banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 21:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 13 Jul 2015, 14:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
zdero je napisao:
Sve je to super, i sve je to lijepo, ali dok je Van Gal na klupi plafon je treće mjesto.

Smjela izjava mladog Ždere. :D
Van Gal ima idiostskih poteza, ali sada će imati jak tim (kada dovedu napadača još jednog) i mislim da će biti konkurrentni i Čelziju čak. Opet vjerovatno će ovi odbraniti titulu, ali pitanje je kakav će Siti biti.
Begović čisto zbog keša prešao. Ako mu je to cilj, ok.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 14:40 
Bič božji
Bič božji

http://mondo.rs/a811901/Sport/Fudbal/As ... kcije.html :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
4.5M funti godišnje... "pa ljudi, za te pare bih dao..." znate nastavak :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Vuk Mandusic je napisao:
zdero je napisao:
Sve je to super, i sve je to lijepo, ali dok je Van Gal na klupi plafon je treće mjesto.

Pratim Mancester 20godina, i zna se da ce doci dobar stoper i napadac i kada oni sjednu, ovo ce mozda biti jedan od najjaci timova Mancestera od kako pratim, i Van Gal je strasan posao odradio uradio djavolu tesku smejnu , samo pogledaj Anderson,Flecer i Kleverli, zamjenjeni, Svajnijem, Ererom, Felom i ostalim.
Van Gal prosle godine upao poslije SP,istrosen tim i limitiran, i polako slaze kockikce kupuje pametno i na pocetku prelaznog, a kad ih uigra ima da vidimo ko ce parirati i u prvenstvu i kupovima. :)

A takvih kao ti ima na stotine, poslije Fergija govotili ste nece biti LS, nece ni evrope, sada govorite samo top 3, ajde kad uzme prvenstvo recete nema LS, stalno lamprdati u prazno!

GG MU !!

A šta će se desiti ako ne uzme? Koja će onda biti priča, da je kriv Van Gal i da ga treba otjerati ili da nisu doveli adekvatna pojačanja ili da se tim slaže za narednu godinu? :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Ponovo ne pratis i udaras spekulantski, Van Gal je rekao bicu kod vas tri godine i onda punim 65 i dosta ovog sranja ode uzivati u porodici, a Mancu je on odgovarao kao prelazno rjesenje vidis li ti ko je sve dosao i ko ce doci, otjerao levate i onda dogodine Klop ili neko slican preuzme potpuno zdrav tim i krene puniti, neka ne osvojimo tituli sledece i one tamo, ali vuku se pravi potezi.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 16:38 
Bič božji
Bič božji

enc0re je napisao:
4.5M funti godišnje... "pa ljudi, za te pare bih dao..." znate nastavak :D

To je sve ok, ali me nervira kada tako jedan dobar golman ode negdje da sjedi na klupi realno. Ima li ikakvih ciljeva u zivotu osim jebenih para? Ne crkava sigurno.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Haha, e moj Vuče pucaš u prazno. Da je bila ta priča ostavili bi Moyesa da radi taj posao, da renovira ekipu i da polako sklapa kockice. Junajted, kao i sve ekipe iz vrha, hoće uspjeh odma. Tako da pričati da Mančester nije favorit za titulu i da se ne nada tituli je priča za malu djecu. Pa prošle godine kad su bili nanizali par pobjeda počeli su pričati o tituli. A onda kad dobiju po guzici, kao nismo mi ni bili favoriti za titulu. Misliš da Van Gal neće biti otjeran ako ove sezone ne osvoji ništa?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mojes je doveo samo Felainija koga je i sam trenirao, a Matu nije privikao Mojes nego 45miliona Murinja je to privuklo i u alio nam ga, a VanGa je privukao igracine, Runija privolio da ostane, a sa mojesom nismo ni u LE zavrsili, ajde sta pises kad ne pratis, koji ti glub simpatises LFC i City?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 18:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ja nisam odusevljen pojacanjima LvG i njegovim sastavljanjem ekipe. Di Mariju je hladio bez razloga, Runija samo na stopera nije stavio, gurao RvP do iznemoglosti... Shaw je dosao kao naslijednik Evre a ignorisao ga je jer ga je dovela uprava...
Ako ne dovede zvjer od stopera, 3-4 mjesto je realnost. Rojo je solidan, ostaju Jones i Smalling, plus onaj crnac Black-nesto, kako se vec zove...
o napadacu se ne treba govoriti koliko je potreban. Chicharito je druga liga, slabiji klubovi, Runi jedini krsten napadac.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, da, ne pratim. Ti malo da pratiš znao bi za koju ekipu navijam. Nego, vidim Van Gal je doveo sjajna pojačanja, nema šta. Mančo je privukao sav krem svjetskog fudbala. Došao Di Maria zato što su ga bukvalno otjerali iz Reala, a sad Švajni potpisao malo da se izgotivi pred penziju. Ovi ostali igrači su solidni i tek se trebaju pokazati. A u sistemu Van Gala nema pokazivanja i to će biti očigledno i ove sezone. Kad lik utuši igrača kao što je Di Maria onda znaš da je vrhunski stručnjak. I nije istina da ga je Van Gal privolio da ostane nego Moyes, to je bilo one sezone kad je Moyes zamjenio Fergusona, a Murinjo se vratio i pokušao dovesti Runija u Chelsea.

