Citiraj:
Barni
Sreda, 17. 08. 2011. 21:57h
neregistrovan korisnik
@fafaadgdsg : Ja sam shokiran Aninom igrom,jednostavno sam zabezeknut.Posmatrajuci mec s vremena na vreme,dosao sam do jedne porazavajuce predpostavke"S ovim detetom se nesto ruzno dogadja,nesto jako ruzno"Nadam se da nisam u pravu,ranije sam je kritikovao,ali danas ne mogi ni jednu rec prekora da joj uputim,jednostavno sam zabezeknut!!
Citiraj:
biolog
Sreda, 17. 08. 2011. 20:40h
neregistrovan korisnik
Zašto vrišti svaki put kada Petrova smesti loptu u mrežu?! Baš se lepo ponaša....
Citiraj:
Grom
Sreda, 17. 08. 2011. 21:37h
neregistrovan korisnik
@biolog : Vristi zato sto je nefer igrac,to radi da bi iznervirala protivnicu, i samo misli da dobije na nesportski nacin.
Citiraj:
jeleb
Sreda, 17. 08. 2011. 22:05h
neregistrovan korisnik
@Grom : Totalno si u krivu! Ana je strasno nesigurna na terenu i pokusava na sve moguce nacine da pomogne sebi i zadnje sto bi se za nju moglo reci je da zeli dobiti mec na nesportski nacin....koliko god da sam pokusavala naci reci opravdanja i biti optimista, kad je ona u pitanju, zaista je vrlo tesko...pa ona "puca" od nesigurnosti, manjka samopouzdanja i ovo je bilo sve, osim tenisa...pravo mucenje, svoju nervozu je prenela i na mene i jednostavno je tesko gledati "ponizenje" koje samoj sebi servira! Prosto je "naterala" protivnicu da je pobedi...sta reci osim, zalosno....koliko god da joj treba psiholog, ipak mora sama sebi pomoci, mada mislim da bi joj ljubav pomogla, naci srodnu dusu i eto zadovoljne Ane i dobrog tenisa!
Citiraj:
RF
Sreda, 17. 08. 2011. 21:42h
neregistrovan korisnik
@gox : To i ja stalno govorim, kada igra protiv ovih slabih rutinski u dva seta-onda slijede njene izjave kako igra svoju igru, kako se ne plasi,... a kada dodje neko jaci ako je ne krene dobro vidimo se. Opet cu reci-zenski tenis se raspada prva teniserka ne moze da prodje drugo kolo Masters 1000 protiv prosjecnih teniserki. SRAMOTA!!!
A tek ova zajebancija, kako me je slatko nasmijala.
Citiraj:
Ana-Ivanovic
Sreda, 17. 08. 2011. 21:54h
neregistrovan korisnik
Rekla sam vam juce da cemo ja i Jelena danas zajedno da izgubimo. Ajde Jelena nemoj da me izneveris, cekam te.
Citiraj:
Jelena-Jankovic
Sreda, 17. 08. 2011. 22:20h
neregistrovan korisnik
@Ana-Ivanovic : ajde, nemoj tako ja vodim u 3. setu sa 4:0 i imam sve šanse pa pobedim,
Citiraj:
Anaivanovic
Petak, 19. 08. 2011. 02:52h
neregistrovan korisnik
@Jelena-Jankovic : Jel ti to majke ti ides na net za vreme meca?
Citiraj:
Jelena Jankovic
Sreda, 17. 08. 2011. 22:40h
neregistrovan korisnik
@Ana-Ivanovic : Ana izvini ja pobedih,ostaću još da igram tenis
Citiraj:
AnaIvanovic
Sreda, 17. 08. 2011. 23:39h
neregistrovan korisnik
@Jelena Jankovic : Kako si me zeznula, zar se nismo dogovorile da izgubimo. Sad sam ja zbog tebe ispala glupa! Blago tebi ti ima da se hvalis kako dobro igras,kako si se vratila u formu, a meni ima da se sprdaju sa glavom zbog ovog poraza.
Citiraj:
Verdasko
Sreda, 17. 08. 2011. 22:05h
neregistrovan korisnik
Ja sam rekao da je bolje da je postala foto-model, vi ste mi cepali minuseve, e sad ne mozete sa njom ni da se slikate, ali nema veze, otvara za koji dan Nju Jorker u njenoj Ziri u Beogradu..
Najbolji komentarCitiraj:
Super-hik
Sreda, 17. 08. 2011. 22:18h
neregistrovan korisnik
"Jako sam uzbudjena, novi treneri, zadovoljna sam igrom, tra la la,..."!!! Tebi da su u strucnom stabu Cak Noris, Bad Spenser i Stiven Sigal, ma i Roki Balboa da ti je kondicioni trener ne bi prosla dalje od treceg kola! Stvarno navijam za Anu, uvek sam voleo njen stil igre, ali ovo je stvarno postalo iritantno i frustrirajuce!
Citiraj:
zmaj
Četvrtak, 18. 08. 2011. 09:13h
neregistrovan korisnik
@Дарко Тевановић : Niko ne podrzava druge teniserke.Iritirajuce je njeno ponasanje na terenu kada slavi duple servis greske protivnica.To niko u svetu tenisa nije radio. Iritira kada posle dve vezane pobede kaze kako ima igru,a posle poraza dan kasnije ne zna sta se dogodilo.I tako vec tri godine.
Još jedan dobar komentar.Citiraj:
hajduk-split
Sreda, 17. 08. 2011. 22:33h
neregistrovan korisnik
mislin da je toj curi najveći problem bio šta je psihički nezrela i nespremna osvojila taj roland garros 2008.konkurencija u ženskom tenisu je onda bila jača nego danas(mada ne puno)ali pobjeđivala je ana onda i šarapovu,kuznjecovu,zvonarevu,jj..iskoristila je odlazak henin i imala je igru,imala je hrabrosti nije imala šta da izgubi bila je gladna uspjeha,medjutin mislin da je velik teret slave i tog 1.mjesta na wta ljestvici a i osvojenog gs učinio svoje..da je možda osvojila gs godinu dana kasnije kad bi malo više sazrela i naučila se nositi se s očekivanjima u tom surovom profesionalizmu danas bi sigurno imala bar 3 gs u svojim rukama..ovako nakon par poraza kad padnete s 1.mjesta samo na niže pozicije a isto tako se sjetite da ste nekad bili broj 1 samo stvara frustracije i nesigurnost..žao mi je jako cura igra atraktivan tenis kad je spremna može da pomete koga god želi...ovo danas je ajme...nek se spremi šta bolje može za us open i nek uz trenera nadje dobrog psihologa jer problem je u glavi,a ne u igri to je očito...i nikad se ne predaj mala,imaš 24 godine desetak turnira,grand slam i 1.misto na svijetu..da budemo realni mali broj se može pohvalit s tim,još jednom sve najbolje i ne boj se igrati kako znaš