banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 23:32 Danas je 02 Jul 2026, 23:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 06 Dec 2014, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mene nije prijatno iznenadio jer znam kakav je Cirbes. Ko ga se sjeca iz Svabije zna o cemu pricam. Borben, jak, nekad ispada, zavisi od pleja, prisutan na ofanzivnom skoku, sjajno finisira oko kosa i sl. Ocekivano od njega. Njega smo potpisali na vise godina tako da se planira nastaviti sklapanje ekipa sa kreativnim plejovima, jer je Cirbes bez takvih igraca beskoristan.
Sto se tice igraca iz naseg pogona, sledece sezone ocekujem jos dvojicu da budu 11 i 12 igrac kao sada Rebic i Tejic, pa one tamo sezone jos dvojicu i tako. To je neki put i ok je, ne mogu svi biti kvalitetni za rvi tim ali imamo veliki kapacitet u mladjim selekcijama i ocekujem za tri godine da igramo prakticno bez stranaca jer cemo i kupiti iz Mege sto valja, pogotovo sto i Misko vidi da mu ne upropastavamo klijente nego da napreduju.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Bogme se Brigate bio raskukao kad je spominjao Cirbes, pa sam mu vjerovao :)
Po meni logično i najprirodnije da Markusa (nema teorije da ostane, sa ovakvom sezonom) zamijeni Miljenović, em rasan dodavač, em Miškov, em domaći i mora biti jeftiniji od stranaca, em što je njemu to vjerovatno Evroliga i pravi korak naprijed u karijeri. Pročitao sam skoro neki intervju sa Igorom, kaže da se odmorio i da je spreman, nešto me kopka da bi se mogao vratiti da uskače sa klupe kad zatreba.
Tiha patnja Jokić, ono je čudo u najavi... dobro, možda je malo rano da sahranjujemo ovaj tim :lol:

Spoiler:
I konačno... "On"! Da nam ne bude problem kad Bobi ode. 8) Kad bi se taj momak uozbiljio i ponovo posvetio košarci, ne smijem ni pomisliti...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Teško je priznati, ali je Miljenović daleko od evrolige, kao rezerva da, ali kao prvi play i ne. Nema on ozbiljnih utakmica u rukama, sem ovih nabijanja statisitka, a to ne prolazi. Vidio si kako se Dangubić gubio u EL, kao da mu je neko žagom sjeko ruke, sav istraumiran. To je posljedica Mege, dosta dobrog donosi, ali "žar u očima" odnosi, jaku igru, tzv tuču.
A zamisli tek Miljenovića koji je daleko slabiji od većine aba plajemkera, a o EL da ne pričamo. On mora dobiit još 5-6 kila da bi igrao ozbiljnu košarku. Zamisli da Miljenović čuva Lulja, Satoranskog, Džeralsa, itd...
Što se tiče Cirbesa za 180 000evra radi dobre stvari, korektno igra.
Što se tiče osipanja rano je govoriti.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
I ja vjerujem da ce Bobi sigurno otici.
Kontam i Jaka, mozda i Mitrovic, Lazic, Djenka sigurno.

Ostace Jovic, Kalina, Dangubic, Tejic, ako ostane Vilijams extr.
Zao mi je sto ne mogosmo Vasu Micica.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Људи, ви већ о осипању тима сљедеће сезоне! Дајте прво да прославимо освајање ЕЛ, па онда има времена да се бавимо тим непријатним стварима.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ostaće i mitar, ali saglasan sam sa kolegom harvesterom...

gdje se igra F4?
trebalo bi nekako skupiti pare, pa neka budemo četvrti... šta fali

8)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 23:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2014, 23:00
Stubborn je napisao:
ostaće i mitar, ali saglasan sam sa kolegom harvesterom...

gdje se igra F4?
trebalo bi nekako skupiti pare, pa neka budemo četvrti... šta fali

8)
Madrid

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Teško je priznati, ali je Miljenović daleko od evrolige, kao rezerva da, ali kao prvi play i ne. Nema on ozbiljnih utakmica u rukama, sem ovih nabijanja statisitka, a to ne prolazi. Vidio si kako se Dangubić gubio u EL, kao da mu je neko žagom sjeko ruke, sav istraumiran. To je posljedica Mege, dosta dobrog donosi, ali "žar u očima" odnosi, jaku igru, tzv tuču.
A zamisli tek Miljenovića koji je daleko slabiji od većine aba plajemkera, a o EL da ne pričamo. On mora dobiit još 5-6 kila da bi igrao ozbiljnu košarku. Zamisli da Miljenović čuva Lulja, Satoranskog, Džeralsa, itd...

