banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 11:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Avg 2012, 08:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Raskoljnikov je napisao:
A to sto nas vasi nazivaju seljacima, primitivcima, cobanima sa okolnih brda, to nije vrijedjanje, je li? Kako vas nije sramota, Crvena zvezda je oduvijek imala prijateljski odnos prema Borcu, Crvena zvezda je jedini klub koji moze napuniti Gradski stadion. Pa vi ste imali vise koristi od Zvezde, nego od svih vasih uspjeha.
Kazem jos jednom, do prije par godina vas je boljelo uvo za Borcem, niste znali ni gdje igraju, lozili ste se na Zvezdu i Partizan, i sad mi vi prosipate o ljubavi prema klubu. Nek vam bude.

Pokrece se istraga protiv viteza zbog sukoba interesa. Naime vitez osim sto je predsjednik kluba, obavlja neku funkciju u Opstini Sopot, tako da ce u roku od dvije sedmice biti donijeta odluka. Mislim da je ovo pocetak kraja viteza.
Nadam se da uskoro dolazi Dzaja sa Stojadinovicem i novim trenerom.

тако је можда код тебе у селу....да само знаш колико ме је болио крц и даље колико ме боли за "државним пројектима од 1945." ал ајде,да се не дави,свако има своје и то је то....све ће бити у реду док се тога појединци држе и не трују тамо гдје не треба.....

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 08:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
daj ljudi sto smarate

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Raskoljnikov je napisao:
A to sto nas vasi nazivaju seljacima, primitivcima, cobanima sa okolnih brda, to nije vrijedjanje, je li? Kako vas nije sramota, Crvena zvezda je oduvijek imala prijateljski odnos prema Borcu, Crvena zvezda je jedini klub koji moze napuniti Gradski stadion. Pa vi ste imali vise koristi od Zvezde, nego od svih vasih uspjeha.
Kazem jos jednom, do prije par godina vas je boljelo uvo za Borcem, niste znali ni gdje igraju, lozili ste se na Zvezdu i Partizan, i sad mi vi prosipate o ljubavi prema klubu. Nek vam bude.

Pokrece se istraga protiv viteza zbog sukoba interesa. Naime vitez osim sto je predsjednik kluba, obavlja neku funkciju u Opstini Sopot, tako da ce u roku od dvije sedmice biti donijeta odluka. Mislim da je ovo pocetak kraja viteza.
Nadam se da uskoro dolazi Dzaja sa Stojadinovicem i novim trenerom.

Evo ja cu ti pokazati karte sa Borcevih utakmica koje su starije od tebe vjerovatno. Banjaluku nikad nije bila ravnodusna na Borac i nece ni biti. Naravno klub je igrao sa promjenjivim uspjehom pa je takvo bilo i interesovanje.
A evo malo matematike
Beograd 10 puta veci od Banjaluke
27 000 ljudi protiv Omonije
Sam izracunaj kolika bi trebala biti posjeta u BL protiv celika pa da budemo isti :wink:
Toliko o ljubavi prema klubu i raznim poredjenjima.
Inace znam licno nekoliko starijih cigana iz BL znam da su u toj prici 20-tak godina, ok su momci, izmedju ostalih i brigate. 8). Eto i ja bih vise volio da Srpski klubovi prolaze dalje, da su dobri ali....A to sto neko navija za Zvezdu i Partizan, mogu i razumjeti, dosta ljudi studirali u BG, nekome tu ljubav usadio otac po rodjenju itd, jbg niko nije savrsen :lol: .
Ali kad citam o osnivanju klubova navijaca Liverpula ili Celzija i tu neznam dali bih plakao ili se smijao,

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Mislim da ovdje treba stati sa prepucavanjima.
Izvinjavam se pravim navijacima Borca. Zelim vam srecu u novom prvenstvu. Nadam se da ce Borac sezonu zapoceti pobjedom protiv Zvjezde, te da ce u ovoj sezoni biti ostvaren plasman u Evropu.

Nesrecni Kadu se povrijedio na treningu, izgleda da je upitanju koljeno, tako da nam Cavi ne gine u revansu.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Raskoljnikov je napisao:
Mislim da ovdje treba stati sa prepucavanjima.
Izvinjavam se pravim navijacima Borca. Zelim vam srecu u novom prvenstvu. Nadam se da ce Borac sezonu zapoceti pobjedom protiv Zvjezde, te da ce u ovoj sezoni biti ostvaren plasman u Evropu.

