banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 05:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Dec 2009, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
OK, shoole, u pravu si :)

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Знам. Драго ми је да си и ти то схватио.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 19:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shvati sam, steta sto mi ti nisi tata, svasta bih mogao od tebe nauciti.. :)

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Слободно питај шта те интересује, ако знам, одговорићу ти.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
filozof sa vrbasa je napisao:
Da li se negdje na Internetu može pogledati spisak igrača Crvene Zvezde koji su igrali kao pozajmica ili bili na probnom periodu tokom 90-tih?

Шоле ниси на праву локацију послао човјека, одговоре потражи на овај теми: :wink: viewtopic.php?f=9&t=32970&start=1720

Људи спустите лопту мало на земљу што би се рекло жаргонски, ко вјерује да и даље нисмо у срању вара се опасно, али да је боље него прошле године табела сама каже и то свима треба да буде јасно. Проблеми су и даље присутни, та игра првенствено или ти популарно названа 1-0.

Даље, тоги истог дјечака Ћосића или Ћорића је отјерао нико други до Илије Ивића јер је он одлучивао коме Звезда треба да понуди уговор из омладинског погона. Е сад треба бити луд па повјеровати да он за то није добио кеш!

Када сам ја спомињао приватизацију прије цирка годину, две дана одмах сам осуђен јер типа на сам спомен Мишковића чули су се коментари, то ће да му буде занимација и сл, а вјерујем да данас сутра узме Звезду рецимо Цептер чули би се исти коментари како је Звезда народски клуб и да је он обичан профитер којем клуб не значи ништа него само предузеће у низу.

Уморан сам па не могу више куцкати, али дало би се свашта написати на ваше коментаре :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 00:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Даље, тоги истог дјечака Ћосића или Ћорића је отјерао нико други до Илије Ивића

To kratko i jednostavno nije istina... Ilija Ivić je dao saglasnost da se potpišu ugovori sa Ćosićem i ostalim talentovanim klincima iz te generacije, dok je direktor omladinske škole bio još Zlatko Krmpotić. U međuvremenu došlo je do smjene u upravi, pa su svi potpisi stavljeni "na čekanje", a kad je došao novi SD, CSKA je već odradio posao, odnosno neko čiji je interes bio da momak ode.
Najlakše je bilo okriviti Ivića, ali samo kad se ne uzme u obzir, da je ugovor sa tom kompletnom generacijom, mogao (i morao) biti potpisan još godinu i po dana ranije od trenutka, a tada je SD bio Bunjevčević. Tadašnji trener mlađih selekcija, to je i tražio od uprave, koja tada nije reagovala. Tako se došlo do situacije u kojoj je nova uprava, našla za shodno da to jednostavno svali na prethodnu i tako su to svi prihvatili... Klasična medijska manipulacija. Neko polupismeno piskaralo, napiše tekst bez pravih činjenica i hrpom proizvoljnih zaključaka. Isti taj tekst se potom razmnoži po ostalim medijima, kojima je dalek olakše da prepisuju, nego da sami prave priče i eto... Ako piše u novinama i na internetu, mora biti istina zar ne?

Ćosić je u stvari, prilično dobra ilustracija nikakvog rada omladinske škole i potpunog nedostatka skautinga. Koliko je još "Ćosića" prošlo krzo Zvezdu, a da nisu dobili nikakvu šansu. Šta je recimo sa Filipom Đuričićem? Stevana Jovetića je Savićević nudio Zvezdi, prije nego što je došao u Partizan, ali je neko tamo ukapirao da je dečko netalentovan i da se oko njega ne vrijedi truditi. Da ne pričam o Milošu Krasiću, koji je iz Kosovske Mitrovice, prvo stigao na Maraknu, ali je i za njega neko utvrdio da je netalentovan... I takvih slučajeva je još milion...

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Eto, i onda kaze nema vise dobrih igraca, qrac nema, samo idioti sjede u foteljama..

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2009, 12:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
SLUŽBENA potvrda stigla je na internetskoj stranici kluba - došlo je do promjene trenera na klupi Manchester Cityja. Mark Hughes je prošlost, sadašnjost se zove Roberto Mancini. Očekivan rasplet, Hughes je morao odletiti s radara šeika Mansoura, koji smatra da šesto mjesto ljestvice i dvije pobjede u 11 utakmica nisu dovoljne.

"Uložili smo sredstva, popravili infrastrukturu, napravili smo sve. A ne vidimo da su naši ciljevi ispunjeni ni da će se to uskoro promijeniti".

