banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 13:28 Danas je 02 Jul 2026, 13:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 31 Okt 2014, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Znaci ovo je bio rasterecen mec?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
To u vezi odbrane stoji, sto se tice ostalog i dalje mi dibidus.. Iole bolji trener bi izvukao mnogo vise iz ovih igraca ako izuzmemo odbranu.. Ajd mi neko objasni zasto Jaka vec 2 god. ko muva bez glave udara izmedju obruca (bez obzira na to koliko mu polazi za rukom i da ubode na kraju) -apsolutno nikakav kvalitativno uocljiv napredak ne vidim kod njega u pogledu sazrijevanja.. i dalje isto leta po terenu, a ovaj ne umije da ga ukoci, da ga prisabere, smiri i objasni mu neke stvari kako se igra timska, napadacka kosarka. Na isti nacin mi je utisak da i ostali stagniraju. Mnogo mi bazdi i sa ovom raspodjelom minutaze. Slicno kao sto je prosle godine drzao Silba na klupi.. (i Covic je imao tu odlucujuceg udjela) ..tako i ove ima neke vise nego cudne odluke pa ne znam kad misli i da mu Djenka udje u ritam ako mu daje sansu na kashicicu svih ovih utakmica (a prevashodno u ABA-i).. Juce je napravio nekoliko iznudjenih i pametnih faulova, ali ajde-de sut nikako da ga krene.. Luka je napredovao, ali ne mislim da je to Radonjina zasluga -prosto je decko talentovan sam od sebe..

skeva je napisao:
Hoce reci da je MW trener?

Figurativno je bilo receno

skeva je napisao:
Da se Radonjic i sinoc gubio? Da ovo nije najvise njegova pobjeda zbog fantasticne pripreme utakmice itd?

Kao sto rekoh, bez MW-a i njegovih organiz. sposobnosti bili bi ista proslogodisnja truba sa minornim ucinkom -to je moj utisak. A pogub (osta)je en général. Odbranu jeste utegao-ka tome budimo zahvalni i zbog mladosti i potentnosti ovih momaka.., ali s druge strane, i pored fantasticne odbrane, imali smo srece, jer su ovi drugi masili suteve enormno i iz otvorenih pozicija pa je to dokrajcilo njihov koncept i volju za igrom.

skeva je napisao:
Zanimljivo. Moje misljenje je da je ovu utakmicu dobio Radonjic na prvom mjestu pa onda MW, pa Bobi i ostali. Ali dobro, mora da sam se zanijeo, pravilo je da se pljuje po Radonjicu, zaboravio sam, izvinjavam se :D

Ono sto sam siguran je da sazrijeva uporedo sa ovim timom (ali i dalje ostajem pri misljenju da mu nije dorastao)-i u tom smislu mi je ipak drago i zbog njega samog. Ove pobjede jos znacice mnogo za samopuzdanje svih.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 21:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nama je EL poklonjena ove godine... Preporod Bobija je isključivo zasluga Williamsa, ne trenera, jer se vidi kako igra kad Jović diriguje... Zvezda ima dva vicešampiona sveta u timu i trenera koji je osvojio kup... Ja se nadam da će individualni kvalitet prevagnuti da se ostvare ciljevi, Top 16, finale ABA i titula konačno, ali za nešto više bi trebao veći autoritet na klupi... Prvo poluvrijeme, Neptunas je imao vodstvo uz šut za 1 0/0! Toliko o pripremi utakmice... Radonjić je bio sasvim OK trener u Budućnosti, al to je tad bila limitirana ekipa, bez pretjeranih ambicija... Trenutno nema boljeg u ponudi, ja mu dajem zadnju šansu ove sezone, iako sam se od početka nadao da je ubjedljivo najbolje rješenje... Drugi dio i play-off će pokazati jel sazreo da vodi ovakav tim...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 22:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Ja Radonju bolje da ne komentarišem. Zbog toga sam već jednom, na drugom mestu popio ban.
Ukratko, on nikada ne mjenja, ni kada utakmica dobro krene, ni kada krene loše. Kada se sastane sa ozbiljnim trenerom koji ima ekipu sposobnu da miksa i mijenja ritam, tada mi pucamo skoro sigurno.
On je ipak samo kompromisno rješenje u ukupnom budžetu i vjerujem da za te pare bolje ne možemo dobiti.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
skeva je napisao:
Znaci ovo je bio rasterecen mec?

