banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 09:05 Danas je 02 Jul 2026, 09:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 23 Sep 2014, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Imamo tranziciju kao Team USA :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ciju? Ovdje nas 5 razlicito vidimo utakmicu :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ja na preskoke gledam. Sad da je reaktivirati Igora umjesto Lazića, da igra 5-10 minuta i ulazi kad treba izmisliti koš, dati trojku :)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Ne znam, jbga.
Neka napise najpozitivniji 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Opušteno samo, tek treba da se pohvataju, puno novajlija. Mada, ako se po jutru dan poznaje, rudarska ekipa. Moraće da se bore za svaku pobjedu, na sreću, psihofizički su adekvatno opremljeni za to.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta reci, bukvalno sve smo vidjeli ovu utakmicu, od sjaja do ocaja i nazad :) . Izgubili smo zbog skoka koji ne postoji, uhvatili su nam 5-6 ofanzivnih skokova u poslednjih 5-6 minuta, to ne smije da se desi ni KLS ekipi. Lose gradjenje u sustini, ok odbila im se par puta ali bilo je cistih skokova, to se ne smije desavati.
Vidjeli smo rasposiju CSKA za 3 poena ali i u pojedinim situacijama strasnu odbranu nasih igraca, takodje sto je bitno vidjeli smo trenutak inspiracije Vilijamsa koji je iz niceg sasuo dvije trojke i vratio nas u igru. Jaka je bio vazan sraf u povratku takodje, velika energija je u tom momku. Jedno je jasno, ako nas krene sut mozemo pobijediti sve i jednu ekipu, Barsu, Real, Fener, Makabi... nebitno, kakvu energiju imamu, u kombinaciji sa odlicnom suterskom veceri mozemo razbiti svakog.
U sustini, bolji smo nego prosle godine, i jasno je sta nam treba jos 4-5. Posle ove utakmice ko god je gledao shvatio je da nam Radenovic ne treba, imamo strasnog potencijala Tejica i vec sjajnog igraca Mitrovica. Nama treba crnac sa rasponom ruku od 2,5 metra i sa federima u nogama. TREBA NAM SIGURAN SKOK!
E da, da napomenem, pik dobro branimo.
Igraci pojedinacno:
1. Vilijams, sjajan igrac, nije mu ovo bio neki sjajan dan ali opet je strpao 15 poena (ili vise) podijelio 5-6 alistencija koje su nasi ili dali ili zijanili zicere, sazreo je, ne divlja, ne ispucava se, igra za ekipu, vidi se da je shvatio ulogu.
2. Jovic, Nelson za siromasne sto bi se reklo, sjajan odbrambeni igrac i odlican u tranziciji, bice pojacanje
3. Djenka, jos nije sa odmora dosao, ali nije ni cudo, uci ce on u ritam, polako samo, njegov sut na treba
4. Blazic, standardna energija, ove sezone ce biti bolji nego prethodne
5. Kalinic, sta reci, mozda i najbolji veceras kad se gleda oba pravca, velika energija i zelja, pun samopouzdanja
6. Dangubic, vidi se da je izasao iz povrede, los veceras ali trudio se
7. Tejic, NAJVISE NAPREDOVAO kod Radonjica, ojacao, ne boji se nikog, u ABA ligi ce biti opak
8. Mitrovic, standardno dobar, kapiten, u buducnosti stub reprezentacije, mislim da moramo vise igrati na njega
9. Bobi, ah Bobi kao Bobi, standardno :)
10. Cirbes, rudar, spore lateralne kretnje ali kad se uigra bice dobra opcija na centru.
Lazic i Rebic nisu igrali.

Utisak je da moj miljenik Lazic ne treba ovoj ekipi, igracemo sasvim dobru odbranu i bez njega ali bice tu kad bude trebalo dodatno pojacati odbranu, dakle, deseti ili jedanaesti igrac u rotaciji, a treci na beku i na krilu.
Uz crnca na 4-5 imacemo sjajnu ekipu za nase uslove.
Naravno tek je pocetak, ali tako se cini :)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hvala forumasu skevi.