Jednostavno nije sve u Parama i Generalnom sponzoru ima tu vise aktera da jedna ekipa bude prva i pored ulozenih miliona. Malo je glupo porediti ulozenih preko 100 miliona Sytija i preko 1 milion Zvezde ali nije na odmet

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2009, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Prevremeni odlazak srpskih talentovanih fudbalera pre punoletstva u inostranstvo obogaljio je domaći šampionat ali, između ostalog, i klubove doveo do prosjačkog štapa, pišu "Novosti". Poslednji primer štopera Uroša Ćosića - koga Zvezda nije umela da proceni i zadrži pre šest meseci, a za samo 180 dana u moskovskom CSKA on je postao meta Mančester junajteda - ponovo je otvorio "Pandorinu kutiju".

Crvena zvezda je poslednjih nekoliko godina prednjačila u pogrešnim procenama najodgovornijih ljudi u klubu: sportskih direktora i samih predsednika. Prvo su "Marakanu" pre dve i po godine napustili kadeti Aleksandar Kovačević (1992) i Filip Đuričić ('92). Obojicu je "pod skute" primio Ilija Ivić, tadašnji direktor grčkog Olimpijakosa. Uzalud se trudio direktor omladinske škole Zvezde (u to vreme) Mitar Mrkela da ih zadrži, jer je Ivić davao 5.000 evra platu, stan i posao roditeljima. Ali, kad su se deca vratila zbog problema s papirima, Zvezdin sportski direktor Goran Bunjevčević nije ponudio (ili mogao da ponudi, što je, opet, odgovornost predsednika Toplice Spasojevića) Filipu Đuričiću prave uslove za ostanak. Ali zato Herenven jeste, tako da omladinski i mladi reprezentativac čeka 30. januar 2010. godine i punoletstvo za odlazak iz privremene baze, Radničkog iz Obrenovca. Kovačević je spletom okolnosti ostao na "Marakani", potpisao stipendijski ugovor i sada je na kaljenju u Sopotu.

Štopera Milana Milanovića ('91), kao i Filipa Đuričića, na "Marakanu" je doveo tadašnji direktor škole Mitar Mrkela. I Milan je u isto vreme otišao "trbuhom za kruhom", jer mu isti sportski direktor nije ponudio uslove zbog kojih bi odbacio poziv Lokomotive iz Moskve. S njim su Rusi 2008. potpisali ugovor na pet godina. Danas već vredi osam miliona evra, a tek će naredne sezone postati standardan kod "železničara"!

- Ja sam tražio da ova deca potpišu kvalitetne stipendijske ugovore, ali klub nije mogao da se dogovori s njima i oni su otišli dalje - kaže Mrkela.

Drugi propust Ilija Ivić napravio je sa Urošem Ćosićem čija je cena trenutno za moskovski CSKA neprocenjiva. A, Ivić nije hteo da mu da stipendiju od 1.000 evra, ponudivši mu 500 evra, pri tom trošeći novac "šakom i kapom" na Šišića itd...

- Otišli su nam Đuričić, Milanović i Ćosić i tu je sada završena priča. Bile su to loše procene sportskih direktora i predsednika u prethodnom periodu - ne pokušava da sakrije istinu pomoćnik sportskog direktora Crvene zvezde Goran Vasilijević. - Međutim, od juna se nova uprava bori sa ovom anomalijom. Potpisali smo ukupno 11 stipendijskih ugovora sa talentovanom decom. i to ne činimo samo da bismo se mi zaštitili, već da bi i ta deca shvatila da klub misli na njih. Naš cilj je da vratimo omladinsku školu kao glavnu bazu iz koje ćemo crpeti igrače i nadam se da propuste poput nedavno učinjenih više neće biti.

Na sličan način crveno-beli su izgubili svojevremeno i Marka Pantelića, koji je prebegao u grčki Iraklis još 1992, pa Milana Jeremića, koji je sa 17 godina 2005. otišao u Benfiku, a sada se preko Zemuna vraća na "Marakanu". Poznata je priča sa Miralemom Sulejmanijem koga Partizan nije hteo ni umeo da zadrži. Sa 18 godina postao je član Herenvena, a dve godine kasnije Ajaks ga je otkupio za 16,25 miliona evra, samo što crno-beli nisu procenili da je Miki svetska vrednost i da mu treba dati dobar a ne potcenjivački profesionalni ugovor. Slično su uradili u Humskoj kad je Ivan Radovanović u pitanju, jer ga posle pozajmice Smederevu nisu "oplodili" u prvom timu već ga prodali italijanskoj Atalanti, gde polako osvaja mesto pod suncem.

