RSnavijac je napisao:
За даље увреде можеш ми се обратити на пм па ћемо се договорити. поздрав за све лешинаре
Ovo kao neki poziv da se ja i ti potucemo

smijesan si decko imao sam ja takvih milion na forumu pa niko nista, znam sad ces ti napisati kako ti nisi jedan od njih ali i taj scenario mi je poznat. Samo ti kazem ili normaln diskutuj i nemoj narodu govoriti da su glupi i tjerati ih iz grada zato sto ti ides na utakmicu i kraj price ako ni to ne mozes onda je svaka diskusija sa tobom presipanje iz supljeg u prazno.
A sa uvredama koliko vidim si ti prvi poceo.
RSnavijac je napisao:
MCB je napisao:
Vratimo se temi forumasi.Ja nebi zabranio navijacima da odlaze na tekme nego samo "tornjacima" na sve tri strane.Sta ti primitivci rade nego ispoljavaju svoje licne frustracije prije,zavrijeme i nakon tekme.Neka se sa svojim vodjama nadju negdje na livadama sirom prelijepih BiH-kih planina i neka bubaju glavusama u drvo-zabava no&1.Mozda im se sloze kockice u glavusama da je ovo '09-'10 i da je vrijeme da se vratimo kulturi.Papanska revolucija je davno zavrsena i nista dobro nije donijela svakom normalnom covjeku.Svaki navijac bilo kojeg kluba,bilo gdje ,treba da se osjeca ugodno.
pozdrav pozitivcima
Какав си ти глупан
Neko ko nema isto misljenje kao ti je GLUPAN naravno to nije uvreda
RSnavijac je napisao:
nindjaa je napisao:
vlast treba ozbiljno novcano kazniti udruzenje navijaca, pa neka oni fataju ko unakazuje fasade zgrada i lijepi ove naljepnice na saobracajne znakove i bilborde po gradu
Ајд озбиљи се, јеси нормалан
Naravno da nije normalan ti si normalan ni ovo nije uvreda
RSnavijac je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
A to da ce naletiti na neku budalu zbog koje ce zazaliti dan kad su rodeni to stoji.
Na prosloj utakmici protiv Zrinjskog ovi klinci su skocili na Doku al neznam kako se sve zavrsilo znajuci Doku bice ili je bilo svega.
Безвезе ти је да спомињеш име од момка на форуму, могао би се наљутити.
Ti garant znas na kojeg ja Doku mislim dal onaj i AJ ili onaj sa Lausa mozda onaj sa Mejdana nene onaj iz Budzaka (e sad mi jos reci da ta naselja ne postoje)
RSnavijac je napisao:
Rikas je napisao:
Navijaci vecinom nafurani klinci koje neko treba spustiti na zemlju ,mada imaju i dobrih strana ,fini grafiti po gradu i dobre koreografije, pjevacki su jos daleko od pravih navijaca.
Па докле више прозивање навијача и тог спуштања на земљу. Кад сте сви тако огорчени и кивни на навијаче, скупите се па удрите ако имате муда. још нешто, шта су прави а шта криви навијачи?

nemamo mi muda vi imate muda da udarite 15 na jednog ustvari vi imate tuce muda
RSnavijac je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
Nije zmajeriti djeci,,,,drustvena situacija takva,,,da djeca sve svoje ogromne frustracije ispoljavaju po stadionima.....Upravo zato su se stari Vulturesi povukli,,,mislim da ce proci jako mnogo vremena dok se varti kultura navijanja na stadione........
Старији су се повукли јер им није било до тога да се цимају по некаквим вукојебинама, нпр. Шепак, Шамац, Станари и таква села са којим је наш Борац био у истом рангу такмичења.
Sinko navijac Borca ce ici i u vukojebinu ako je pravi navijac oces i ti sutra prestati biti navijac Borca ako on opet krene po tim vukojebinama?
RSnavijac je napisao:
HeAd je napisao:
balavurdija....nista vise...kad je utakmica idem van grada...heheheh
иди одмах и не враћај се
Svaki komentar je suvisan
RSnavijac je napisao:
Rikas je napisao:
Odgledali par navijackih filmova pa umislili da su englezi, a i nemaju konkurenciju u gradu pa se ponasaju kao da im je ovo cacevina a u stvari pola ih nije iz banja luke.
колико си плитак неда ми се објашњавати
Jos jedan kulturan razgovor idemo dalje
RSnavijac je napisao:
Примијетио сам да по Лешинарима, а својевремено и по Борцу док је био лош, највише серу људи којима су у срцу БГ клубови, тј. индијанци који иду једном или ниједном годишње на утакмицу.
НАШ КЛУБ НАШ ГРАД САМО НАМА ПРИПАДА
Dobro primjecujes ali primjeti jos jednu stvar da u BL ima jos xx registrovanih klubova da BL nije samo Borac vec i BSK, Zeljo, Laus, Omladinac.... ako uopste znas gdje se koji klub nalazi