banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2014, 07:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
manitu uci da svira je napisao:
Igra nema ni glave ni repa a debeli Misimovic i izvikani Pjanic u konkurenciji sa jednim pravim igracem, jednim poluigracem, golmanom i 7 panjeva ce u Brazilu biti kanta za nabijanje. Ozbiljan trener bi do juna uvjezbavao bunker.

Hahhah pa da si se bar potrudio da negdje procitas sastav pa ni po muke.No razumijem vas ja nije lahko cuti Bosna u Brazilu.Koliko samo komentara ovdje od sinoc oni sto ne prate Bosnu uuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Vidimo se u Braziluuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 09:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol: :lol: Ne vidimo se glupane, mi ne idemo tamo :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Idemo, idemo :-)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 09:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Slika

:love9:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
a taman pri kraju cerupanje kokosi......

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bolje voziti cijela kola nego Pola.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
The_new_Statesman je napisao:
Bolje voziti cijela kola nego Pola.

Miran decko, bez vredjanja :lol:

Polo razvaljuje na WRC-u

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa red je bio da najveca traktorska grupacija ima napokon nekog uspjeha na tim trkama po blatu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 11:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislis na Lamborghini? :?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ima i tu neka tajna veza :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 11:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
:lol: :lol: Ne vidimo se glupane, mi ne idemo tamo :lol:

E sada ko je glupan dalo bi se raspravljati.No tesko je sa glupanom voditi normalan razgovor.I zato VIDIMO se u Braziluuuuu

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 12:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajd da se malo uozbiljimo...jebeš ove gluposti od prijateljskih utakmica..

najgori ste navijači na svijetu!!

bez obzira na svu tu brojnost na gostovanjima...

znam da smo balkanci svi,da nemamo onaj kult kao skandinavci,englezi i ostali gdje se reprezentacija ispraća i dočekuje aplauzom,bez obzira na rezultat...al brate dragi,vi ste i od balkanaca najgori (doskora sam mislio da su srpski navijači najgori!) :( :(

u onoj zenici,kad malo ne ide,to su takve psovke i uvrede da to pas s maslom pojeo ne bi :(

odem na ss.ba,nakon onog poraza u zenici protiv slovačke,pa ja ono u životu nisam vidio...psuje se sve živo i mrtvo dzeki jer je pred utakmicu otišao kod amre u usa,sejo jebe pjanićevu avu,pa njih dvojica ne pričaju,vršajevićev menadzer sead sušić jebo ga on u usta,i njega i zahirovića :( :(

mala zemlja,ne vjerujem da u brazilu ima manja zemlja od bosne i urugvaja...umjesto da igrači budu božanstva :(

ništa...samo sam vam htio napisati da su vam igrači zlatni a da ste vi navijači-najgori!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo sam o tome pricao sa jednim kolegom. Malo je reci da je razocaran sinocnjim ponasanjem publike.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 12:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma nisam ja sinoć ni gledao,ne znam ni šta je radila publika....nekako te prijateljske ne jebem nizašta...da se igralo za bodove,uzela bi to bosna glat..

pišem više na osnovu dugogodišnjeg iskustva...pomenuo sam zenicu,ali koševo je još gore

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ovaj je zadrt navijac i 100% patriJot. Ali ono sinoc nije mogao svariti.

Btw. Da napomenem da nisam ni znao za utakmicu dok mi se on nije izjadao :lol: Tako da znate otkud ja na sportu :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znamo mi sta ti radis na sportu i ovoj temi :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ajd da se malo uozbiljimo...jebeš ove gluposti od prijateljskih utakmica..

najgori ste navijači na svijetu!!

bez obzira na svu tu brojnost na gostovanjima...

znam da smo balkanci svi,da nemamo onaj kult kao skandinavci,englezi i ostali gdje se reprezentacija ispraća i dočekuje aplauzom,bez obzira na rezultat...al brate dragi,vi ste i od balkanaca najgori (doskora sam mislio da su srpski navijači najgori!) :( :(

u onoj zenici,kad malo ne ide,to su takve psovke i uvrede da to pas s maslom pojeo ne bi :(

odem na ss.ba,nakon onog poraza u zenici protiv slovačke,pa ja ono u životu nisam vidio...psuje se sve živo i mrtvo dzeki jer je pred utakmicu otišao kod amre u usa,sejo jebe pjanićevu avu,pa njih dvojica ne pričaju,vršajevićev menadzer sead sušić jebo ga on u usta,i njega i zahirovića :( :(

mala zemlja,ne vjerujem da u brazilu ima manja zemlja od bosne i urugvaja...umjesto da igrači budu božanstva :(

ništa...samo sam vam htio napisati da su vam igrači zlatni a da ste vi navijači-najgori!

Sve si ti u pravu.bagra je cudo bozije.Nema kulta navijaca i cim je pogresan pas psuje se sve redom.Nazalost tako je to mali je broj oni sto ce navijati bez obzira na rezultat.Velika vecina na gostovanjima je tu da bi se slikao i pohvalio da je isao na utakmicu.No sta je tu je.Nemoze se nikome zabraniti ulaziti na utakmice na moju zalost.

Ima igraca u BiH reprezentaciju sto ih ja ne gotivim.Al nikada ni u kom slucaju im nebi psovao dok nose dres te reprezentacije.

Raja je dosta kivna i na odabir neki igraca i to na tribini ispoljava psovkama svega i svacega.Takodje i nosiocima igre BiH se prilikom prvoga kiksa sve suje al kada zabiju gol kuju ga u zvijezde.Jednostavno kratak je period kod nas od zvijezde do krampe i obrnuto.