"Poslasticu" ostavljamo za kraj, mada je u ovakvoj priči ona kost u grlu, a reč je o Alenu Stevanoviću (1991). Momak rođen u Švajcarskoj rastao je u specifičnim uslovima u Srbiji sa rođacima (majka ostala da radi u Švajcarskoj), ali je pravi biser koji je, umesto u Zvezdi ili OFK Beogradu, završio pre godinu dana u Interu. Naime, iz mlađih kadeta svojevremeno ga je najurio selektor Dušan Šuljagić. Međutim, momak nije posustao, igrao je dobro u Radničkom iz Obrenovca, ali nismo ga videli na našim terenima jer su Espozito i Murinjo bolje videli i brže reagovali od pomenuta dva beogradska kluba.

Sve priče ove strane medalje su iste: slaba procena i lažna obećanja odgovornih ljudi u klubovima teraju decu u beli svet iako nisu sazreli ni kao igrači, ni kao ljudi.

PROBLEM PROPISI, RODITELJI I BESPARICA

Postoji i druga strana medalje kod prevremenih odlazaka dece.

- Klubovi su ponekad nemoćni pred nerealnim željama roditelja koji vide "milione" i neće da potpišu stipendijske ili profesionalne ugovore. A nemaju ni zaštitu kroz propise - objašnjava sportski direktor OFK Beograda Mitar Mrkela. - Srpski klubovi su siromašni, nemaju da ponude deci po 5.000 evra stipendije, jer tu platu nemaju ni profesionalci. Deca i roditelji su nestrpljivi, pojavljuju se menadžeri, i tu nastaje problem.

GDE SU NESTALI GULAN, KRSTIČIĆ, KRSTIĆ

Malo je uspešno planiranih odlazaka momaka sa 18 godina. Nikola Gulan (Fiorentina) već dve godine muči se da pronađe sebe, Nenad Krstičić (Sampdorija) ima problema s povredama i zdravljem, Miloš Krstić (Olimpik) vratio se u OFK Beograd. Jedan od uspešnih planiranja jeste transfer Aleksandra Ignjovskog (1991).

Menadžer Damjanac procenio je da će između Palerma i Hofenhajma talentovani vezista najbolje napredovati u - Minhenu. I napravio je pun pogodak, jer je Ignjovski odigrao sve mečeve u Cvajti i najbolje je ocenjeni igrač tima.

Превише случајности, не бих рекао :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2009, 23:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Nekidan procitah da je neko napisao "ovo moze biti samo kod nas", a radilo se o slucajevima koji su opisani i u gornjem tekstu; pa imam potrebu da podsjetim ogorcene (ja jednim dijelom stojim iza tog ogorcenja, podupirem ga; i, bilo bi mi draze da je drugacija situacija nego sto jeste; ali sam istovremeno realan) da se indenticne stvari desavaju sirom Evrope!
Cini mi se cak, da je Francuska najadekvatniji primjer, jer je masa maloljetnih klinaca privoljena da svoje puteve razvijanja nastave sirom Engleske Premijer lige, i sl.!!!
Bolji uslovi za njih, provjereni treneri i klubovi, kao i citav socijalni program za cjelokupnu porodicu uzdanice, su jako privlacni i to je citava sustina! Crvena Zvezda, istovremeno i Srbija, nisu u mogucnosti da isprate takve ponude i da sprijece odlaske!
Neka se svako postavi u tu situaciju i bice sve jasno!

Cini mi se, sa pravom, da smo mi u stanju vjecito da sve moguce osporavamo, da sve postojece unistavamo, da sve nemoguce drugacijim ocima vidimo; i to bez granica, pa me i ne cude sve ove ovdasnje kritike sveznalaca.
Al´, Boze moj, sto ljudi, dvjesta ociju (a nerijetko svako oko pojedinacno drugacije vidi...)..

