стандардна прича о навијању за звезду, партизан и борац... сажвакано много пута и још ће много пута потезана
vlakanje je napisao:
ова утакмица је неоправдана мени,ако ништа друго из следећег разлога:
ово ће да плати град БЛ,јел' тако?ако има неко упућенији,нека ме исправи и све у реду.
значи,град ће као и до сада(долазио је вк Партизан) платити све трошкове из свога буџета,а овамо смањује за пола милиона марака ДОМАЋИМ клубовима из буџета за 2013.
то мени смета,ако су трошкови 10.000 КМ примјера ради,дајте тај новац у КК Борац Бања Лука(не у фк или рк)дајте тај новац њима,значиће куд и камо више!!! Има вас који редовно пратите и КК,па сами реците колико би њима тај новац добро дошао!
само бих се на тренутак дотакао овога.
и само да поставим ствари на мало другачији начин. сагласан сам да ће се вјероватно од јавних пара финансирати меч, као и они тренинзи репрезентације итд (колико пара је у питању немам појма ) и слажем се да је тешка ситуације у кк, рк, фк борац и не би тако требало бити, и да је срамота да се натеже 4 000, и наравно да су за скресање тих пола милиона други разлоги, АЛИ...
шта ћемо са оним бањолучанима који не навијају за борац, а њих је поприличан број. како њих задовољити, можемо ли барем од њихових пара видјети коју утакмицу звезде или партизана!?
кад причамо како треба само борац финансирати... па ту иду онда и паре оних који мрзе борац, који га не воле, којима је свеједно, који навијају за друге клубове...
и сад ће се за то што буду овдје пар дана вк звезда, вк партизан или било који други клуб начинити огромна и несагледива штета борцу. ма дајте молим вас