banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 10:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Janko Tipsarevic moj novi idol...od 5:2 za Gonzalesa u 5. setu do velicanstvene pobjede!!!

Bravo Jane! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 17:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Gonzalez F. : Tipsarevic J. 2:3 Final :drinking:
Jankovic J. : Safarova L. 2:1 Final :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Taj Janko stvarno nije normalan....pokazuje da je nekad bio bas extra potencijal....al nije nikako dobar sa glavom....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Freak_on_a_leasH je napisao:
Taj Janko stvarno nije normalan....pokazuje da je nekad bio bas extra potencijal....al nije nikako dobar sa glavom....

Bio potencijal?Više nije?Upravo je ostvario najbolji rezultat karijere.Sa upravo osvojinim poenima se penje na 50 i neko mesto na ATP listi, a najviše što je ikad imao je 63. pozicija. Ako uzme i sledeće kolo biće 42-43. Napunio pre neki dan 23 godine i igraće tenis jos bar desetak. U narednih godinu/dve će garantovano ući u prvih 10. Sad će ići na Blakea ili Ferera, zavisi ko pobedi, a onda na Federera verovatno, a ja se u tom meču ne bih kladio na Federera.
Tipsareviću ne treba više ni iskustva, ni treneri, ni kondicija, njemu trenutno treba samo dobar psiholog, da malo nauči kako treba da se ponaša kad izgubio poen, da to nije kraj sveta. Ono bacanje reketa na pod ne znači da nije dobar igrač, ali znači da ako nešto ne promeni u skorije vreme, da neće ubrzo među bolje igrače sveta.

Poslednji put menjao BlackHand dana 29 Jun 2007, 18:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Ako Janko ovako nastavi mogao bi i Blejka pomesti u 5 setova :) Nakon toga... Elem, bilo sta bilo hvala mu za Gonzalesa jer sam 5 minuta skakutao po sobi nakon onog zadnjeg asa!!!!!

ups.... sada vidjeh da Blejk i Ferero igraju 1:1 i da je 4:1 za Ferera u igrama... moze biti svasta :smilecolros: :cheers: :cheers: :onfire: :splat:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 17:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2007, 08:28
Svaka Janku cast 15 setova u 3 meca ako ovako nastavi pasce i roze a stvarno mu treba jedan dobar psiholog :wink: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 18:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Blake J. : Ferrero J. 1:3

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
svaka cast janku ... srpski tenis je stvarno uzeo maha ...

steta ljubicica, ali cini mi se da je on svoje najbolje dane dozivio prosle godine ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ko bi rekao da Janko sa onakvom gradjom igra tenis :D Svaka mu cast

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Lopovi u svlačionicama Vimbldona
Teniseri i treneri pretrpeli su ove godine na turnirima od Melburna do Pariza bar 15 krađa stvari iz svlačionica, a lopovi rade i sada, na Vimbldonu. Prvi na udaru u Vimbldonu našli su se bivši pobednik Rolan Garosa Albert Kosta kome je ukradena tašna sa evrima i dolarima, kao i Mikael Lodra kome je nestao novčanik. Pojavile su se već sumnje da je odgovoran neko iz organizacije.

"Pokušaćemo da uradimo sve što je u našoj moći da osiguramo da se ovakve stvari više ne dešavaju", rekao je portparol Vimbldona pošto su krađe prijavljene.

Uprkos strogim proverama ko ulazi u svlačionice na turnirima, ova dva incidenta samo su poslednji slučajevi u seriji koja je uzbunila ATP.

Portparol ATP-a Andre Silva nije želeo da odgovori na pitanje da li je za krađe kriv neko iznutra. "Očigledno je da ne znamo ko to radi
i ne želimo da nagađamo", rekao je Silva i procenio da se ove godine desilo oko 15 krađa.

Češkom teniseru Radeku Stepaneku ukradeno je 5.000 evra u Monte Karlu. Šveđanin Jonas Bjorkman prijavio je nestanak ličnih stvari i na Otvorenom prvenstvu Australije, i na Rolan Garosu.

