banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 11:21 Danas je 02 Jul 2026, 11:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 16 Okt 2014, 23:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Dobro je, ovo se tražilo. Pobjeda na startu koja može biti vrlo bitana. Vilijams je pokazao da je tata igre. Bobi je uz njega duplo bolji. Odbrana odlična, a nadam se da ćemo malo popraviti tricu. Ne može samo Vilijams pogađati. Treba sad dobiti Neptunas u gostima i na konju smo.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2014, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
nabiti Neptunas, i onda braca Grkovi jos puste dok prethodno kasiraju jos 2 izgledne pobjede protiv istih i Kuce Laboral, a mogli bi i Lucica i ekipu razguziti u ovakvom ritmu-arena je to.. pa tako do susreta sa grckim crveno-bjelima moz da bude 3:0 za obe ekipe, pa ce bude bruderski-opusteno i sa njihove strane.. tako da sa bonusom od 4:0 nasi mogu mirno udju u zavrsnicu za top-16. :glasses2:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Auuuu kakva utakmica :D . Navijanje je bilo odlicno, ne znam kako je na TVu izgledalo ali cijela arena je bila na nogama citavu utakmicu i navijala, bar do nekle se uspjelo nadoknaditi izmjestanje delija na gornji prsten. Vrijedjanja nije nesto bilo osim malo siptara na pocetku i cale ti u djubretarima i indija pakistan na kraju :D . Pratio sam dangubica, nije da mu nesto smeta vrijedjanje grobara :D . Sto se utakmice tice, bez obzira na sve susrela su se dva velemajstora, Vilijams i Arojo. Ovaj drugi nije bio na nivou ali jednostavno se vidi da je brutlan basketas. vilijamsa je atmosfera nosila ali siguran sa da i on moze dalejo bolje. Bobi je bio predominantan, mislio sa da ce mu biti teze protim Gonluma i Dzavaia ali jednostavno su ga Vilijams i ekipa hranili loptama. Jedno je sigurno, Kalina igra bolju odbranu od Lazica, nisam mogao vjerovati ali tako je :) . Tejic se usrao, ali bukvalno je bio prestravljen, vidjelo mu se na licu, toliko straha kod igraca odavno nisam vidio. Mozda je sve ovo prebrzo za njega. Luka nije bio nesto dobar, izgubio je par lopti, u odbrani ispadao ali je par puta pokazao kvalitet, posebno kad je asistirao Bobiju. Jovic los ofanzivno, dobar defanzivno. Djenka los, ocekivao sa vise, ali proradice, ako nista ima prebrze ruke. Dangubic solida ali moze 100 puta bolje. Cirbes odlican, mnogo smo ga podcijenili, jak je kao bik, finisira iz pika odlicno, mnogo bolje se krece nefo prije mjesec dana, sve u svemu odlicna zamjena za Bobija. Radonja jednom zakasnio za tajm autom a ostalo je bilo dobro. Dobre rotacije, odlicno pripremljen mec. Moglo je ovo ici i na 20+ ali ipak smo jos uvijek neiskusni a Galata je prejaka. :) Et toliko :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 11:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Za pocetak najjaca fora

Lik koji stalno pljuje protiv Radonjica, dolazi da trenera i mrtav normalan kaze mu
Radonja odlazi
ovaj ga cudno gleda na sta se lik nasmijao i rekao
Kakva je to utakmica Evrolige na kojoj nema neizvjesnosti - i zatim se nasmijao i cestitao Radonjicu na pripremi meca...

Nakon sto nas je Galata opeglala prije nekoliko godina u Pioniru rutinski sanjao sam ovaj momenat da im vratimo. Nisam ni sanjao da ce on tako brzo doci :lol:
Gledati Markusa kako diriguje je sjajno . Uzivo to jos bolje izgleda, asistencije koje dizu publiku.
Bobi odigrao korektnu odbranu, ja i dalje sokiran...U napadu on kad ide onda sve pogadja
Jaka - SRCE tima, koliko god nekad ispadao, jurio kao bezglav toliko svojim poenima donosi preokret.
Luka stegnut ali opet kad se sve pogleda dobar, Djenka sjajan u odbrani u napadu bi morao da malo kontrolise sut jer ne smije dva puta zavrsavati napad u sestoj sekundi kad imamo veliku prednost
Cirbes je ispadao u piku ali generalno nije bio toliko los. Racionalni Svabo, samo da popravi one zicere

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gdje si ti vidio da je Cirbes ispadao u piku? :) Svaki put je uspio da se vrati, do duse malo sporije ali odbrana nije trpila zbog toga.
I sto je najbolje od svega mi jos imamo debelu rezervu u igri, mogemo brutalno napredovati :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 12:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ispadao je u prvom dijelu tri puta, bas je ostajao na kapici...

poslije drugog se ljutio nesto se udarao po glavi, pa ga je Kalina smirivao . Definitivno ima prostora za napredak

