О јој, јесте се раскукали и зацрнили, јесмо изгубили од номинално слабије екипе, али смо и ми, рецимо, прошле године побјеђивали екипе које су важиле за јаче. Мени је једино фасцинантна чињеница да смо изгубили од Литваније у утакмици са малим бројем поена, мислим да се то први пут дешава, углавном смо ми добијали те, а они мечеве са много кошева. Жал је и за чињеницом да Литванци нису одиграли ништа посебно, да су се нудили све вријеме, и да смо ми опет могли горе од тога. Показало се и тачним оно што се ту и тамо писало по форумима, да имамо екипу али и да фали један вођа и убица који ће узимати лопту кад се ломи, и да Бјелица, колико год да је сјајан, није и никад неће бити такав играч, а Богдан то дефинитивно још није. То је вечерас било више него очигледно. Јебига, треба бити објективан, можда једноставно нисмо толико добри колико смомислили кад нас је еуфорија понијела, али смо опет у самом врху, и то је добро. Што се квалификација за ОИ тиче, ту ће нам најозбиљнији противници бити ови из Европе, дакле Французи, Грци и Италијани, и мислим да ћемо изборити пласман.
На крају, не могу рећи да ми је драго што су ми се прогнозе оствариле, тј. што ће се остварити:
Citiraj:
Имам неки осјећај да би мрски Шпанци могли да буду прваци ове године. И даље је то јак тим, а ове године имају шта и да докажу, након што им Французи два турнира заредом набијају комплексе.