banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 125  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2015, 13:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne znam,nikad nisam imao tu neku averziju prema fk sarajevo,kao npr prema željezničaru...da li zbog onih predratnih odnosa između naših grupa,ili što su stvarno bili manje seljački klub od skretničara,pojma nemam....čak mi bilo i krivo što smo protiv njih odbili da se vratimo na teren,a prije godinu dana na grbavici,kad su naše navijače zasuli svim i svačim,vratimo se :( :( ...ja bih to obrnuto! :D

ali sad mi već idu na q,zbog ovok iskoraka :lol: :lol: ...i pakosno ću se radovati svakom njihovom neuspjehu 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 13:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Sarajevo dobro radi , oni ce pare dobiti od turkish , ne radi se o maloj svoti .. A željo nesto slično ko borac , preživljavanje ..

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne vidim sto bih se ja radovao uspjesima Sarajeva. Zelim im sve najgore.
P.S. I da pobjede Zeljeznicar svaki put.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovo Slagerovo me podsjeti na izjavu jednog prijatelja ''Ne volim Svedjane zato sto su svi sretni'' :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 13:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:lol: :lol:

da...nemam argumenata protiv njih,kao protiv željezničara o kome bih roman mogao napisati.......
čak i kad je naš navijač utrčao ovdje u BL u teren,nokautirao Mirnela Sadovića,a mi još usput bacili i suzavac-dobili smo za zelenim stolom tu utakmicu 3-0!! :lol: :lol:

čak i ono kad su na Koševu zaštitari napali naše navijače,i tad smo ih uzeli tamo,golom Stajića! 8)

znači,čista pakost! 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Feb 2015, 13:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 13:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa logično je to, to je navijački, ali ja mogu reći da je to super stvar što su uradili, tj. ako urade, svaka im čast i možemo da im zavidimo na tome...
Jedina pozitivna stvar za ostale je to što je to pokazatelj da se dosta stvari može uraditi ako hoćeš, a ako nećeš, uvijek postoji opcija da neuspjeh svališ na leđa nekog drugog ili da to opravdaš nekom višom silom.
Jer potpuno je nejasno da klub koji igra recimo L.Š. ili neko drugo evropsko takmičenje ne može da pronađe takvog sponzora...
Možda nije tema, ali svjež primjer je Partizan, skupština kluba izabere predsjednika na osnovu njegovog plana i obećanja da će u klub uložiti do kraja godine šest miliona eura, čovjek nakon dva mjeseca jednog igrača proda za četri miliona i digne kredit od četri miliona, znači on ne da je ispunio obećanje, nego ga je i prebacio, jedina stvar je ta da igrača kojeg je on prodao niti je on doveo niti ga je pravio, a teža stvar je od ove da je za kredit čiji je ukupni period za vraćanje 5,5 godina kao zalog pod hipoteku stavio trening kamp Teleoptik, jedna stvar još upada u oči, dužina trajanja kredita je duža za skoro dvije godine od dužine mandata predsjednika, što znači da on neće ni biti tu kada ukupan kredit stigne na naplatu, ali važno je da je on obećanje ispunio, tj. čak prebacio preko obećanja...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 15:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Nov 2014, 16:36
Ovo je super za ligu. Morace i ostali pokrenuti guzicu da nekog privuku ako zele biti konkuretni. Stvarno FK Sarajevo sada vodi takav tim ljudi da je fascinatno, steta sto nisu takvi u politici, svima nam bi bilo bolje.

Uz 3 boda iz Gradcca ocekujem jedno 10 hiljada na Kosevu protiv Borca.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
''Зна мој мали енглески'' :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 16:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kakva komedija od kluba. :D :D :D :D :D :D

Slika
Imali su i ovaj gaf :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
UCOS je napisao:
Ovo je super za ligu. Morace i ostali pokrenuti guzicu da nekog privuku ako zele biti konkuretni. Stvarno FK Sarajevo sada vodi takav tim ljudi da je fascinatno, steta sto nisu takvi u politici, svima nam bi bilo bolje..

Meni ovo vise lici kao na hrvatsku ligu gdje Dinamo vedri i oblaci zadnji 15 godina,tek sad je Rijeka pocela malo da pokazuje zube mada mislim da ce i oni brzo pasti,jedna losa sezona i eto raspada,a tako bi moglo i sa Sarajevom,neulazak u grupnu fazu lige evrope bice veliki shok i za Tana i za sponzore.Samo da neke ekipe nepostanu filijala za Sarajevo kao sto je Lokomotiva Dinamu jer eto odmah neregularnosti.Ja nevjerujem u ovaj projekat Sarajeva,mada bi volio da imamo bar 3-4 takva organizirana kluba,a ne samo oni jer realno nevidim ko bi im mogao otkinuti duplu krunu naredni par godina ako ovako nastave.Mislim dace se i oni vrlo brzo vratiti u stvarnost ovih prostora,a to je prezivljavanje za sportiste i klubove,nazalost.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ljestvica se dize, to sigurno. Uz jos mozda neko pojacanje, ja vjerujem da ce liga evrope njima biti cilj ove godine, da se probije taj led vec jednom. Naravno pod uslovom da ih zrijeb bar malo pomiluje, da ne dodje tu sad neki viljareal, totenhem, lion, psv i slicno u play offu LE. Nemam averziju ni na sarajevo ni na zelju, gledao sam derbi, rijetko utakmice lige, gledam kad stignem kvalifikacijske evropske utakmice svih bh klubova. Da se upinjem u mrznji kao pojedini iznad, nema teorije, to mi je tek vjestacko.