Valensija je bila jasan favorit. Da smo izgubili ne bi se niko potresao previše jer je bilo očekivano. U EL nema rasterećenog meča, ali nam nije visio mač nad glavom. Mi od utakmica u kojim smo stvarno trebali pokazati da smo šampionske građe, nismo dobili ništa, štaviše, u svima smo potučeni do nogu i bez dileme oko konačnog ishoda. Završnica ABA, i domaćice, i Evrokupa. Samo se stegnu i stanu. Radonjić da bi se pokazao da je dobar, mora ostvariti rezultat jer ovo je tim za rezultat, još jači od prošlogodišnjeg, a rezultat je ovim prioritetom: plasman u EL, TOP 16, domaća titula. EL nam je prošle godine poklonjena, pretprošle nešto slično, uz to da smo i to jedva izborili protiv Mutinih jer im je zadnji šut ispao iz koša... ajd tu je bio tek došao, ekipa je već bila u krizi.
Dakle, ove godine samo uspjeh jer je ekipa strašna i ne bi je se smjelo upropastiti.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 23:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od svih tih tvojih primjera rekao bih da samo polufinale ABA lige ide u prilog tvojoj tezi. Za domacicu znamo sta se desavalo, tu ni Barsa ne bi uzela, kup smo osvojili pod pritiskom, polufinale ABA prosle godine uzeli pod pritiskom, Budjave uzeli pod pritiskom itd itd... Sto se tice ove sezone logicno je i ocekuje se da Radonjic postane vrhunski trener uz Zvezdu (mi ulazemo u Radonjica kao i u Mitrovica npr.), kao sto se ocekuje, odnosno tezi da Zvezda postane vrhunski tim uz Radonjica, to ide jedno sa drugim, nije se Duda rodio kao vrhunski trener, ili Pesic, oni su rasli kao treneri uz svoje ekipe. Ne mora znaciti da ce Radonjic postati neko veliko trenersko ime, ali po meni sasvim ok napreduje. Evo ove sezone 50% bolje vodi meceve nego prosle, vidjamo neke nove akcije, neke nove odbrane, svasta nesto.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan. E sad da li sam kompetentan da tvrdim da je Radonja napredovao, vjerovatno nisam ali cu samo spomenuti moje prognoze za Lazica, kad su ga svi pljuvali ja sam vidio nesto u njemu :) , pa tako sada imamo 70% boljeg igraca nego prije dvije sezone. :) Lako je prognozirati napredak i vidjeti nesto u Mitrovicu ili Simanicu, Aranitovicu ili Guduricu, treba imati njuha i za "klade" :P