Ova prijateljska bolje da se nije ni igrala po meni.No Susic je mozda vidjeo ono sto mi navijaci nismo.Ako je tako Ok.No tvrdoglavijega covjeka ja u zivotu nisam vidjeo od Susica.

Al odvodjenjem u Brazil kod mene ima neograniceno povjerenje do zavrsetka SP pa kako god odigrali.Eh poslije ..............

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 13:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Svagdje se psuje igracima od argentine pa do balkana .. problem je sto uticaj imaju navijaci na ovdasnje klubuve i repr... al ko prati Barcelonu vidjet ce da poslije poraza odmah zvizduci i kritike od messia pa sjetite se ronaldinja i rivalda a shlager ce se sjetiti kodre i stoickova kad su igrali u bar.. pa bili izvizdani i ako su zvijezde svi nabrojani bili i dobre utakmice pruzali :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Navijanje je odraz mentaliteta i kulture.
Kako stvari stoje, svi smo mi balkanska braća po tankim živcima, nedostatku strpljenja i nekulturi. Kad ide komšiji, onda "boli nas qurac", kad mu ne ide onda se njegovom neuspjehu radujemo više nego vlastitom uspjehu, ono baš iskreno i bez zadrške.
Ko je gledao sinoć utakmicu između BiH i Egipta bi odmah skontao zašto se navijači ljute (iako pretjerano i neukusno), a to je potpuna indolencija u igri, bezidejnost i nedostatak muda. Otprilike kao antiklimaks koji su navijači Srbije doživjeli protiv Estonije u Beogradu, prije par godina.
Nadam se da će ovaj fijasko dovesti do triježnjenje nakon slatke opijenosti uspjesima u posljednjih par godina i da će Sušić uspjeti da zakrpi bar dio rupa do SP. Spahić, npr. je najveća opasnost po gol Begovića. Suviše je ležeran i opušten da bi bio zadnji (i najvažniji) čovjek odbrane. Kada se tome doda još nepotrebna brutalnost (po nekad) i svađa sa sudijama (često), stvar je još gora jer uvijek lebdi na granici isključenja. Za odbranu, koja je ionako prilično krhka, katastrofa je izgubiti ključnog igrača.
Napad je dugo bio svijetla tačka jer dok god su mogli dati više golova, nego što je odbrana mogla primiti, bilo je OK.
Sinoć sam se sjetio Mladena Delića i onog njegovog čuvenog :"Nemoj sam, Safete!" jer upravo kao i tada se pokušavalo proći kroz sredinu kompaktne odbrane, naravno sa istim (ne)uspjehom, bez igre po krilima . Razunijem frustraciju navijača koji su čekali pola sata da vide šut prema golu. Ista stvar i u drugom poluvremenu, s time da su Egipćani već zavalili dva, a i treći je otklonjen u zadnjoj sekundi, intervencijom Vranješa.
Ukratko, sinoć malo ko da je zaradio večeru.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 13:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
Repka se ne prati, ali zato najaktivnija tema ovih dana, dosljednost :thumbright:

Kao uvertira, meni je najjadnija bila scena kad Pape kaze ajde lagano igrajte vi, znate vi kako cete :cry: , bez ikakvog predstavljanja taktike kada je vrijeme za to.
Kolasinac, zivotinja od igraca davi Egipcane po terenu, a ovaj ga mijenja. Zvanicno objasnjenje, ovo je prijateljska utakmica i on se pokazao u prvom poluvremenu, sad ce neko da ga zamjeni? :cry:
Skandiranje navijaca nije u redu, al ono, to je nas mentalitet, sta ste ocekivali, da im ko sjevernjaci pljescu i kad izgube i kad pobjede, ne kazem da je lose, samo nismo mi taj tip ljudi. Mi okivamo u zvjezde kad se pobjedi, a kad se izgubi guramo u blato. :cry: Susic, autoritet nula, znanje nula.

Istina je da je vidno bilo da je repki sve prece od utakmice. Raja, rodbina, slikanje, djevojke, fejsbuk, lajkovanje, instagram, serovanje, vecere, ruckovi.. Ne kazem da je to lose, ako dajes rezultate. Ali oni nisu dali nikakve rezultate, a zajebavaju se prije prijateljske.
Druga stvar je Ronaldo.. ode covjek, snimi reklamu, zajebava se po instagramima, ali zato sutra izadje na teren i da 3 gola. :cry:

Dzeko je nas najbolji igrac, okosnica tima, najveca poslijeratna BH fudbalska zvijezda, ipak nije u redu da mu se dobacuje ruzno. U redu, podbacio si, sad si na klupi, ali spominjati djevojku, sestru, sta je ko radio i ostale traceve nije nikako u redu. :cry: Tino Sven Susic nije pokazao nista. Nista sto bi ga izdvajalo. Kao rezerva, moze proci. Koliko su ga hvalili, ocekivao sam vise.

Opet nam je dosao glave nas "lako cemo" mentalitet. :cry: :cry: :cry:
Upravo zbog toga germanske zemlje imaju taj pobjednicki mentalitet, imaju sportsku etiku, cak i ako su objektivno slabiji, bar ce se boriti i nece posustati. Mozemo mi dosta nauciti od njih.

Sve sto zelim, ja kao neko ko nema moc odlucivanja, je da ne bude debakl na prvoj utakmici. Sjebace nas to na duze staze. Sto posteni narod sto je otisao u Brazil, sto same igrace.

PS: I daj bolan Safete, zivio si u Parizu pola zivota, obuci se covjece primjereno! Gledaj mu trenerke, vise lici na sanera nego na trenera.

Pa bar on ima para, za 2-3000 eura ima da izgleda kao gospodin covjek.

Slika

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]