banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 14:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jan 2009, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Real je vec i teoretski obezbedio ulazak u top 16,a Partozan ce to sutra uraditi

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NAPRED PARTIZAN

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

PARTIZAN U TOP 16
PAO JE VELIKI CSK-a U MOSKVI
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Заслужено, честитам!

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Realno, ovakavo groblje će služiti za popravljanje koš razlike.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 21:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Nisam vjerovao, mada sam se potajno nadao...poucen iskustvom sa beogradske utakmice, stalno mi se cinilo da ce Rusi u zadnjoj sekundi, sahraniti Partizan...Partizan je veceras dokazao da je veliki...SVAKA CAST!

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 22:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2009, 02:19
Sad je sve moguce, kad se vide protivnici u TOP 16, znace se imamo li realno sanse za nesto vise mada je i ovo fantasticno. Svaka cast svima u ekipi.... PROSLI SMO TO JE NAJBITNIJE

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 22:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
:notworthy:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8cXXYE1rxWI[/youtube]

:occasion5: :cheers:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vujošević za B92:"Veoma sam srećan"
Trener Partizana Dško Vujošević rekao je u izjavi za B92 da je veoma srećan zbog velikog uspeha koji je ostvario šampion Srbije.

Košarkaši Partizana pobedili su prvaka Evrope CSKa u Moskvi 66:63, u poslednjem kolu prva faze, i tako obezbedili plasman u Top16 treću godinu za redom. Vujošević je dodao da je Partizan ovim uspehom ispunio cilj, i da u naredni krug ulazi rasterećeno.

"Mi smo očekivanja i ciljeve realizovali. Obaveze stvarno nikakve nemamo, nego da rasterećeno i u što je moguće boljem svetlu odigramo fazu 16 najboljih klubova Evrope. Veoma sam srećan što su ovi momci uspeli da se plasiraju među 16 najboljih ekipa u Evropi, što su to uspeli da urade na ovako bilijantan način.

Jer, to je velika stvar i za njih, i za klub, i za srpsku košarku, pa, na neki način i za srpsku državu. Dobiti prvaka Evrope na domaćem terenu nije ni najmanje lako, to znaju svi koji se sportom bave. Želeo bih da se zahvalim publici u Moskvi i domaćim navijačima koji su pesmom govorili o prijateljstvu između Rusije i Srbije, i pevali Partizanu", rekao je Vujošević za B92.

"Crno-beli" su pred početak sezone ostali bez tri možda i najbolja igrača – Nikole Pekovića, Dušana Kecmana i Miltona Palasija. Mnogi nisu verovali da Partizan ponovo može u drugi krug, ali sedmostruki uzastopni šampion Srbije je ponovo pokazao da ga nikada ne treba otpisivati.

"Nadam se ipak da će od strane društva i onih koji treba da vode brigu o državi, da će da se prepozna to da je Partizan jedna dragocenost, i da će da se podrži taj sistem koji postoji. To nisu samo uspesi seniorske ekipe, mi imamo sve mlađe kategorije. Značaj Partizana je sveukupno bitan za državu, naravno i Crvene zvezde i svih dugih klubova, i jednostavno neke rezerve, ne gasa, trebalo bi da se zadrže. Ali ne bih večeras da puno pričam oko toga. Računam da je svima koji vole srpsku košarku drag ovaj uspeh Partizana, i da večeras slavimo".

Žreb za Top 16 fazu Evrolige je u ponedeljak u španskoj Barseloni. Vujošević smatra da će dodane utakmice u najjačem evropskom takmičenju dobro doći mladom timu Partizana.

"Mi smo napravili fantastičan uspeh ulaskom među 16, i ne možemo da imamo nikakve imperative. Ne samo u smislu nekih materijalnih ulaganja koja izostaju, i koja uopšte nisu srazmerna rezultatima koje imamo, nego jednostavno i konstrukcije ovoga tima. Ovo je mlada ekipa, nova ekipa koja prolazi najbolju školu u Evropi, a to je Evroliga. Mislim da je ne igraju džabe, u smislu da se utakmice dobijaju, i da iz svake utakmice izađu kvalitetniji nego što su bili. Želim još da dodam da se radujem što će još nova dva meseca u Beograd dolaziti najveće evropske ekipe, što će Pionir biti pun, i što će košarka opet biti prestižna stvar", rekao je trofejni trener "crno-belih"

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 22:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2009, 02:19
SIJUKS je napisao:
Vujošević za B92:"Veoma sam srećan"
Trener Partizana Dško Vujošević rekao je u izjavi za B92 da je veoma srećan zbog velikog uspeha koji je ostvario šampion Srbije.

