banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 14:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Feb 2011, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Pešić.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pešić, Obradović,... ima tu dobrih kandidata...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 14:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Prvo treba onog konja Kapičića istjerati iz saveza.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
_zoka je napisao:
Prvo treba onog konja Kapičića istjerati iz saveza.

Mislim da je rekao da će se na sjednici u martu povući. Kasno se sjetio!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 18:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ja se nadam da ce Miroslav muta Nikolic preuzeti kormilo.Covjek je bas zeljan vodjenja repke i sto je najvaznije posjeduje ogromno iskustvo i znanje.Pesic i Obradovic nece,Dusko je neki savetnik kod dukljana,tako da su muta i Aleksandar Djordjevic izgleda glavni kandidati.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Pešić u stvari ne može jer postoji pravilo u španskoj ligi da ne može istovremeno voditi i tim i reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Jarić: Selektori, gde je sada vaš patriotizam?

Marko Jarić konačno je dočekao da uzvrati istom merom košarkaškim stručnjacima koji su prethodnih godina kritikovali igrače koji igraju u NBA na nedostatku patriotizma, odnosno zato što se nisu stavljali pod nacionalnu zastavu. Povod je, naravno, ostavka Dušana Ivkovića na mestu selektora Srbije.

- Naši selektori su često umeli da javno, preko novina, napadnu nekog igrača zbog toga što ne igra za reprezentaciju, pa da mu zameraju na nedostatku patriotizma. A, gde je njima taj patriotizam?! Zarađuju po dva miliona evra godišnje, a onda dođu na leto da "patriotski" rade u reprezentaciji za još 600.000 evra. A, nama znaju da prebacuju kako smo neprofesionalni, kako ne volimo svoju zemlju. E, pa, gospodo treneri, ako već uzimate tolike pare u klubovima, onda možete besplatno da radite u reprezentaciji. To se zove patriotizam - rekao je Jarić za Press.

Jarić smatra da postoje dvostruki aršini za igrače i trenera.

- Ako se osvoji zlatna ili srebrna medalja, onda je u redu da se podele nagrade igračima i selektoru. Ali, nemojte da kukamo sada oko novca... Sad svi kažu: Savez nema para. Pa, znam da nema para, a igrači što moraju da igraju, to nema veze! Ti mladi momci će da dođu i da izginu za svoju zemlju. I nemoj da sada zaboravimo da su svi ti treneri našli angažmane u klubovima upravo preko reprezentacije. Svi do jednog - bez dlake na jeziku zaključuje Jarić.

pise press, a prenosi sportal.rs

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 21:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Ravnogorac je napisao:
Ja se nadam da ce Miroslav muta Nikolic preuzeti kormilo.Covjek je bas zeljan vodjenja repke i sto je najvaznije posjeduje ogromno iskustvo i znanje.Pesic i Obradovic nece,Dusko je neki savetnik kod dukljana,tako da su muta i Aleksandar Djordjevic izgleda glavni kandidati.

Какав црни мута брате?! Човјек је нула ко тренер,нула ко карактер...
Да се бира по дужини језичине,степену искомплексираности, и слично
сигурно би био први кандидат

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
Ravnogorac je napisao:

Mora da je nesto srao o partizanu pa ti ne odgovara kao covek.Sto se tice njegovog trenerskog znanja titule prvaka sveta u vise navrata sa mladim reprezentacijama govore sve.Uz to bio je pomocnik obradovicu kad smo osvajali sve i svasta,uglavnom gdje god je radio imao je odredjeni uspeh.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ravnogorac je napisao:
Gondra je napisao:
Ravnogorac je napisao:

Mora da je nesto srao o partizanu pa ti ne odgovara kao covek.Sto se tice njegovog trenerskog znanja titule prvaka sveta u vise navrata sa mladim reprezentacijama govore sve.Uz to bio je pomocnik obradovicu kad smo osvajali sve i svasta,uglavnom gdje god je radio imao je odredjeni uspeh.

Мута је психички неспособан да буде главни селектор.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
muta je psihicki, fizicki, strucno i na svaki drugi nacin nesposoban da bude trener reprezentacije. tom iskompleksiranom majmunu je radnicki iz kragujevca mjera.
a titulu prvaka evrope u juniorskoj konkurenciji sa velickovicem, pekovicem, tepicem, tripkovicem i teodosicem, koji su vec tad bili formirani igraci, bi osvojila i moja baba

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 15:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Gondra je napisao:
Ravnogorac je napisao:

Никаквих он успјеха нема у својој каријери.Радио је у клубовима са огромним
буџетима(партизан,будућност,хемофарм,ц.звезда је за вријеме његовог мандата имала
вишемилионски буџет...) није направио никакве запажене резултате!
Којег играча је створио-ниједног! Зна само да лаје по новинама...
Тренери достојни српске репрезентације су Пешић,Обрадовић,Маљковић,Тањевић,
Вујошевић,Ивковић и тачка.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Muta je i sa buducnoscu i sa partizanom osvojio titule, tako da ti prica ne stoji...Tanjevic???Ono sandzaklisko djubre sto pljuje po srbiji...Ostali nabrojani imaju posao a i nisu radi da pomognu.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Milanko Djeric je napisao:
Jarić: Selektori, gde je sada vaš patriotizam?