Francuz Sebastijan Grožan jedan je od trojice igrača koji su prijavili nestanak ličnih stvari na turniru u Kvinsu početkom meseca.

Silva je rekao da ATP veoma ozbiljno pristupa ovom problemu i podsetio da je ta organizacija prošle godine uvela oštrije mere i da su igrači morali da govore ko su im treneri, kao i da su za ulazak u svlačionice potrebne posebne dozvole.

"Želimo da rešimo ovu stvari, ali igrači treba da rade sa nama. Ovo mora da bude zajednički rešeno. Veće tenisera biće uključeno u bilo koje odluke koje budemo doneli, pošto je ovde u pitanju nešto što je veoma lično", rekao je Silva.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jedna zanimljivost iz sveta tenisa

Citiraj:
Vimbldon - Za Saniu Mirzu bi život bio mnogo lakši da se rodila u vreme kada su žene igrale tenis u dugačkim haljinama do gležnjeva i nosile kravate, šešire i rukavice. Ovako, budući da se mlada Indijka pojavljuje u kratkoj teniskoj suknjici, to mnogi primaju kao neku vrstu prkosa i izazova.
Septembra 2005, grupa muslimanskih klerika je uspostavila fatvu sa zahtevom da se Mirza, posvećena Muslimanka, tokom mečeva "pokrije" i neposredno nakon toga,18-ogodišnja igračica je podlegla presiji i zamenila suknju za šortc. Vođa Suni Ulema Borda je izjavio da njena odeća "ne ostavlja ništa imaginaciji" i da će to "imati poguban uticaj na celokupnu naciju mladih muslimanskih devojaka". On je insistirao da su natpisi na njenim majicama - "žena koja se dobro ponaša retko stvara istoriju"; "ili možete da se složite sa mnom ili grešite" i treći -"ja sam slatka, sa mnom nema sr..."- totalno "protivni islamu".
Za većinu njenih sunarodnika Mirza je idol. Bilbordi sa njenim slikama blješte širom Indije, a od sponzora ona dobija sume ravne najboljem kriketašu Indije Rahul Dravidu. Ona je prva žena iz Indije koja se probila u pedeset najboljih igračica na WTA listi i trenutno zauzima 44. mesto, prva koja je došla do četvrtog kola grend slem turnira - US Open 2005. i prva koja je osvojila titulu na turi - u njenom rodnom gradu Hajderabadu, što je izazvalo mini-stampedo.
Mirza kaže da u Indiji vlada toliko interesovanje za to kako ona živi i šta radi, da je više puta zaticala znatiželjnike koji su upali u njenu kuću, tako da je bila prinuđena da uzme čak i obezbeđenje.
"Sania-manija" je dostigla vrhunac kada je Indijka deklasirala Nađu Petrovu, tada treću igračicu na svetu, u San Dijegu avgusta 2005. Par se po drugi put sastao juče na Vimbldonu i pored brojnih Mirzinih navijača ona je izgubila u dva seta od snažnije Ruskinje. I to u suknji, koju je ponovo počela da nosi od ovogodisnjeg Rolan Garosa.
Što se tiče njene teniske garderobe, ona kaže - "Kako se ja odevam to je moja lična stvar. Zato neka me ostave na miru. Pokušavam da se zabavim. Ako želim nešto da kažem, ja umem da govorim, zar ne. Nema potrebe da to bude kroz moju odeću".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
Lopovi u svlačionicama Vimbldona

:lol: :lol: :lol:

Ovo mi je super, ako nista postoji nada da to radi neki "Robin Hood". Iako je vjerovatnije da nekom od slabijih igraca koji se ne mogu boriti sa stresom koji izaziva igra na velikim turnirima, nedostaje novca za kokain ili nesto u tom folu. :-?

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Prestala kiša, Đoković gubi 3:0 u prvom setu

Ana dobila zaostali meč. Jelena čeka da Nadal završi svoj meč, zasad vodi 2:0 u setovima i 2:0 u trećem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 20:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
BlackHand je napisao:

Bio potencijal?Više nije?Upravo je ostvario najbolji rezultat karijere.Sa upravo osvojinim poenima se penje na 50 i neko mesto na ATP listi, a najviše što je ikad imao je 63.

