banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Feb 2010, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
superhik je napisao:
Ja idem danas da kupim baklju :wink:

8) 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
raukar je napisao:
@RSboljaPolovinaBiH

Hertzog je odgovorio na vecinu pitanja ali cu ja malo pojasniti. Da u pravu si, ulaz ce biti slobodan.
Opstina a ni ministarstvo nam do sada nisu dali novac = 0 KM. Opstina nam je pomogla tako sto smo za turnir koristili dvoranu bez naknade. Bilbordi kojih je u septembru bilo 5 a ponovo ce biti 5, stampa plakata i flyer-a finansiraju se tako sto firme koje iznamljuju bilborde i stampaju materijal postave svoj logotip na sve materijale i na taj nacin uradimo kompenzaciju. Nasi sponzori nam pomazu uglavnom jer vide da se nesto desava, radi se sa djecom, pocinje se sa necim novim, zanimljivim. Mi zauzvrat mozemo njihove logotipe postaviti na reklamni materijal. Ali sponzore i bilborde ne mozes dobiti ako ne radis nista, moras ponuditi nesto da bi neko bio zainteresovan da te sponzorise.

Mi ne cekamo samo da dobijemo novac i onda parazitiramo a niko nikad za nas nije cuo. Imas vjerovatno 37 "klubova" rukometa u gradu koji odmah po osnivanju besplatno dobiju koristenje dvorane Borik za treninge, ne rade sa djecom i nigdje se ne takmice. Nasi treneri i odbor radi besplatno. SVE troskove placamo sami iskljucivo od clanarina. Nije lako ali se prezivljava.
U oktobru samo poceli sa Juniorskom Floorball ligom Banja Luka sa 4 djecije ekipe. Prosli vikend smo bili na pripremama u Sloveniji koji su finansirali sami igraci, skromno ali uspjesno. Za vikend ce doci 100 ljudi, floorball sudija i igraca koji ce ovdje biti 3 dana. U aprilu cemo voditi djecu u Sloveniju gdje ce im domacini biti djeca iz jednog kluba. Koji klub ili sport to organizuje bez VELIKIH sredstava grada ili ministarstva. Nisi spomenuo Noc sampiona ili kako se zove. Uz pomoc grada ili ministarstva od 100.000 KM tresu Jeca, Veca ili neka treca, krv prsti okolo. Zabava za siroke mase. Od tih para dobro se moze finansirati 30 klubova. Tu "manifestaciju" imamo bar 2-3 puta godisnje.

Osim pljuvacine iz fotelje bolje bi bilo svima da se malo aktiviraju da nesto sami urade a ne da trose novac opstine i ministarstva a onda se uplase da je mozda neko drugi isto tako dobio pa pricaju nebuloze. Prije nego znate o kojem sportu je rijec malo je glupo govoriti kako je debilan, neinteresantan, za gay populaciju i sl. Floorball ce biti na Olimpijskim igrama 2020, minimalno 5 nasih klinaca iz BL koji sad vrijedno treniraju ce biti tamo. To je najveca motivacija i satisfakcija. Pitanje nimalo cinicno, koliko ce drugi sportovi iz BL imati predstavnika?

Dodjite na turnir u subotu 20.02., pocetak je u 10h. Prva utakmica je Gromovi - Tuzla 3:16. Uzivajte i bodrite nas a nakon toga dodjite na trening, pogledajte, probajte igrati. Svi clanovi kluba mogu koristiti nasu opremu 3 mjeseca bez nadoknade.

Apsolutno se slazem po pitanju tzv. "Noci Sampiona", a bogami i po pitanju BAHATOG ulaganja u WRC prosle godine.