Nesrecni Kadu se povrijedio na treningu, izgleda da je upitanju koljeno, tako da nam Cavi ne gine u revansu.

:wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 09:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sa brojkama koje spominjete jasno je pojedini nemaju pojma o desavanjima i drago mi je zbog toga :D
Cosa me pita da li su Kopre samo BL ili iz RS i onda popuje koliko ljudi bude na utakmici...

Ali dosta je necu vise ...posebno ne o drzavnom projektu jer bih mogao svasta da napisem....

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Brigate BL je napisao:
Sa brojkama koje spominjete jasno je pojedini nemaju pojma o desavanjima i drago mi je zbog toga :D
Cosa me pita da li su Kopre samo BL ili iz RS i onda popuje koliko ljudi bude na utakmici...
Ali dosta je necu vise ...posebno ne o drzavnom projektu jer bih mogao svasta da napisem....

Mora se čovjek nekad praviti i glup :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 09:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dobro necemo vise :)

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 09:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Brigate BL je napisao:

Simptomaticno je to sto vi radite dosta hinjski,kao pravite se mutavi i nevinasca a u stvari ste proracunati do zla boga.ali ajde,nema veze,ne nosite dzaba nadimak cigani!

slobodno pisi o drzavnom projektu,nemamo mi tu puno toga za kriti.

i na kraju,ti kao ti si dosta dvolican i pokvaren!ako se vec potegne ova glupa prica i prepucavanja,ti bi za razliku od ovih ostalih trebao da drzis neutralan stav a ne da cas kukas kako je borac u qrcu,kako je pred NAMA(i sam se stavljas u taj kos) teska sezona,a sa druge strane skaces i pljujes po istom tom borcu i prozivas klub na najgori moguci nacin.

I da,kad god se desi neki problem sa vama,ti prvi se ogradis i kazes da to niste vi,da to nije uradio niko od te vase grupacije.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 10:25 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sve vas nejebalo.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 10:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Izvinjavam se sto sam pridonio sjebavanju teme ali sam morao to napisati.srecno vam bilo u sezoni sto dolazi!

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
:pottytrain5:
Citiraj:
Utakmica prvog kola Jelen Superlige između Javora i Crvene zvezde neće biti odigrana drugog avgustovskog vikenda.

MUP Srbije procenio je da zbog istovremenog odražavanja Sabora u Guči ne može da adekvatno obezbedi oba događaja.

Svetlana Ražnatović biće glavna zvezda ovogodišnjeg Sabora, a zbog tog koncerta će policajci iz Ivanjice, Čačka, Arilja i Lučana biti zauzeti. MUP je procenio da bi u Ivanjicu došlo najmanje 2-3000 navijača Zvezde.

Zbog toga će već od prvog kola nova sezona biti krnja za jedan meč.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 17:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To nam je jos dobro :)
taman da raybijemo prokletstvo prvog kola jer je mec nakon gostovanja na Kipru

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
E jesmo baksuzi
Citiraj:
Zvezda bez Kadua pola godine!
B. CVETOJEVIĆ | 04. avgust 2012. 19:30 | Komentara: 0

Magnetna rezonanca pokazala da su vezisti pokidani ligamenti i oštećen meniskus levog kolena. Brazilac mora na operaciju i na teren neće moći pre februara 2013.

Srodne vesti

Razlozi očajnih igrača Partizana i Zvezde: Nerad i neznanje!
Vešović: Čekamo Omoniju da izađe iz bunkera
Meč Javor – Zvezda otkazan zbog Cecinog koncerta u Guči!
Kadu povredio koleno na treningu
Jovanović: Nedostajalo nam je konkretnosti

NEMA kraja Zvezdinim nevoljama: zbog teške povrede levog kolena Mendes Kadu će morati da pauzira između šest i osam meseci! Iako prve procene posle treninga u petak, kada je osetio oštar bol pri pokušaju da šutira, nisu delovale toliko crno, magnetna rezonanca je pokazala da je Brazilac potpuno uništio koleno! Popucali su mu prednji ukršteni ligamenti i teško je oštećen meniskus! Posle konsultacija medicinskog tima Crvene zvezde sa specijalistima, konstatovano je da Kadu treba da bude operisan što pre, ali još nije poznato kada će i gde komplikovani zahvat biti obavljen.

