banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 02:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2010, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Jel to onaj lik sto je napucao protivnickog napadaca u glavu a onda rekao : "A sam je kriv...ja sam samo podiga nogu a on se sam nabo..."?

"...sam pao, sam se ubio, brate" :D :D. da, to je taj, jedan jedini, milos krstajic. imo je on i mnogo bizarnijih gafova, samo nisu tako dobro dokumentovani.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kako kaže stara izreka... Ne daj Bože da te Grci hrane i Rusi brane...

Sve mi se čini da na sportskom planu, Grci baš i ne mare previše za to "prijateljstvo" sa Srbijom. A što je najgore čini mi se da Teodosića nikako ne mogu da svare. Mali jeste prgav i klasičan "trash talker", kako bi to rekli Ameri, ali njima mislim više smeta što on, naočigled toliko grčkih igrača, izrasta u najboljeg igrača lige.
Evo sad vidim da se onaj Dijamantidis opet ispišava po srpskim igračima, riječima da se ima nekih koji jedu grčki hljeb, a kao tako se ponašaju. Baš se on našao pričati o ponašanju na terenu, nakon onog snimka kako pljuje Teodosića na utakmici. Baš sam ga cijenio kao igrača, ali nisam znao da je toliko govno.
A da se ne zaboravi ni da im dva najjača kluba, vode srpski treneri i onda nije čudo, što pate da po svaku cijenu pobijede Srbiju, jer oni smatraju da je sad njihovo vrijeme, da vode glavnu riječ u evropskoj košarci. Dokaz je to i ova utakmica. Mislim da su htjeli pobjedu, po svaku cijenu, da nisu birali sredstva, što se može vidjeti iz dvije tehničke Dudi Ivkoviću.
Alo, čovjek je autoritet, jedan od najboljih evropskih trenera svih vremena, a na prijateljskoj utakmici mu zalijepe dvije tehničke... A i sudije su se usrale svog kriterijuma izgleda, pa u zapisniku nisu navodile nikakve detalje, jer bi detaljna istraga mogla da potkači i njih i njihov kriterijum.

Zato su se guzonje iz FIBA i pišljivo ućutali i odlučili da ne drape nikoga kaznama, jer kao što reče Walter, morali bi da kazne i dobar dio svojih reprezentativaca.

Već se veselim narednom susretu na SP, ako ga bude. Srbija - Grčka, u Turskoj, atmosfera naelektrisana, sa par hiljada gledalaca, gomila Grka i Srba na tribinama i aposolutna podrška turske publike Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
FIBA: Reagovaćemo žestoko ako treba!

Partik Bauman, generalni sekretar svetske kuće košarke, najavio da će u Ženevi, posle ispitivanja svih činjenica, reagovati protiv igrača koji su odgovorni za tuču na Akropolis kupu

objavljeno danas u 15:31; autor: Kosarka.rs
Ključni pojmovi: Partik Bauman, FIBA
Svetska košarkaška federacija FIBA oštro je osudila nasilje koje se dogodilo u poslednjem meču Akropolis kupa između Srbije i Grčke. U saopštenju iz sedišta u Ženevi navodi se da su viđene scene "neprihvatljive jer košarkaši moraju da budu uzori mladim navijačima kao ambasadori košarke na globalnom nivou".

Patrik Bauman, generalni sekretar FIBA, rekao je: "Bio sam užasnut kada sam video sramne scene na utakmici Grčka-Srbija. To je velika mrlja na dobro ime koje košarka ima svuda u svetu. FIBA će preduzeti sve potrebne korake protiv svakog igrača za kojeg se utvrdi da je bio umešan u šokantan incident. Nećemo dozvoliti da se se sve završi na ovome. Mi u FIBA trenutno po urgentnom postupku ispitujemo okolnosti koje su dovele do nasilja. Nećemo komentarisati postupke igrača ponaosob dok se ne utvrde sve činjenice. Ipak, želimo da bude jasno da nećemo oklevati da reagujemo na najjači mogući način protiv svakog individualca za kojeg se ispostavi da je osramotio košarku".

