Repka se ne prati, ali zato najaktivnija tema ovih dana, dosljednost
Kao uvertira, meni je najjadnija bila scena kad Pape kaze ajde lagano igrajte vi, znate vi kako cete

, bez ikakvog predstavljanja taktike kada je vrijeme za to.
Kolasinac, zivotinja od igraca davi Egipcane po terenu, a ovaj ga mijenja. Zvanicno objasnjenje, ovo je prijateljska utakmica i on se pokazao u prvom poluvremenu, sad ce neko da ga zamjeni?
Skandiranje navijaca nije u redu, al ono, to je nas mentalitet, sta ste ocekivali, da im ko sjevernjaci pljescu i kad izgube i kad pobjede, ne kazem da je lose, samo nismo mi taj tip ljudi. Mi okivamo u zvjezde kad se pobjedi, a kad se izgubi guramo u blato.

Susic, autoritet nula, znanje nula.
Istina je da je vidno bilo da je repki sve prece od utakmice. Raja, rodbina, slikanje, djevojke, fejsbuk, lajkovanje, instagram, serovanje, vecere, ruckovi.. Ne kazem da je to lose, ako dajes rezultate. Ali oni nisu dali nikakve rezultate, a zajebavaju se prije prijateljske.
Druga stvar je Ronaldo.. ode covjek, snimi reklamu, zajebava se po instagramima, ali zato sutra izadje na teren i da 3 gola.
Dzeko je nas najbolji igrac, okosnica tima, najveca poslijeratna BH fudbalska zvijezda, ipak nije u redu da mu se dobacuje ruzno. U redu, podbacio si, sad si na klupi, ali spominjati djevojku, sestru, sta je ko radio i ostale traceve nije nikako u redu.

Tino Sven Susic nije pokazao nista. Nista sto bi ga izdvajalo. Kao rezerva, moze proci. Koliko su ga hvalili, ocekivao sam vise.
Opet nam je dosao glave nas "lako cemo" mentalitet.
Upravo zbog toga germanske zemlje imaju taj pobjednicki mentalitet, imaju sportsku etiku, cak i ako su objektivno slabiji, bar ce se boriti i nece posustati. Mozemo mi dosta nauciti od njih.
Sve sto zelim, ja kao neko ko nema moc odlucivanja, je da ne bude debakl na prvoj utakmici. Sjebace nas to na duze staze. Sto posteni narod sto je otisao u Brazil, sto same igrace.
PS: I daj bolan Safete, zivio si u Parizu pola zivota, obuci se covjece primjereno! Gledaj mu trenerke, vise lici na sanera nego na trenera.
Pa bar on ima para, za 2-3000 eura ima da izgleda kao gospodin covjek.