banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 12:27 Danas je 02 Jul 2026, 12:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 23 Okt 2014, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ovo je uzas, da smo kojim slucajem uzeli bilo bi nezasluzeno. Ovoliko i ovakve greske nisam vidio u kosarci od kad je pratim..

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2014, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Нова Варош je napisao:
Joj kad krenu Litvanci u svom stilu šargijati sa autobuske stanice

tako i bi

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2014, 22:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Nejasan poraz sa ovakvim sastavom,sa ovakvim rosterom protiv ovih novajlija u ovom takmicenju.Neocekivano.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2014, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma bi kurac, pogodili su u prvih 10-15 minuta solidno trica, poslije toga nisu dali ni dvije, pobjedili su zbog nase UZASNE igre i to je to.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2014, 23:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne znam šta reći nakon ovakve utakmice. Dosta loše. Kakve smo maloumne greške pravili rezultat je dobar. Jaka dao dosta poena, ali nije normalan koliko je lopti uzgubio. Svaka čast na borbenosti, ali čekaj, stani mali Đogani. :D
Radonje mi je kritičan. Najjače kad u prvom poluvremenu njima sve upada, a on postavi zonu. Aj dobro.
Usrali smo dosta ovim porazom. Sad dolazi Valensija koja će gledati da se vadi protiv nas. Nakon toga Olimpiakos kući, pa gostujemo u Vitoriji. Samo da ne povežemo bruka poraza sad.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2014, 16:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Erazmo, mi smo zonu igrali dva minuta i najgore od svega odbranili dva suta..
nama je problem bila priprema utakmice koja je ocajno uradjena... Isli smo na udvajanje koje veze nema i ostavljali likove same na tri. prama radonjinim izjavama jasno je da on nije zelio da se igra onako na pocetku. Gledao sam neki strim i vidio sta je trazio na tajm autu...
Jest on imao gresaka ali nisu njegove greske kad upropastis tri kontre zaredom ili kad ti igrac koji ima losu kontrolu krene u proboj iako ima pleja pored sebe

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2014, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma imao je on gresaka, stoji to, ali ne mozemo njega kriviti sto ljudima ispada lopta iz ruke, sto Kalinic drzi loptu kao da je na izletu, dok igrac stoji iza njega i ostale gluposti sto smo radili sinoc..

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2014, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Jesmo mi cigani čudan soj... Sad nam ne valja ni start sezone u Evroligi, sa ubjedljivim trijumfom i tijesnim porazom na gostovanju. Može biti da smo utripali da imamo roster koji sigurno može da ide u Top 16, a vjerovatno ni Fajnal for nije predaleko... A pišanje po Radonjiću ide po defaultu. Najbolje da ga skrajnemo sada i dovedemo nekog eksperta i dokazanog trenera, tipa Boža Maljković, on je valjda slobodan.

Ja sam i dalje zadovoljan, na stranu poraz, kojih će tokom sezone biti sigurno još, ali isto tako će sigurno biti i trijumfa, onih neočekivanih. Od ove sezone je bitno, da se zadrži kontinuitet učešća u Evroligi i profitira od toga, naravno, te da se konačno nekako osvoji titula u ABA ligi i domaćem takmičenju, mada ona osim simbolike, ne donosi previše, nijedna. Druga stvar je i da se nastavi sa sistematskim pružanjem šanse mlađima, dakle da ulogu koju je prošle sezone imao Mitrović, ove godine uzme Tejić. Doziranje minuta i priprema za narednu sezonu, kada bi trebao da postane važan u rotaciji. Dakle, normalno da nije prijatno izgubiti, ali previše se trenerov doprinos i učinak, gleda kroz prizmu isključivo poraza i trijumfa i to pojedinačno. Niko ne gleda, koliko je napredovao Mitrović u svakom segmentu ili recimo Bobi Marjanović, koji više nije igrač koji samo kuca u napadu i pruža ruke u defanzivi. Treba stvari sagledati malo šire, normalno je da Radonjić ima grešaka, ali mislim da i on sazrijeva kao trener, zajedno sa ekipom.

P.S.
Ako ove sezone pobijedimo u Morači, ja sezonu već proglašavam uspješnom :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2014, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ili u Sirokom Brijegu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2014, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nitro je napisao:
Jesmo mi cigani čudan soj... Sad nam ne valja ni start sezone u Evroligi, sa ubjedljivim trijumfom i tijesnim porazom na gostovanju. Može biti da smo utripali da imamo roster koji sigurno može da ide u Top 16, a vjerovatno ni Fajnal for nije predaleko... A pišanje po Radonjiću ide po defaultu. Najbolje da ga skrajnemo sada i dovedemo nekog eksperta i dokazanog trenera, tipa Boža Maljković, on je valjda slobodan.

Ja sam i dalje zadovoljan, na stranu poraz, kojih će tokom sezone biti sigurno još, ali isto tako će sigurno biti i trijumfa, onih neočekivanih. Od ove sezone je bitno, da se zadrži kontinuitet učešća u Evroligi i profitira od toga, naravno, te da se konačno nekako osvoji titula u ABA ligi i domaćem takmičenju, mada ona osim simbolike, ne donosi previše, nijedna. Druga stvar je i da se nastavi sa sistematskim pružanjem šanse mlađima, dakle da ulogu koju je prošle sezone imao Mitrović, ove godine uzme Tejić. Doziranje minuta i priprema za narednu sezonu, kada bi trebao da postane važan u rotaciji. Dakle, normalno da nije prijatno izgubiti, ali previše se trenerov doprinos i učinak, gleda kroz prizmu isključivo poraza i trijumfa i to pojedinačno. Niko ne gleda, koliko je napredovao Mitrović u svakom segmentu ili recimo Bobi Marjanović, koji više nije igrač koji samo kuca u napadu i pruža ruke u defanzivi. Treba stvari sagledati malo šire, normalno je da Radonjić ima grešaka, ali mislim da i on sazrijeva kao trener, zajedno sa ekipom.