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Radonji je najveći problem što nema plan B. On skautra utakmicu dobro, ali kad protivnik krene nešto drugo mađijati on nema na to rješenja. Ove godine je napredovao zato što se ne prilagođava nikom, nego igra svoju igru pa šta bude.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 07:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Skeva, pa Buđave smo dobili na Đenkino NBA ludilo, kup na guzove protiv jasno slabije Mege, a domaćicu smo izgubili rutinski... sve je to moralo mnogo bolje izgledati. Slažem se da je Radonjić mlad trener koji može napredovati. On je dobar i dokazan trener, ali ipak na nivou Budućnosti gdje se nije suočio sa tolikim moranjem. Bio sam čvrsto uz njega do utakmice sa Cibonom, ali desilo se što se ozbiljnom treneru ne bi smjelo desiti. Sad nešto slično sa Neptunasom, u sezoni kad ti od te pobjede možda zavisi hoće li se klub rasuti za šest mjeseci... jebiga, digne to sve živce malo.
Ima šansu ubrzo da pokaže da li je napredovao, ako uđe u top16. Argumente da se ne stidi te ambicije svakako ima, za naše uslove izuzetan igrački kadar i jedan od najvrelijih domaćih terena.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 08:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Lijepo je što neki vjeruju da Radonja treba da se kali videći ekipu vrijednu nekoliko miliona, ali činjenica je da se vidi da je on limitiran i mogućnost njegovog napretka je mala.
Primjer suprotnog trenera je u Vizuri sa kojom uvijek teško izlazimo na kraj, a imamo 8 puta skuplji tim.
Naveo sam ga samo kao primjer, mada je Milojević skoro siguran nasljednik komšijske klupe.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milojevic ce se (ako tamo ode) pogubiti u Partizanu gore od Vlade Jovanovica. I Obradovic, Duda, Pesic su vjerovatno imali strasnih kikseva na pocetku svojih ozbiljnih karijera, mnogo vecih od egal zavrsnice sa Megom, ili tog kiksa sa Cibonom, ali ih se sada niko ne sjeca.
Reci mi, kako se vidi da je Radonjic limitiran? Gdje se vidi? Kako si ti skontao da je mogucnost njegovog napretka mala?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja bi te naš trener poredao ovako, naravno subjektivno mišljenje.
1.) DUDA, KARI, ZOĆ (ovo je već objektivno), sad ko koga stavlja na prvo mjesto manje je bitno.
1-2.) MALJKOVIĆ,IVANOVIĆ, TANJEVIĆ ne znam,Maljković, on je po trofejima rame uz rame uz ove gornje, ali meni lično trenerskim znanjem nije sa njima u rangu. Ivanović takođe, nema toliko trofeja, ali je isto dosta uspješan i priznat trener. Isto vrijedi i za Bošu Tanjevića.
2.) DULE, TRIFA, DŽILE, ZORAN LUKIĆ, SALE ĐORĐEVIĆ, SAŠA OBRADOVIĆ
3.) RADONJA, VUKOIČIĆ, LUKAJIĆ,MUTA NIKOLIĆ,....i ne mogu se više sjetiti, i njih još par su u toj nekoj kategoriji.

Vladu Jovanovića, i te slične KLS trenere ne vrijedi ni spominjati. I Milojević je za sad ovdje, mora on još hljeba pojesti da bi se ugurao u treću kategoriju.

Edit: Dodao sam Saleta Obradovića gore u drugu, sasvim on dobro vodi Albu. I mutu u treću kategoriju

Poslednji put menjao Нова Варош dana 01 Nov 2014, 14:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 14:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je to, samo sto Dzikica ne bih stavljao u ovaj gore drugi kos.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 14:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Koliko god volio Saleta, mora on barem jos nesto uraditi da bi bio u toj drugoj kategoriji. Iako po prikazanom ima potencijala i za prvu, ali rano je jos.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za sad ima bolji rezultat od svih tih iz trece grupe :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa ima, ali nije bas za drugu, negdje izmedju. :D Treba po meni jos nesto, ok, na ovom prvenstvu je bio odlican, ali to je samo jedno takmicenje, vidjecemo dalje. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima da. drugi na SP je odlična stvar. Vukoičić ima ABA ligu koja je tad bila jača bar duplo. Radonjić dobro vodi Zvezdu, sa onom krepalom Budućnosti je redovno bio na F4. Lukajić je stvorio dosta igrača u Hemofarmu, igrao finale domaćeg prvenstva, nisam siguran, ali mislim da je on vodio kad je Hemofarm osvojio aba ligu. Muta je imao prije rezultate, što ga ovdje stavlja u tu grupu.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U koju grupu spada Bajic? :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2014, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

elektroprenos

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 21:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
Imali ko stream prenos..hitno.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2014, 21:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Reci mi, kako se vidi da je Radonjic limitiran? Gdje se vidi? Kako si ti skontao da je mogucnost njegovog napretka mala?

Da li se i sada ne vidi ili treba i očigledniji primjer?

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]