Svidja mi se sto cemo moci zestoko rotirati spoljnu liniju i igrati u visokom ritmu.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Evo odgledo i ja drugo PV.. sta da se veli..!? Dechki jaako obecavaju.. Hitri, okretni, skocni.. rijecju: atletski potentni!
Imam neki predosjecaj da ce ova ekipa napravi malo chudo u EL.. Vilijams-igrac koji pravi razliku, isto sto i Teo cini, samo s druge strane.. Najjace pojacanje definitivno. Posto je Radonja tuk-na-utuk sto se tice ofanzivnih skills-a, jedino sto treba je da da MW-u punu slobodu u napadu da cini sto mu volja.. pored sebe ima mlade proletere: Jaka, Kalina, Mitrovic, Tejic... neki utisak mi je da jedva cekaju da se igraju kosarke.. Tu je Markus samo da ih iskautira i dodijeli im adekvatne uloge.. Jovica nisam nesto ispratio, ali koliko sam u medjuvremenu procitao ukratko: hvale i za njega.. narocito u defanzivnom modu. Istina je da je njegovim ulaskom CSKA uz Tea napravio tu nedostiznu razliku, ali ne bih rekao da je uglavnom krivica Joviceva, koliko su ovi ubadali spolja, a Zvezda ispomasivala. I upravo taj sut i njegova selekcija su najurgentniji problemi i stara boljka-Ozbiljno se moraju pripremiti do prvog mecha sa Galatom. Sl. bacanja i sutevi van 6,25 najblaze recheno: katastrofa! Pored suta, dosta su inferiorni i pod kosem -jako primjetno kad je Kalina van terena. Ovaj Cirbes takodje los u skoku. U nekoliko navrata su i njemu i Bobiju pokupili cistu loptu iz ruku. Dakle, osjeca se nedostatak jedne iskusnije, stretch 4-ke koja bi zatvorila donekle rupe u reketu.

Dangubic dosta indisponirano djelovao i rekao bih najslabija tacka veceras. Trebace mu vremena da udje u formu. I pored svega ne sumnjam da se momci nece adekvatno pripremiti za prvi mec u EL-u pred punom arenom.. sto ce uporedo uz atmosferu ponijeti i Vilijamsa. I Jaka, i Djenka vec ce uci u formu kad bude bilo najpotrebnije.. Radonja samo da utegne odbranu, gleda prevashodno svoj kos a Markusa pusti da madjija ispod drugog i to je to. Ovaj tim ima strasan potencijal i dubinu, ocu rec: Pun kufer tranzicione leprsavosti! Mladi, skocni, zeljni dokazivanja - sta ces vise! :) sve dalje ce se blagovremeno nadograditi kad krenu da dobijaju, a Radonja se skloni malo u stranu.. Galata prva pada!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad gledam statistiku, dala nam bratija 14 trojki za procentom suta blizu 50%, uhvatili nam 15 ofanzivnih skokova(15 duplih napada, od prilike to znaci 20-30 poena u prosjeku), ukupno 49(!) skokova na nasih 28, (imali smo za 3 poena 5/18 ili 27%, za 2 poena procenat je 50% a sa slobodnih bacanja KATASTROFALNIH 35%!). I na sve to izgubili smo samo 5 poena razlike. Bice ovo dobro, bice ovo vise nego dobro! :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbt, opet ne mozemo slobodno pogoditi..