P.S.
Ako ove sezone pobijedimo u Morači, ja sezonu već proglašavam uspješnom :lol:

Poraz kao poraz, ko prati Zvezdu naucio je na poraze :D , ali je samo problem sto je od Neptunasa, da smo pukli od Olija 50 razlike ili od Valensije i Galate u gostima nema nikakvih problema, samo udri ali od Neptunasa... Ovo je bila ona utakmica koju moramo pobijediti i eto, podrepi nam se bas tu.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 08:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Ja se samo nadam da necemo biti jedini koji su ostavili bodove tamo.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Hoćemo. To, opet, neće biti jedini bodovi koje ćemo ostaviti, štaviše slabo ćemo još šta pokupiti, iako imamo bolju ekipu i malo slabiju grupu nego prošle godine... Napad nam je totalno neinventivan, sve se uglavnom svodi na individualnu inspiraciju ili silu, mi ne možemo izraditi akcije za jednog zaista klasnog šutera kakav je Dženkins, atletski nikad jača spoljna linija ne zadaje protivniku probleme utrčavanjima... sve moramo vući iz odbrane, i ako ta odbrana ne ide, onda se raspadamo, kao protiv Cibone. Živimo od odbrane i ludila Blažiča, Vilijamsa, Mitrovića... ne može se na ludilo ozbiljan rezultat, zato ga i nemamo. Na nivou kom težimo moraju fercerati i napad i odbrana, kao mašina.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dženskin je sve samo nije klasni šuter, pogotovo ne za tri poena.
Ovo je ekipa koja mora trčati, teško da mogu ozbiljnu ekipu dobiti u igri 5-5, jedino onda kad Markus poludi pa sastavi 5-6 trica.
Nema se za koga napraviti akcija za šut. Da je Dangubić iole bolje šuter, on bi mogao, jer se najbolje kreće kroz blokove.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dženkins je za evropsku košarku ubica prije svega sa poludistance. Za tri poena je prošle godine u Evroligi imao preko 50% što je zastrašujući procenat. Mislim da je bio čak 2. u cijeloj Evroligi. Čovjek je i u NBA imao sasvim lijepu minutažu što govori o tome da nije tek tamo neki crnac, mada ga Radonjić očigledno sve uspješnije svodi na taj nivo. Sa praktično dva plejmejkera, gdje računam i Mitrovića jer je atipičan igrač sa sjajnim osjećajem za asistenciju i sposobnošću da spusti loptu na parket, taj napad mora fercerati mnogo tečnije. Da Mitrović, Blažič. Vilijams u prošle 2 utakmice nisu odigrali neke ekstratkvalitetne poteze, to bi bila 2 teška poraza. Štos je što na ekstra kvalitet nećemo moći da se vadimo u svakoj utakmici, jer neće ih ići svaki put, a kad sve stane, onda se dešavaju Cibona i Partizan.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da su se Marjanovic i Vilijams povrijedili, da je Djenka zaradio Sifilis na splavovima a Jovic dobio zapaljenje grla od pjevanja Zvezdinih pjesama Zvezda bi izgubila i koju partiju u ABA ligi, mozda od Olimpije ili nekog drugog. A da je meteor pao na Srbiju i pobio pola stanovnistva vjerovatno Zvezda ne bi ni igrala EL. Ima bas svakakvih opcija.
Ne mogu pojedinacno odgovarati na sve nebuloze koje si napisao, gdje si pobio sam sebe 10 puta. Samo cu reci nekoliko stvari. Oli zavisi od Spanulisa i izgubice neke utakmice kad on ne bude na nivou iako imaju bolju ekipu od nas za 3 klase. Tako Zvezda zavisi od Marjanovica i Vilijamsa i izgubice i neke utakmice koje nisu ocekivane ako oni ne budu na nivou ili pak ako se desi vece puno gresaka kao protiv Neptunasa. Zvezda ima jedan od najmanjih budzeta u EL, SVAKA POBJEDA PROTIV NEKE EKIPE TIPA GALATE JE PREMIJA, da smo izgubili od njih bilo bi to ocekivano a ne tezak poraz.
U sustini ne mogu vise oko toga raspravljati, previse bljuvotina se pise :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nebuloze ili ne, kad dođe stani-pani, Partizan i Cibona se pretvore u NBA plejof timove i pada najcrnje spenkovanje pred domaćom publikom, a vi razlažite na faktore i filozofirajte o finesama igre...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Од сљедеће сезоне да враћамо Цветковића, човјек разби у МЗТ-у.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 16:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ljudi, normalno da je Radonjic uradio dobrih stvari, ali meni se ne svidja. Ne znam nekako mi ne ulijeve povjerenje.
U sezonu smo usli dobro, niko nije rekao da nismo, ali nam nije trebao ovaj poraz. Moracemo to nadoknaditi negdje i ja se nadam da hocemo.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Не брините ништа.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Ljudi, normalno da je Radonjic uradio dobrih stvari, ali meni se ne svidja. Ne znam nekako mi ne ulijeve povjerenje.
U sezonu smo usli dobro, niko nije rekao da nismo, ali nam nije trebao ovaj poraz. Moracemo to nadoknaditi negdje i ja se nadam da hocemo.

Nije se to ništa promjenilo od nekih zamisli, dobiješ 5 kući i ideš dalje.

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]