Janko je nekad bio prvi junior svijeta, Freak je vjerovatno na to mislio!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
englezi i njihova glupava konzervativnost i tradicija ... umjesto da naprave krovove, i da igraju nedjeljom oni se drze neke tradicije pa sad sve kasni vec dobra va dana ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
englezi i njihova glupava konzervativnost i tradicija ... umjesto da naprave krovove, i da igraju nedjeljom oni se drze neke tradicije pa sad sve kasni vec dobra va dana ...

I pukli su oko milion eura, zato što su morali da vraćaju ljudima novac od karata. I zbog njihove glupe tradicije, teniseri će doći u situaciju da igraju mečeve tri dana uzastopno bez predaha. A vremenska prognoza za London je kiša narednih sedam dana...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 21:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
BlackHand je napisao:

Bio potencijal?Više nije?Upravo je ostvario najbolji rezultat karijere.Sa upravo osvojinim poenima se penje na 50 i neko mesto na ATP listi, a najviše što je ikad imao je 63. pozicija. Ako uzme i sledeće kolo biće 42-43. Napunio pre neki dan 23 godine i igraće tenis jos bar desetak. U narednih godinu/dve će garantovano ući u prvih 10. Sad će ići na Blakea ili Ferera, zavisi ko pobedi, a onda na Federera verovatno, a ja se u tom meču ne bih kladio na Federera.
Tipsareviću ne treba više ni iskustva, ni treneri, ni kondicija, njemu trenutno treba samo dobar psiholog, da malo nauči kako treba da se ponaša kad izgubio poen, da to nije kraj sveta. Ono bacanje reketa na pod ne znači da nije dobar igrač, ali znači da ako nešto ne promeni u skorije vreme, da neće ubrzo među bolje igrače sveta.

tipsarevic je bio prvi dok je bio igrao u juniorskoj kategoriji, tad je osvojio i wimbledon, kao junior i jos koji dosta jak turnir, sto bi znacilo da je tad bio stvarno extra igrac i strasan potencijal. kad je presao u seniorsku konkurenciju, ocekivalo se da ce uci u prvih deset, tako 63. pozicija definitivno nije najbolji rezultat u njegovoj karijeri.

covjek je odigrao odlicno do sad, al ajd da se ne zanosimo..federer moze izgubiti vec u sledecem mecu, sve je moguce, ali da mu tipsarevic bude bas tolika prjetnja...nisam siguran. ovo je turnir na kom je on 4 puta pobjedio, mozda zato nece osvojiti turnir sada, ali ne vjerujem da ce ga tipsarevic zaustaviti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Federer zaustavio Samprasa, mozda i Tipsarevi zaustavi Federera :) Salim se, ali moguce je.

Inace danas u podne pocinju mecevi u kojima igraju Janko, Jelena i Novak. Naravno ukoliko ne bude kise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 10:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
the_grunf je napisao:
Federer zaustavio Samprasa

Staro je to zaustavljanje, ovaj već bio pred penzijom! Samprasa niko, osim Agasija, nije mogao zaustaviti, samo je on mogao imati loš dan, nije dozvoljavao nikom da dominira ili diktira tempo protiv njega!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Da li je neko gledao kraj trećeg seta ludog meča između Nadala i onog šveđanina? Ludnica u taj-brejku, Nadal imao 7:6 i meč loptu, odigrao mislim dijagonalu, lopta pala tako da je djelovalo da je u terenu, pozvan je challenge (valjda od strane šveđanina) i vidjelo se da je lopta malo u autu, 7:7 i sudija odmah prekinuo meč zbog kiše koja je već padala. Nadal se isfurao jer je mislio da je dobio meč a ovako je morao ponovo izlaziti na teren. A kasnije je Šveđanin dobio taj set i naredni i izjednačio na 2:2 :)
Doduše Nadal vodi u petom setu 2:0 i ima servis-gem pred sobom. Namučio se pošteno, a i pitanje je šta će biti do kraja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]