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 07:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fascinantno je koliko je Kalinić napredovao kod Saše. Toliko se nabio samopouzdanjem da baš djeluje kao pojava na terenu. Uostalom, šta da pričamo kad je Amerima dao 18 skoro bez promašaja. Samo da se ne povrijedi ozbiljnije nekad, stil igre mu je žestok, beskompromisan u oba pravca, a on sam ima dosta mase, treba tijelo istrpiti sve te kretnje. Znatno je bolji nego onda kad sam ga prizivao umjesto Simona... Usput, Simon Grobarima strpao 18 u prijateljskoj, prije par dana :D
Ne znam sad kako će se naći mjesto za Lazića, spoljna rotacija je takva da će i za ove juče biti borba za minute, a nekako mi žao s obzirom na zalaganje i napredak, da igra 5 minuta. Još ako će tu Gudurić dobijati šansu, znači da će i Dangubić vjerovatno imati još minuta na 2, tako da... mislim da bi najbolje bilo kad bi momak negdje vani naplatio svoje poštene sezone u Zvezdi.
Nisam previše gledao, ali ono što mislim da se već vidi, je da će biti kompaktna ekipa, "svi za jednog, jedan za sve" (svi odbranu za Vilijamsa, Vilijams lopte za sve :D). Po svemu sudeći, igraćemo ludačku, trkačku košarku i moći svakom napraviti problem, ali možda i ulaziti u crne rupe sa realizacijama. Cirbes, očekivao sam da je okretniji. Lijepo odigrao leđima juče, u jednoj prilici. Opet, nije mi kompatibilan sa Bobijem. I ja želim crnu 4/5 da igra odbranu i skače "na federima". Pitanje je samo ima li para za to planinarenje, a onda se otvara i pitanje šta ostaje za Tejića, koji po meni mora dobiti još veći prostor ove sezone...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 09:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Gledao sam dvije četvrtine i nije loše. Treba se još uigrati. Dosta smo bolji nego prošle godine. Samo nastaviti raditi i da dobijemo Galatu u prvom meču EL. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Fascinantno je koliko je Kalinić napredovao kod Saše. Toliko se nabio samopouzdanjem da baš djeluje kao pojava na terenu. Uostalom, šta da pričamo kad je Amerima dao 18 skoro bez promašaja. Samo da se ne povrijedi ozbiljnije nekad, stil igre mu je žestok, beskompromisan u oba pravca, a on sam ima dosta mase, treba tijelo istrpiti sve te kretnje. Znatno je bolji nego onda kad sam ga prizivao umjesto Simona... Usput, Simon Grobarima strpao 18 u prijateljskoj, prije par dana :D
Ne znam sad kako će se naći mjesto za Lazića, spoljna rotacija je takva da će i za ove juče biti borba za minute, a nekako mi žao s obzirom na zalaganje i napredak, da igra 5 minuta. Još ako će tu Gudurić dobijati šansu, znači da će i Dangubić vjerovatno imati još minuta na 2, tako da... mislim da bi najbolje bilo kad bi momak negdje vani naplatio svoje poštene sezone u Zvezdi.
Nisam previše gledao, ali ono što mislim da se već vidi, je da će biti kompaktna ekipa, "svi za jednog, jedan za sve" (svi odbranu za Vilijamsa, Vilijams lopte za sve :D). Po svemu sudeći, igraćemo ludačku, trkačku košarku i moći svakom napraviti problem, ali možda i ulaziti u crne rupe sa realizacijama. Cirbes, očekivao sam da je okretniji. Lijepo odigrao leđima juče, u jednoj prilici. Opet, nije mi kompatibilan sa Bobijem. I ja želim crnu 4/5 da igra odbranu i skače "na federima". Pitanje je samo ima li para za to planinarenje, a onda se otvara i pitanje šta ostaje za Tejića, koji po meni mora dobiti još veći prostor ove sezone...

Pa zato uzmemo crnu macku u dzaku za mizerne pare sa koledza, pa ako se pokaze super, sjajno, a ako ne, opet dobro, ima ko ce igrati. Tu bi realno legao jedan mladjani crnac, da ga oblikujemo jer nemamo domaceg igraca sa tim fizikalijama da moze pomoci.

Erazmo, Turke moramo tuknuti, ako ih uvucemo u trku za onakvom atmosferom i napaljenim nasim igracima imamo dobre sanse.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 12:53 
Bič božji
Bič božji

I ja to mislim i nadam se da će tako biti. Oni su uvijek bili tanji na gostovanjima. Nadam se pobjeda i nama na tribinama. 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Fino se Galata pojačala, Pocius, Vujukas, Aradori, Džavai, Nolan Smit, Micov + Erceg, Arojo, Gonlum, ikusni Arslan.
Neće to biti laka utakmica.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Osvajamo EL! Znam da ce me Harvester podrzati. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Fino se Galata pojačala, Pocius, Vujukas, Aradori, Džavai, Nolan Smit, Micov + Erceg, Arojo, Gonlum, ikusni Arslan.
Neće to biti laka utakmica.

Gdje ce biti :D , ali eto nadamo se domacem terenu sa brutalnom atmosferom i inspirisanosti nasih igraca.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 14:54 
Bič božji
Bič božji

Jaki su Turci, nema šta, ali trebali bismo ih dobiti. To bi puno značilo za nastavak takmičenja.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cijela tekma protiv CSKA

http://www.youtube.com/watch?v=crzRutvK9iU

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 16:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Igrao sam singl na Zvezdu :D . Pripremna je utakmica, a ako nas krenu trice sve je moguce :D

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]