Citiraj:
Питаш ме конкретно, да ли сам ја то гледао Вуковића и Савића па доносим одлуку да су они бољи од Пејчиновића, а ја ти сада кажем а уједно те и питам и молим те да ми конкретно одговориш: гдје си ти пратио Пејчиновића и осим тога што је стандардан у У21 закључујеш да је он ајде рецимо добар играч, бољи од поменуте двојице? Питам те по чему ти доносиш коначан суд, читаш неку посебну штампу, гледаш утакмице директно, шта како?
Ti si stvarno uporan u nečitanju onoga što drugi pišu...
Jeste, pitam te konkretno, a ti mi konkretno NE odgovaraš? Ja nigdje nisam rekao da je Pejčinović bolji, niti sam rekao da je Savić proguran zbog tate. Ono što sam ja pokušao da objasnim jeste da Vuković nije bolji ni vrijedniji od Pejčinovića, već da su u pitanju otprilike slični igrači, približnih godina. Ono što Pejčinovića čini vrijedniji, jesu standardni nastupi u mladoj reprezentaciji i jedan meč za A selekciju. Ponavljam VRIJEDNIJIM, kao tržišna vrijednost. O kvalitetima nekom drugom prilikom, pošto ti, kao ni ja, nemaš blage veze o kvalitetima Jagoša Vukovića. Na koliko si ga utakmica gledao, da zaključiš da je u pitanju dobar igrač? Eto ti još jedno konkretno pitanje, pa se potrudi da ga kao i obično zaobiđeš svojim kontra pitanjima... I za Savića sam pitao konkretno tebe... KO, ponavljam KO kaže da je jedan od najtalentovanijih štopera u zemlji. I ako jeste, zbog čega igra u Radu, a nije na skeneru većih evropskih klubova poput Aleksića, Tadića, Ljajića, Filipa Đuričića ili recimo nešto ranije Slobodana Rajkovića.
Citiraj:
За тог истог Савић кажу да је један од најталентованијих штопера у земљи (напомињем кажу), али вријеме ће показати ако је на тату, нема чега да се бојимо.
Ovo ti zoveš argumentom. Daj se uozbilji, kao Boga te molim. Argument je nepobitna činjenica, a ne gomila subjetkivnih pretpostavki, poput ovih tvojih...
Ili ovih ispod...
Citiraj:
И ти мени заиста хоћеш да кажеш да Вуковић и Савиће не вриједи у скоријој будућности бар дупло толико?Ако ово и даље тврдиш ја више немам заиста шта да кажем нити да се упуштам у расправу стобом, или си очајан математичар или имаш неку своју посебну визију пословања.
'ajde Ajnštajne prvo mi pronađi gdje sam ja rekao ovo boldovano... Ovo počinje da me zabavlja...
Moje riječi od prije dan - dva
Citiraj:
Igrače koje pominješ u sklopu tog dila, ja bih okarkterisao kao apsolutno iste kao i Pejčinović, s tim da je on standardan mladi reprezentativac i da ima jedan nastup u seniorskom timu. Dakle, vrijedi apsolutno više od obojice i kao takav, mogao je da se proda za bar 1-1,5 milion na kraju ove sezone, u najgorem slučaju. Uz sve troškove oko njega, koji bi bili oko 400.000 za otkup i njegove plate, koja ne bi mogla da pređe recimo 100.000 godišnje, odnosno 150.000 za godinu i po, na njemu je dakle moglo samo da se zaradi ili u najgorem slučaju da se bude na nuli.
Dakle, kad počneš da čitaš šta drugi ljudi pišu, možemo da nastavimo. Dotad - nema svrhe, zaista...