Sto se tice olimpijade 2020, sretno!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 15:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Ja podrzavam svaki sport, pa makar to bilo i "pljuvanje u dalj". I mogu samo da pozelim sve najbolje tim Gromovima u regionalnoj ligi... I ako je istina ovo sto govore clanovi tog kluba ja im skidam kapu za sve sto su uradili do sad... Mislim da bi se i ostali sportovi mogli ugledati na njih. Obavezno cu doci da pogledam turnir u Boriku, a mozda mi se i svidi pa pocnem i trenirati, ko zna...? :)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 20:48 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2010, 20:44
sve sto je receno je tacno. obavezno, ko kod je zainteresovan neka dodje u subotu da pogleda utakmice

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 05:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bobsi84 je napisao:
sve sto je receno je tacno. obavezno, ko kod je zainteresovan neka dodje u subotu da pogleda utakmice

Hah 1 post i to ovde. Kakav agresivan marketing.

enivej, da bi uopste konkurisao za olimpijadu sport se mora igrati u minimalno medju 60 drzava na 6 kontinenata...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Turnir pocinje sutra pa ko zeli da dodje da gleda, ulaz je slobodan... Bilo bi lepo da navratiti bar na jednu utakmicu i da pogledate o cemu se radi, ako vec niste upoznati sa sportom:
Citiraj:
Raspored utakmica 20.02.:
10:00 FBK TUZLA 3:16 (BIH) - FBK GROMOVI BANJA LUKA (BIH)
11:00 FBK GALAKS DOMEL ŽELEZNIKI (SLO) - FBK STARI GRAD BEOGRAD (SRB)
12:00 FBK ŽIRI (SLO) - FBK INSPORT ŠKOFJA LOKA (SLO)

13:00 FBK GROMOVI BANJA LUKA (BIH) - FBK STARI GRAD BEOGRAD (SRB)
14:00 FBK TUZLA 3:16 (BIH) - FBK INSPORT ŠKOFJA LOKA (SLO)
15:00 FBK GALAKS DOMEL ŽELEZNIKI (SLO) - FBK ŽIRI (SLO)

16:00 FBK STARI GRAD BEOGRAD (SRB) - FBK TUZLA 3:16 (BIH)
17:00 FBK INSPORT ŠKOFJA LOKA (SLO) - FBK GALAKS DOMEL ŽELEZNIKI (SLO)
18:00 FBK ŽIRI (SLO) - FBK GROMOVI BANJA LUKA (BIH)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ja cu navratiti na prvu utakmicu da vidim i to :) Jel ide jos neko sa foruma?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 11:33 
Hm...mogao bihh ja da naletim...da uzivam dok tuku Hertza... :D

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sky je rekao da bi mozda dosao, ja ocekujem Vuka i Sijuksa, superhik ce biti... To je da ja znam

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 14:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2009, 09:39
Bez obzira na koji način postigli to što su postigli...klubu GROMOVI BL svaka čast..jbg. oni su promovisali sport za koji nikada niko nije ni čuo na ovim prostorima..a održavanje regionalnog takmicenja u bilo kojem sportu nije mala stvar.. A najmanji problem je ko su sponzori... ako grad može dati pola miliona za nastup neke estradne zvezdice...(od koje će malobrojni uživati neka 2 sata), zašto ne bi izdvojio taj novac za nešto punooo korisnije???
ZAR NE???
xexe doći ću i ja da pogledam na šta to liči... :) :)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Doctor Who je napisao:
Bez obzira na koji način postigli to što su postigli...klubu GROMOVI BL svaka čast..jbg. oni su promovisali sport za koji nikada niko nije ni čuo na ovim prostorima..a održavanje regionalnog takmicenja u bilo kojem sportu nije mala stvar.. A najmanji problem je ko su sponzori... ako grad može dati pola miliona za nastup neke estradne zvezdice...(od koje će malobrojni uživati neka 2 sata), zašto ne bi izdvojio taj novac za nešto punooo korisnije???
ZAR NE???
xexe doći ću i ja da pogledam na šta to liči... :) :)

Malo se zapitaj sta pricas?
"Promovisali sport za koji niko nije cuo na ovim prostorima"

I ovo nije regionalno takmicenje nego se igra utakmica po utakmica s vremena na vrijeme. S obzirom da su od grada dobili besplatno d.borik, u cemu je nivo tezine organizacije istog?

