banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Avg 2010, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Krstic je jos i dobro prosao. Za onaj pokusaj ubistva stolicom mogao je hladno biti iskljucen sa SP.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
teorije zavjere? hm, turnir je bio prijateljski, ne u organizaciji fibe. predsjednik fibe dan poslije incidenta daje izjavu tipa "necemo kaznjavati one koji su ucestvovali u incidentu, jer turnir nije organizovala fiba. nije obicaj da se igraci kaznjavaju u takvim situacijama". no, dan nakon toga, nakon blogovanja skariola, iznebuha neko drugi iz fiba ipak porucuje da ce "fiba zestoko reagovati". pitam se je li to bas slucajnost ili je neko ipak dosapnuo da kazni ipak bude...
krsticev "pokusaj ubistva"? ja mislim da je malo realnije da pogines ako lezis na zemlji a mrcina od 150kg te udara i rukama i nogama, nego da pogines zato sto te neko zakacio stolicom. pa opet, sofo je kaznjen sa dvije, a krstic sa tri utakmice neigranja.
nemojmo da se zavaravamo time da smo od bilo koga ubjedljivo bolji bez svoja dva najbolja igraca. bice protiv angole, a pogotovo protiv njemacke izuzetno tesko. a ako tu kiksnemo, i budemo morali da se vadimo protiv australije i argentine, nece biti nimalo veselo

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Koliko znam, da kazni neće biti rekao je onaj Grk, a on se pita u evropskom ogranku FIBE, koji jest najjači, ali njegova nije posljednja. Bauman je kazne najavio odmah, prije Skariolovog bloga i bilo čega, tako da su priče o teorijama zavjere pretjerane. Normalno da će rivali priželjkivati da Srbija i Grčka budu što strože kažnjene, i vršiti pritisak. Kao što sam rekao, išli su na opciju da kazne, a da se to ipak najmanje moguće odrazi na rezultate.

Milanko, ne mislim da će protiv Angole ili Njemačke biti izuzetno teško, naprotiv, mislim da će ovi momci koji budu igrali, prilično sigurno to dobiti. Angola je ipak treća liga košarke, a Njemačka sa gomilom anonimusa ne smije biti prepreka.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Ljudi ajde ostavite se malo tih kazni i da pricamo o SP,jel moze?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 07:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Ajmo danas uzeti Angolu!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 10:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Raduljica otpao sa spiska...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima li ko kakav link gdje se može pratiti Srbija-Angola?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Bice na http://atdhe.net/

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 16:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
Upravo pocinje prenos na RTS 2, napred nasi kosarkasi!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo fino izgleda, bitno je da se ovakve ekipe rutinski razbijaju, a ne ko sa Nigerijom prije 4 godine...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 10:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Popokatepetl je napisao:
Ima li ko kakav link gdje se može pratiti Srbija-Angola?

sve utakmice svjetskog prvenstva mozete pratiti i na kladionici bet365.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Fino fino.
Sad sledeci

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 12:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nisam znao ko je u upravnom odboru KSS, ali kada sam vidio ... Zoran Živković.
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/ko ... ra.sr.html

Citiraj:
– Није посао Управног одбора да нађе новац – каже Живковић. – Ми од пре две године имамо повереника за финансије (Велибор Совровић – прим. аут), он је ОК човек, али имајући у виду то да је он и председник Ватерполо савеза Србије, није реално да набавља новац и за кошарку. Ја сам, рецимо, још у јануару, када смо формирали неколико радних група, изабран за председника оне која је требало да понуди предлог мера за побољшање финансирања.

:roll:
Zrelo za rubriku Bez komentara!!! na RTS-u

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Košarkaška reprezentacija Srbije ostala je bez selektora nakon što je Dušan Ivković obavestio KSS da više nije u mogućnosti da obavlja tu funkciju.

Legendarni stručnjak, koji je najzaslužniji za povratak srpske košarke u svetski vrh, poslao je pismo predsedniku KSS Draganu Kapičiću i članovima UO KSS u kom navodi da poznati finansijski problemi Saveza i neispunjene ugovorne obaveze prema njemu nisu i ne mogu biti razlog za takvu odluku već da je nju doneo zbog toga što "u okolnostima koje su dobro poznate, fizički i mentalno nije spreman da nastavi sa poslom koji je započeo 2008. godine".