Nesto kontam, mi smo vec doveli svog "Miljenovica", Jovic je dosao, sigurno ga nisu dovodili da bude rezerva svake sezone.
Evo nam ekipe za sledecu sezonu, prosjek godina 21, a osvojicemo sve aaaa :D :D :D

1. Jovic, Rebic
2. Blazic, Guduric, Lazic
3, Kalinic, Dangubic
4. Mitrovic, Tejic
4-5. Jokic
5. stranac, Cirbes
Stojanovic, Cvorovic, Kaplanovic, Dobric.

To je to :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 23:40 
Početnik
Početnik

skeva je napisao:
Нова Варош je napisao:

Nesto kontam, mi smo vec doveli svog "Miljenovica", Jovic je dosao, sigurno ga nisu dovodili da bude rezerva svake sezone.
Evo nam ekipe za sledecu sezonu, prosjek godina 21, a osvojicemo sve aaaa :D :D :D

1. Jovic, Rebic
2. Blazic, Guduric, Lazic
3, Kalinic, Dangubic
4. Mitrovic, Tejic
4-5. Jokic
5. stranac, Cirbes
Stojanovic, Cvorovic, Kaplanovic, Dobric.

To je to :D

Sa ovim teško može da se ozbiljnije igra evroliga,aba da ali evroliga ne.
Pokušati zadržati Wilija ako je ikako moguće

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tejic ce sledece godine biti otkovljenje EL, a Rebic ce biti solidan EL igrac :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 23:47 
Početnik
Početnik

skeva je napisao:
Tejic ce sledece godine biti otkovljenje EL, a Rebic ce biti solidan EL igrac :D

Tejić je ove godine trebao biti ono što je Mitrović bio prošle.Rebić teško da može bude prva opcija na pleju i u aba ligi.Nama treba dobar plej a Jović da ostane i da igra isto ono što i ove godine.
I da,zaboravi na Jokića.Miško to topi preko grane 99 % ako to već i do sad nije završeno

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2014, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, nije Tejic dobijao ni blizu minuta kao Mitar prosle sezone, ali ovo malo sto je igrao je bio dobar.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 00:02 
Početnik
Početnik

zerocool je napisao:
Jbg, nije Tejic dobijao ni blizu minuta kao Mitar prosle sezone, ali ovo malo sto je igrao je bio dobar.

Tačno,ali evo sad ima dvije utakmice da mu se malo pojača minutaža.A nekako mi se čini da ima "bezvoljnu facu",ko da igra preko one stvari.
Da je potencijal to jeste ali vidjelo se recimo protiv Mačvana u derbiju da je totalno neiskusan.Napuni mu 3 lične i 7-8 koševa za par minuta

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa dobro, neiskusan jeste, mlad je jos, logicno. :) A nadam se da ce mu Radonja sad dati minuta, da pokaze sta zna. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tejic nikako ne moze biti sto je Mitrovic bio prosle jer je mladji dvije godine, i ako idemo nekim redom ovo mu je godina koju je Mitrovic takodje presjedio na klupi :) dok Tejic dobija sansu podobro. Naravno pretjerujem za ovo da samo na Jovicu i Rebicu ostanemo na pleju ali ko zna, mozda se Jovic razvije u napadacku zvijer, moguce je.

Sto se Jokica tice, njemu je najbolje da dodje kod Radonje da ga nas kondicioni trener malo sredi, sada ne lici ni na sta. Evo i Perasovic je rekao da je Zvezda fascinantno fizicki spremna a to Jokicu treba, treba mu transformacija. Dangubic ju je poceo dozivljavati i zato ima problema sa igrom i "teskim rukama" dok ju je Blazic npr dozivio prosle godine, i sada izgleda za 30 do 40% bolje. Za Bobija necu da pricam, to i moja baba vidi, od uplasene bandere napravili smo pokretljivu stijenu. Sve u svemu, sta god Radonjic odluci oko rostera ja mu vjerujem, vjerovao sam mu kad niko nije, ne vidim razlog da sad mijenjam misljenje :)

Sto se tice Macvana, ne znam jesi li primjetio promjenu kriterijuma u zadnjoj cetvrtini, to je Tejica ukopalo jer nije dovoljno iskusan kao Macvan. U prvom poluvremenu ga je sasvim dobro cuvao.

