику у цијени али опет кажем ништа драстично.

I da ne drobimo dalje... Kratko rečeno, ti (kao ni ja uostalom), nemaš pojma koliko vrijedi Jagoš Vuković na tržištu, dok za Pejčinovića možemo da se složimo da bi Zvezdu koštao oko pola miliona, da je ostao. Vrijeme će pokazati koji je od pomenutog dvojca bolji i vrijedniji...

A za Savića... Momak je mlad, ali je stariji od recimo Aleksića i Ljajića, koji se smatraju vrhunskim talentima i čija se vrijednost mjeri milionima, već sada. O interesovanju evropskih klubova da i ne pričamo.
Koliko onda možemo da govorimo o Saviću, kao o nekom vrhunskom talentu? Daj Bože da postane novi Nemanja Vidić, ali iskreno, sumnjam u to.

Citiraj:

Amin... Trebalo je da ga odj..u još u Zemanovo vrijeme, kada je počeo da pravi sranja, ali izgleda da je Miškovićev kompanjon i da mu niko nije smio ništa.
Uglavnom, ne pamtim da je nevaspitaniji igrač, nosio Zvezdin dres u posljednje vrijeme. Sa Lazetićevim dolaskom, trebalo je da njegov odlazak bude ubrzan, još zimus, ali je sve stopirano. Laza je inače za mene i kvalitetniji fudbaler, a i nije paljevina, kakav je bio dok je bio mlađi. Uglavnom, bolji izbor definitivno. I kao fudbaler i kao kapiten...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нитро, то све што си издвојио да сам ја на писао не значи да ја мијењам став него сам кроз постове покушавао да то сведем на нешто прихватљиво за ову дискусију. Ако кажем, Вуковић је спремнији и агресивнији то мислим на претходно првентство за младе гдје је он сасвим солидно одиграо, по мени боље од Пејчиновића, тако сам направио ово прво поређење. Након тога сам ублажио став рекавши да не могу конкретно рећи који је бољи у цјелини због тога што их нисам пуно пута гледао. И на крају прихватам твоје аргументе и признајем да Пејчиновић можда вриједи мало више, а у задњем цитату прихватам твоје аргументе и кажем да је разлика у цијени мала на страну Пејчиновића пошто си навео да је поред репке у којој игра већ дуже играо и за Звезду. То су све приближно исти ставови, опет кажем прилагођени за ову дискусију.

Што се тиче Савића морам признати да си у праву донекле, јер је опште познато да су најатрактивнији офанзивни играчи који се купују као млади, признаћеш врло ријетко се млади узимају штопери. На ту позицију обично иду они најискуснији у тиму. Милислим да је то разлог а вјерујем да ће се за две сезоне знати какво је стање.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

alo vas dvojica, mlatite praznu slamu....
Hajmo neke svjeze informacije i misljenja pisati, pustite savica i kompaniju na miru...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
У четвртак, 2. јула 2009. године, на стадиону Црвене звезде, потписан уговор о спонзорству између компаније Књаз Милош и Фудбалског клуба Црвена звезда. Тако је Књаз Милош постао званични спонзор Фудбалског клуба Црвена звезда.

Уговор су потписали Владан Лукић, председник Фудбалског клуба Црвена звезда и Славен Живић, генерални директор компаније Књаз Милош.

„Књаз Милош, као друштвено одговорна компанија, свесна је важности улагања у српски спорт. Зато смо одлучили да подржимо овај реномирани клуб и то у години која представља годину пословних изазова за Црвену звезду”, истакао је Славен Живић, генерални директор компаније Књаз Милош.

„Изузетно ми је драго што је на новом путу Фудбалског клуба Црвене звезда уз нас стао један од највећих српских брендова као што је компанија Књаз Милош. На нама је да будућим спортским резултатима покажемо људима из Књаз Милоша да су подржали најбољи Фудбалски клуб у нашој земљи", изјавио је Владан Лукић, председник Фудбалског клуба Црвена звезда.

Модератор на конференцији је био познати водитељ Иван Зељковић, који ће уједно и бити предсеник удружења познатих звездаша, које би требало ускоро да се формира.

Компанија Књаз Милош и овим спонзорством показује своју наклоност спорту и своју подршку спортистима у постизању врхунских резултата.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Значи, Циган није ко Вивиу пије (поред Аква Виве живе)!

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ekstra, cuj na dresovima pise Kњаз Милош, fenomenalno :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=369162

Рудар из Велења тукао 3:0 у гостима ове Естонце тако да вјероватно играмо са њима у другом колу квалификација!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
shoole je napisao:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=07&dd=02&nav_id=369162

Рудар из Велења тукао 3:0 у гостима ове Естонце тако да вјероватно играмо са њима у другом колу квалификација!

Што ближа дестинација, мањи трошкови...
Још са оваквим спонзорским пулом.... ЏАБАНИЦА!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нови нападач, такође повратник у ФКЦЗ...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=369256

To је овај стрелац два гола за ОФК (чудно како ова Звездина дјеца увијек одиграју супер против бившег клуба):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CGjxDxgdVcc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ekstra, cuj na dresovima pise Kњаз Милош, fenomenalno :D :D :D

Нешто ми ту смрди, јеси ли сигуран да ће баш да име Књаз стоји на дресу, односно да су они генерални спонзор?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Нови нападач, такође повратник у ФКЦЗ...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=369256

To је овај стрелац два гола за ОФК (чудно како ова Звездина дјеца увијек одиграју супер против бившег клуба):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CGjxDxgdVcc[/youtube]

Pa zato valjda sto su silno motivisani...nije im se pruzila prava prilika u zvezdi pa se dokazuju na taj nacin...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]