Koji Milijas???

zalim vrijeme koje sam potrosio veceras..

ovo je ono sto u fudb. enciklopediji stoji pod definicijom.
A N T I F U D B A L i to skoro pa isti iz vremena Sine Mihajlovica na kvalif. za WC2006 u Njemackoj..
Da li ce biti da se Istorija ponavlja?

Pljuc! Pljuc! Pljuc!

Izvolite mozete slobodno isto da ucinite i po meni ako ne dijelite isto misljenje...
da li je neko osim mene vidio da nisu uspjeli ni 3 pasa (i slovima: "3 POVEZANA PASA!") da naprave na utakmici?
Iskreno zaista ne mogu da prezalim da im Austrijanci nisu zveknuli jedan a moze i dva, sto da ne??

jebiga, steta jer su ih morali na brzinu sastavljati sa stapa i kanapa..
Neka mi neko sad kaze da je zbog pritiska publike i srpske javnosti u cjelini, povrede Vidica (Vidic nije cijela Srbija!) umora na kraju sezone i sl. i da su eto vazni bodovi, jer oni se samo na kraju broje.., odmah moze posle takve i dr. izjava da me poljubi u dupe!

mozda eventualno prihvatim storiju da je ustvari, eto, samo po sebi, ispalo tako jerbo je savez kladionica drzave Srbije generalni sponsor FSS-a..
do bola ocaj i najgori moguci ocekivani rezultat, pored onog "0 : 0", ali eto glupav faul od strane gostiju..
Da li grijesim ako kazem da nam je Stojkovic heroj veceri??

Ko bi Rekao!?

a samo do prije 3h sam bio ubijedjen da je najtananija karika u ovoj repki... povlacim rijec i misao...
Izvinjavam se ali ja doista ne uspijevam da dodjem sebi i poslije svega pronadjem nacin da nekako okrenem vodu na nas "mlin" iako se "tocak" okrenuo do kraja...
Ja zaista veceras nista ne vidjeh! Jankoviceva stativa i nekoliko Krasicevih proboja.. Bejase li to sve?
bezidejno,bezivotno, bez.... ocaj...
Duboko vec pocinjem da sumnjam da nam je Fortuna poklonila ogromnu naklonost kroz dosadasnji tok ovih kvali.
Razuvjerite me!

I pitam se odakle je onaj Panti mogao da izbije vazduh kad ga uopste nije disao za ovih 90min.??!

I zasto Lazovic van? Ovaj prvi je sve lopte potrosio (ako se uopste moze to tim rijeceima nazvati, jerbo prosto nije ih ni imao u posjedu a ne mos nesto da potrosis kad to ustvari nemas, jelte?

)
Pante apelujem na tebe, budi karakter i povuci se iz repke!

A gdje je bio plejmejker zaduzen za taj zadatak? Koristio je vrijeme da bi bezrazlozno "grizao" crne majice u svoj svojoj nemoci.. trebalo ga je "nacrveniti" od glave do pete, a on vidi cuda samo malo po obrascicima "pozutje"..
Stankovicu, preklinjem i tebe, povuci se dok si nam jos u lijepom sjecanju!
a posilni je lezerno uzivao sa distance nakon svog, jedinog 6-og minuta! KOji igrac utakmice, pitam jos jednom??
I zasto je Lane morao da izadje umjesto Kacara a ova dvojica pozera ostanu? Molim zasto Anticu?
Rukavina, vise-manje, nist narocito, bejase mi zaklonjen kamerom u donjem uglu pa eto "ne znadoh" sta da kazem..
Subotic..

mladost ne valja da se grdi..
Sta se to desavalo u Kovilovu proslih dana ima li ko da je upucen?
Zao mi je onolike pune Marakane..
Sa druge strane, ne shvatih bas zasto je isto tako Janko cijelo prvo poluvrijeme morao da presjedi?
Ee Didi propustio si izvrsnu sansu..
Jako mi je zao sto su propustili da ih "osamare".. Trebalo je da boli, bas da boli...
mnogo bolje nego da nas Roben, Iniesta, Runi & Co. jos jedanput obnaze do nokata u tamo nekoj africi juznoj..
Molim vas jos jednom razuvjerite me u mojoj pogresci!
Zavrsavam referat i dajem casnu rijec da sledecu tekmu necu da gledam!

P.S. Molim admina za razumijevanje i da ne brise ovaj post, ne bih da bude da sam na posljetku zalud pisao.. Hvala!