Ne znam je li ko primjetio ili spominjao da smo mi daleko najmladji tim u EL, a da smo u ABA na drugom mjestu, poslije Mege. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 00:08 
Početnik
Početnik

zerocool je napisao:
Pa dobro, neiskusan jeste, mlad je jos, logicno. :) A nadam se da ce mu Radonja sad dati minuta, da pokaze sta zna. :D

Radonja njemu htio ili ne htio mora dati malo veću minutažu,ovi ključni igrači se moraju malo odmoriti.Nama u sledećih 20-tak dana slijedi malo opušteniji period gdje ćemo odigrati nekoliko rezultatski "nebitnih" utakmica .Pokušati osvježiti ekipu i polako se pripremati za top 16.(30.12 je prva utakmica ako se ne varam)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 00:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Ne znam zašto se ljudi brinu oko sastava za sledeću godinu, pa to je Čovićev posao koji on i odlično radi. Igramo EL opet, a u regionu ćemo opet da kidamo.
Ove godine pada još i rekord ABA lige bez poraza, a vjerovatno i rekord u posjeti EL.
Čoviću, hvala ti za sve. Za samo dvije sezone izboriti top 16, mislim da to nikome nije pošlo za rukom. Respect.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 00:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kirkland je napisao:
zerocool je napisao:

Radonja njemu htio ili ne htio mora dati malo veću minutažu,ovi ključni igrači se moraju malo odmoriti.Nama u sledećih 20-tak dana slijedi malo opušteniji period gdje ćemo odigrati nekoliko rezultatski "nebitnih" utakmica .Pokušati osvježiti ekipu i polako se pripremati za top 16.(30.12 je prva utakmica ako se ne varam)

Pa da, zato se nadam da ce i Rebic konacno dobiti koji minut. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 00:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mene je Cirbes isto iznenadio, ali neptijatno. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 00:16 
Početnik
Početnik

skeva je napisao:
Tejic nikako ne moze biti sto je Mitrovic bio prosle jer je mladji dvije godine, i ako idemo nekim redom ovo mu je godina koju je Mitrovic takodje presjedio na klupi :) dok Tejic dobija sansu podobro. Naravno pretjerujem za ovo da samo na Jovicu i Rebicu ostanemo na pleju ali ko zna, mozda se Jovic razvije u napadacku zvijer, moguce je.

Sto se Jokica tice, njemu je najbolje da dodje kod Radonje da ga nas kondicioni trener malo sredi, sada ne lici ni na sta. Evo i Perasovic je rekao da je Zvezda fascinantno fizicki spremna a to Jokicu treba, treba mu transformacija. Dangubic ju je poceo dozivljavati i zato ima problema sa igrom i "teskim rukama" dok ju je Blazic npr dozivio prosle godine, i sada izgleda za 30 do 40% bolje. Za Bobija necu da pricam, to i moja baba vidi, od uplasene bandere napravili smo pokretljivu stijenu. Sve u svemu, sta god Radonjic odluci oko rostera ja mu vjerujem, vjerovao sam mu kad niko nije, ne vidim razlog da sad mijenjam misljenje :)

Sto se tice Macvana, ne znam jesi li primjetio promjenu kriterijuma u zadnjoj cetvrtini, to je Tejica ukopalo jer nije dovoljno iskusan kao Macvan. U prvom poluvremenu ga je sasvim dobro cuvao.

Ne znam je li ko primjetio ili spominjao da smo mi daleko najmladji tim u EL, a da smo u ABA na drugom mjestu, poslije Mege. :)

Slažem se sa većinom što si napisao ali to u vezi Jokića ...da bog da.To je miškova "zlatna koka" i obeštećenje za njega mi nećemo moći platiti pogotovo ako se potvrdi ovo sa evroligom da će minimalan budžet morati biti 4 miliona evra.Menadžeri španskih klubova "vise" u Mitrovici.
Mi za sledeću sezonu moramo imati pleja poput Markusa sa Jovićem kao back up opcijom.Sa odličnim plejom kao ove godine svi su bolji za 30-40 %.Evo ti primjer bobija.Uporedi njegovu igru sa nelsonom i vilijem.

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]