Raskoljnikov je napisao:
A to sto nas vasi nazivaju seljacima, primitivcima, cobanima sa okolnih brda, to nije vrijedjanje, je li? Kako vas nije sramota, Crvena zvezda je oduvijek imala prijateljski odnos prema Borcu, Crvena zvezda je jedini klub koji moze napuniti Gradski stadion. Pa vi ste imali vise koristi od Zvezde, nego od svih vasih uspjeha.
Kazem jos jednom, do prije par godina vas je boljelo uvo za Borcem, niste znali ni gdje igraju, lozili ste se na Zvezdu i Partizan, i sad mi vi prosipate o ljubavi prema klubu. Nek vam bude.
Pokrece se istraga protiv viteza zbog sukoba interesa. Naime vitez osim sto je predsjednik kluba, obavlja neku funkciju u Opstini Sopot, tako da ce u roku od dvije sedmice biti donijeta odluka. Mislim da je ovo pocetak kraja viteza.
Nadam se da uskoro dolazi Dzaja sa Stojadinovicem i novim trenerom.
Evo ja cu ti pokazati karte sa Borcevih utakmica koje su starije od tebe vjerovatno. Banjaluku nikad nije bila ravnodusna na Borac i nece ni biti. Naravno klub je igrao sa promjenjivim uspjehom pa je takvo bilo i interesovanje.
A evo malo matematike
Beograd 10 puta veci od Banjaluke
27 000 ljudi protiv Omonije
Sam izracunaj kolika bi trebala biti posjeta u BL protiv celika pa da budemo isti
Toliko o ljubavi prema klubu i raznim poredjenjima.
Inace znam licno nekoliko starijih cigana iz BL znam da su u toj prici 20-tak godina, ok su momci, izmedju ostalih i brigate.

. Eto i ja bih vise volio da Srpski klubovi prolaze dalje, da su dobri ali....A to sto neko navija za Zvezdu i Partizan, mogu i razumjeti, dosta ljudi studirali u BG, nekome tu ljubav usadio otac po rodjenju itd, jbg niko nije savrsen

.
Ali kad citam o osnivanju klubova navijaca Liverpula ili Celzija i tu neznam dali bih plakao ili se smijao,