Na osnovu cega je floorball takmicenje korisnije od nastupa estradne zvijezde? - gledano ekonomski, grad vise profitira od tih tzv. estradnih zvijezda.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 19:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2009, 09:39
Hertzog je napisao:
Pa kada vec toliko pljujes po nama, ajde lepo otvori temo o tom sportu kojim se ti bavis, pa iznesi svoje uspehe... od pocetka si bio dovoljno jasan po pitanju svega vezano za floorball, a od tada se konstantno ponavljas, tako da ne vidim svrh rasprave sa tobom... Pa kada vec gubimo vreme daj nam pomozi da se opredelimo za to cime se ti bavis

:evil3: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3:

искрено...никада се нисам ни бавио овим спортом, само сам питао Херза што ме занимало...
али у праву је...зашто ти толико смета што се људи баве овим спортом...и који ти је више??? Постајеш досадан... Какву корист има град од наступа неке Вики, Мики, Стоје??
Овако ће се бар стотињак младих одлучити бавити овим спортом..боље него да блеје по улици...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 21:25 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2010, 20:44
grad nema nikakve koristi ni dobiti od takvih koncerata, samo pivare i druge firme za alkohol...bolje da grad te pare ulaze upravo u sport i obrazovanje, a ne u neke gologuze vristaline...
sve u svemu, koga god imalo zanima floorball, neka dodje sutra i neka pogleda neku od utakmica

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ustao prije pola sata, khm :D A ova kisa ne planira prestati izgleda ebo je konj :-?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bobsi84 je napisao:
grad nema nikakve koristi ni dobiti od takvih koncerata, samo pivare i druge firme za alkohol...bolje da grad te pare ulaze upravo u sport i obrazovanje, a ne u neke gologuze vristaline...
sve u svemu, koga god imalo zanima floorball, neka dodje sutra i neka pogleda neku od utakmica

Vjerovao ili ne rado bih dosao da pogledam na sta to lici u takmicarskom smislu, ali nemam vremena vikendom, pogotovo ne u sred dana.
... I? Kako prodjoste na utakmicama?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 19:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево једна слика... (колега Херц је на голу :D )

Slika

У првој 5:1 побједа против Тузле, а у другој изгубили 9:3 од Старог Града (Србија), трећа не знам како је прошла.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pobedili smo Tuzlu 5:1, igubili od Starog Grada 9:3 i izgubili od Insporta 16:1... Zadovoljni smo razultatom, s obzirom da su slovenci trenutno najjaca ekipa na ovim prostorima i igraju vec 10ak godina ovaj sport, tako da su oni sve iznabijali sto se rezultata tice, pa i nisu neko merilo :D :D :D

Jedinu zamerku imamo na utakmicu sa Starim gradom, gde smo se dobro drzali prva dva perioda i onda smo imali igraca manje 2 minute i tu je krenuo pad igre, tako da se od rezultata 4:3 za SG sve preokrenulo... taj rezultat lose izgleda, jer smo mi dobro odigrali...

U svakom slucaju, ne znam sada kakvo je stanje sa bodovima, ali mislim da smo 4. od 6 ekipa, ukoliko bi bili 3. bilo bi odlicno, a za to moramo da pobedimo Stari Grad u sledecem mecu kada se sastanemo, sto je svakako moguce, uz par korekcija u igri

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Ево једна слика... (колега Херц је на голу :D )

Slika

:lol: :lol: :lol:
Jesam faca :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 21:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Apr 2006, 00:30
Jesi ali onaj iza tebe je jos veca :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2010, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Jel to sto ste pobijedili Tuzlu znaci da ste najbolji u BiH? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]