Košarkaši Partizana pobedili su prvaka Evrope CSKa u Moskvi 66:63, u poslednjem kolu prva faze, i tako obezbedili plasman u Top16 treću godinu za redom. Vujošević je dodao da je Partizan ovim uspehom ispunio cilj, i da u naredni krug ulazi rasterećeno.

"Mi smo očekivanja i ciljeve realizovali. Obaveze stvarno nikakve nemamo, nego da rasterećeno i u što je moguće boljem svetlu odigramo fazu 16 najboljih klubova Evrope. Veoma sam srećan što su ovi momci uspeli da se plasiraju među 16 najboljih ekipa u Evropi, što su to uspeli da urade na ovako bilijantan način.

Jer, to je velika stvar i za njih, i za klub, i za srpsku košarku, pa, na neki način i za srpsku državu. Dobiti prvaka Evrope na domaćem terenu nije ni najmanje lako, to znaju svi koji se sportom bave. Želeo bih da se zahvalim publici u Moskvi i domaćim navijačima koji su pesmom govorili o prijateljstvu između Rusije i Srbije, i pevali Partizanu", rekao je Vujošević za B92.

"Crno-beli" su pred početak sezone ostali bez tri možda i najbolja igrača – Nikole Pekovića, Dušana Kecmana i Miltona Palasija. Mnogi nisu verovali da Partizan ponovo može u drugi krug, ali sedmostruki uzastopni šampion Srbije je ponovo pokazao da ga nikada ne treba otpisivati.

"Nadam se ipak da će od strane društva i onih koji treba da vode brigu o državi, da će da se prepozna to da je Partizan jedna dragocenost, i da će da se podrži taj sistem koji postoji. To nisu samo uspesi seniorske ekipe, mi imamo sve mlađe kategorije. Značaj Partizana je sveukupno bitan za državu, naravno i Crvene zvezde i svih dugih klubova, i jednostavno neke rezerve, ne gasa, trebalo bi da se zadrže. Ali ne bih večeras da puno pričam oko toga. Računam da je svima koji vole srpsku košarku drag ovaj uspeh Partizana, i da večeras slavimo".

Žreb za Top 16 fazu Evrolige je u ponedeljak u španskoj Barseloni. Vujošević smatra da će dodane utakmice u najjačem evropskom takmičenju dobro doći mladom timu Partizana.

"Mi smo napravili fantastičan uspeh ulaskom među 16, i ne možemo da imamo nikakve imperative. Ne samo u smislu nekih materijalnih ulaganja koja izostaju, i koja uopšte nisu srazmerna rezultatima koje imamo, nego jednostavno i konstrukcije ovoga tima. Ovo je mlada ekipa, nova ekipa koja prolazi najbolju školu u Evropi, a to je Evroliga. Mislim da je ne igraju džabe, u smislu da se utakmice dobijaju, i da iz svake utakmice izađu kvalitetniji nego što su bili. Želim još da dodam da se radujem što će još nova dva meseca u Beograd dolaziti najveće evropske ekipe, što će Pionir biti pun, i što će košarka opet biti prestižna stvar", rekao je trofejni trener "crno-belih"

Ima li Srbija bolje reklame od ovoga sto se desava ne samo u kosarci nego i pojedinim sportovima. Srbija je nazalost maceha svojoj najboljoj djeci i ja ne mogu vjerovati da niko ne staje iza ovih momaka, prica se o dugovima non stop. Hocemo li jednom docekati da imamo budzet od bar 5 mil.evrica pa da sa ovakvom organizacijom napravimo cudo. Pogledajte samo iz godine u godinu rezultati a igraci odlaze li odlaze. Volio bih jednom docekati da skupoe pare pa da jednom produze ugovor sa strancem kojeg dovedu. Naprave pun pogodak i onda taj neko ko je u partizanu znacio monogo ode u neku lijevu ekipu za 5 puta veci novac i nema rezultata.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2009, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=121802