Daleko smo otisli, sarajevo je i u prvenstvu jos uvijek 2 i to samo 5 bodova vise od Borca :D , racunam da ce titulu uzeti, da se desi bilo sta suprotno... :oops: :oops: :oops:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 23:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nema Tanu sta pucati film, njemu je bitan profit a hoce li Sarajevo biti prvak ili 5-6 mislim da njega boli qurac. Zeljeznicar je dominirao ligom al nisu imali nikakav profit, usudicu se reci da je u tim godinama vise prihoda imalo Sarajevo i ostali klubovi od njih.
Kuca se pravi od temelja, tako i u fudbalu prvo se moraju udariti neki stabilni temelji kluba, od organizacije, stalnih prihoda koji ce sportski segment dici na jos jedan vec level.

Iz dana u dan Sarajevo je sve organizovanije i organizovanje i kao plod toga logicno je da dodju rezultati. Jebo ti instant titule koje ces ti otplacivati narednih 10 godina. Ovo sto rade u FKS pravi primjer za sve ostale. Ni sekunde ne sumnjam u ljude u klubu, tako da ce se titula abd doci kao plod predanog rada. Sve u svemu po meni je daleko bitnije da se ova liga skrati jer tek tad mozemo ocekivati jos vise ulaganja, kvalitetniji radi i jos mnogo toga da doprinese napretku domaceg fudbala.

Jebo ti Real, Manchester i ostale, nemam ja nikakve koristi od toga. Vise volim gledati nasu ligu nego zapadna sranja. 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

UCOS, vracam film al ne ide. :D Kad ste zadnji put prije Borusije napunili Kosevo? Bilo je sigurno vise puta, nego me zanima zadnji put.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 23:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
UCOS, vracam film al ne ide. :D Kad ste zadnji put prije Borusije napunili Kosevo? Bilo je sigurno vise puta, nego me zanima zadnji put.

Cluj, Dinamo Kijev, dosta je bilo i protiv Genka.
Jednostavo, covjek stekne dojam da na onaj stadion moze stati komplet kanton. :lol:
Jebote skupi se 5 hiljada na stadion i on opet izgleda sablasan. :angry4:

Kad bi se ko uvatio u problematiku stadiona, pa napravio nesto na fazon Stozica, 15-20 hiljada, vise ne treba. Ali krupan je to zalogaj da se ne zavaravmo.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je krupan zalogaj, u ovom trenutku ne. A ako bi vam kanton/grad izasao u susret, sigurno je da bi vas i plave zgurali na jedan novi stadion, da se ubiju 2 muve jednim udarcem. Grbavica je jos veci horor.

Stozice, idealan stadion, bombona prava, a jos bez atletske staze.. bolje ne moze. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 23:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
To je krupan zalogaj, u ovom trenutku ne. A ako bi vam kanton/grad izasao u susret, sigurno je da bi vas i plave zgurali na jedan novi stadion, da se ubiju 2 muve jednim udarcem. Grbavica je jos veci horor.

Stozice, idealan stadion, bombona prava, a jos bez atletske staze.. bolje ne moze. :D

Kakav kanton, oni bi nam najradije kljuc u bravu kao sto su unistili RK Bosna i KK Bosna, nekadasnjeg sampiona Evrope.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2015, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Shadow je napisao:
''Зна мој мали енглески'' :lol:

Slika

Кликс скинуо слику од срамоте :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2015, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
NK Široki Brijeg pokrenuo vlastitu televiziju

Nogometni klub Široki Brijeg nedavno je pokrenuo vlastitu televiziju – NKŠBTV.
Putem službene internet stranice, na klupskoj televiziji navijači Širokog Brijega moći će uživo pratiti sve domaće utakmice, a gledanje će biti besplatno za sve zainteresovane.
Uz prenose utakmica na klupskoj televiziji će biti objavljivani i najznačajniji inserti sa utakmica Širokog Brijega, kao i videomaterijali s konferencija za medije, razgovori sa igračima, trenerima, i članovima Uprave kluba.
Na ovaj način, kako iz kluba tvrde, nastojat će sa još više sadržaja osvježiti klupsku stranicu te simpatizerima i navijačima, kao i ljubiteljima sporta približiti rad i uspjehe NK Široki Brijeg.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2015, 22:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://sport033.com/knezovic-slavi-u-hr ... nju-u-bih/

:angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 14:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://www.klix.ba/biznis/investicije/k ... /150223083

Sve oko Turkisha.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 125  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]