Sarajlija86. je napisao:
kaco je napisao:
Ljudi moji,kontam kako onaj sto neko rece "ludi" Ciro moze izdrzati sve ovo?U mene kad hertz nije puko u onih zadnji 5 min.
Inace po meni kad smo poveli 2-0 mozda i nepotrebno im dali incijativu,jer su bili uzdrmani i trebali smo nastaviti igrati.
Sve u svemu ipk smo bolji bili i zasluzeno na 12 poena.Steta da su spanci okrenuli,jer smo mogli i da za 1.mjesto odlucujemo sami u zadnjoj utakmici,a ovako je baraz blize nego ikad.Misimovic kao i obicno uz Dzeksona i Rahimica igraci utakmice.
Publika za cistu desetku-Hvala Zenica!!!!Misimovic se jadan borio cjelu utakmicu da dobije zuti karton i uspio je,tako da ne igra iducu,ali je tu protiv turaka i spanaca.UUHHHHHHHHHHH Pozdrav svima
I ja nisam disao onih zadnjih 5 minuta. Ono nas je moglo kostati prvenstva.
Je li moguce prvo mjesto sada, teoretski? Ako dobijemo Spaniju a pobjedimo i Turke i sve ostale?
Nije moguce,teoretski jeste,ali opet kazem nije.Pa spanci imaju 6 utakmica i 6 pobjeda,tako da su ipak zasluzeno nr 1 i ne samo u nasoj grupi vec i cjelim kvalifikacijama za SP.A BIH nikad ovako rano nije imala prednost nad direktnim konkurentima kao sada.Nadati se imamo pravo.Juzna Afrika bi mogla biti zuto plava.Na jesen se vraca Ibisevic i Salihovic,Misimovic ce da pauzira,ali tu je Pjanic,Stilic tako sa Vedom i Salihovicem trebali bi popuniti Misimovicev izostanak.Imamo mladu i jaku repke..PA RADUJ SE BOSNO