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 19:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Nije što je ekipa mnogo bolja nego prethodne godine nego što je Radonja napredovao opasno.
Biće ovo jedna zanimljiva sezona. Protiv ovakve Zvezde malo će se ko naigrati.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Marjanovic MVP prvog kola sezone.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nk8Zq2z0vD8[/youtube]

Bravo Bobi!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 17:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gledao Valensiju i oni i Oli se jos nisu sastavili, dok je Kuca posebna prica. Ameri odlicni ali timski nula... Krespi ce morati nekog da odstrani previse je ttu potrosaca lopti...
Veceras cemo vidjeti kako se snalazimo sa centrima koji vole da se izvuku iz reketa i pripale dobro za tri

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Samo da je na guzove izboriti 2. fazu, tad možda ima nade da se klub ne raspadne. Mi smo svake sezone do sada kuburili sa parama u završnici, a sad kad je izašao iz kluba brat Njegovog Premijerskog Veličanstva, očekujem probleme i ranije.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 18:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Problema ima i bilo ih je i u prethodne dvije godine samo sto obicni ne znaju. Radonja a ni igraci nisu kukali, duguje se i nasima i to podosta, samo sad igraju Evroligu i tu svi vide sansu da preko dobrih partija zabodu jak ugovor u Evropi.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 18:09 
Bič božji
Bič božji

Gledam Galata izgubi od Benvita u ligi i to poenima uz zvuk sirene. Bili bi dobro da ih Valensija uzme u gostima i ako onda kiksaju i treću u gostima dobro za nas. Sve pod uslovom da dobijemo Neptunas.
Da dodam i ovo http://sportal.rs/news.php?news=135061

Inače, kontam da moramo proći dalje u EL da ne bi bilo stanovitih problema u ekipi i eventualnih odlazaka upravo zbog toga što gore pišete. Ista priča kao sa Šilbom prošle godine. Ode on i nikad ne dovedošmo zamjenu.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 18:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Za gubitak prošlogodišnjih titula nije kriv odlazak Šilba već samo i samo Radonjić. Imao je tim koji je i bez Šilba mogao osvojiti i ABA i domaću ligu.
Cijenim da je sada izvukao pouke i da ove godine radi bolji posao.
Druga stvar je to što su u košarci takva pravila da vam treba tim samo drugu polovinu sezone a sve dobro što uradite i prvom dijelu ne znači ništa.
Ako ćemo biti krajnje iskreni za Zvezdu je najveći uspeh što je jedini učesnik EL iz Srbije. To je ono što daje prvenstvo izbora igrača i što su komšije deceniju koristile jako efikasno. Zvezda ima i dodatnu prednost što ima dobar rad u mlađim kategorijama tako da treba biti baš sposoban i prokockati sve to.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 18:40 
Bič božji
Bič božji

Normalno da nije, ali govorimo čega se bojim. Npr. ako ne prođemo dalje, ode Vilijams i onda je stani-pani u napadu. Ali naravno do toga neće doći. 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Ima li neko dobar link za utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 20:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ovaj Williams je zaista prvi stranac u Zvezdi koji pravi ozbiljnu razliku. Shilb nije pokazao ni blizu toliki značaj. Mislim da ga se uprava baš zbog toga lako i odrekla, mada je bilo mogućnosti da se i on zadrži.
Način kako se Williams ponaša i igra ga čini tolikim profesionalcem da se upitam šta on traži na Balkanu. Njena treba doživotno potpisati [WHITE SMILING FACE].

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
E'o dobar link

http://www.jagledam.com/Sport-Klub-1-uzivo-stream

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 22:04 
Bič božji
Bič božji

Dobro je. Nova pobjeda je tu. Nije se odbrana igrala ko do sad, ali dobro. Mitorvić kakvog želim vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2014, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Danas nam predstoji utakmica koje se najvise plasim ove EL sezone, Neptunas u gostima. Jebeni Litvanci u gostima. Mi se moramo negdje okliznuti, odigrati uzasnu utakmicu i sve to, ali ne smijemo to uraditi danas. Njihov najvisi igrac nema ni 205cm, to moramo iskoristiti, puniti ih faulovima i nadati se da im nece krenuti ludjacki sut. Bekovska linija mora odigrati vrhunsku odbranu, brutalnu, divljacku, ubiti ih tranzicijom a u pozicionoj igri neka Vilijams kreira za Bobija. Idemo!

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2014, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Visesatno cekanje juce na avion u Moskvi, zatim truckanje busom od Rige do Klaipede, tamo ih docekala ladna dvorana i ladan hotel.. Sve mi upucuje da ce Litvanci fasovati zbog svega.. :) Od momaka ne strahujem, uveliko se prica da je sjajna medjusobna atmosfera-sto bi bilo i ocekivano, jedino se plasim Radonje-tempiranog destruktora, i njegovih mogucih eskapada, poput one da zamijeni kompletnu prvu petorku na terenu u samo par minuta.. :tard:

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]