Pored maleroznog fudbalera, koji se povredio sam, bez duela ili kontakta s nekim od saigrača, najveće muke sada ima Robert Prosinečki. Trener Crvene zvezde je na pet dana pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Omonije ostao samo sa četvoricom veznih igrača, s izborom maksimalno suženim na Evandra, Luku Milivojevića, Srđana Mijailovića i Miloša Dimitrijevića.

Prostora za manevar do utakmice na Kipru nema, pošto je pre prvog susreta istekao rok za licenciranje igrača, pa je jedini način da se pojača konkurencija u manevru uvođenje u sastav nekog od Zvezdinih omladinaca koji su odradili pripreme s prvim timom. Golobradi Vukan Savićević, Stefan Čikić i Veljko Simić su na raspolaganju stručnom štabu, koji treba da odluči da li će se neko od talentovanih, ali neiskusnih igrača naći u protokolu za utakmicu u Nikoziji.

S obzirom na to da Kadua čeka bar pola godine odsustva sa terena, odnosno da na teren neće moći pre februara ili marta 2013, uprava Crvene zvezde će uprkos izuzetno teškoj finansijskoj situaciji morati da reaguje do kraja prelaznog roka. U narednih 25 dana neminovno je da na „Marakani“ angažuju jednog centralnog veznog fudbalera jer već narednog vikenda počinje i nacionalni šampionat, a fond igrača sredine terena je preskroman da bi mogao da iznese izuzetno tešku i zahtevnu polusezonu.

ŠUTNUO REKLAMU!?
MENDES Kadu je možda i sopstvenim neodmerenim ponašanjem i potezom kumovao teškoj povredi. Naime, Brazilac je, po rečima očevidaca, po završetku duela s Omonijom, svom silinom šutnuo u reklamu kraj terena!
Kadu je na taj način iskalio gnev što je na terenu proveo samo nadoknadu vremena i jasno izrazio nervozu i nezadovoljstvo, koji su kod njega očigledni već duže vreme. Nije isključeno da je tom prilikom i načeo koleno, koje je stradalo narednog jutra na kraju treninga.

PRIPREME ZA NIKOZIJU
FUDBALERI Crvene zvezde koji su igrali protiv Omonije u subotu su imali slobodan dan, dok su ostali odradili popodnevni trening. Od nedelje kompletna ekipa će ponovo biti u pogonu i do četvrtka će obavljati poslednje pripreme za odlučujući evropski duel na Kipru. Zvezda kreće put Nikozije u sredu ujutro čarter letom iz Beograda, po dolasku će trenirati na stadionu GSP, a utakmica je zakazana za 9. avgust u 18 časova. Pravdu će deliti švedski sudija Danijel Stalhamar.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2012, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zao mi Kadua, stvarno nam pokrene igru kad udje sa klupe, i malo je reci da je podcjenjen ovih godina al hajd. Hoce li Babalj igrati u revansu?

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2012, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
mandrak je napisao:
daj ljudi sto smarate

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2012, 07:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, barem ce biti u sledecih pola godine vise prilike za neke od ovih klinaca da pokazu sta znaju..

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2012, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kao npr ko? Sledecu sezonu na dvije pozicije veznjaka(na trecoj je Evandro siguran) rotirace se Milivojevic, Mijailovic i Dimitrijevic i to je to. Mozda da jankovica ne treba prodati za minimalne pare pa da i on igra malo to bi se moglo dogoditi, a ovako posto mu se ne smije dici cijena ova trojica su zagarantovana i niko vise.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2012, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa ove sto je Prosinecki ubacio u prvi tim, Savicevic, Simic, Lukovic.. Po onom sto sam vidio Savicevic bi trebao biti dobar igrac.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2012, 12:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ni govora.Nece njima prosinecki davati uopste prilike.Gurace svoje ljubimce milivojevica,cavu i naravno evandra koji ima zacementiranu poziciju.Zao mi kadua,po meni naseg najboljeg igraca.Nazalost trener nije imao sluha za njega.Mislim da ce ova sezona biti jos ocajnija od prethodnih ako prosinecki ne ode ili ako ne dodje neko ekstra pojacanje,sto je malo vjerovatno.Liga nikad jaca,mi nikad tanji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]