Marko Jarić konačno je dočekao da uzvrati istom merom košarkaškim stručnjacima koji su prethodnih godina kritikovali igrače koji igraju u NBA na nedostatku patriotizma, odnosno zato što se nisu stavljali pod nacionalnu zastavu. Povod je, naravno, ostavka Dušana Ivkovića na mestu selektora Srbije.

- Naši selektori su često umeli da javno, preko novina, napadnu nekog igrača zbog toga što ne igra za reprezentaciju, pa da mu zameraju na nedostatku patriotizma. A, gde je njima taj patriotizam?! Zarađuju po dva miliona evra godišnje, a onda dođu na leto da "patriotski" rade u reprezentaciji za još 600.000 evra. A, nama znaju da prebacuju kako smo neprofesionalni, kako ne volimo svoju zemlju. E, pa, gospodo treneri, ako već uzimate tolike pare u klubovima, onda možete besplatno da radite u reprezentaciji. To se zove patriotizam - rekao je Jarić za Press.

Jarić smatra da postoje dvostruki aršini za igrače i trenera.

- Ako se osvoji zlatna ili srebrna medalja, onda je u redu da se podele nagrade igračima i selektoru. Ali, nemojte da kukamo sada oko novca... Sad svi kažu: Savez nema para. Pa, znam da nema para, a igrači što moraju da igraju, to nema veze! Ti mladi momci će da dođu i da izginu za svoju zemlju. I nemoj da sada zaboravimo da su svi ti treneri našli angažmane u klubovima upravo preko reprezentacije. Svi do jednog - bez dlake na jeziku zaključuje Jarić.

pise press, a prenosi sportal.rs

Koliko mene taj covjek nervira. Prvo, samo je docekao da se bilo sta slicno desi da bi mogao sebe da 'opere'. Drugo, majmun je tri puta odigrao za reprezentaciju i ponasao se tada kao da je od boga izabran. Onda odjednom kad je postao nevidjena truba, kaze, vrlo bi rado volio da igra za reprezentaciju.

Inace, Pesic i Obradovic mislim da nema sanse da vode ekipu, Obradovic posebno, jer onda kad se zadnji put opekao, mislim da mu vise nije do toga. Mada, za ovu 'mladu' reprezentaciju mislim da je bolji recimo Vujosevic, jer on ako ista zna, to je motivisanje i lozenje mladih igraca. Iskreno, ja bi volio viditi Djordjevica na klupi. Jeste neiskusan, ali nekako mi ide uz ovu ekipu. Mada, to je vjerovatno zato sto mi je on kao igrac bio neprevazidjen...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 20:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Muta je i sa buducnoscu i sa partizanom osvojio titule, tako da ti prica ne stoji...Tanjevic???Ono sandzaklisko djubre sto pljuje po srbiji...Ostali nabrojani imaju posao a i nisu radi da pomognu.

Тим тимовима Партизана и Будућности тренер није ни требао за домаћу
лигу,толико су доминантни били над остатком лиге.Шта је он урадио у
евролиги са њима? Ништа...
Са Партизаном је заредао осам узастопних пораза у ЕЛ,када је смјењен
тим се препородио и са Киметом Богојевићем отишао на фајнал-фор у
Барселону...Што се тиче Тањевића он посједује тренерске квалитете
да води једну кошаркашку репрезентацију попут Србије,за те изјаве незнам...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2011, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Dušan Ivković je posle razgovora sa budućim čelnikom naše košarke i potpredsednikom Dejanom Bodirogom, vrlo blizu odluke da ostane selektor reprezentacije Srbije.

Proslavljeni stručnjak je tako ispunio obećanje dato pre mesec dana, kada se u Beogradu susreo s gradonačelnikom.

"U slučaju da budete izabrani za prvog čoveka srpske košarke, najverovatnije ću se vratiti na klupu državnog tima", najavio je tada aktuelni trener Olimpijakosa.

Nekoliko puta je u internim razgovorima s potpredsednikom Demokratske stranke, selektor u (pismenoj) ostavci podsećao da navija za njegov izbor i da bi ga u situaciji kada Kuća košarke u Sazonovoj grca u finansijskim i organizacionim problemima jedino njegov dolazak naterao da se vrati funkciji selektora.

Nije tajna i da je Đilasova najveća želja bila da Duda ostane i da zajedničkim snagama Savez isprati rezultatski povratak naše košarke u svetski vrh.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 02:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pozadina ovog svega je vjerovatno licni nesporazum Dude i Kapicica, koji se zamalo nije slomio od ledja nasim igracima.... Al dobro, nastavlja Duda da vodi nasu reprezentaciju 99% i to je najbolja vijest...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Duda Ivković će do kraja olimpijskog ciklusa biti selektor Srbije kao volonter!

U svijetu danas, kad se sve gleda kroz pare, ne može se reći da je ovo sasvim običan potez. Da ima 35-40 godina, pa da čovjek kaže da je u pitanju želja za učenjem i slično, ali u njegovim godinama, kad bi slobodno vrijeme trebalo da provodi sa unucima ili pecajući, on besplatno vodi reprezentaciju. To se zove ljubav prema zemlji, narodu, te košarci. Još jednom je pokazao da je ljudina.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Svaka mu cast. Sad po Evropsko zlato!

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 17:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
najezio sam se kad sam ovo procitao,svaka cast duda.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]