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2009, 21:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hmmm....ne bih da budem pesimista ali jako jako teska grupa,svjestan sam da je ovo top 16 i da je sve tesko kad se pogleda kakve su ekipe ostale.Partizan je realno receno stvarno dobar posao napravio do sad,no sa ovakvom ekipom koja je zaista dobra ali ipak dosta slabija od proslogodisnje,ne vjerujem bas da se moze racunati na uspjeh u ovoj grupi.Naravno,malo je reci da bih bio presretan kada bi momci uspjeli. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 20:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vidjeli ste u cetvrtak sve.Tezak poraz od prejakog Panatinaikosa.Ostaje nada za osvajanje bodova barem u Pioniru jer je tesko ocekivati neke bodove u gostima.Ekipe su prejake.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 23:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jako bitna pobjeda Partizana nad Lotomatikom :) Pocetak samo takav i cijelo vrijeme odrzavano vodstvo do kraja utkmice,doduse sa malim oscilacijama (skoro normalna stvar) ali je Partizan zavrsio sa lijepih 8 koseva razlike.Rimljani su se bili priblizili na 5 poena i tu sam ocekivo mozda totalni pad u igri ali srecom nije se to desilo.Samo je pitanje koliko je to dovoljno za revans u Rimu.Lotomatika je dobro uzdrmana sa pocetna dva poraza.Po meni se desilo i iznenadjenje u ovoj grupi,a to je pobjeda Panatinaikosa od 12 razlike nad prejakom Unikahom i to u Spaniji.To samo pokazuje koja je sila PAO.Tome se slabo ko nadao a sigurno i sami igraci Unikahe,te bi to trebalo probati iskoristiti u Beogradu i pobjediti Unikahu i nanijeti joj drugi uzastopni poraz a Partizanu bi to bila druga pobjeda uzastopno sto mnogo utice na raspolozenje i moralnu situaciju u ekipi.Naravno,kos razlika je jako bitna a ona ce sigurno odlucivati na kraju. Partizan poslije toga gostuje i Lotomatici i Unikahi ,jedino sto dolazi PAO u Beograd ali Partizan ako i pobjedi,nece to biti velika razlika,tako da sam se ja licno vec pomirio sa medjusobnim odnosom Partizana i PAO.Mogla je i Lotomatica biti savladana mnogo bolje jer je Partizan u nekim momentima vodio sa 15-16 razlike.E to da je ostalo na kraju lakse bi se disalo ali ovako...hmm
Jos dva rezultata na koja sam obratio paznju su:
Olimpijakos-Taukeramika 73:70 i CSKA-Cibona 87:61 :lol:

Napred Partizan!!!

:hello2:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 22:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hmmm..... :-?
jedno iznenadjenje po mom misljenju koje se desilo danas u grupi H je to da je Cibona izgubila kuci od Fenera 55:65,ali nikako nesto ne mogu shvatiti od juce onaj veliki poraz CSKA od skoro 20 razlike-Montepaski Siena-Cska 74:56 :oops:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 22:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bio sam ubjedjen da Partizan igra zadnju utakmicu kuci sa PAO,ali jok!?Zadnju igra 11.03 sa Lotomatikom u Rimu a predposlednje kolo 05.03 dolazi PAO.Ne znam koliko ce to biti dobro.Mislio sam jednostavno da druga runda pocinje ,kako bih reko,unazad....mislim PAO,Lotomatica i Unikaha pa onda Unikaha odmah sledece kolo kao sto i jeste,Lotomatica i PAO ali eto nije....

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 22:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Treca uzastopna pobjeda Panathinakosa!Ljudi melju,ne zale nikoga.

PAO-Lotomatica
92 : 67

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 20:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Утисак са вечерашње кошаркашке представе,између актуелног првака Европе и Партизана,гласио би:Боже ти сачувај и саклони!

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja sam već prije kukao o tome kako su fudbal i tenis postali dosadni, ali to je ništa prema tome koliko je košarka postala dosadna. Pa kuda ide ovaj svijet kad dva tima zajedno jedva prebace 100 poena...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Harvester je napisao:
Ja sam već prije kukao o tome kako su fudbal i tenis postali dosadni, ali to je ništa prema tome koliko je košarka postala dosadna. Pa kuda ide ovaj svijet kad dva tima zajedno jedva prebace 100 poena...

Па ви онда гледајте НБА где дају то 200 поена и свима је супер. :roll:
Европска кошарка се пре свега заснива на доброј одбрани и борби за сваку лопту а не ко у Америци где оно један крене од коша а сви му се склањају да ухвати бољи залет за закуцавање.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]