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
http://www.blic.rs/sport.php?id=126601

сви ненормално хвале овог клинца ... изгледа да ће бити паклен играч ...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I jesmo li shvatili da nas je Ilija zajebao vise puta?....Nista novo, idemo dalje... :)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 15:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ma nije nas Ilija zajebao Ilija je veliki Zvezdas

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Aman, dokle vise da ponavljamo u krug? Sportski direktor nije vrac. Sportski direktor dobije budzet od Upravnog odnora kluba za pojajcanja. KOliko dobije toliko moze da potrosi. Ivic je dobio odresene ruke od svog UO da dovede igrace kojeje doveo. I tu se opet provlaci dosta neistinitih ali i glupih prica. Svi se uvatili za Sisica pri cemu niko ne kaze da je on potpisao za 0 evra. Ajde sad neka neki genije koi zna da racuna sa brojevima do 1000 sracuna koliko smo mi platili Sisicu za tih par meseci igranja kod nas, a koliko ce nas kostati Obricza koga smo platili obestecenja od 250 ili 300k + njegova plata. Ivic je imao dugorocne planove, ali je stanje u klubu bilo takvo da je odleteo pre vremena. Da je covek ostao 2-3 godine, dobio pare i za Sisica, ali i za Parkera i Isaha, ubedjen sam i za Oumarua. I to takve pare da bi se usrali od istih.

I ne znam zasto se ljudi vracaju na Ivica. Pricamo o Adzicu i o njegovom prelaznom roku. Koliko para ima? Jel zna neko? Jel zna neko koliko je platio Obrica Kadua, Savia, Vilotica i ostale letos? Ne zna se ni za Lekica. Ako se secam dobro sam Adzic je rekao da je potroseno oko 1-1,5M. Sad cemo verovatno imati slican budzet. I dovescemo Trifunovice, Djordjevice i ine. Nemoj bre da me zajbavate. KOji crni skauting. Nema tu ni S od skautinga. I kako se cela ta prica uklapa sa Pizonovom da mu najvise fale spoljni ofanzivni igraci? Jedino Jeremic odgovara tom opisu iako je izgleda u Zemunu igrao beka.

Dovodimo igrace srednjih godina, osrednjeg kvaliteta. Zivimo od prodaje igraca. Od cije prodaje cemo da zivimo kad odu Paja, Isah , Slavko i recimo Lekic? Uz sve to racunajte da moramo da latimo Turcima za Jevtica ako zelimo da ga zadrzimo. Dakle, ponovo - kome cemo i za koliko da prodamo Cvetkovica, Vasiljevica, Tutorica, Blazica, Trifunovica, Bojana Djordjevica pa i Ignjatijevica, Savia, Gumu (ove i mozemo da prodamo al za koje pare)...

Kad odu ovi koje sam naveo ostaju jos Lazovic ako Bog da, i Kadu ako Pizon da da zaigraju...

Jel vi bre stvarno mislite da je dovodjenje igraca iz druge i trece lige resenje za vracanje na " stare staze"? Pa kako se to majku mu nije setio neki drugi klub nego bas mi? Jel moguce da su nasa 2. i 3. liga toliko jake pa i jace od recimo italijanskih, spanskih, engleskih da se samo mi toga setimo i da nije slucajno sto neki igraci igraju te lige sa 25-26 godina?

Desi se Lekic, koji se pokaze solidno, ali koji je makar tamo dao tih 26 golova u sezoni. Al dese se i Cvetkovici i Vasiljevici i to mnogo cesce.

Sreca... ako se samo u nju budemo uzdali necemo daleko dogurati... Dobili smo poklon sa neba. Umesto dа ga iskoristimo, mi nastavljamo da se kockamo... znamo kako je nas SD dobar u kockanju i koliko je duzan...

Zakljucak: poredjenje Adzica sa bilo kim kao SDom je prosto nemoguce jer on nije SD. On je Lukicev ortak koji je slicno nasim legendama dobio poziciju u klubu. KO sto Delija ETF napisa da su se legenda uvaljivale kao treneri mladjih kategorija po principu tamo ce najmanje da smetaju, taкo je i Adza dobio svoje mesto. A to sto nema pojma sta je njegov posao to jе druga stvar...

