To u vezi odbrane stoji, sto se tice ostalog i dalje mi dibidus.. Iole bolji trener bi izvukao mnogo vise iz ovih igraca ako izuzmemo odbranu.. Ajd mi neko objasni zasto Jaka vec 2 god. ko muva bez glave udara izmedju obruca (bez obzira na to koliko mu polazi za rukom i da ubode na kraju) -apsolutno nikakav kvalitativno uocljiv napredak ne vidim kod njega u pogledu sazrijevanja.. i dalje isto leta po terenu, a ovaj ne umije da ga ukoci, da ga prisabere, smiri i objasni mu neke stvari kako se igra timska, napadacka kosarka. Na isti nacin mi je utisak da i ostali stagniraju. Mnogo mi bazdi i sa ovom raspodjelom minutaze. Slicno kao sto je prosle godine drzao Silba na klupi.. (i Covic je imao tu odlucujuceg udjela) ..tako i ove ima neke vise nego cudne odluke pa ne znam kad misli i da mu Djenka udje u ritam ako mu daje sansu na kashicicu svih ovih utakmica (a prevashodno u ABA-i).. Juce je napravio nekoliko iznudjenih i pametnih faulova, ali ajde-de sut nikako da ga krene.. Luka je napredovao, ali ne mislim da je to Radonjina zasluga -prosto je decko talentovan sam od sebe..
skeva je napisao:
Hoce reci da je MW trener?
Figurativno je bilo receno
skeva je napisao:
Da se Radonjic i sinoc gubio? Da ovo nije najvise njegova pobjeda zbog fantasticne pripreme utakmice itd?
Kao sto rekoh, bez MW-a i njegovih organiz. sposobnosti bili bi ista proslogodisnja truba sa minornim ucinkom -to je moj utisak. A pogub (osta)je
en général. Odbranu jeste utegao-ka tome budimo zahvalni i zbog mladosti i potentnosti ovih momaka.., ali s druge strane, i pored fantasticne odbrane, imali smo srece, jer su ovi drugi masili suteve enormno i iz otvorenih pozicija pa je to dokrajcilo njihov koncept i volju za igrom.
skeva je napisao:
Zanimljivo. Moje misljenje je da je ovu utakmicu dobio Radonjic na prvom mjestu pa onda MW, pa Bobi i ostali. Ali dobro, mora da sam se zanijeo, pravilo je da se pljuje po Radonjicu, zaboravio sam, izvinjavam se

Ono sto sam siguran je da sazrijeva uporedo sa ovim timom (ali i dalje ostajem pri misljenju da mu nije dorastao)-i u tom smislu mi je ipak drago i zbog njega samog. Ove pobjede jos znacice mnogo za samopuzdanje svih.