Ovo svakako ne zvuči dobro...

ovo uopste ne zvuci dobro. ne znam da li se ikad desilo da se zbog prijateljske utakmice kazne igraci jedne reprezentacije za zvanicne utakmice, ali me ne bi cudilo da za nas naprave presedan i suspenduju krstica i, cini mi se, keselja, koji su bili najagresivniji.

a evo sta italijanski peder ima da izjavi...

Citiraj:
Skariolo: Opasno je ako Krstić prođe bez kazne

Selektor svetskog šampiona Španije smatra da naš kapiten ne sme da prođe bez oštre kazne zbog učešća u tuči na Akropolis kupu

objavljeno danas u 18:36; autor: Kosarka.rs
Ključni pojmovi: Serdjo Skariolo, Nenad Krstic, SP 2010.
Povodom tuče Srba i Grka na Akropolis kupu, oglasio se i selektor svetskog šampiona Španije Serđo Skariolo. Na svom internet sajtu italijanski stručnjak je objavio sledeći tekst: "Jako sam negativno iznenađen sukobom grčkih i srpskih igrača. Iznad svega mislim da je ono što je Nenad Krstić uradio apsolutno prebacilo sve limite takmičarske agresivnosti, a da ne spominjem da je u pitanju bio prijateljski meč. Ne znam da li će se protiv njega pokrenuti disciplinska akcija, ali mislim da je stav koji je on pokazao jako opasan za naš sport i da bi takvo ponašanje, ako Krstić ne dobije oštru kaznu, bilo jako opasan presedan za disciplinu u košarci i njenu reputaciju".

Skariolo je poznat po tome da na svom internet sajtu objavljuje razmišljanja o svemu i svačemu, čak i onome što ne bi trebalo naročito da ga zanima. Čak je nedavno Špancu Karlosu Kabezasu preko "mreže" saopštio da ne računa na njega za sledeću sezonu u ruskom Himkiju.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Po meni...Krstica ceka malo zesca kazna. Mislim da bi takvu kaznu trbao dobiti i crncuga koji je na podu udarao jednog naseg igraca. Kako god...ovo je vjerovatno psihicki uzdrmalo reprezentaciju i dovelo do toga da se nekoliko dana pred prvenstvo mora razmisljati o nekim drugim stvarima.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 01:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Krkanluk žešći, ali kada su sportisti bili ambasadori svoje zemlje u pravom smislu te riječi, pogotvo ovde na Balkanu.

Naravno da ću prije povjerovati priči da ova tuča ima svoju pozadinu u međusobnoj netrpeljivosti košarkaških zvijezda, nego da je na nacionalnoj osnovi.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 08:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Iz ove nemile situacije evidentne su neke stvari... ne daj Boze da onaj crnac sjedne na tebe na parketu i da te pegla, kao sto je uhvatio nesretnog Bjelicu ... i drugo, Keselj ako propadne u kosarci, uvijek moze medju boksere... ima tu talenta...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bog mi izgleda da nas cekaju malo zesce kazne. evo upravo ctam u Sport-u da ce mozda Krstic i Teodosic dobiti zabranu igranja na SP!!! ja opet nekako kontam da ce samo Krstic preskociti SP a Teodosic mozda dobiti koju utakmicu zabrane. akko god bilo mislim da nas jeovo totalo poremetilo i izbacilo iz kolosijeka.Igraci umjesto da se psihicki pripremaju za igru moraju da misle o nekim totalno desetim tvarima. Bez teodosica ovo bi bila totalno druga reprezentacija i ne pise nam se dobro na SP.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 12:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2010, 19:14
Krstic je pokazao ko je tata-mata za batinanje

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Ako nekog suspenduju bice katastrofa