Jebote on se hvali kako ga ne zanimaju igraci iz insotranstva

Поново едукација. Штиво за Вука, Скеву, Гоциаса и остале који слично мисле.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
He, gospoda mu poljubim, pa dokle da se vraćamo na tu priču o Iliji Iviću. To što je uradio sa Đuričićem i Kovačevićem, najnormalnija je stvar, koju rade svi klubovi sa jačim platežnim mogućnostima. Nema ništa nelegalno, eventualno djelimično nekorektno. Plata roditeljima i klincima dobri uslovi za trening, dobar smještaj i riješena egzistencijlna pitanja. U određenoj mjeri, meni je i drago da se to dogodilo, jer je veliko pitanje da li bi pod srpskim vajnim stručnjacima od tih momaka ikada išta bilo ili bi ih trenerske veličine poput Tome Milićevića i Đorića, proglasili duducima, balvanima i anti talentima.
Kao da bi baš u Zvezdi u uslovima u kakvim se trenutno radi u omladinskoj školi, dostigli svjetsku klasu? Kako da ne? I Vidić kad je odlazio, bio je samo dobar i pouzdan igrač, a izgradio se kroz reprezentaciju i iskustvo u Rusiji, pa se usavršio u Mančesteru. Tako da sadašnji jecaji nad "ogromnim propustima" prethodnih uprava, mogu samo da posluže Lukiću i Adžiću da operu ruke od svega i da još jednom opravdaju sopstvenu nesposobnost, grijesima prethodnika.

Zašto Lukić i Adžić, umjesto što se iskenjavaju po prethodnicima, ne objasne zašto sadašnju Zvezdinu talentovanu djecu, šalju u Sopot, koji tavori u sredini tabele treće lige, zašto Srećković i Lazović, pod Pižonom ne mogu ni da privire na teren, ali mu zato kumče Savić, na početku sezone igra prvog štopera. I to nauštrb Ognjena Vranješa, koji je strašno šikaniran, bez ikakve šanse i da priđe blizu prvih 11. Neka oni rješavaju sadašnje probleme, a prethodno šta je bilo, ostave po strani.

Da se vratim na priču o vrbovanju djece? Šta mislite kako je Barselona dobila Mesija, dok je još bio dijete? Obavezali se da će da mu pokriju sve troškove liječanja hormonskim terapijama, koje su bile izuzetno skupe i roditelji u Argentini, nisu mogli da mu ih plaćaju. Našli su njegovim roditeljima smještaj, posao, Mesiju dali mogućnost da napreduje u najboljim mogućim uslovima i dobili najboljeg igrača na svijetu. Kako je Real dobio Raula prije 15-ak godina? Dali mu veću stipendiju, nego što je imao u Atletiku i dobili buduću legendu kluba. Primjera ima još na stotine i stotine, a mi se tu nešto sablažnjujemo i upiremo prstom u pojedine osobe, umjesto da se prst na čelo stavi upravi i upita ih... Kavi to stručnjaci vode omladinske škole, kakvi su uslovi tim klincima da napreduju, kakav je skauting i koliko je uloženo u razvoj omladinske škole. Jok... Lakše se busati u Zvezdaško srce i očekivati da i djeca čiji roditelji jedva sastavljaju kraj sa krajem, pitaju se hoće li mu dijete sutra imati za užinu, takođe samo zarad zvedaštva, ostanu tu, dok mu neki polupismeni kvazi stručnjak ne aminuje prekomadnu u prvi tim, gdje će potom da grije klupu mediokritetima pokupovanim iz Ivanjice, Golubovaca i Subotice.

A i za nepotpisivanje ugovora sa Ćosićem, već sam razjasnio, da je ugovor sa njim trebao i morao biti potpisan, godinu dana prije nego što je Ilija Ivić došao na mjesto SD-a. Zašto to nije učinjeno, to je pitanje za tadašnju upravu. Naknadno kad se ponovo pružila prilika za tako nešto Ivić je već znao da odlazi i bolilo ga je uvo, za ono što će dalje biti. On se nikada i nije deklarisao kao Zvezdaš i da dolazi tu zato što je navijač Zvezde, već je došao da radi profesionalno i za pare, kao i u bilo koji drugi klub...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Бигман, не смарај човјече више, не знам шта би ти друго реко. Копи/пејст није фора, дај :roll: прочитао сам оно што си цитирао два пута има паметних ствари далеко од тога, али не може се људи нешто створити када за то нема услова. Тако смо појели говно са тим проклетим Ивићем, јебем ти дан кад га доведоше у клуб. Једноставно нисмо имали пара!

Даље тих 1.5 милиона евра је цијена свих доведених играча + њихови уговори на 3 године!
Опет се враћам на оног несрећника Шишића, дошао је за Џ али је за неиграње у пола године дигао или ће дигнути сигурно 300 еврића, јел треба говорити да је то петина новца који је садашња управа улошила у појачања све са уговорима?