"Biti trener srpske košarkaške reprezentacije je za mene izuzetna čast i priznanje. I sami znate da nikada nisam ni pitao kada ću primiti platu. U vreme embarga i najtežih vremena za našu zemlju, pa i košarku, od 1992. do 1995. godine, bio sam nosilac kompletnog programa seniorske reprezentacije potpuno volonterski. Ponuđeni honorar sam tada odbio. Na identičan način sam obavljao funkciju selektora od 1996. do 1999. godine. Da sam u mogućnosti, sa velikim zadovoljstvom bih to uradio i sada, kada objektivno postoje mnogi problemi u našem Savezu", naveo je Ivković.

Sjajni trener Olimpijakosa je dodao da je takmičarski cilj Srbije osvajanje jedne od olimpijskih medalja, da će EP u Litvaniji biti veoma teško, ali i da će "orlovi" tamo biti iskusniji za dve godine i samim tim kvalitetniji u odnosu na proteklo Svetsko prvenstvo.

"Zahvalan sam svim članovima stručnog štaba sa kojima sam sarađivao u prethodnim godinama. Zahvaljujem se svim igračima koji su bili u programima od 2008. godine. Siguran sam da će razumeti zašto sam odustao od našeg dogovora - London 2012. Kao i uvek biću uz Stručni savet i novi stručni štab. Spreman sam da prenesem sva svoja iskustva u radu sa ovom generacijom igrača i ponudim kompletan plan i program priprema", naveo je Ivković.

On je dodao i da su prošla tri meseca od njegovog sastanka sa predsednikom KSS Draganom Kapičićem, te da pretpostavlja da je pretrpanost poslom oko izmene Statuta i priprema Skupštine u izbornoj godini u KSS jedini razlog za izostanak komunikacije.

"Pogrešno je uverenje da bi moje “da” rešilo nagomilane probleme u KSS. Nadam se da će moja odluka ubrzati ispunjenje obaveza prema igračima i članovima stručnog štaba, i doprineti da se stručne i ostale strukture mobilišu i donesu najbolja rešenja u izbornoj 2011. godini", naveo je legendarni Duda.

Opet raspad sistema...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sad sam video, ne mogu da verujem. Bio sam ubjedjen da ce srb uzeti zlato na euru a sad ovako nesto

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sa onakvim savezom, nismo bolje ni zaslužili.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 19:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Popokatepetl je napisao:
Sa onakvim savezom, nismo bolje ni zaslužili.

Slazem se ..

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 21:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
U ovoj situaciji postoje samo dva izbora
Svetislav Pesic i Dule Vujosevic za Saleta Djordjevica je jos rano.
Pesic ima sistem rada koji ne trpi improvizaciju, sve se zna on ima kredibilitet ali je problem sto radi u Spaniji i sto nije jeftin...
Dule je slobodan zna vecinu igraca i on im je bukvalno drugi otac ako se misli dugorocno onda je vrijeme da on dobije sansu . Kad ja to kao cigan kazem onda je sve jasno :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ovo je jako, jako lose. ivkovic je bio taj koji je stvorio ovu reprezentaciju i koji je psiholoski pripremio igrace za najvece domete. vecina igraca pod njim je igrala na maksimumu svojih mogucnosti.
od svih igraca koji su igrali na EP u poljskoj i SP u turskoj, samo teodosic, savanovic i donekle markovic igraju zapazene uloge u svojim klubovima. bjelica, keselj, macvan igraju na kasicicu u svojim klubovima. velickovic i tepic skoro nikako. perovic je treci centar barselone, krstic je postao potpuni prosjek. raduljica bio dugo povrijedjen, sad igra po par minuta po utakmici u efesu. veliko je pitanje da li ce sljedeci selektor znati da motivise sve njih da odigraju kao sto su odigrali zadnja dva takmicenja. bojim se da cemo na EP u litvaniji da dozivimo debakl.
sto se tice ivkovicevog nasljednika, jedina realna, a dobra opcija bio bi dule vujosevic.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 01:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Nekada ne zavisi od trenera nego i od igrača. Kada smo ispali u prvom kolu EP-a pod vodstvom Slavnića nije bilo samo do njega nego i do neiskustva igrača. Kada ih je vodio Željko u Beogradu i kada je došlo do međusobnih obračuna nije bila sva krivica na Željku. Mislim da bi se bez obzira da li će na klupi biti Vujošević ili Nikolić Srbija mogla plasirati barem do 1/4 finala a možda i do polufinala. Dule je već jednom bio na klupi i tada smo ako se dobro sjećam završili na 5. mjestu. Ovi sadašnji reprezentativci Srbije ipak su donekle zreliji od zadnjeg EP-a u Poljskoj. Takođe ovi igrači za razliku od nekih prethodnih žele igrati za Srbiju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]