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Krstić ne igra 3, a Teodosić 2 utakmice.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije strasno s obzirom na raspored utakmica...tj. sa kim igramo te prve 3 utakmice.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Dobro je na kraju ispalo - nije moglo bolje.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Moglo je bolje. Da su odluku o kaznama sapoštili nakon završetka prvenstva :)
A moglo je i mnogo gore. Da su nakon trećeg kola izrekli kazne.
Grci prve dvije utakmice sa Kinom i Portorikom. Toliko su kažnjeni Focisu i Skorcijanidisu.
Mi igramo sa Angolom, Njemačkom i Jordanom.
http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe ... edule.html

Samo da ovo ne naruši atmosferu u reprezentaciji. Prva utakmice će biti veoma važna.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Jedino je s Njemačkom frka mada smo i bez dvojice najboljih mnogo kvalitetniji tim od Švaburdi.
Ako ne pobijedimo Angolu a pogotovo Jordan onda jebaji ga...
Mislim da ovo neće mnogo narušiti hemiju i atmosferu u ekipi i da ćemo da poderemo amatere.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 10:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Bice nezgodno bez dva mozda i najbolja igraca, zelim svu srecu momcima!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to je samo dokaz koliko malo znacimo u kosarkaskom svijetu. slicne kazne su se izricale jedino, cini mi se, urugvaju, ili nekoj takvoj kosarkaskoj velesili. odgadjaju odluku 7 dana, i onda je donesu dva dana prije prvenstva, uz cinicnu glupost "imate pravo zalbe, ali odluka stupa na snagu odmah".
osim toga, zivo me interesuje kako to da burusis uopste nije kaznjen, kad je u civilu uletio da se tuce, a da nije uopste bio prijavljen za utakmicu.

u svakom slucaju, veliko sranje, koje ce itekako psiholoski pogoditi nase. prakticno pola prvenstva cemo igrati bez najboljeg centra, a prve dvije utakmice bez najboljeg igraca uopste. jebiga, valjda ce sve izaci na dobro

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko ja ne znam zasto sve to toliko tragicno shvatas. Prvo, nije istina da se samo mi kaznjavamo...kaznjeni su i Italija i Kanada na isti fazon zbog neke tuce na prijateljskoj utakmici. Drugo, Ne da je zasluzena kazna...nego Krstic treba da ljubi dupe nekome sto nije odstranjen sa SP jer njegov potez je upravo za tu kaznu bio. Trece, ne vjerujem da ce ovo nesto oslabiti nasu reprezentaciju iz prostog razloga sto te dvije, odnosno tri utakmice igramo sa slabijim protivnicima. Falice nam protiv Nijemaca jedino. Bar je to moje misljenje.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ovu reprezentaciju to ne moze poljuljati....iako su Krstic i Teodosic izrasli u vodje ekipe sami su izjavljivali da i bez njih na SP ide jaka reprezentacija Srbije....ima ova ekipa dosta kvaliteta da moze neko drugi da potegne, najvise podsjecaju na onu famoznu generaciju iz 95-e kad je svako igrao bitnu ulogu a opet bez svakog od njih ta ekipa je bila prejaka....

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 15:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Opet Milanko i njegove teorije zavjere u to kako jedan igrac koji na utakmici baca stolicu na drugog igraca moze da bude kaznjen

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Negdje naletih na zanimljiv komentar sa kojim se otprilike slažem: autoritet FIBE je sve manji i manji, i oni su jednostavno morali "reagovati" na ovaj incident i "kazniti" sudionike. Riječi pod navodnicima nam govore da su bili i te kako svjesni rasporeda utakmica, i činjenice da ni Srbija ni Grčka neće biti ozbiljno uzdrmane kaznama. A one su se jednostavno morale izreći. Sa druge strane, bilo bi nepošteno da su kazne bile teže, tipa suspenzije za cijelo prvenstvo, jer bi time FIBA sama sebi skakala u stomak. Ipak je u pitanju bila prijateljska utakmica, iako nasilje ne treba da se pravda. Ovo je otprilike situacija "vuk sit, sve ovce na broju".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]