Michigenac je napisao:
Rivaldinho je napisao:
Michigenac je napisao:
Tikvan Kalina prodo utakmicu
Kao imali smo neku šansu?
1 rutina Olimpijakosa, još u onom dijelu kad su nas kidali Spanulis bio indisponiran tj. dobro zatvoren od Lazića, šta bi tek bilo da je bio u meču...
uvijek postoji sansa! (;
ali eto ne primjecujes da je MW bio jos gori.. A sudije su cini mi se i usrale kod onog sviranja faula Kalinicu na 3-ci, ne znam kakav je ono uopste bio kontakt!

Samo pored MW i ovaj je opet izdivljao za sve pare! Ali tako je to kad imas Radonju na klupi pa ne moz da ga blagovremeno posalje na ladjenje, sto je trebao da ucini jos par utakmica ranije...
](./images/icons/smile/eusa_wall.gif)
Djenka i dalje u kanalu.. Dunston razvalio,
tek se vidi koliko fali jedna strech cetvorka ovom timu!- neki slican crnac fizikalac
I da: jedan rasan suter!! ..od Djenke nema vise vajde izgleda..Bobi je cinio koliko je mogo, kapiten se uklopio u sivu masu, Jaka jedini u elementu
Pa eto, Love i Irving izgleda ne ferceraju najbolje sa Lebronom, može ih Čova trznuti, nije neka para, a i kasni, ali na porodični koncept

Da im spasimo karijeru.
Ne znam šta više da tražimo, Bobi, Vilijams i Dženkins mogu igrati maltene bilo u kom EL timu... Kalinić, Mitrović i Blažič nisu daleko od toga, Lazić je za Evropu 1-1 stoper da ga poželiš, Dangubić i talentovaniji od parnjaka na trojci, Jović se dokazao na SP kao određen kvalitet, Cirbes korisniji od Raška...
Pokazali su nastupima protiv Valensije i Galate da je to kvalitet za ići dalje. Ako podbace, kriv je trener što nije iskoristio šta ima u timu, a ima. Vidjećemo. Meni bi prvi cilj trenutno bio, da se izvadi iz kanala Dženkins, komično je u šta se pretvorio onakav igrač, u slabiju verziju Lazića.