Кад је толико фантастичан играч, зашто сада нема клуба, ајде стручњаци да чујем разлог?!
Смијешно, толика играчина не може да пронађе клуба као слободан играч а све смо могли за њега кроз годину-две узети милионе?! Узо је паре Звезди и за тај кикс нема оправдања!

Даље, узимали су играче по ливадама српским, лутрија јесте али ето опет изађе супер играч, за Лекића ће се на љето узети минимум 2 милиона евра! Узмите бројку из претходног пасуса па ставите на папир, и неко хоће да каже да ти људи праве грешке када доводе играче!? Чак напротив, сјајно раде то бројке говоре, шкарта ће бити али у сваком слуачју остаће профит!

Хватају се сви за Нинкова, па и њега није било ни у љељама до Пижона када је буквално експлодио!!! Чињеница, његова цијена је прошле сезоне била можда и 5-10 пута мања него сада! И ти људи грјеше у своме раду?

Шта фали Сопоту, немају ни 18 година нека се боре, сигурно ће неки догурати до првог тима! А резултат очекујте већ следеће сезоне!

Као што Бигман каже, вратите нам Шишиће, Паркере, Јаневског, дугове, Тану, Илију, 3 мјесто, Севојно, Хајдук. Боље и то него прво мјесто и мир у кући! Да баш :roll: :roll: :roll:

Узећемо титулу, играћемо шарено, биће промашаја али биће и погодака што је веома битно! Кад дође љето продаћемо пола тима, нема везе, опет ћеммо довести ливадаре па ћемо ући макар у Лигу Европе ако не у ЛШ. Све што они не успију на терену, изњеће навијачи на трибинама!

Управа, срећно!

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Gocias je napisao:
Све што они не успију на терену, изњеће навијачи на трибинама!

E kad bi sve bilo tako jednostavno....ali nazalost....

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Па не може ни бити толико компликовано, ове сезоне умало прођошмо Славију, а екипа тотално непозната! За годину мајка му стара могу бар тај корак направити сигуран сам!

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ти и даље по своме. Ниси способан да прочиташ шта пише. Ја сам милион пута написао шта имам о Ивићу. Овај сам пост прекопирао чисто зато што је концизан и садржајан, а у једно изражава мој став. Па? :roll:
Нема везе, прекопираћу ја за тебе поново.
Citiraj:
Svi se uvatili za Sisica pri cemu niko ne kaze da je on potpisao za 0 evra. Ajde sad neka neki genije koi zna da racuna sa brojevima do 1000 sracuna koliko smo mi platili Sisicu za tih par meseci igranja kod nas, a koliko ce nas kostati Obrića koga smo platili obestecenja od 250 ili 300k + njegova plata.

Колико је минута тај Обрић провео на терену?
Да не причам да је тај Шишић Марадона-лично, за комплетан Звездин тим, данас. Ко је гледао како човјек игра, зна о чему говорим.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H-rIUVlDz0c[/youtube]
Неће овај клип никоме промијенити мишљење, од 1:03 па надаље, слика говори више од ријечи.

Ти се задовољавај са "трком" са Партизаном у броју титула, броју побједа у овој ушљивој лиги, бункерашима, медиокритетима у фотељама и на терену, који не гледају даље од идућег прелазног рока. Овима је циљ та титула, умјесто да то буде средство, подстицај. На љето ће продати то што ваља, купиће домаће просјеке, слиједи брука у европским лигама, опет просјеци, опет нека титула или "сјајно, друго мјесто", опет распродаја, јер побогу, то доноси профит... Е а тада, ми више нисмо ФК Црвена Звезда, Већ ФК Сеоски Клуб, чији је врхунац побједа у дербију, домаћа титуле и купови, 0 бодова у Европи. То није Звезда коју ја желим и све испод тога је за мене подбачај прве врсте!
Мени требају људи са визијом, са погледом у напријед, чије лоше резултате БЕЗ ПРОБЛЕМА могу трпити, ако видим да иде ка нечему већем. Да смо онај тим задржали, данас би овај тим вриједио МНОГО. А о игри и резултатима, да не причам.
Једина грешка Илије Ивића је Јаневски, јер овај није имао довољно ауторитета над неким играчима. Требало је стрпљења, али у тога нема међу "навијачима". Жао ми је што се један добар покушај завршио због свађе јадног Тане и Делија.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bigman...hvala ti na lekciji...a ako je ne budem mogao skontati, naucicu je napamet pa ces me ispitati. moze? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]