Počinjem ozbiljno da sumnjam da si obični troll, pošto tvoje poznavanje fudbala nije spektakularno.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zdero, ovo ti vuku ili meni?
po meni LvG lici trenera koji ponekad uzima LSD :D
a de gea izgleda ostaje?!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mi o Vuku, a ono ... Vidiš da se raspištoljio a nijedan metak mu nije ubojit.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zdero je napisao:
Da, da, ne pratim. Ti malo da pratiš znao bi za koju ekipu navijam. Nego, vidim Van Gal je doveo sjajna pojačanja, nema šta. Mančo je privukao sav krem svjetskog fudbala. Došao Di Maria zato što su ga bukvalno otjerali iz Reala, a sad Švajni potpisao malo da se izgotivi pred penziju. Ovi ostali igrači su solidni i tek se trebaju pokazati. A u sistemu Van Gala nema pokazivanja i to će biti očigledno i ove sezone. Kad lik utuši igrača kao što je Di Maria onda znaš da je vrhunski stručnjak. I nije istina da ga je Van Gal privolio da ostane nego Moyes, to je bilo one sezone kad je Moyes zamjenio Fergusona, a Murinjo se vratio i pokušao dovesti Runija u Chelsea.

Počinjem ozbiljno da sumnjam da si obični troll, pošto tvoje poznavanje fudbala nije spektakularno.

Jedno je ne pratitti ovaj forum, a drugo ne pratiti sport fudbal, sta mene boli za koga navijas kad krijea to.
Svajni 31.puni za koji dan, a taj ludi Gvardijola doveo Alkantaru otjerao Krosa u Real, pa isto iz tog Reala istroseni Alonso dosao i onda otjera Svajnija.
Di Marija imao katastrofalnu sezonu, stoji to, ali pogledaj ovo 27meceva igrao, masu usao sa klupe izlazio nije imao snage i skupio 10+ asistencija i dao 3gola, znas ti sta je to, najvise u Mancu, a losa sezona.
Onda kao VanGal sjebava Runija jesi ti gledao prosle godine, ocito nisi, Runije je morao sredinu Erera,Kerik i sredina povresjeni, morao krpiti sa likom nazad, ali zato sada Svajni, Snajderlin...
Van Gal prosle godine nije imao tim, dosao VanGa sa SP, Van Persi i Di Maria igrali SP napatili se i zato su roviti cijel sezonu bili i pod povredama, vidices ove godine.
Mancester kriminalan bio i na 10-15bodova bio do Celzija cijelo vrijem prvenstva.
Za koga navijas, ako mogu znati?

PS Za greske se izivinjavam, nisam na laptopu. I jebo te trol, zdero!?

Poslednji put menjao Vuk Mandusic dana 13 Jul 2015, 20:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 20:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Shneiderlin za 25mil funti u mancesteru. I nije puno za njega...

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I nije, ali Soton opet odradi vrhunski posao, njega su doveli bas za male pare.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ako iole čitaš ko šta piše ovdje, uočićeš da ja nisam napisao da je Van Gal sjebao Runija. Ja kažem da je sjebao Di Mariu, zato što mu nije davao da igra regularno, a trebao je. To se vidi i po statistikama kad je ovaj igrao, i kad nije igrao. Ali ne, njemu je važniji njegov sistem, da ima posjed lopte 99% a to što ne mogu dati gol, to ćemo pripisati nesreći!?!? Di Maria je igrač svjetske klase, koji jednim potezom može napraviti razliku, takvi igrači ako imaju priliku(znači nisu povređeni ili suspendovani) jednostavno moraju igrati svaku utakmicu. Uzmi primjer Hazarda u Chelseau.

Znači po tvom sad Mančo ima tim? Van Gal se može 100% fokusirati na ekipu, nema evropskih, svjetskih prvenstava. Odradiće pripreme sa full sastavom. Hoće li ove sezone osvojiti titulu? I ako slučajno ne osvoji, koji će biti izgovor? Ipak su za 2-3 sezone spičkali 500 miliona na igrače.

Šta hoćeš reći sa ovim bodovnim zaostatkom, 10-15 bodova kao malo? Koliko je trebalo biti, 50?

Što se tiče Šnajderlina, za tu cifru jako dobar igrač. Definitivno najbolje pojačanje Uniteda ove godine, sumnjam da će nekoga kvalitetnije dovesti.

Evo za koga navijam. Još jedan forumaš, ja i par prijatelja prošle godine na utakmici:
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
I Bayern :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
U Engleskoj to osvaja Čelzi, u italiji Juve, u Španiji Barsa (Rafa nemač pojma), Bajern i PSG. Ne vidim da se tu nešto može promjeniti.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2015, 22:02 
Bič božji
Bič božji

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 09:45 
Bič božji
Bič božji

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1015310
Neko je pitao zašto je otišao u Boku.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]